Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Kent Selin

Kent Selin

Om mig

Jag är född och uppvuxen på orten, så både Sundsvall och Timrå är regioner som jag brinner starkt för. Jag förmedlar kommersiella fastigheter, villor och nyproduktion av bostadsrätter i Sundsvall och Timrå. Har lång erfarenhet från bank- och finansbranschen där jag fortfarande har ett stort kontaktnät i regionen. Att skapa trygghet genom hela processen är viktigt för mig och jag prioriterar snabb och löpande återkoppling. Välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Snickaregatan 1, Södermalm, Sundsvalls kommun
Snickaregatan 1, Södermalm, Sundsvalls kommun, bild 2
Snickaregatan 1, Södermalm, Sundsvalls kommun, bild 3

Snickaregatan 1

Övrigt
Södermalm, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
4 995 000 kr
225 m²
848 m² tomt

Centralt belägen välskött hyresfastighet med villakänsla mot lummig park. Hyr ut hela eller bo själv i delar av huset. Denna hyresfastighet på Södermalm erbjuder flera flexibla lösningar. Fastigheten är idag uppdelad i 3 lägenheter. En lägenhet per plan. Alla lägenheterna är mer eller mindre renoverade i närtid. Den stora lägenheten på plan 1 har ett tillhörande inglasat uterum samt altan i söderläge. Denna lägenhet är möjlig för en köpare att ta över. I souterrängplanet finns ett varmgarage/lokal som också är möjlig för en köpare att ta över. Bergvärme, tegelfasad, plåttak, Servanet fiber och 3-glasfönster. Hyresintäkter 373.200 kr (2024 års hyror) och driftkostnader 72.692 kr. På baksidan finns en stor trädgård med villakänsla. Till fastigheten finns totalt 4 st bilplatser. Ingen förhandlingsordning. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Byggmästargatan 22, Södermalm, Sundsvalls kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Byggmästargatan 22, Södermalm, Sundsvalls kommun, bild 2
Byggmästargatan 22, Södermalm, Sundsvalls kommun, bild 3

Byggmästargatan 22

Villa
Södermalm, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
4 395 000 kr
114 + 86 m²
6 rum
807 m² tomt

Högt upp på Södermalm nära Sidsjön och granne med Hantverksparken ligger denna 1,5 plans villa med källare på fin och plan hörntomt. Öppen härlig planlösning med kök och matplats i anslutning till braskamin. Vardagsrum med utgång till altan i sydväst-läge med ute-spabad samt inglasat uterum som förlänger sommaren. Väsentliga renoveringar genomförda som bl a bergvärme, takbyte samt renovering av kök och badrum. Bergvärme ger låga och effektiva driftkostnader. Här bor du nära till Södra Berget och Sidsjöns rekreationsområden med fina strövområden, skidspår och slalombackar. Nära också till förskolor, skolor, stenstan, centralstationen och livsmedelsbutiken ICA Nära Bergsgatan. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Idvägen 8A, Njurundabommen, Sundsvalls kommun
Idvägen 8A, Njurundabommen, Sundsvalls kommun, bild 2
Idvägen 8A, Njurundabommen, Sundsvalls kommun, bild 3

Idvägen 8A

Villa
Njurundabommen, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
2 395 000 kr
152 m²
6 rum
937 m² tomt

Välskött 1,5 plans villa på lugn återvändsgatan i Mjösund-Njurunda. Bra planlösning med stora sällskapsytor, dubbla badrum, 4-5 sovrum och stor inglasad altan. Plan lättskött och insynsskyddad trädgårdstomt i ett bra läge med sol från tidig morgon till sen kväll på somrarna. Renoverat kök och badrum. Ett passande hus för barnfamiljen som vill ha nära till naturen, motionsspår, lekplatser, skolor och barnomsorg. Även närheten till såväl fiske, bad, havsbad och golfbana. Gångavstånd till Njurundabommen och nya tågstationen. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Valknyttsvägen 7, Bosvedjan, Sundsvalls kommun
  • Tor 2 maj kl 12:30
Valknyttsvägen 7, Bosvedjan, Sundsvalls kommun, bild 2
Valknyttsvägen 7, Bosvedjan, Sundsvalls kommun, bild 3

Valknyttsvägen 7

Villa
Bosvedjan, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
2 750 000 kr
114 + 160 m²
7 rum
1 016 m² tomt

Enplansvilla med källare, garage och stora biutrymmen i ett bra läge mellan Birsta och Sundsvalls stadskärna. Huset är ett Hedlunds Hus, numera Brahus på totalt 270 kvadratmeter yta att disponera över. Perfekt boende för dig som bl a vill driva företag hemifrån. Här erbjuds ett välplanerat entréplan med hall, kök, matrum, vardagsrum, badrum och 3-4 sovrum. Ett källarplan med GIllestuga/TV-rum, tvättstuga, dusch med bastu, pannrum och hela 5 rum att använda till förråd, hobbyrum gästrum eller liknande. Källaren är vidare sammanbyggt med en extra källardel under garaget. Där har ni ytterligare närmare 50 kvm per plan att förfoga över. Här har säljaren tidigare drivit företag. Det är bara er fantasi som sätter begränsningarna för vad ni kan använda alla ytor till. Exteriört finns en stor insynsskyddad altan i västerläge förberett för ett nedsänkt Utespa. Ett växthus på ca 10 kvm med värme från huset samt indraget el, vatten och ytavlopp. I övrigt även ett utomhusförråd samt stora parkeringsytor för flera bilar. Kring Bosvedjan finns härliga skogsområden med skidspår som är sammanbundet med Norra berget, Granloholm och Huli. Nära till Birsta handelsområde och nära till Sundsvalls centrum. Nära även till skolor och matbutiker. Välkommen att upptäcka potentialen och gemenskapen i denna fastighet genom att anmäla ditt intresse till mäklaren!

  • Premium
  • Uteplats
Nygatan 48A, Södermalm, Sundsvalls kommun

Nygatan 48A

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
2 650 000 kr
80 m²
4 rum
5 934 kr/mån
33 125 kr/m²

Nyproducerad och insynsskyddad etagelägenhet i två plan. Stor terrass med en fantastisk utsikt och sol på sommaren från morgon till kväll. Stilrena detaljer och påkostade materialval. Lägenheten har stora fönster med vackert ljusinsläpp och fräscha ytskikt. Bra planlösning och sociala ytor. Till lägenheten finns möjlighet att köpa till ett garage upplåten som bostadsrätt. Källarförråd ingår till lägenheten. Gemensamt cykelförråd finns. Närhet till stan, skolor, kommunikationer och livsmedelsaffär.

  • Balkong
  • Hiss
Fregattgatan 1, Norra Kajen, Sundsvalls kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Fregattgatan 1, Norra Kajen, Sundsvalls kommun, bild 2
Fregattgatan 1, Norra Kajen, Sundsvalls kommun, bild 3

Fregattgatan 1

Lägenhet
Norra Kajen, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
4 295 000 kr
96 m²
3 rum
7 064 kr/mån
44 740 kr/m²

För dig som uppskattar öppna sociala ytor kommer du här inte att bli besviken. Det här är en bostad på populära Norra kajen som måste upplevas på plats för att förstå rymden, öppenheten och all potential som vilar. Unikt tillfälle att bo i denna fantastiskt fina 3 rummare med havet som granne, helt utan insyn! Lägenheten är nyproducerad 2017, vilket innebär minimalt slitage. Bostaden erbjuder en fin inglasad balkong direkt över vattnet. Balkongen ligger i söderläge med fin utsikt mot havet, Sundsvallsbron och Sundsvalls stad. Med kök, matrum och vardagsrum i öppen planlösning har du direkt kontakt med familj och vänner under matlagningen. Vill man njuta av sol och utsikt varje timme av dygnet har föreningen 3 st gemensamma takterrasser med hänförande utsikt. Takterrasserna har helt magiska utsikter och dom är även utrustade med utekök där man kan laga mat, umgås och njuta av vyn. Den direkta närheten till Sundsvallsfjärden, utsikten över stadens två berg och gångavståndet till stadskärnan skapar den variation i landskapet som gör Norra kajen till Sundsvalls nya landmärke. Med milsvid utsikt över vattnet bor du samtidigt granne med stadskärnan. Den nya stadsdelen är på många vis ett bostadsområde utöver det vanliga men också en plats för alla att vistas på med den välkomnande kajpromenaden flankerad av vatten och park. Välkommen att kontakta mäklaren för privat visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vikingavägen 77C, Granlo, Sundsvalls kommun

Vikingavägen 77C

Övrigt
Granlo, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
11 475 000 kr
530 m²
1 635 m² tomt

Fin hyresfastighet med 9 st lägenheter i Granlo, på lugn återvändsgata. Totalt 530 kvadratmeter bruksarea. Intäkter 937.800 kr (2024 års hyror) och faktiska driftkostnader 148.260 kr. Merparten av alla lägenheter är renoverade i närtid. Uppvärmning via Bergvärme. Daloc säkerhetsdörrar installerat 2021, Servanet fiber. Tillbyggt 1990 med 4 st lägenheter. Utvecklingspotential 1: bygga 2 st ca 34 kvm lägenheter på en vind i vänstra huskroppen (se bilder). Utvecklingspotential 2: Bygga en källarlägenhet på 40 kvm i befintligt varmgarage och tvättstuga. Ingen förhandlingsordning. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Oscarsgatan 8, Södermalm, Sundsvalls kommun

Oscarsgatan 8

Övrigt
Södermalm, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
13 295 000 kr
629 m²
1 148 m² tomt

Fin hyresfastighet med 11 st lägenheter i bra läge på Södermalm med gångavstånd till stan. Totalt 629 kvadratmeter bruksarea. Intäkter 1.084.632 kr (2024 års hyror) och faktiska driftkostnader 177.879 kr. Nymålad och renoverad fasad 2021. Nya balkonger 2021. Nytt plåttak ca 2015, 3 glas fönster ca 2015 samt nya källarfönster 2021. Putsad och målad grundmur 2021. Renoverad tvättstuga 2020, Nya Daloc säkerhetsdörrar 2021. Potential finns att bygga fler parkeringsplatser. Uppvärmning via Fjärrvärme. Servanet fiber. Ingen förhandlingsordning. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
Fridhemsgatan 29, Östermalm, Sundsvalls kommun

Fridhemsgatan 29

Övrigt
Östermalm, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
11 475 000 kr
570 m²
974 m² tomt

Fin hyresfastighet med 8 st stora lägenheter på Östermalm med gångavstånd till stan. Totalt 570 kvadratmeter bruksarea. Intäkter 878.664 kr (2024 års hyror) och faktiska driftkostnader 140.112kr. Gedigen bra fastighet med stora lägenheter vilket leder till långsiktiga hyresgäster. Ett varmgarage (vakant) med potential att bygga 2 st lägenheter (delvis påbörjat) samt en lokal på ca 25 kvm (vakant). Nya 3-glas SP fönster (ca 7 år sedan), Nytt tak ca 2010, 10 st tillbyggda balkonger, ny stor parkeringsyta med 12 st uthyrda bilplatser. Uppvärmning via Fjärrvärme. Ingen förhandlingsordning. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Junivägen 11, Juniskär, Sundsvalls kommun
Junivägen 11, Juniskär, Sundsvalls kommun, bild 2
Junivägen 11, Juniskär, Sundsvalls kommun, bild 3

Junivägen 11

Övrigt
Juniskär, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
3 690 000 kr
150 m²
5 rum
253 m² tomt

Stor vinterisolerad sjöbod i Juniskärs bästa läge med många möjligheter är till salu! Nu har du chansen att förvärva byggnaden och förverkliga någon dröm du gått och tänkt på. Hyr ut detta unika boende via Airbnb eller till bröllopspar, driv konferensverksamhet eller annan egen verksamhet. Bruksarean är ca 100 kvm på entréplan och ca 50 kvm på övre plan. Juni 2023 installeras solceller på fastigheten för energieffektiv uppvärmning. Byggnaden innehåller Allrum/kök/relax, behandlingsrum för ex. massage, Ångbastu, Infrabastu, Kallvattentunna/rum, duschar och omklädningsrum, badrum och konferensvåning med övernattningsmöjlighet. Härligt terrass mot havet med Utespa och möjlighet till bad i havet från egen flytbrygga. Titta gärna på filmen under "dokument & länkar" Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

  • Premium
  • Uteplats
Skrängstabodarna 228, Skrängstabodarna-Njurunda, Sundsvalls kommun
Skrängstabodarna 228, Skrängstabodarna-Njurunda, Sundsvalls kommun, bild 2
Skrängstabodarna 228, Skrängstabodarna-Njurunda, Sundsvalls kommun, bild 3

Skrängstabodarna 228

Tomt
Skrängstabodarna-Njurunda, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
750 000 kr
2 502 m² tomt

Drömmer du om att bygga nytt hus vid havet? Då kan det här förverkliga din dröm. 5 stora byggklara havstomter till salu i Skrängstabodarna med utsikt över Björköfjärden. Detaljplanerat område där planen säger att man får uppföra en huvudbyggnad på 200 kvm och garage/komplementsbyggnad på 70 kvm. Gemensamhetsanläggning för vatten och avlopp. Säljarna drar fram ledning till tomtgräns. Föreningen har ett eget avloppssystem och kommunalt vatten idag. Kommunalt vatten och avlopp kommer att dras in till området inom några år, där det tillkommer en anslutningsavgift. El kommer också att dras fram till tomtgräns, där tillkommer en inkopplingsavgift mot EON. Möjlighet finns till bryggplats. Det går bra att besöka tomterna själv, som är väl skyltade. Eller kontakta mäklaren för en personlig visning.

  • Premium
Strömgatan 51, Haga, Sundsvalls kommun

Strömgatan 51

Villa
Haga, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
5 750 000 kr
192 + 154 m²
9 rum
1 054 m² tomt

Stort hus mitt på Haga är till salu! Bo i hela huset själv eller hyr ut delar av huset och få en attraktiv boendekostnad. Hela 192 kvm boarea och 154 kvm biarea fördelat på 2 plan och källare. Dessutom finns ett vidbyggt dubbelgarage med möjlighet till ingång via husets källare. Här finns alla möjligheter att anpassa planlösningen efter just dina behov. Huset är renoverat 2004-2005 samt kompletterat med bergvärme 2007. Låg energiförbrukning. Stora balkonger i söderläge och plan tomt med möjlighet till personliga intressen. Centralt läge på Haga i lugnt område med närhet till bl a skolor, Norra berget, nya Baldershallen och Sundsvalls sjukhus. Även nära till Sundsvalls City och Birsta Köpcentrum. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
Lassöviken-Skatan Häljum 17:27, Lassöviken-Skatan, Sundsvalls kommun

Lassöviken-Skatan Häljum 17:27

Tomt
Lassöviken-Skatan, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
295 000 kr
896 m² tomt

Drömmer du om att bygga nytt hus? Då kan det här förverkliga din dröm. 5 havsnära tomter är nu till salu i ett trivsamt område nära till havet, stranden och naturen. För området gäller utomplansbestämmelser med separat bygglov för det hus du vill bygga. Med gångavstånd till Skatan kan du besöka Skatans Café och Krog en fin sommarkväll med nära och kära. I övrig har du inte långt till Njurundabommen, Kvissleby, skola, vårdcentral, och matbutiker. Det går bra att besöka tomterna själv, som är skyltade. Eller kontakta mäklaren för en personlig visning

Essvik Skottsund 1:120, Smörbollsvägen, Essvik, Sundsvalls kommun

Essvik Skottsund 1:120, Smörbollsvägen

Tomt
Essvik, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
750 000 kr
5 117 m² tomt

Stor tomt på hela 5117 kvm med bra läge i Essvik till salu! Vatten och avlopp är anslutet och betalt. Här finns många olika möjligheter. Är du företagare så kanske du ser möjlighet att bygga lokal, kontor, maskinhall på den stora tomten. Eller så söker du bygglov för en villa med egna stora tomtytor. El framdraget till tomtgränsen. Tomten är idag taxerad som Hyreshusenhet, tomtmark. Endast ca 20 minuter in till Sundsvall. Nära till Kvissleby och Njurundabommen där du har det mesta man behöver som exempelvis skola, vårdcentral och matbutiker. Stora rekreationsmöjligheter med allt från härliga badstränder sommartid och skidspår och slalombacke vintertid. Samt inte minst den vackra golfbanan i Skottsund. Det går bra att besöka tomten själv eller kontakta mäklaren för visning.

Lindsjön-Lucksta 1:120, Lucksta, Sundsvalls kommun

Lindsjön-Lucksta 1:120

Tomt
Lucksta, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
395 000 kr
5 602 m² tomt

Stor tomt med bra läge utanför Lucksta-Matfors till salu. Tomten ligger högt med fin utsikt över Lindsjön och omgivande ängar och berg. Drömmer du om att bygga nytt? Då kan den här natursköna tomten förverkliga din dröm. Tomten ligger utanför kommunens detaljplan där separat bygglov söks för det drömhus du vill bygga. Du anlägger eget vatten och eget avlopp. El via Eon finns i nära anslutning. Även möjlighet till fiber via Servanet. 25 km eller 25-30 minuter in till Sundsvall. Bussförbindelse finns via Din Tur. Det går bra att besöka tomten själv eller kontakta mäklaren för visning.

Bäräng 1:70, Tynderö-Åstön, Timrå kommun

Bäräng 1:70

Tomt
Tynderö-Åstön, Timrå kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
425 000 kr
1 519 m² tomt

Drömmer du om att bygga nytt hus vid havet? Då kan den här tomten förverkliga din dröm. Tomten ligger med utsikt över Unnviken, nära Tynderösundet. Tomten ligger inom kommunens detaljplan med byggrätt för en huvudbyggnad på 100 kvm och komplementsbyggnad av 40 kvm. Du anlägger eget vatten och eget avlopp. Gångavstånd till Porter caféet där du kan njuta av den goda räkfrossan och till Färjas brygga som erbjuder spännande smaker och bra personlig service. Bil- och cykelavstånd till skeppshamn och Åkeröviken på Åstön. Det går bra att besöka tomten själv genom följa vägen mot Unnviken tills den tar slut. Där finns en Till Salu skylt vid tomten. Går också bra att kontakta mäklaren för personlig visning.

Märrgård 1:62, Söråker, Timrå kommun

Märrgård 1:62

Tomt
Söråker, Timrå kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
595 000 kr
2 220 m² tomt

Stor tomt med havsutsikt och Förhandsbesked klart för nybyggnad av bostadshus. I Märrgård utanför Söråker får du en magisk utsikt över havet och omkringliggande ängar. Drömmer du om att bygga nytt? Då kan den här tomten förverkliga din dröm. I Märrgård har du en levande och genuin landsbygd. Tomten ligger med ett enskilt läge ca 5 km från Söråkers centrum. Tomten ligger utanför kommunens detaljplan där separat bygglov söks för det drömhus du vill bygga. Du anlägger eget vatten och eget avlopp. Det går bra att besöka tomterna själv genom att följa Fastighetsbyråns skyltar från huvudvägen. Går också bra att kontakta mäklaren för visning.

Visar alla 17