Mäklare Tomas Söderberg

Tomas Söderberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Uddevallavägen 15A, Granloholm-västra, Sundsvalls kommun
  • Tor 2 feb kl 17:00

Uddevallavägen 15A

Lägenhet
Granloholm-västra, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall

625 000 kr

72 m²

2.5 rum

5 247 kr/mån

8 681 kr/m²

Gavellägenhet med radhuskänsla och bra läge i området. Välplanerad interiör med vitt kök med rymlig matplats och stort duschrum med tvättmaskin. Vardagsrum med parkettgolv och stor balkong med tak med bra solläge. Ett större sovrum samt ett mindre som kan användas som arbetsrum eller gästrum. En ljus och trevlig lägenhet med lagom öppen planlösning och utan störande insyn. Bredband ingår i månadsavgiften. Välkommen att boka er på visning.

  • Plus
Tallvägen 7 B, Bredsand, Sundsvalls kommun

Tallvägen 7 B

Lägenhet
Bredsand, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall

895 000 kr

88 m²

3 rum

5 010 kr/mån

10 170 kr/m²

Stor 3:a med fin havsutsikt i populära bostadsrättföreningen Strandparken. Interiör med rymligt kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Renoverat kaklat badrum samt egen tvättstuga med groventré. Stor inglasad balkong med härlig havsutsikt och vy mot stranden. Parkeringsplats går att hyra. Nedanför föreningen finns en fin strandpromenad och badstrand och en kort promenad bort finns livsmedelsbutik. Från området är det bra bussförbindelser och endast 6 km till Sundsvalls centrum. En mycket bekväm och trevlig lägenhet så välkommen att boka er för visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lappgränd 2 B, Skönsmon, Sundsvalls kommun

Lappgränd 2 B

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall

1 800 000 kr

83 m²

3 rum

5 070 kr/mån

21 687 kr/m²

Välplanerad 3:a i nyskick med radhuskänsla och fin öppen planlösning. Vitt smakfullt kök med rostfria maskiner, stilrent badrum/tvättstuga samt rymliga sovrum. Genomgående enhetliga parkettgolv. Stor altan med trädäck och uteplats med marksten vid entrén. Våning 1 av 2. Populärt område med blandad bebyggelse och gångavstånd till stan. Här är det bara att flytta in så välkommen på visning.

  • Plus
Travbanevägen 64, Österro, Sundsvalls kommun

Travbanevägen 64

Villa
Österro, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall

2 595 000 kr

102 m²

5 rum

1 513 m² tomt

På trevliga Travbanevägen finner man detta trevliga hus med härlig utsikt samt en stor och härlig hörntomt på 1 513 kvm. Här finns också ett stort och rymligt garage. Gott om förvaringsmöjligheter i både hus och förrådsbyggnad. Välkommen till ett hem att trivas i.

Visar alla 4