Mäklare Tomas Söderberg

Tomas Söderberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Harmonigatan 11D, Skönsmon, Sundsvalls kommun

Harmonigatan 11D

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
695 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/3
4 566 kr/mån
11 032 kr/m²

2:a med attraktivt läge i Skönsmon. Ljus lägenhet med genomgående planlösning och fin utsikt in mot stan och hamninloppet. Kök med matplats och äldre köksinredning, helkaklat badrum som är förberett för tvättmaskin samt rymligt vardagsrum med parkettgolv. Stor inglasad balkong som vetter mot föreningens innergård. Lägenheten ligger fritt utan störande insyn. Populärt område med närhet till naturen, Iivsmedelsbutik, förskola och skola. Cykel och promenadavstånd in till stan. Välkommen på visning!

Tunavägen 37, Nolby-Kvissleby, Sundsvalls kommun

Tunavägen 37

Villa
Nolby-Kvissleby, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
1 550 000 kr
54 + 85 m²
4 rum
1 327 m² tomt

Nu kan vi erbjuda en välskött villa vid Löta i populära Nolby. Huset har en trivsam och bra planerad interiör med stort vardagsrum, stilrent kök samt inredd källare. Veranda vid entrén, uteplats och inglasad altan med fint söderläge. Nytt tak och nya fönster samt nymålad fasad. Vattenburen uppvärmning med fjärrvärme och fiber finns indraget. Friliggande garage byggt 2001 med förråd och stor plan tomt med fina lekytor och goda möjlighet till odling. Gångavstånd till Soledeskolan och flera förskolor samt ridskola och elljusspåret runt Fiskdammen. Kort restid till stan och Birsta. Välkommen med er intresseanmälan!

  • Uteplats
Astravägen 10, Nolby-Kvissleby, Sundsvalls kommun

Astravägen 10

Villa
Nolby-Kvissleby, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
2 250 000 kr
116 + 74 m²
6 rum
785 m² tomt

Möjlighet att förvärva en fint renoverad 1-plansvilla i populär Nolby. Huset har en välplanerad interiör med möjlighet till många sovrum. Modernt kök från 2008 samt vardagsrum och matrum med öppen planlösning. Bra förrådsutrymmen och garage som nås via bostadsdelen. Stort inglasat uterum med plats för både matmöbel och sittgrupp. Altan och fin stenlagd uteplats med bra solläge. Uppvuxen lummig tomt med växthus, damm och bra odlingsmöjligheter. Vattenburen uppvärmning med bergvärme ger låg uppvärmningskostnad och fiber finns indraget. Kort gångavstånd till Soledeskolan och flera förskolor samt ridskola och elljusspåret runt Fiskdammen. Snabb resväg till stan och Birsta. Välkommen med er intresseanmälan!

Zinkvägen 8, Njurunda, Sundsvalls kommun

Zinkvägen 8

Villa
Njurunda, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
1 995 000 kr
117 + 21 m²
6 rum
1 225 m² tomt

Tillbyggd souterrängvilla i funkisstil i populära och barnvänliga Forsa. Hörntomt med högt och soligt läge och fin utsikt över omgivningarna. Ljus och charmig interiör med trivsamt kök med stort matrum intill och vardagsrum med öppen spis. Tillbyggd stor hall med bra förvaring vid entrén och kaklat badrum och WC på nedre plan. Vattenburen uppvärmning med bergvärme ger låg uppvärmningskostnad. Trevlig uteplats med tak och rymligt friliggande garage med förråd. Kort gångavstånd till Njurundabommens Centrum och nära till fina strövområden i naturen. Välkommen att boka er för visning!

Prästhusvägen, Allsta-Klingsta, Sundsvalls kommun

Prästhusvägen

Tomt
Allsta-Klingsta, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
325 000 kr
1 609 m² tomt

Tomt med lantligt läge i Klingsta. Här kan du bygga din drömvilla i ett populärt område med många barnfamiljer. Gångavstånd till förskola och skola och kort restid in till stan. Bra läge för den som vill bo lugnt och skönt och ha nära till naturen. Anslutningskostnad för kommunalt vatten och avlopp samt el tillkommer för köparen.

Visar alla 5