Mäklare Emelie Windstam

Emelie Windstam

Om mig

Jag ser det som ett privilegium att genom hög service, noggrannhet och personlig kontakt få hjälpa nöjda kunder med en av livets största affärer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hägernäsvägen 6, Hägernäs, Täby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hägernäsvägen 6

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
1 295 000 kr
22 m²
1 rum
vån 1/3
1 313 kr/mån
58 864 kr/m²

Låg avgift! Direktlinje till Universitetet med Roslagsbanan runt knuten och runt hörnet finns buss 629 direkt till tunnelbanan vid Danderyds sjukhus. Varmt välkommen till en trivsam etta på 22 kvm i en stabil förening i populära Hägernäs! Denna lägenhet är perfekt för dig som söker ditt första boende eller en charmig övernattningslägenhet med bra läge och kommunikationer. Lägenheten är i genomgående gott skick med ljust golv och ljusa väggar samt ett rymligt, helkaklat och stambytt badrum. I denna välplanerade bostad finns ett snyggt sovloft som frigör golvytan vilket ger möjligheten till ett trivsamt vardagsrum. Här finns plats för både soffa och matbord eller skrivbord. Dessutom är lägenheten helt insynsfri med utsikt mot grönska och en vidsträckt himmel som bjuder på fantastiska solnedgångar. Förträffligt läge med närhet till grönområdena kring Rönningesjön och Hägernäs Strand, med utmärkta kommunikationer till Stockholm Östra via Roslagsbanan samt flertalet busslinjer inom kort avstånd. Ett extra plus är att tv och bredband ingår i avgiften. För mer information kontakta ansvarig mäklare Emelie Windstam 073-364 77 20 [email protected]

  • Plus
Kanalvägen 18, vån 8/8, Roslags Näsby, Täby kommun
  • Imorgon

Kanalvägen 18, vån 8/8

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
2 495 000 kr
58 m²
2 rum
vån 8/8
3 972 kr/mån
43 017 kr/m²

Högst upp i huset! Välkommen in i denna öppna tvåa – en yteffektiv och ljus lägenhet om 58 kvadratmeter. Här bor du med ett eftertraktat läge högst upp i huset. Lägenheten är centralt belägen med närhet till det bästa som Täby har att erbjuda – perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Roslags Näsby centrum och station ligger runt knuten med Roslagsbanan som tar dig enkelt in till Stockholm Östra. I närheten finner du även Roslags Näsby trafikplats med bussar in till Stockholm och ut till Norrtälje. En promenad bort finns Täby Centrum med dess stora utbud. Här har du dessutom nära till matbutik, skola, vårdcentral och gym. Kontakta ansvarig mäklare Emelie Windstam 0733647720 [email protected] för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hägerneholmsvägen 6B, 2tr, Hägerneholm, Arninge-ullna, Täby kommun

Hägerneholmsvägen 6B, 2tr

Lägenhet
Hägerneholm, Arninge-ullna, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
1 695 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 2/6
2 893 kr/mån
51 364 kr/m²

Här hittar du en stilren, ljus lägenhet på 33kvm med separat sovalkov med skjutdörr. Perfekt som första boende! Lägenheten genomsyras av stilsäkerhet, bra materialval, genomgående ekparkett och ljusa väggar. Du har dessutom en fantastisk balkong med bra soltimmar utöver föreningens två stora takterrasser! Vad mer finns att önska? Bostaden har ett rymligt, öppet och stilrent vardagsrum med mycket dagsljus, stora fönster och generös takhöjd. I anslutning finns ett socialt, stilrent och öppet kök med påkostade material, bra förvaringsmöjligheter och vita skåpluckor. Från vardagsrummet tar du klivet ut till den fina och ljusa balkongen som ger dig som boende utmärkta möjligheter att koppla av i eftermiddags- och kvällssolen. Läget i Hägerneholm lämnar ytterst lite att önska för dig som har höga krav på ditt boende. Bostaden ligger naturnära i ett attraktivt och trevligt läge med lummiga, nybyggda och snabbväxande kvarter. Här bor du alldeles intill lekparker, vackra grönområden, gym, skola och köpcentrum. Dessutom har du fantastiska kommunikationer i form av bussar samt Roslagsbanans nya stop i Arninge inom gångavstånd. Ta chansen att flytta in i en lägenhet som fortfarande känns som ny! För mer information kontakta ansvarig mäklare Emelie Windstam 073-364 77 20.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3