Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emelie Windstam

Emelie Windstam

Om mig

Jag ser det som ett privilegium att genom hög service, noggrannhet och personlig kontakt få hjälpa nöjda kunder med en av livets största affärer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Näsbydalsvägen 8, Näsbydal, Täby kommun
Näsbydalsvägen 8, Näsbydal, Täby kommun, bild 2
Näsbydalsvägen 8, Näsbydal, Täby kommun, bild 3

Näsbydalsvägen 8

Lägenhet
Näsbydal, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
2 995 000 kr
83 m²
3 rum
vån 12/16
4 450 kr/mån
36 084 kr/m²

Utmärkta 83kvm på 12e våningen i populära Näsbydal! Varmt välkommen in till en ljus och rymlig trea, högt belägen med en fantastisk utsikt och balkong i optimalt solläge. Här finner du ett stort vardagsrum med generösa ytor för umgänge, ett trevligt och modernt kök i dansk design från Kvik och två rymliga sovrum. Genomgående välhållen lägenhet med ljusa fina ytskikt och stilrent parkettgolv. En perfekt bostad för den lilla familjen eller för dig som söker möjligheter till ett hemmakontor! Populära Näsbydal! - här bor du i en av Sveriges största bostadsrättsföreningar med låg belåning och stabil ekonomi. Centralt läge oavsett om du önskar besöka det lokala centrumet i direkt anslutning, eller hellre tar en kort promenad till välsorterade Täby Centrum. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med både buss och Roslagsbanan. Här finns alla förutsättningar för en bekväm och trivsam livsstil! Vid frågor eller fortsatt intresse är du varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Emelie Windstam på 073-364 77 20.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stora Marknadsvägen 13A, Täby Centrum, Täby kommun

Stora Marknadsvägen 13A

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
2 595 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 338 kr/mån
48 505 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för tidsbokad visning ! 55+ förening, central med allt du behöver inom kort gångavstånd! Med ett attraktivt läge intill Täby torg hittat du denna fantastiskt fina och rymliga 2:a med härlig uteplats mot lugn innergård. Bonum Brf Flanören är ett seniorboende för dig som fyllt 55 år. Här har du alla bekvämligheter runt knuten samtidigt som du kan njuta av ett fridfullt boende. En välplanerad lägenhet med hög standard, bekväma lösningar samt ett centralt läge med 1 minuts gångavstånd till centrum och bussar, samt 3 minuters gång till Roslagsbanan. För visning kontakta ansvarig mäklare Emelie Windstam 073-364 77 20 När det gäller shopping och nöjen finns Täby Centrum, en av Stockholmsregionens största köpcentrum, precis runt hörnet. Här hittar du ett brett utbud av butiker, varuhus, restauranger och kaféer. Oavsett om du är ute efter att handla de senaste modetrenderna, avnjuta en god måltid eller koppla av med en kopp kaffe, har Täby Centrum allt du behöver för att tillfredsställa dina önskemål. För den matintresserade erbjuder området även ett stort utbud av restauranger med olika kök från hela världen. Oavsett om du är sugen på sushi, italiensk pasta eller en gourmetburgare kommer du att hitta en plats som passar dina smaklökar. Att ha så många alternativ inom räckhåll gör det enkelt att upptäcka nya kulinariska upplevelser och njuta av trevliga middagar med familj och vänner. Kommunikationerna är utmärkta i området. Täby Centrum Torget är välanslutet till kollektivtrafiken, vilket gör det enkelt att ta sig till Stockholm city eller andra delar av Täby med bussar eller roslagsbana. Du kan enkelt pendla till jobbet eller utforska staden utan att behöva använda bilen. För den naturälskande finns det vackra grönområden och naturreservat i närheten av Täby Centrum. Här kan du njuta av promenader, joggingturer eller bara koppla av i den friska luften. Det finns även möjligheter till olika fritidsaktiviteter som golf, tennis och ridning i området för den som vill hålla sig aktiv och utforska sin passion. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket ger en modern och inbjudande atmosfär. När du kliver in möts du av ett genomgående parkettgolv som bidrar till en varm och stilfull känsla i hela lägenheten. Med en takhöjd på 2,7 meter får du en härlig rymd och elegans. För mer info kontakta ansvarig mäklare Emelie Windstam 073-364 77 20

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 2