Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sebastian Farhand

Sebastian Farhand

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kryddblandargatan 9, Kungsängen, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 14:45
Kryddblandargatan 9, Kungsängen, Uppsala kommun, bild 2
Kryddblandargatan 9, Kungsängen, Uppsala kommun, bild 3

Kryddblandargatan 9

Lägenhet
Kungsängen, Uppsala kommun
Fastighetsbyrån Uppsala
1 795 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 3/9
2 586 kr/mån
51 286 kr/m²

Promenadavstånd till Resecentrum - Balkong mot innergård - Exklusiva tillval - Perfekt pendlar/student lägenhet Välkommen till denna välplanerade bostadsrätt belägen i Kungsängen, Uppsala. Med modern design och smarta lösningar erbjuder denna lägenhet ett bekvämt och funktionellt boende för dig som söker något extra. Badrummet präglas av ett vackert fiskbensmönstrat klinker, en unik detalj som ger karaktär åt rummet. Det finns även takdusch och eleganta detaljer i svart krom från Tapwell, vilket höjer badrummets exklusivitet. Köket pryds av en elegant granitskiva som passar perfekt in i den moderna inredningen. Balkongen i soligt söderläge vetter mot en lugn innergård, vilket ger möjlighet till avkoppling och lugn mitt i stadens puls. Den smarta planlösningen gör att varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Trots att det är en 1,5:a känns det rymligt och luftigt, med en sovdel som har både fönster och platsbyggd förvaring. I fastigheten finns en hiss, så du behöver aldrig släpa tunga påsar uppför trapporna. Området runt BRF Kungsgatan 66 erbjuder ett brett utbud av service, restauranger och shopping. Här bor du nära naturen samtidigt som du har stadens puls inom räckhåll. Kommunikationerna är utmärkta med goda bussförbindelser. Dessutom tar det bara ett par minuter att nå resecentrumets södra entré, vilket gör detta boende perfekt för pendlare. Sammanfattningsvis är denna bostadsrätt perfekt för dig som vill ha ett modernt och praktiskt boende med bra läge och unika detaljer. Välkommen att boka en visning och upptäck potentialen i denna charmiga lägenhet!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Fålhagsleden 103, Årsta, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 13:30
Fålhagsleden 103, Årsta, Uppsala kommun, bild 2
Fålhagsleden 103, Årsta, Uppsala kommun, bild 3

Fålhagsleden 103

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
Fastighetsbyrån Uppsala
1 195 000 kr
31,4 m²
1 rum
vån 3/6
2 068 kr/mån
38 057 kr/m²

Naturnära - Låg belåning - Renoverat kök - Välkommen till denna ljusa och rymliga etta, perfekt belägen högt upp i fastigheten med smidig hiss från markplan! Här finner du ett stilrent kök som totalrenoverades 2020, ett rymligt och helkaklat badrum samt ett välplanerat rum med utrymme för både soffa, säng och matplats. Du bor i en stabil förening bestående av tre byggnader som tillsammans skapar en liten oas. Byggnadernas läge leder till begränsad insyn från grannar. Området är lugnt och naturnära med cykelavstånd till både centrum och centralstationen. Dessutom har du nära till både Gränbystaden och Årsta centrum. Här finns goda kommunikationer som underlättar vardagen. Föreningen stoltserar med en trevlig innergård utrustad med utomhusmöbler och grillplatser, perfekt för sommarens grillkvällar. I närområdet finns även fina promenadstråk för avkopplande stunder i naturen. Välkommen hem till ditt nya boende – en harmonisk oas nära stadens puls!

  • Premium
  • Hiss
Sysslomansgatan 7, Främre Luthagen, Uppsala kommun

Sysslomansgatan 7

Lägenhet
Främre Luthagen, Uppsala kommun
Fastighetsbyrån Uppsala
1 545 000 kr
25 m²
1 rum
vån 2/4
2 806 kr/mån
61 800 kr/m²

Perfekt cityboende - Bästa läge - Lugn boendemiljö tack vare bra ljudisolering - Nära Fyrisån, nationer, Domkyrkan, citypuls, och Resecentrum. Helkaklat badrum med tvättmöjligheter - Snart kommer möjligheten att förvärva denna fina etta i Främre Luthagen. Perfekt första boende med A-läge. Hall med avhängningsyta, stilrent kök med integrerade vitvaror, fräscht badrum med dusch och glasdörrar samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Allrum med plats för säng, soffa, skrivbord och garderober. Cykelparkeringar finns på baksidan. Fastigheten renoverades 2011, inklusive stamrenovering. På Sysslomansgatan 7 bor du med bästa läget i Luthagen, nära universitetets fakulteter som Ekonomikum, Blåsenhus, Engelska parken och BMC. Kort avstånd till city med shopping, puls, nationer, Resecentrum, träningsanläggningar samt matbutik och restauranger i området. Trevliga parker och promenadstråk finns också i närheten. Bekvämt boende med närhet till allt. Kontakta gärna ansvarig mäklare Sebastian Farhand för mer information eller anmäl dig för löpande uppdateringar om försäljningen. Förhandsvisning kan vara möjlig.

  • Plus
  • Hiss
Viktor Rydbergsgatan 31, Nyby, Uppsala kommun

Viktor Rydbergsgatan 31

Lägenhet
Nyby, Uppsala kommun
Fastighetsbyrån Uppsala
1 400 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 4/5
4 718 kr/mån
22 047 kr/m²

**FAST PRIS FÖRST TILL KVARN** Endast privata visningar, kontakta ansvarig mäklare Sebastian Farhand för att boka in en visning! Välkommen till denna välplanerade 2:a. Lägenheten erbjuder hall med rymlig garderob, stort badrum, rymligt kök, stort och ljust vardagsrum, sovrum med gott om plats för dubbelsäng och inglasad balkong. Här bor du med närhet till Gränbystaden med alla bekvämligheter! Här erbjuds ett stort utbud av shopping, gym, matbutiker, restauranger samt biograf. Goda cykel- och bussförbindelser till Uppsala city och centralstationen. Kort promenad till Willys för mathandlingen. Välkommen till denna välplanerade 2:a! Denna charmiga bostad välkomnar dig med en rymlig hall komplett med generöst tilltagna garderobsutrymmen, stort badrum, ett stort kök, samt ett ljust och rymligt vardagsrum. Dessutom kan du njuta av soliga dagar och avkopplande stunder på den inglasade balkongen. Läget är fantastiskt med närhet till Gränbystaden, som är en av Uppsalas mest levande stadsdelar. Här finner du allt du behöver inom räckhåll - shopping, gym, matbutiker, restauranger och till och med en biograf för underhållande kvällar. För dina dagliga ärenden, kan du snabbt ta dig till Willys som bara en kort promenad bort. Dessutom erbjuder området utmärkta kommunikationer med cykel- och bussförbindelser som tar dig snabbt och enkelt till Uppsala city och centralstationen. Här kan du verkligen uppleva staden på dina egna villkor. Missa inte chansen att bo i denna underbara bostad och uppleva allt som Gränbystaden har att erbjuda. Kontakta oss nu för att boka en visning och låt denna möjlighet bli din nya, bekväma hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4