Mäklare Erik Lindberg

Erik Lindberg

Om mig

Jag är en glad kille som kommer från Svenneby strax utanför Torsby. Jag älskar att träffa människor och känner glädje inför varje arbetsdag då jag vet att jag kommer hjälpa någon samtidigt som jag har roligt. Att få matcha ihop säljare med köpare är den roligaste delen av mitt yrke. Varje dag ger möjlighet till nya möten så när du funderar kring ditt boende, tveka inte att höra av dig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Månäs Finnstad 1, Ambjörby, Torsby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Östra Månäs Finnstad 1

Villa
Ambjörby, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
1 100 000 kr
105 + 51 m²
4 rum
4 663 m² tomt

Ditt nya hem med lantlig charm! Denna välvårdade fastighet erbjuder en unik möjlighet att uppleva den sköna landsbygden samtidigt som du har gott om utrymme att njuta på. På tomten finns generöst uthus med ett rymligt dubbel garage med smörjgrop där du kan förvara din bil, arbetsredskap eller skapa en verkstad för dina projekt.

  • Plus
Fensbol 94 & 94A, Fensbol, Torsby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Fensbol 94 & 94A

Fritidshus
Fensbol, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
795 000 kr
90 m²
2 rum
3 598 m² tomt

Drömmer du om en sekelskiftesvilla som du kan sätta din egna prägel på? Då är detta något för dig. Denna fastighet ligger beläget i ett lugnt område i Fensbol. Där du även har uthusbyggnader samt gäststugor på tomten. Missa inte denna chans!

  • Plus
Röjden 4, Bograngen, Torsby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Röjden 4

Fritidshus
Bograngen, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
300 000 kr
94 m²
3 rum
2 943 m² tomt

Ett rött hus med två uthus på lantligt och högt enskilt läge. Fastigheten erbjuder en utsikt över åkermark och skogsmark. Perfekt för den som söker lugn och ro i natursköna omgivningar.

Örnen 35D (Eagle´s Village 1D), Branäs, Torsby kommun

Örnen 35D (Eagle´s Village 1D)

Lägenhet
Branäs, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
3 550 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/2
2 733 kr/mån
44 375 kr/m²

Unna dig det ultimata fritidsboendet! Nybyggd bostadsrätt på 80 kvm med en fantastisk panoramautsikt över Klarälvdalen. Läget är oslagbart med ski-in-ski-out och närhet till allt du behöver för att njuta av en aktiv och avkopplande semester. Missa inte chansen att äga det här drömboendet! Boendet präglas av en exklusiv men samtidigt avslappnande miljö, såväl inne som ute, och bjuder in till trevliga middagar framför den sprakande kaminen eller ett härligt bastubad efter en dag fylld av aktiviteter. Stora panoramafönster i både allrummet och master bedroom ger en exklusiv känsla och storslagen utsikt över Klarälvdalen, berget och skidbackarna - gränsen mellan ute och inne suddas ut. Stort fokus har lagts på att skapa en umgängesyta med öppen planlösning för kök och allrum. Allting inramat av noga utvalda material för att skapa en lugn och harmonisk fjällkänsla.

Bjurberget 38, Bograngen, Torsby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bjurberget 38

Fritidshus
Bograngen, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
375 000 kr
100 + 40 m²
7 rum
2 394 m² tomt

Välkommen till natursköna Bjurberget! Nu finns möjlighet att förvärva ett rymligt bostadshus med inte bara en, utan två lägenheter, perfekt för den stora familjen eller för dig som önskar en separat inkomstmöjlighet. Den ena lägenheten är i ett plan och den andra i två plan. På den 2 394 kvm stora tomten finns gott om plats för trädgårdsaktiviteter. Här finns vedskjul och mindre förrådsbyggnad. Bostaden värms upp med hjälp av en energieffektiv IVT bergvärmepump, vilket ger dig en kostnadseffektiv och miljövänlig uppvärmning. Detta innebär att du kan njuta av en varm och bekväm atmosfär under de kallare månaderna samtidigt som du minskar din klimatpåverkan. I Bjurberget omges du av den vackra naturen och här finns det möjligheter till aktiviteter året så som vandring, skoteråkning och fiske. Samtidigt är det bara en kort bilresa till Branäs Fritidscenter som erbjuder ett brett utbud av aktiviteter och nöjen både sommar- och vintertid. Välkomna på visning!

Mattestorp Apartment 12B, Branäs, Torsby kommun

Mattestorp Apartment 12B

Lägenhet
Branäs, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
1 895 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/2
3 450 kr/mån
26 319 kr/m²

Modern och lättskött lägenhet i Mattestorp Apartment. Den öppna planlösningen inbjuder till umgänge och en braskamin ger trivsam atmosfär. Helkaklat badrum där en bastu bidrar med det där lilla extra. Här erbjuds det perfekta semesterboendet för friluftsälskaren, vinter såväl som sommar.

  • Plus

Visar alla 6