Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Erik Lindberg

Erik Lindberg

Om mig

Jag är en glad kille som kommer från Svenneby strax utanför Torsby. Jag älskar att träffa människor och känner glädje inför varje arbetsdag då jag vet att jag kommer hjälpa någon samtidigt som jag har roligt. Att få matcha ihop säljare med köpare är den roligaste delen av mitt yrke. Varje dag ger möjlighet till nya möten så när du funderar kring ditt boende, tveka inte att höra av dig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Svennebyvägen 4, Nedre Svenneby, Torsby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Svennebyvägen 4

Villa
Nedre Svenneby, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
1 195 000 kr
99 + 99 m²
4 rum
1 609 m² tomt

Välkommen till denna enplansvilla på Svennebyvägen 4 med gångavstånd till både centrum och skolor. Trevlig tegelvilla med fin planlösning och hela tre sovrum i samma plan. Gott om förvaring i den stora källaren som även inrymmer garage. Bergvärme!

  • Uteplats
Åsteby 154, Åsteby, Torsby kommun
  • Tor 2 maj kl 16:00
Åsteby 154, Åsteby, Torsby kommun, bild 2
Åsteby 154, Åsteby, Torsby kommun, bild 3

Åsteby 154

Fritidshus
Åsteby, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
695 000 kr
90 + 55 m²
4 rum
1 825 m² tomt

Lantligt hus i 1½-plan med källare i Åsteby. Perfekt för den som drömmer om lantlig idyll. Nyinstallerad vatten-luftvärmepump säkerställer komfort året runt. Med tre sovrum finns det gott om plats för hela familjen. Extra förrådsutrymmen i källaren samt uthuset.

  • Premium
Eagle´s Village 33A (Örnen 33A), Branäs, Torsby kommun

Eagle´s Village 33A (Örnen 33A)

Lägenhet
Branäs, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
3 795 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/2
2 733 kr/mån
47 438 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva ett drömboende med ett av Branäs mest spektakulära lägen. Högst upp på Branäsbergets topp med panoramautsikt över Klarälvdalen! Rakt utanför dörren finns skidbackar och liftar, för såväl den avancerade åkaren som nybörjaren. I anslutning finns även Branäs sommarsatsning, vilket gör att detta boende kommer att användas året om. Boendet präglas av en exklusiv men samtidigt avslappnande miljö, såväl inne som ute, och bjuder in till trevliga middagar framför den sprakande kaminen eller ett härligt bastubad efter en dag fylld av aktiviteter. Stora panoramafönster i både allrummet och master bedroom ger en exklusiv känsla och storslagen utsikt över Klarälvdalen, berget och skidbackarna - gränsen mellan ute och inne suddas ut. Stort fokus har lagts på att skapa en umgängesyta med öppen planlösning för kök och allrum. Allting inramat av noga utvalda material för att skapa en lugn och harmonisk fjällkänsla. Lägenheten säljs med möbler och inventarier. Goda chanser till fina hyresintäkter!

Munkebol 29, Ambjörby, Torsby kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Munkebol 29, Ambjörby, Torsby kommun, bild 2
Munkebol 29, Ambjörby, Torsby kommun, bild 3

Munkebol 29

Fritidshus
Ambjörby, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
650 000 kr
81 + 81 m²
4 rum
3 685 m² tomt

Välkommen till denna praktiska enplansvilla med tre sovrum och källare utrustad med jordvärme och solfångare för varmvatten. Med en asfalterad infart och ett fristående garage, är detta hemmet både bekvämt och miljövänligt. Utnyttja detta fantastiska tillfälle och kontakta oss idag för att göra detta hus till ditt nya hem!

  • Premium
Eagle's Village 35D (Örnen 35D), Branäs, Torsby kommun

Eagle's Village 35D (Örnen 35D)

Lägenhet
Branäs, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
3 750 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/2
2 733 kr/mån
46 875 kr/m²

Unna dig det ultimata fritidsboendet! Nybyggd bostadsrätt på 80 kvm med en fantastisk panoramautsikt över Klarälvdalen. Läget är oslagbart med ski-in-ski-out och närhet till allt du behöver för att njuta av en aktiv och avkopplande semester. Missa inte chansen att äga det här drömboendet! Boendet präglas av en exklusiv men samtidigt avslappnande miljö, såväl inne som ute, och bjuder in till trevliga middagar framför den sprakande kaminen eller ett härligt bastubad efter en dag fylld av aktiviteter. Stora panoramafönster i både allrummet och master bedroom ger en exklusiv känsla och storslagen utsikt över Klarälvdalen, berget och skidbackarna - gränsen mellan ute och inne suddas ut. Stort fokus har lagts på att skapa en umgängesyta med öppen planlösning för kök och allrum. Allting inramat av noga utvalda material för att skapa en lugn och harmonisk fjällkänsla.

Eagle's Village 33B (Örnen 33B), Branäs, Torsby kommun

Eagle's Village 33B (Örnen 33B)

Lägenhet
Branäs, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
3 700 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/2
2 733 kr/mån
46 250 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva ett drömboende med ett av Branäs mest spektakulära lägen. Högst upp på Branäsbergets topp med panoramautsikt över Klarälvdalen! Rakt utanför dörren finns skidbackar och liftar, för såväl den avancerade åkaren som nybörjaren. I anslutning finns även Branäs sommarsatsning, vilket gör att detta boende kommer att användas året om. Boendet präglas av en exklusiv men samtidigt avslappnande miljö, såväl inne som ute, och bjuder in till trevliga middagar framför den sprakande kaminen eller ett härligt bastubad efter en dag fylld av aktiviteter. Stora panoramafönster i både allrummet och master bedroom ger en exklusiv känsla och storslagen utsikt över Klarälvdalen, berget och skidbackarna - gränsen mellan ute och inne suddas ut. Stort fokus har lagts på att skapa en umgängesyta med öppen planlösning för kök och allrum. Allting inramat av noga utvalda material för att skapa en lugn och harmonisk fjällkänsla.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 6