Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ida Juhlin

Ida Juhlin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergebyvägen 55 & 57, Centrala Torsby, Torsby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bergebyvägen 55 & 57

Villa
Centrala Torsby, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
1 690 000 kr
125 + 30 m²
4 rum
4 838 m² tomt

Nu ges tillfälle att förvärva denna gård strax utanför Torsby centrum. Här bor du med känslan av landet samtidigt som du har gångavstånd till Torsby centrum med de bekvämligheter som du kan tänkas behöva. På fastigheten finns idag två bostadshus, ett nyare mer modernt samt ett äldre. Det nyare bostadshuset byggdes 1993 och har en boarea om 125 kvm fördelat över 4 rum och kök, men möjlighet för fler sovrum finns. På den 4 838 kvm stora tomten finns även uthusbyggnad, f.d. ladugårdsbyggnad samt äldre garage.

  • Balkong
  • Uteplats
Rinn 128, Rinn, Torsby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rinn 128

Villa
Rinn, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
995 000 kr
85 + 30 m²
4 rum
1 600 m² tomt

Välkommen till Rinn och denna lantligt belägna bostad som passar både som fritidshus och som permanentboende. Här bor du lugnt och fridfullt med närhet till skog och natur samt med en kortare promenad till Badaälven. Bostaden har under de senaste åren renoverats med bland annat nya ytskikt invändigt, nytt tak från 2023, nyare fönster, nyare brädfodring och tilläggsisolering samt isolerat uterum. Boarea om 85 kvm fördelat över 4 rum och kök, varav 2 sovrum.

  • Uteplats
Björnen 48, Branäs, Torsby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Björnen 48

Fritidshus
Branäs, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
1 795 000 kr
56 m²
3 rum
291 m² tomt

Välkommen till Branäsberget - I populära området Björnen, finns denna välskötta och ombonade skidstuga till försäljning. Högt läge med strålande utsikt över Branäsberget och de andra boendeområdena. Stugan har delvis renoverats med nya ytskikt och nytt kök. I dagsläget finns förmedlingsavtal via Branäs Fritidscenter, vilket ger möjlighet till fina hyresintäkter.

  • Uteplats
Åsteby 35, Åsteby, Torsby kommun

Åsteby 35

Fritidshus
Åsteby, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
1 750 000 kr
60 m²
3 rum
2 369 m² tomt

Välkommen till Åsteby 35 och detta fina timmerhus - "Åstrand stugan". Bostaden har ett enskilt läge med naturen in på knuten, vilket gör det till en perfekt plats för återhämtning och avkoppling samtidigt som du endast har 20 minuters bilfärd till Torsby centrum. Boarea om 60 kvm fördelat över tre rum och kök varav ett sovrum. På den 2 369 kvm stora tomten finns förutom bostadshus även vedbod samt en övrig byggnad där du som köpare har möjligheten att sätta din egna prägel.

  • Uteplats
Lohyllan 51, Branäs, Torsby kommun

Lohyllan 51

Fritidshus
Branäs, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
3 999 500 kr
98 m²
5 rum
931 m² tomt

Här finns allt för en lyckad skidsemester! På Branäsbergets topp med ett läge precis vid Ladan och Soltorget är det nära till allt: skidbackar, längdspår, skoterleder, liftar, restaurang, sommaraktiviteter mm. Fräscht och rymligt fritidshus på Lohyllan med isolerad skoterbod och stor altan i vinkel med vedeldad badtunna som kan avnjutas efter en dag i backen. Stugan har fyra sovrum, två duschrum varav ett med bastu och det andra med tvättmaskin och torktumlare. Ljust kök med öppen planlösning mot allrum med braskamin.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 5