Mäklare Ida Juhlin

Ida Juhlin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vitsandsvägen 19, Centrala Torsby, Torsby kommun

Vitsandsvägen 19

Villa
Centrala Torsby, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
750 000 kr
120 + 72 m²
5 rum
1 198 m² tomt

Välkommen till Vitsandsvägen 19 och denna charmiga villa i Torsby centrum, där många tidstypiska detaljer är bevarade. Bostadshus om 120 kvm fördelat över 5 rum varav 2-3 sovrum, men möjligheten till fler sovrum finns. Här bor du med gångavstånd till centrum, skolor och omsorg samt de flesta fritidsaktiviteterna. En rymlig villa där du har chans att sätta din egna prägel!

 • Balkong
 • Uteplats
Gunneby 15, Klarälvdalen, Torsby kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Tor 7 dec kl 12:00

Gunneby 15

Fritidshus
Klarälvdalen, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
125 000 kr
40 m²
2 rum
2 577 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva denna enklare timmerstuga i Gunneby. Stugan är belägen på ett öppet läge med utsikt över Klarälvdalen och de fina omgivningarna runt omkring. Byggnaden kräver underhåll och är inte vinterbonad. El, vatten och avlopp saknas.

 • Plus
Gondolvägen 3, lgh 11, Branäs, Torsby kommun

Gondolvägen 3, lgh 11

Lägenhet
Branäs, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
995 000 kr
67,7 m²
2 rum
vån 2/2
3 488 kr/mån
14 697 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna trevliga lägenhet i Branäs by. Här bor du med fin utsikt över skidbackarna samt lekplatsen. Föreningen är väl etablerad och har låg belåningsgrad. Lägenheten är belägen i hus 1 på översta våningen. Fint läge i centrum av byn med närhet till både vinter- och sommaraktiviteter. Hus 1 är beläget alldeles intill centrumhuset med mini livs, restaurang Ladan samt de stora lekrummen. Bostadsrätt om två rum och kök med totalt 6+1 bäddar. Förmedling via Branäs Fritidscenter, vilket ger fina intäkter. Till lägenheten finns ett extra förråd på samma våningsplan som lägenheten samt ett gemensamt skidförråd som även får nyttjas av hyresgästerna.

 • Balkong
 • Hiss
Lohyllan 51, Branäs, Torsby kommun

Lohyllan 51

Fritidshus
Branäs, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
4 150 000 kr
98 m²
5 rum
931 m² tomt

Här finns allt för en lyckad skidsemester! På Branäsbergets topp med ett läge precis vid Ladan och Soltorget är det nära till allt: skidbackar, längdspår, skoterleder, liftar, restaurang, sommaraktiviteter mm. Fräscht och rymligt fritidshus på Lohyllan med stor altan i vinkel med vedeldad badtunna som kan avnjutas efter en dag i backen. Stugan har fyra sovrum, två duschrum varav ett med bastu och det andra med tvättmaskin och torktumlare. Ljust kök med öppen planlösning mot allrum med braskamin.

 • Uteplats
Mattestorp 242, Branäs, Torsby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Mattestorp 242

Lägenhet
Branäs, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
1 895 000 kr
58 m²
3 rum
vån 2/2
1 300 kr/mån
32 672 kr/m²

Mattestorp Longhouse - moderna och lättskötta lägenheter i ett stilrent utförande. Välplanerade ytor med hela 8 (6+2) bäddar och öppen planlösning mellan kök/allrum där stora fönsterpartier bjuder på spektakulär utsikt över dalgången och Klarälvens glittrande vattenspegel. Härligt ski-in-ski-out läge alldeles intill Snöelvan, expressliften Medvinden och den nya sittstolsliften Toppexpressen. Här erbjuds det perfekta semesterboendet för friluftsälskaren, vinter såväl som sommar. Under vinterhalvåret kan du njuta av skidåkning eller åka hundspann medan du under sommaren kan vandra, fiska eller paddla längs Klarälven. Vid 100% uthyrning blir intäkten ca 150 000 kr efter Branäs uthyrningsavgift.

 • Hiss
 • Äganderätt

Visar alla 5