Mäklare Maria Andersson

Maria Andersson

Om mig

Jag är en glad tös som kommer från de norra Värmlandsskogarna. Jag har jobbat inom Fastighetsbyrån sedan 2009. Att vara fastighetsmäklare är ett roligt och utmanande jobb med variation och möten med kunder från hela världen. Jag är uppvuxen och bosatt i Torsby Kommun vilket gör att jag har god lokalkännedom och brett kontaktnät. Jag vill att kunderna ska känna sig trygga med mig och hoppas att jag tillsammans med mitt team kan hjälpa dem att göra fastighetsaffären till en smidig resa!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Eagle's Cliff 43 B, Branäs, Torsby kommun
Eagle's Cliff 43 B, Branäs, Torsby kommun, bild 2
Eagle's Cliff 43 B, Branäs, Torsby kommun, bild 3

Eagle's Cliff 43 B

Lägenhet
Branäs, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
5 150 000 kr
90 m²
5 rum
4 190 kr/mån
57 222 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva ett boende utöver det vanliga! På Branäsberget, längst ut på bergskammen, med en storslagen utsikt över både skidbackar och Klarälven finns nu denna bostadsrätt till salu. Nybyggt och modernt boende i två våningar med stora fönsterpartier och högt i tak. Stenklädd öppen spis på vardera plan skapar extra mysig känsla. Totalt finns fyra sovrum. För den som vill hyra ut finns goda möjligheter till fina hyresintäkter. Maximala hyresintäkter ca 330 000 per vintersäsong (innan avgift till hyresförmedlare).

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Rönnvägen 34 & 36, Långberget, Torsby kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 3 mar kl 09:00
Rönnvägen 34 & 36, Långberget, Torsby kommun, bild 2
Rönnvägen 34 & 36, Långberget, Torsby kommun, bild 3

Rönnvägen 34 & 36

Fritidshus
Långberget, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
1 800 000 kr
106 m²
6 rum
1 185 m² tomt

Välkommen till natursköna Långberget och detta parhus med två stugor i ett plan. Varje "halva" har två sovrum, allrum och kök i öppen planlösning samt duschrum med bastu. Till ena stugan finns även tillbyggt förråd/skotergarage. Möbler och inventarier ingår i priset. I dagsläget finns inget uthyrningsavtal vilket gör att du som ägare själv kan tillbringa din första vinter här, vilka perioder du vill! Möbler och inventarier ingår.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Lohyllan 1, Branäs, Torsby kommun
 • Sön 3 mar kl 13:00
Lohyllan 1, Branäs, Torsby kommun, bild 2
Lohyllan 1, Branäs, Torsby kommun, bild 3

Lohyllan 1

Fritidshus
Branäs, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
4 195 000 kr
120 m²
5 rum
645 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en trevlig stuga med perfekt ski-in-ski-out läge till backen Sidvinden. Här finns tre sovrum med 6 + 2 bäddar. Stugan som hyrs ut via SkiBranäs har riktigt fina hyresintäkter och är ett av de populäraste stugorna med nästan 100 % uthyrning varje vinter! På fastigheten finns även en skoterbod.

 • Premium
 • Uteplats
Lohyllan 39, Branäs, Torsby kommun
Lohyllan 39, Branäs, Torsby kommun, bild 2
Lohyllan 39, Branäs, Torsby kommun, bild 3

Lohyllan 39

Villa
Branäs, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
4 500 000 kr
112 + 15 m²
6 rum
694 m² tomt

Välkommen till "Lokatten" och detta större fristående 1½-planshus med altan i soligt västerläge och skoterbod. Stugan inrymmer fem sovrum, två duschrum varav det ena med bastu, mindre allrum/hall på övre plan, ljust kök med öppen planlösning mot härligt allrum med braskamin, ryggåstak samt matplats. Nära till Ladan, Soltorget, backar och sommaraktiviteter. Förmedlingsavtal via Branäs Fritidscenter finns med goda intäkter!

 • Premium
 • Uteplats
Holländergatan 53, Kollsberg, Torsby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Holländergatan 53

Villa
Kollsberg, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
1 750 000 kr
133 + 90 m²
6 rum
841 m² tomt

Ljus och rymlig villa på Kollsberg med fem sovrum. 133 + 90 kvm i 1½-plan med källare i souterräng där gott om utrymmen finns. Vattenburen uppvärmning via bergvärmepump. Här har man gångavstånd till både Fryken och till Torsby centrum. Uteplats samt två balkonger i härligt sydvästläge. Bostaden har gott om förvaring!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Styrmansvägen 8, Oleby, Torsby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Styrmansvägen 8

Villa
Oleby, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
1 195 000 kr
102 + 35 m²
5 rum
965 m² tomt

Välkommen till Oleby och denna enplansvilla med 5 rum och kök varav 3 sovrum. Praktisk vattenburen uppvärmning via bergvärme. Altan under tak i härligt söderläge. Vidbyggt till huset finns garage. Härifrån har man nära till sjön Fryken.

 • Uteplats
Orren 53A, Branäs, Torsby kommun

Orren 53A

Fritidshus
Branäs, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
2 695 000 kr
79 m²
5 rum
406 m² tomt

Välplanerad parstuga i Orrenområdet. 5 + 2 bäddar fördelat över 3 sovrum och ett allrum gör detta till den perfekta familjestugan. Sociala ytor i båda plan, bastu samt braskamin ger en extra mysfaktor. Här finns även uteplatser på båda sidor av stugan, varav den ena med härligt söderläge vilket gör att man har många fina vårdagar på terrassen att se fram emot. Från soldäcket har man fin utsikt över Branäsbergets topp och sittliften Sjöexpressen.

 • Balkong
 • Uteplats
Lassiebyn 14, Branäs, Torsby kommun
Lassiebyn 14, Branäs, Torsby kommun, bild 2
Lassiebyn 14, Branäs, Torsby kommun, bild 3

Lassiebyn 14

Lägenhet
Branäs, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
1 025 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/2
1 998 kr/mån
22 778 kr/m²

Välkommen till Lassiebyn och denna praktiska bostadsrätt om 45 m² belägen i bottenplan centralt i Branäs by. Här har man närhet till både backe, restaurang samt Klarälven och passar perfekt för den mindre familjen. Lägenheten inrymmer två sovrum, renoverat duschrum samt kök och allrum i öppen planlösning och med utsikt över backarna. Totalt finns 4+2 bäddar. Möbler och inventarier ingår i försäljningen. Förmedlingsavtal finns med Branäs Fritidscenter vilket ger chans till fina hyresintäkter. Välkommen på visning!

 • Premium
Steningevägen 17, Sysslebäck, Torsby kommun

Steningevägen 17

Villa
Sysslebäck, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
2 295 000 kr
300 + 250 m²
10 rum
4 931 m² tomt

Varmt välkommen till denna före detta skola, belägen med ett högt läge i norra delen av Sysslebäck. Här finns en bostad i tre våningar för den stora familjen, en mindre lägenhet för uthyrning om man önskar intäkter samt en lägenhet/lokal i den nordöstra delen - perfekt för hobby- eller företagsverksamhet. Möjligheterna är många!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Klarälvsvägen 10, Sysslebäck, Torsby kommun

Klarälvsvägen 10

Fritidshus
Sysslebäck, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
595 000 kr
117 + 223 m²
5 rum
991 m² tomt

Välkommen till detta kombinerade bostadshus och affärslokal i centrala Sysslebäck. Perfekt för familjen som vill driva en butik eller verksamhet. Bostadsdelen inrymmer i entréplan kök, vardagsrum i vinkel, 2 sovrum samt duschrum. Suterrängplan inrymmer gillestuga, sovrum, separat WC, pannrum, tvättstuga och garage. Stor affärslokal med gott om förråd i källaren.

 • Balkong
Gravol 22, Klarälvdalen, Torsby kommun

Gravol 22

Fritidshus
Klarälvdalen, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
1 750 000 kr
84 m²
4 rum
6 870 m² tomt

Välkommen till Gravol 22 och denna timrade stuga byggd år 2006. Praktisk planlösning med allt i ett plan och flera andra praktiska lösningar såsom fiber och förberett för robotgräsklippare. Bostaden har ett enastående, lantligt läge med fin utsikt och nära till Klarälven och passar både som fritidshus och permanentboende. Altan under tak i sydvästläge där man kan höra älven porla. På fastigheten finns även äldre uthusbyggnad.

 • Uteplats
Örsjödammen 17, Höljes, Torsby kommun

Örsjödammen 17

Fritidshus
Höljes, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
495 000 kr
75 m²
1 rum
1 480 m² tomt

Drömmer du om stuga med sjötomt? Nu har du chansen att förvärva fritidshus med sjötomt vid Örsjön i norra Värmland! Här finner du inte bara ett, utan två enklare fritidshus som erbjuder en bekväm och avkopplande vistelse. Det första huset är huvudbostaden och den andra stugan passar bra för att ta emot gäster eller använda som extra utrymme för familjen. Med en sjötomt vid Örsjön kommer du att njuta av enastående utsikt och direkt tillgång till fiske, vilket ger dig möjlighet att fånga både abborre och gädda. Här finns även områden som är perfekta för bär- och svampplockning. De närliggande skogarna är rika på hjortron, blåbär, lingon och svamp av olika slag. För dig som gillar vandring finns det gott om vandringsleder så du kan bege dig ut på upptäcktsfärd och uppleva den orörda värmländska naturen. Dessutom finns det skoterleder för de som älskar vintersporter och önskar att utforska området på snöbeklädda stigar. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka allt som denna fastighet har att erbjuda. Obs! För att ta sig till fastigheten krävs transport med båt. Välkommen till drömmen om en stuga vid sjön!

 • Uteplats
Lekvattnet 94 & 96, Lekvattnet, Torsby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lekvattnet 94 & 96

Fritidshus
Lekvattnet, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
785 000 kr
78 m²
6 rum
1 685 m² tomt

Välkommen till Lekvattnet och denna fastighet med insynsskyddat läge. Här finns två fritidshus byggda under 60-talet samt två förrådsbyggnader uppförda. De båda stugorna har tillsammans totalt sex sovrum och flera gemensamhetsytor vilket gör att de passar allt från pensionärsparet till barnfamiljen. Eller varför inte båda två som generationsboende. Praktisk naturtomt med uppväxta träd och minimalt med skötsel. Här har man bokstavligen skog och natur inpå knuten och ändå är bostaden lättillgänglig tack vare närhet till väg E16 som går vidare in i Norge. Strax söder om fastigheten finns Näverbodsjön med fina bad- och fiskevatten. Missa inte visningen på denna mysiga fastighet på Finnskogen!

 • Plus
Persbyheden 21, Dalby, Torsby kommun

Persbyheden 21

Fritidshus
Dalby, Torsby kommun
Fastighetsbyrån Torsby
1 150 000 kr
80 m²
3 rum
822 m² tomt

Med en fantastisk utsikt över dalgången och Branäsberget finns nu Persbyheden 21 till salu! Timrat hus om 80 kvm i 1½ plan med två sovrum på övre plan, ljust kök och rymligt vardagsrum med braskamin. Bostaden har även ett duschrum och separat WC. Altan under tak. Fiber finns. På tomten finns även en gäststuga.

 • Uteplats

Visar alla 14