Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Annika Öberg

Annika Öberg

Om mig

Jag har varit fastighetsmäklare i Trelleborg sen 2009 och brinner för mitt arbete. Genom åren har jag fått en mycket god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Jag är en glad och driven person som utför mitt arbete med stort engagemang och noggrannhet. Mitt mål är att båda parter ska känna sig trygga och nöjda med sin bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Grusgropsvägen 9B, Smygehamn, Trelleborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Grusgropsvägen 9B

Lägenhet
Smygehamn, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
1 395 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/1
5 081 kr/mån
18 117 kr/m²

Välkommen till Grusgropsvägen 9B i Smygehamn! På ett lugnt läge och med havet ständigt närvarande, ligger denna bekväma och trivsamma marklägenhet om 3 rum och kök. Här får du en liknande känsla som att bo i ett hus; egen P-plats, egen tvättstuga, ett härligt uterum med uteplats och liten grästäppa. I den idylliska hamnen i Smyge finns ett mycket omtyckt fiskrökeri med uteservering sommartid, ett café samt även populär glasskiosk. Här finns också Köpmansmagasinet med en del utställningar som har öppet sommartid. Området bjuder också på sevärdheter som Smyge fyr samt otaliga evenemang under sommarmånaderna. Varmt välkommen!

  • Uteplats
Havrejordsvägen 23B, null, Trelleborgs kommun
  • Imorgon kl 17:00
Havrejordsvägen 23B, null, Trelleborgs kommun, bild 2
Havrejordsvägen 23B, null, Trelleborgs kommun, bild 3

Havrejordsvägen 23B

Lägenhet
Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
2 375 000 kr
92 m²
3 rum
6 483 kr/mån
25 815 kr/m²

Välkomna till Trädgårdsstaden och detta lyxiga boende i två plan med tre terrasser i både söder- och norrläge! Detta är verkligen en bostad utöver det vanliga! Hela lägenheten andas lyx och har en snygg och genomtänkt design med en hel del tillval som höjer den exklusiva känslan. Bostaden har stora fönster åt tre väderstreck och utsikten mot fält och åkrar från båda planen är magisk! Genom hela bostaden anar man fina materialval som bla den mörka vackra parketten, den grå inredningen i köket från HTH samt bänkskivan med stänkskydd i Carrara-marmor. Bostaden har två moderna badrum, ett på varje våningsplan, som är elegant inredda med en sk industri-inspirerad duschvägg. Hela lägenheten har golvvärme. Från matplatsen når man en av de tre terasserna. På andra våningen finns utgång till ytterligare två terasser, en i norr och en i söder. Från den största i norr ser du solnedgången i väster! Här kan man sommartid samla familjen eller alla vänner till middagen! Med en känsla av idylliskt lantliv, bara ett fåtal minuter från Trelleborgs stadskärna. Det är vad Trädgårdsstaden erbjuder. Läget är perfekt då man snabbt och lätt tar sig ut till 108:an för vidare färd mot Svedala, Lund eller till E6:an och Malmö.

  • Premium
Maja-Lisa Grönbergsväg 11B, Skegrie, Trelleborgs kommun

Maja-Lisa Grönbergsväg 11B

Lägenhet
Skegrie, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
1 695 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
5 926 kr/mån
23 542 kr/m²

I Skegries lantliga lugn med dess vackra landskapsvy finns denna fräscha och genomgående 3:a från 2019 med både hiss samt underbar balkong i söderläge. Bekvämt med andra ord! Den väl genomtänkta planlösningen erbjuder öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Lägg därtill två utmärkta sovrum, stort badrum med dusch och tvätt samt ypperliga förvaringsmöjligheter i både hall och sovrum. Läget är optimalt med närhet till Trelleborg, Höllviken, Malmö och Köpenhamn! Förskola och skola runt knuten och bussförbindelser på cykelavstånd. På perfekt cykelavstånd ligger populära Slättarps gård med inredning, mode, restaurang och mycket mer. Skegrie kan även stoltsera sig med känd stenugnbakad pizzeria och eget bageri. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Kycklinggränd 2F, Granlunda, Trelleborgs kommun

Kycklinggränd 2F

Radhus
Granlunda, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
2 995 000 kr
116 m²
5 rum
5 576 kr/mån
25 819 kr/m²

Välkommen att besöka detta i så gott som nya bostadsrättsradhus (nflyttning mars 2023) på Granlunda! Husen håller hög standard och är byggda av Haaks stenhus i beprövade material (lättbetong). Påkostad interiör, fyra sovrum och två badrum gör detta till den perfekta bostaden för barnfamiljen. I väster finns utgång till en rymlig uteplats med härlig eftermiddag- och kvällssol. Området är mycket omtyckt med dess lugna omgivning, trevliga grönområden och promenadstråk. Här bor ni nära till förskolor, skolor och lekplatser. Även fritidsaktiviteter som fotboll, skridsko, gym, hockey m.m. finns på smidigt promenadavstånd.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Bösarpsvägen 190-0, Bösarp, Trelleborgs kommun

Bösarpsvägen 190-0

Villa
Bösarp, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
4 995 000 kr
150 + 198 m²
7 rum
3 753 m² tomt

På ett fritt och lantligt läge med milsvid utsikt över de sydskånska fälten finner vi detta trevliga boningshus i renoverat skick med tillhörande (nyare) hall. Huset med dess 3 sovrum, badrum samt gästwc renoverades 2013 och fick då bl.a. nytt tak, inredd (helt ny) ovanvåning, nytt badrum nere, tvättstuga och hall. Hela lagerhallen (isolerad byggnad på ca 200 kvm) byggdes så sent som 2016. Hallen är utrustad med solceller och ger därmed fina låga driftskostnader. Perfekt som t.ex verkstad, bil- eller båtgarage. I hallen finns även ett sk fikarum samt badrum med dusch. Stor trädgårdstomt på 3753 kvm med staket och häckar. Möjlighet till snabbt tillträde. Välkommen på visning!

Vallbyvägen 98, Klagstorp, Trelleborgs kommun

Vallbyvägen 98

Villa
Klagstorp, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
2 695 000 kr
160 m²
8 rum
456 m² tomt

Välplanerat och välrenoverat hus med flera sovrum! Om du drömmer om ett hem som är modernt, bekvämt och rymligt, så har du hittat rätt! Denna länga har genomgått en totalrenovering 2015 och har en hög standard. Välkomna på visning!

Visar alla 6