Mäklare Annika Öberg

Annika Öberg

Om mig

Jag har varit fastighetsmäklare i Trelleborg sen 2009 och brinner för mitt arbete. Genom åren har jag fått en mycket god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Jag är en glad och driven person som utför mitt arbete med stort engagemang och noggrannhet. Mitt mål är att båda parter ska känna sig trygga och nöjda med sin bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Maja-Lisa Grönbergsväg 11B, Skegrie, Trelleborgs kommun

Maja-Lisa Grönbergsväg 11B

Lägenhet
Skegrie, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
1 695 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
5 926 kr/mån
23 542 kr/m²

I Skegries lantliga lugn med dess vackra landskapsvy finns denna fräscha och genomgående 3:a från 2019 med både hiss samt underbar balkong i söderläge. Bekvämt med andra ord! Den väl genomtänkta planlösningen erbjuder öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Lägg därtill två utmärkta sovrum, stort badrum med dusch och tvätt samt ypperliga förvaringsmöjligheter i både hall och sovrum. Läget är optimalt med närhet till Trelleborg, Höllviken, Malmö och Köpenhamn! Förskola och skola runt knuten och bussförbindelser på cykelavstånd. På perfekt cykelavstånd ligger populära Slättarps gård med inredning, mode, restaurang och mycket mer. Skegrie kan även stoltsera sig med känd stenugnbakad pizzeria och eget bageri. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Öresgränd 3, Knäckekärr, Trelleborgs kommun

Öresgränd 3

Villa
Knäckekärr, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
2 600 000 kr
112 m²
5 rum
539,6 m² tomt

Söker du ett 1-planshus på barnvänligt område? Välkommen att kika in på denna familjevilla med tre sovrum. Ett hus med en del renoveringsbehov, då det mesta i huset är från byggåret 1988. Nätt trädgård med garage samt uteplats i söder. I detta omtyckta och familjevänliga område bor ni med gångavstånd till förskola, skola, stor idrottshall, livsmedelsaffär samt grönområden. Du tar dig snabbt till 108:an för vidare färd till Svedala, Lund eller till E6:an och Malmö.

Kycklinggränd 2F, Granlunda, Trelleborgs kommun

Kycklinggränd 2F

Radhus
Granlunda, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
2 995 000 kr
116 m²
5 rum
5 576 kr/mån
25 819 kr/m²

Välkommen att besöka detta i så gott som nya bostadsrättsradhus (nflyttning mars 2023) på Granlunda! Husen håller hög standard och är byggda av Haaks stenhus i beprövade material (lättbetong). Påkostad interiör, fyra sovrum och två badrum gör detta till den perfekta bostaden för barnfamiljen. I väster finns utgång till en rymlig uteplats med härlig eftermiddag- och kvällssol. Området är mycket omtyckt med dess lugna omgivning, trevliga grönområden och promenadstråk. Här bor ni nära till förskolor, skolor och lekplatser. Även fritidsaktiviteter som fotboll, skridsko, gym, hockey m.m. finns på smidigt promenadavstånd.

  • Uteplats
Bösarpsvägen 190-0, Bösarp, Trelleborgs kommun

Bösarpsvägen 190-0

Villa
Bösarp, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
4 995 000 kr
150 + 198 m²
7 rum
3 753 m² tomt

På ett fritt och lantligt läge med milsvid utsikt över de sydskånska fälten finner vi detta trevliga boningshus i renoverat skick med tillhörande (nyare) hall. Huset med dess 3 sovrum, badrum samt gästwc renoverades 2013 och fick då bl.a. nytt tak, inredd (helt ny) ovanvåning, nytt badrum nere, tvättstuga och hall. Hela lagerhallen (isolerad byggnad på ca 200 kvm) byggdes så sent som 2016. Hallen är utrustad med solceller och ger därmed fina låga driftskostnader. Perfekt som t.ex verkstad, bil- eller båtgarage. I hallen finns även ett sk fikarum samt badrum med dusch. Stor trädgårdstomt på 3753 kvm med staket och häckar. Möjlighet till snabbt tillträde. Välkommen på visning!

Vallbyvägen 98, Klagstorp, Trelleborgs kommun

Vallbyvägen 98

Villa
Klagstorp, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
2 695 000 kr
160 m²
8 rum
456 m² tomt

Välplanerat och välrenoverat hus med flera sovrum! Om du drömmer om ett hem som är modernt, bekvämt och rymligt, så har du hittat rätt! Denna länga har genomgått en totalrenovering 2015 och har en hög standard. Välkomna på visning!

Pomonagatan 7, Centralt, Trelleborgs kommun

Pomonagatan 7

Villa
Centralt, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
4 795 000 kr
183 + 100 m²
6 rum
623 m² tomt

På lugn gata i centrala Trelleborg välkomnas ni till denna fina rymliga funkisvilla från 40-talet med stor trivselfaktor. Mycket karaktär. Stora och härliga rum. Stort och renoverat kök med fransk bistro känsla. Solig trädgård i söderläge med gott om plats för gäster och lek. Ja, här finns t.o.m. en egen boulebana! Nedanför uterummet finns en stor platsbyggd bänk för skönt sommarhäng! I källaren finns gott om plats för både tvätt och förvaring. Har du mc kan du smidigt köra ner den i källaren på den stenlagda rampen på husets gavelsida. Skola och dagis finns på gångavstånd och det är nära till centrum, idrottshallen och inte minst till Östervångsparken som ligger alldeles intill. Varmt välkommen!

  • Plus

Visar alla 6