Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Maximilian Hant

Maximilian Hant

Om mig

Hög tillgänglighet, påläst och behandlar varje enskilda affär som mitt viktigaste uppdrag. Detta är faktorer jag ständigt använder mig av för att din förmedlingsprocess ska vara anpassad för dig och ge bästa möjliga resultat. Läs gärna vidare om vad mina kunder har tyckt om mitt arbete här nedan. https://www.reco.se/fastighetsbyran-trelleborg/maximilian-hant

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skymningsvägen 5, Knäckekärr, Trelleborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Skymningsvägen 5, Knäckekärr, Trelleborgs kommun, bild 2
Skymningsvägen 5, Knäckekärr, Trelleborgs kommun, bild 3

Skymningsvägen 5

Villa
Knäckekärr, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
4 595 000 kr
169 + 49 m²
6 rum
528 m² tomt

Renoverad och rymlig familjevilla belägen i ett lugnt och populärt villaområde i Trelleborg. Med en boyta på 169 kvm och en tomt på 528 kvm finns gott om plats för hela familjen att trivas. Här kan ni njuta av trädgårdens grönska och närheten till naturen. Garaget ger bekvämt bilparkering och möjlighet till extra förvaring. Ett perfekt hem för er som söker lugn och ro samtidigt som ni vill ha nära till stadens bekvämligheter. Välkommen till ert nya drömhus!

  • Premium
Norredalsvägen 2, Simremarken, Trelleborgs kommun

Norredalsvägen 2

Villa
Simremarken, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
2 495 000 kr
82 + 32 m²
4 rum
1 233 m² tomt

Denna bostad med ett naturskönt läge har en stor tomt på 1233 kvm med trädgård och uteplats. Perfekt för den som älskar naturen och vill nära havet. Garaget ger extra bekvämlighet och möjlighet till förvaring. Med havet inom räckhåll erbjuds fina promenadstråk och frisk luft. Närområdet präglas av lugn och vacker natur. Här kan du njuta av fridfulla dagar och vacker omgivning. En perfekt plats att kalla hemma för den som söker en harmonisk tillvaro i en naturskön miljö. Varmt välkommen till din framtida oas.

Hedgatan 7B , Anderslöv, Trelleborgs kommun
Hedgatan 7B , Anderslöv, Trelleborgs kommun, bild 2
Hedgatan 7B , Anderslöv, Trelleborgs kommun, bild 3

Hedgatan 7B

Lägenhet
Anderslöv, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
750 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
4 035 kr/mån
12 500 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade bostadsrätt på ett lugnt och härligt område i Anderslöv. Här har du utmärkta förbindelser till både Malmö och Trelleborg! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Högalids yttergränd 19, Högalid, Trelleborgs kommun
  • Budgivning pågår

Högalids yttergränd 19

Villa
Högalid, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
2 495 000 kr
149 m²
6 rum
285 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och välplanerade bostad belägen i en populär och familjevänlig del av Trelleborg. Med en boyta på generösa 149 kvadratmeter erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen att trivas. Fastigheten är i renoveringsbehov och ger dig möjligheten att skapa ditt drömhem precis som du vill ha det. Med sin välplanerade layout och rymliga ytor finns det gott om potential att förvandla denna bostad till en pärla. Parkering och garage finns i separat länga. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul. Varmt välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Högalids närgränd 13, Högalid, Trelleborgs kommun
Högalids närgränd 13, Högalid, Trelleborgs kommun, bild 2
Högalids närgränd 13, Högalid, Trelleborgs kommun, bild 3

Högalids närgränd 13

Villa
Högalid, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
2 795 000 kr
149 m²
6 rum
299 m² tomt

Varmt välkomna till detta väldisponerade parhus i två plan, beläget på lugn och barnvänligt område där ingen genomfartstrafik finns. Bra planlösning med fyra sovrum, två allrum samt två badrum. Utgång från vardagsrummet till det mysiga uterummet och trädgården. Rymligt förråd på tomten och garage i separat länga en liten bit bort. Närområdet är lugnt och tryggt, önskar vi att ta oss in till Trelleborgs centrum går det snabbt med bil eller buss som avgår några minuter från dörren. I närheten finns förskolor, skolor, multisporthall och matvarubutiker för de dagliga inköpen. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Syster Hannas väg 9, Öster, Trelleborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 28 apr kl 11:30
Syster Hannas väg 9, Öster, Trelleborgs kommun, bild 2
Syster Hannas väg 9, Öster, Trelleborgs kommun, bild 3

Syster Hannas väg 9

Villa
Öster, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
2 795 000 kr
133 + 30 m²
6 rum
307 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva detta stilrena kedjehus på 1,5 plan med tillhörande garage och förråd på en lugn och trivsam återvändsgata. I bostadshuset finns fem rum att nyttja, med enhetliga och fräscha ytskikt för hela familjen att bo och trivas i. Fastigheten är dessutom energieffektivt med helt nytt värmesystem. En praktisk planlösning med vardagsrum, badrum, matsal och kök på bottenvåningen och tre sovrum och badrum på ovanvåningen. Mysig braskamin för kalla vintrar och under den varma årstiden kan du njuta av den härliga trädgården i söderläge. Närhet till såväl skola och matbutiker. Dessutom en fantastisk vy över öppna fält från vardagsrummet! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Nygatan 66, Centralt, Trelleborgs kommun
  • Borttagen före visning
Nygatan 66, Centralt, Trelleborgs kommun, bild 2
Nygatan 66, Centralt, Trelleborgs kommun, bild 3

Nygatan 66

Lägenhet
Centralt, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
1 695 000 kr
88 m²
4 rum
vån 3/3
3 479 kr/mån
19 261 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Ehrenbuschsgatan 1B, Centralt, Trelleborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ehrenbuschsgatan 1B

Lägenhet
Centralt, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
850 000 kr
62 m²
3 rum
vån 1/4
5 206 kr/mån
13 710 kr/m²

På ett centralt läge finner ni denna ljusa, fräscha och välplanerade lägenhet disponerad på tre rum och kök! Här hittar ni en bostadsrätt vars väl tilltagna takhöjd och genomgående bevarade originaldetaljer är intrycken som följer med. Här bor man nära till allt som Trelleborgs centrum har att erbjuda och väldigt goda pendlingsmöjligheter! Varmt välkommen på visning!

Norregatan 14, Anderslöv, Trelleborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00

Norregatan 14

Villa
Anderslöv, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
2 295 000 kr
87 + 56 m²
4 rum
328 m² tomt

Välkommen till lugna och familjevänliga Anderslöv där ni nu kan flytta in i detta trevliga 1,5 plans hus. Här finner ni en fastighet på ett utmärkt pendlingsläge till både Malmö och Trelleborg och ytor för hela familjen. Tillhörande fastigheten finns även en separat gedigen byggnad som lämpar sig utmärkt för garage, verkstad eller egen verksamhet. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Kvarngatan 48, Västra Egna Hem, Trelleborgs kommun

Kvarngatan 48

Villa
Västra Egna Hem, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
2 795 000 kr
101 + 60 m²
4 rum
636 m² tomt

Gedigen tegelvilla med källare belägen på populära Västra Egna Hem. Perfekt familjebostad med tre sovrum, rymligt uterum, garage och härligt stor hörntomt som bjuder på många soltimmar. Utmärkt läge med närhet till såväl centrum som skola, dagis och naturområdet Flaningen. Varmt välkomna!

Rullstensvägen 14B, Smygehamn, Trelleborgs kommun

Rullstensvägen 14B

Radhus
Smygehamn, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
3 050 000 kr
98 + 5 m²
3 rum
182 m² tomt

I trivsamma och idylliska Smygehamn finns nu möjlighet att förvärva denna välskötta bostad med en underbar hörntomt på absolut toppläge. Här erbjuds en bostad som passar utmärkt för såväl den lilla familjen eller för er som söker efter en lugn och idyllisk plats, med liten och lättskött trädgård samt härlig uteplats som på sommarhalvåret grönskar fantastiskt. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 11