Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Maximilian Hant

Maximilian Hant

Om mig

Hög tillgänglighet, påläst och behandlar varje enskilda affär som mitt viktigaste uppdrag. Detta är faktorer jag ständigt använder mig av för att din förmedlingsprocess ska vara anpassad för dig och ge bästa möjliga resultat. Läs gärna vidare om vad mina kunder har tyckt om mitt arbete här nedan. https://www.reco.se/fastighetsbyran-trelleborg/maximilian-hant

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kasalagatan 49, Änghög, Trelleborgs kommun

Kasalagatan 49

Villa
Änghög, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
2 295 000 kr
80 + 51 m²
3 rum
241 m² tomt

Välkomna till detta hemtrevliga radhus i populära Änghög. Här erbjuds en välplanerad fastighet med tillhörande garage och uppfart. I populära Änghög i Trelleborg finner du denna charmiga bostad med lugnt läge och närhet till det mesta. Med tre rum, varav två sovrum, erbjuder detta friköpta hus allt du behöver för en bekväm vardag. Varmt välkommen på visning!

Hedgatan 7B , Anderslöv, Trelleborgs kommun
  • Tis 30 jul kl 15:00
Hedgatan 7B , Anderslöv, Trelleborgs kommun, bild 2
Hedgatan 7B , Anderslöv, Trelleborgs kommun, bild 3

Hedgatan 7B

Lägenhet
Anderslöv, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
695 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
4 035 kr/mån
11 583 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och trivsamma lägenhet med stort, härligt vardagsrum och vacker pärlspont i köket och sovrummet. Balkongen har underbar kvällssol i västerläge och plats för ett litet bord och två stolar, perfekt för en kaffestund vid dagens slut och trevliga sommarkvällar. Anderslöv är en liten ort med söderslätt i söder och bokskogar i norr. En lugn ort med all service man behöver men också med täta förbindelser till både Malmö och Trelleborg. Titta in på en visning så berättar vi mer! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Åbyvägen 378, Anderslöv, Trelleborgs kommun
  • Tis 30 jul kl 17:30

Åbyvägen 378

Villa
Anderslöv, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
3 495 000 kr
143 + 49 m²
6 rum
1,7 ha tomt

Välkomna till denna underbara fastighet med över 16 000kvm mark strax utanför Anderslöv. Här presenteras en välskött fastighet som kombinerar historisk karaktär med söderslätts öppna fält som närmsta granne. Bostadshuset erbjuder öppna och rymliga ytor samtidigt som det är välplanerat med sovrum för hela familjen samt rymligt dubbelgarage. Ytterligare en faktor som gör denna fastighet unik är den vackra stenbyggnad på två våningar som tidigare har utgjort grunden till en vindmölla från 1800-talet. Idag används det som smidesverkstad och tidigare fanns här hästboxar -2 st lösdriftsplatser i möllan och 3 st boxar i tillbyggnaden vilket är enkelt att konvertera tillbaka. Här sätter endast fantasin gränser till vad det kan nyttjas som av nästa ägare. Ta tillfället och upptäck denna unika fastighet på plats!

  • Plus
Schäfervägen 2B, Simremarken, Trelleborgs kommun

Schäfervägen 2B

Villa
Simremarken, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
5 195 000 kr
136 m²
5 rum
627 m² tomt

Välkommen till ditt havsnära drömboende i populära Simremarken, Trelleborg. Med en öppen planlösning och generösa 136 kvadratmeter boyta med tillhörande garage och gästrum på runt 70 kvm erbjuder denna bostad gott om plats för en familj att trivas i. Byggd år 1989, huset har både karaktär samtidigt som det har moderna bekvämligheter såsom solceller som hjälper till att sänka elkostnaderna. Detta hem har tre sovrum och gott om utrymme för hela familjen och en trädgård med gräsmatta och uteplats för trevliga sommarkvällar och lek. Eldstad och garage är perfekta för extra komfort och bekvämlighet. Beläget nära havet, erbjuder närområdet vackra promenadstråk och närhet till naturen. Varmt välkomna på visning och upplev huset och det fantastiska området på plats!

Skymningsvägen 5, Knäckekärr, Trelleborgs kommun
Skymningsvägen 5, Knäckekärr, Trelleborgs kommun, bild 2
Skymningsvägen 5, Knäckekärr, Trelleborgs kommun, bild 3

Skymningsvägen 5

Villa
Knäckekärr, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
4 395 000 kr
169 + 49 m²
6 rum
528 m² tomt

Renoverad och rymlig familjevilla belägen i ett lugnt och populärt villaområde i Trelleborg. Med en boyta på 169 kvm och en tomt på 528 kvm finns gott om plats för hela familjen att trivas. Här kan ni njuta av trädgårdens grönska och närheten till naturen. Garaget ger bekvämt bilparkering och möjlighet till extra förvaring. Ett perfekt hem för er som söker lugn och ro samtidigt som ni vill ha nära till stadens bekvämligheter. Välkommen till ert nya drömhus!

  • Premium
Östergatan 12, Anderslöv, Trelleborgs kommun

Östergatan 12

Villa
Anderslöv, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
1 695 000 kr
47 m²
2 rum
301 m² tomt

Välkommen till detta charmiga boende i centrala Anderslöv! Här erbjuds en välplanerad bostad med en mysig atmosfär och generös takhöjd som skapar en luftig känsla. Boytan på 40 kvadratmeter ger gott om utrymme för vardagslivet och här finns två rum som kan anpassas efter behov. Läget mitt i Anderslöv ger närhet till allt vad orten har att erbjuda, med bekvämt avstånd till affärer, restauranger och kommunikationer. Området kännetecknas av en trivsam atmosfär och vackra omgivningar, perfekt för avkopplande promenader eller cykelturer. Denna bostad passar perfekt för den som inte behöver bo stort, men välplanerat och ha en härlig trädgård att njuta av. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Norregatan 14, Anderslöv, Trelleborgs kommun
  • Tis 30 jul kl 15:30

Norregatan 14

Villa
Anderslöv, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
2 195 000 kr
87 + 56 m²
4 rum
328 m² tomt

Välkommen till lugna och familjevänliga Anderslöv där ni nu kan flytta in i detta trevliga 1,5 plans hus. Här finner ni en fastighet på ett utmärkt pendlingsläge till både Malmö och Köpenhamn samt Trelleborgs centrum och ytor för hela familjen. Tillhörande fastigheten finns även en separat gedigen byggnad som lämpar sig utmärkt för garage, verkstad eller egen verksamhet. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Kvarngatan 48, Västra Egna Hem, Trelleborgs kommun

Kvarngatan 48

Villa
Västra Egna Hem, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
2 795 000 kr
101 + 60 m²
4 rum
636 m² tomt

Gedigen tegelvilla med källare belägen på populära Västra Egna Hem. Perfekt familjebostad med tre sovrum, rymligt uterum, garage och härligt stor hörntomt som bjuder på många soltimmar. Utmärkt läge med närhet till såväl centrum som skola, dagis och naturområdet Flaningen. Varmt välkomna!

Rullstensvägen 14B, Smygehamn, Trelleborgs kommun

Rullstensvägen 14B

Radhus
Smygehamn, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
2 950 000 kr
98 + 5 m²
3 rum
182 m² tomt

I trivsamma och idylliska Smygehamn finns nu möjlighet att förvärva denna välskötta bostad med en underbar hörntomt på absolut toppläge. Här erbjuds en bostad som passar utmärkt för såväl den lilla familjen eller för er som söker efter en lugn och idyllisk plats, med liten och lättskött trädgård samt härlig uteplats som på sommarhalvåret grönskar fantastiskt. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 9