Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Maximilian Hant

Maximilian Hant

Om mig

Hög tillgänglighet, påläst och behandlar varje enskilda affär som mitt viktigaste uppdrag. Detta är faktorer jag ständigt använder mig av för att din förmedlingsprocess ska vara anpassad för dig och ge bästa möjliga resultat. Läs gärna vidare om vad mina kunder har tyckt om mitt arbete här nedan. https://www.reco.se/fastighetsbyran-trelleborg/maximilian-hant

Mäklarens försäljning på Hemnet
Smedjegatan 45, Anderslöv, Trelleborgs kommun
 • Tis 16 apr kl 17:45

Smedjegatan 45

Lägenhet
Anderslöv, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
1 095 000 kr
69,5 m²
2 rum
vån 1/1
4 796 kr/mån
15 755 kr/m²

Äntligen har vi nu glädjen att presentera en av de mycket omtyckta och populära radhusen på en plan! Här hittar vi en oerhört välplanerad och rymlig tvåa som både ger dig huskänslan med egen uppfart, carport och uteplats, medan man bor i en trygg bostadsrättsförening. Bostaden är belägen på ett lugnt och trivsamt läge i Anderslöv med utmärkta pendlingsmöjligheter till både Malmö och Trelleborgs centrum. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Högalids yttergränd 19, Högalid, Trelleborgs kommun

Högalids yttergränd 19

Villa
Högalid, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
2 495 000 kr
149 m²
6 rum
285 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och välplanerade bostad belägen i en populär och familjevänlig del av Trelleborg. Med en boyta på generösa 149 kvadratmeter erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen att trivas. Fastigheten är i renoveringsbehov och ger dig möjligheten att skapa ditt drömhem precis som du vill ha det. Med sin välplanerade layout och rymliga ytor finns det gott om potential att förvandla denna bostad till en pärla. Parkering och garage finns i separat länga. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul. Varmt välkommen på visning!

 • Energieffektiv
Högalids närgränd 13, Högalid, Trelleborgs kommun
 • Imorgon kl 16:45
Högalids närgränd 13, Högalid, Trelleborgs kommun, bild 2
Högalids närgränd 13, Högalid, Trelleborgs kommun, bild 3

Högalids närgränd 13

Villa
Högalid, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
2 795 000 kr
149 m²
6 rum
299 m² tomt

Varmt välkomna till detta väldisponerade parhus i två plan, beläget på lugn och barnvänligt område där ingen genomfartstrafik finns. Bra planlösning med fyra sovrum, två allrum samt två badrum. Utgång från vardagsrummet till det mysiga uterummet och trädgården. Rymligt förråd på tomten och garage i separat länga en liten bit bort. Närområdet är lugnt och tryggt, önskar vi att ta oss in till Trelleborgs centrum går det snabbt med bil eller buss som avgår några minuter från dörren. I närheten finns förskolor, skolor, multisporthall och matvarubutiker för de dagliga inköpen. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Energieffektiv
Syster Hannas väg 9, Öster, Trelleborgs kommun
 • Ons 17 apr kl 17:00
Syster Hannas väg 9, Öster, Trelleborgs kommun, bild 2
Syster Hannas väg 9, Öster, Trelleborgs kommun, bild 3

Syster Hannas väg 9

Villa
Öster, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
2 795 000 kr
133 + 30 m²
6 rum
307 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva detta stilrena kedjehus på 1,5 plan med tillhörande garage och förråd på en lugn och trivsam återvändsgata. I bostadshuset finns fem rum att nyttja, med enhetliga och fräscha ytskikt för hela familjen att bo och trivas i. Fastigheten är dessutom energieffektivt med helt nytt värmesystem. En praktisk planlösning med vardagsrum, badrum, matsal och kök på bottenvåningen och tre sovrum och badrum på ovanvåningen. Mysig braskamin för kalla vintrar och under den varma årstiden kan du njuta av den härliga trädgården i söderläge. Närhet till såväl skola och matbutiker. Dessutom en fantastisk vy över öppna fält från vardagsrummet! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Nygatan 66, Centralt, Trelleborgs kommun
Nygatan 66, Centralt, Trelleborgs kommun, bild 2
Nygatan 66, Centralt, Trelleborgs kommun, bild 3

Nygatan 66

Lägenhet
Centralt, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
1 695 000 kr
88 m²
4 rum
vån 3/3
3 479 kr/mån
19 261 kr/m²

På ett av Trelleborgs mest centrala adresser finner ni denna rymliga fyrarumslägenhet! Denna lägenhet passar dig som vill flytta rakt in i ett välvårdat hem och bara trivas. Bostaden erbjuder tre sovrum, fräscht badrum, inglasad balkong samt härliga ytor för familj och vänner. Här bor man dessutom med kort promenadavstånd till butiker, restauranger och centralstation med lätt åtkomst till Malmö och Köpenhamn. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Ehrenbuschsgatan 1B, Centralt, Trelleborgs kommun

Ehrenbuschsgatan 1B

Lägenhet
Centralt, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
850 000 kr
62 m²
3 rum
vån 1/4
4 968 kr/mån
13 710 kr/m²

På ett centralt läge finner ni denna ljusa, fräscha och välplanerade lägenhet disponerad på tre rum och kök! Här hittar ni en bostadsrätt vars väl tilltagna takhöjd och genomgående bevarade originaldetaljer är intrycken som följer med. Här bor man nära till allt som Trelleborgs centrum har att erbjuda och väldigt goda pendlingsmöjligheter! Varmt välkommen på visning!

Hedgatan 7B , Anderslöv, Trelleborgs kommun
 • Sön 21 apr kl 11:30
Hedgatan 7B , Anderslöv, Trelleborgs kommun, bild 2
Hedgatan 7B , Anderslöv, Trelleborgs kommun, bild 3

Hedgatan 7B

Lägenhet
Anderslöv, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
795 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
4 035 kr/mån
13 250 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade bostadsrätt på ett lugnt och härligt område i Anderslöv. Här har du utmärkta förbindelser till både Malmö och Trelleborg! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Norregatan 14, Anderslöv, Trelleborgs kommun
 • Tis 16 apr kl 17:00

Norregatan 14

Villa
Anderslöv, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
2 295 000 kr
87 + 56 m²
4 rum
328 m² tomt

Välkommen till lugna och familjevänliga Anderslöv där ni nu kan flytta in i detta trevliga 1,5 plans hus. Här finner ni en fastighet på ett utmärkt pendlingsläge till både Malmö och Trelleborg och ytor för hela familjen. Tillhörande fastigheten finns även en separat gedigen byggnad som lämpar sig utmärkt för garage, verkstad eller egen verksamhet. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Stavstensvägen 64, Väster, Trelleborgs kommun

Stavstensvägen 64

Villa
Väster, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
1 995 000 kr
72 m²
3 rum
650 m² tomt

Välkommen till Stavstensvägen 64. Här finner vi ett denna charmiga fastighet, uppförd år 1800, som nu väntar på nästa ägare att sätta sin egen prägel. Huset erbjuder en boendeyta på 72 kvm med en oinredd vindsvåning. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul.

Högalidsvägen 36A , Högalid, Trelleborgs kommun

Högalidsvägen 36A

Lägenhet
Högalid, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
1 150 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 2/3
5 342 kr/mån
19 328 kr/m²

Nu finns möjligheten för dig att flytta direkt in i denna välskötta tvårumslägenhet med stor inglasad balkong beläget i populära och trivsamma bostadsrättsområdet Högalid! Här erbjuds en lägenhet för dig som vill bo på i ett lugnt område med en kort cykeltur ifrån Trelleborgs centrum. Här disponeras en yta om närmare 60 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelas i denna genomgående lägenhet med en stor balkong i västerläge som i princip utgör ett extra rum. Varmt välkommen på visning!

Kvarngatan 48, Västra Egna Hem, Trelleborgs kommun

Kvarngatan 48

Villa
Västra Egna Hem, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
2 795 000 kr
101 + 60 m²
4 rum
636 m² tomt

Gedigen tegelvilla med källare belägen på populära Västra Egna Hem. Perfekt familjebostad med tre sovrum, rymligt uterum, garage och härligt stor hörntomt som bjuder på många soltimmar. Utmärkt läge med närhet till såväl centrum som skola, dagis och naturområdet Flaningen. Varmt välkomna!

Rullstensvägen 14B, Smygehamn, Trelleborgs kommun

Rullstensvägen 14B

Radhus
Smygehamn, Trelleborgs kommun
Fastighetsbyrån Trelleborg
3 050 000 kr
98 + 5 m²
3 rum
182 m² tomt

I trivsamma och idylliska Smygehamn finns nu möjlighet att förvärva denna välskötta bostad med en underbar hörntomt på absolut toppläge. Här erbjuds en bostad som passar utmärkt för såväl den lilla familjen eller för er som söker efter en lugn och idyllisk plats, med liten och lättskött trädgård samt härlig uteplats som på sommarhalvåret grönskar fantastiskt. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 12