Fastighetsbyrån Ulricehamn

Fastighetsbyrån Ulricehamn

Mäklare

Skolgatan 8, Trädet, Ulricehamns kommun

Skolgatan 8

Villa
Trädet, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

400 000 kr

93 m²

4 rum

1 681 m² tomt

På lugn återvändsgata ligger denna 30-talsvilla med stor öppen planerad trädgård som vetter mot öppna marker på baksidan. Stort förråd/uthus. Bostaden har genomgående 60-talsstandard. På entréplan möts man av hall/trapphus med gästtoalett, sovrum, vardagsrum, tv-rum samt köksavdelning med matplats som även har passage ut till mindre altan på husets gavel. Övreplan har en möblerbar hall, sovrum samt vindsgarderober. Från Trädet har man bra pendlingsläge till Ulricehamn och Falköping Var förberedd inför kommande visning - äger du ditt nuvarande boende och önskar en kostnadsfri värdering eller saknar lånelöfte och vill få en kontakt bank? Vänd dig till ansvarig mäklare Tobias Westman på 070-5307948 eller epost: [email protected]

Romsås 170, Hökerum, Ulricehamns kommun

Romsås 170

Fritidshus
Hökerum, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

1 475 000 kr

100 m²

5 rum

3 950 m² tomt

Drömmer ni om att bo på landet - se hit! Välkomna till Romsås 170, en lantlig idyll som lämpar sig för såväl permanent som fritidsboende. Nuvarande ägare har genomfört omfattande renoveringar under de senaste åren, bland annat nytt tak, tilläggsisolering av fasad och nya fönster. Invändigt har huset fått sig ett rejält lyft med renovering av kök, badrum samt nya ytskikt i merparten av rummen. På fastigheten finns charmig gårdshus med verkstad samt potentiellt gästrum/festlokal. Fristående byggnad med mindre dubbelgarage. Varmt välkomna att anmäla er till visning! Var förberedd inför kommande visning - äger du ditt nuvarande boende och önskar en kostnadsfri värdering eller saknar lånelöfte och vill få en kontakt med Ulricehamns Sparbank? Ta kontakt med ansvarig mäklare Robin Ljungviken på 0706-471918 eller epost [email protected]byran.se.

Näckrosvägen 3, Limmared, Tranemo kommun

Näckrosvägen 3

Villa
Limmared, Tranemo kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

1 250 000 kr

95 m²

7 rum

3 021 m² tomt

Mycket välskött och trevligt renoverad villa med ytterläge och stor trädgårdstomt på hela 3000kvm. Övergripande ljus modern interiör, nyare fullutrustat kök med rostfria vitvaror, renoverat badrum, vardagsrum med öppen spis, stort inglasat uterum m.m. Fiber är indraget och anslutet. Uppvärmning: jordvärme och luftvärmepump, stor trädgård med uthus/gårdslänga. Närhet till skola och livs. Kontakta mäklare vid intresse!

 • Balkong
 • Uteplats
Götåkra 151, Gällstad, Ulricehamns kommun

Götåkra 151

Villa
Gällstad, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

695 000 kr

104 m²

5 rum

1 476 m² tomt

Varmt välkomna till Götåkra 151! Strax utanför Gällstad samhälle finner vi denna villa med lantligt läge. Huset består av fem rum och kök med möjlighet för tre till fyra sovrum. Vattenburen uppvärmning via jordvärmepump installerad 2002. Fiber finns installerat. Stor trädgårdstomt. Välkomna att anmäla er till visning!

Källstigen 27, Tranemo, Tranemo kommun

Källstigen 27

Villa
Tranemo, Tranemo kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

2 195 000 kr

113 m²

7 rum

1 066 m² tomt

Välkommen till denna näst intill totalrenoverade villa med bästa barnvänliga läge på återvändsgata i Tranemo. Huset har en genomtänkt planlösning med flertalet sovrum, bra sällskapsytor, dubbla badrum och mycket mer. Egen lekplats på baksidan. Fiber är indraget och anslutet. Uppvärmning i form av bergvärme och rymligt garage. Närhet till naturen, centrum och skola m.m. Denna villa måste upplevas. Kontakta mäklaren redan idag för visning.

 • Uteplats
Åkerstigen 10, Tranemo, Tranemo kommun

Åkerstigen 10

Villa
Tranemo, Tranemo kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

1 475 000 kr

107 m²

6 rum

873 m² tomt

Välkommen till denna trevliga och smakfullt renoverade 1-plansvilla med källare. Huset har en bra och smart planlösning med tre sovrum, stort vardagsrum, ljus kök och bra utrymmen i källaren m.m. Näst intill hela huset har fått nya ytskikt och har nu en genomgående ljus interiör. Vattenburen uppvärmning via fjärrvärme och garage i källaren. Stor plan trädgårdstomt med friggebod. Här bor du centralt med gångavstånd ner till centrum och dess utbud av butiker m.m. Kontakta mäklare vid intresse!

 • Uteplats
Vings Aspanäs 175, Hökerum, Ulricehamns kommun

Vings Aspanäs 175

Villa
Hökerum, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

1 450 000 kr

140 m²

4 rum

586 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera villa med lantligt läge och flera större renoveringar gjorda de senaste åren. Nuvarande ägare har bland annat bytt kök och renoverat ett badrum. Vings Aspanäs 175 ligger strax utanför Hökerums samhälle med skog och natur inpå knuten. Nära till sjön Mogden som erbjuder möjlighet till bad och fiske. Strax nedanför fastigheten finner vi gamla järnvägen som idag är en asfalterad banvall där ni via cykel eller till fots kan uppleva härlig natur mellan Borås och Ulricehamn. Bra pendlingsmöjligheter till både Borås, Jönköping och Göteborg. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Bäckebovägen 15, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Bäckebovägen 15

Villa
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

2 200 000 kr

113 m²

5 rum

1 043 m² tomt

Ta kontakt med ansvarig mäklare för att boka visning! Välkommen till Bäckebovägen 15! Nu kan vi presentera en klassisk familjevilla med ypperligt hörnläge. Med totalt 199 kvadratmeter till förfogande finns det gott om plats för hela familjen. Här finns tre bra sovrum på entréplan, källare med gillestuga och värdefulla förvaringsutrymmen samt vidbyggt garage. Lummig och insynsskyddad trädgård och trevlig uteplats som nås från vardagsrummet. Garage håller bilen frostfri om vintern. Bo tryggt i ett lugnt och barnvänligt område utan genomfartstrafik, närhet till fina naturupplevelser och aktiviteter på Lassalyckan, sim- och sporthallen samt med bekvämt promenadavstånd till skola och förskola. Varmt välkommen att boka in dig för visning! ----- Var förberedd inför kommande visning - äger du ditt nuvarande boende och önskar en kostnadsfri muntlig värdering? Ta kontakt med Marcus Nyberg på 0720 611 005 eller epost [email protected] för att boka en tid.

 • Uteplats
Södra vägen 46, Limmared, Tranemo kommun

Södra vägen 46

Villa
Limmared, Tranemo kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

1 295 000 kr

119 m²

4 rum

618 m² tomt

Välkommen till denna smakfullt renoverade och mycket välhållna 60-talsvilla med bra läge i Limmared. Huset har genomgått flertalet renoveringar och har nyare ljus köksavdelning med köks-ö, stort vardagsrum med matsalsdel, flertalet sovrum och helkaklat badrum m.m. Härligt soldäck med del under tak. Uppvärmning via pellets och garage i källaren. Fiber är indraget och anslutet. Plan lättskött trädgård med ett stenkast till större park med lekplats. Närhet till naturen, livs, skola mm. Kontakta mäklare vid intresse!

 • Uteplats
Vallmogatan 2, Limmared, Tranemo kommun

Vallmogatan 2

Villa
Limmared, Tranemo kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

1 150 000 kr

80 m²

3 rum

1 935 m² tomt

Välkommen till denna välhållna villa med bra läge i Limmared. Huset har genomgått flera renoveringar under senare år såsom fasadbyte, kök och badrum m.m. huset har också en bra planlösning och genomgående ljus interiör. På den stora altanen finns det gott om plats för utemöbler och här finns också ett härligt utespa. Uppvärmning via pellets och friggebod med inrett sovrum finns på tomten. Lugnt och barnvänligt område med närhet till lekplats, träning/ friluftsområde och ica-affär. Bra buss- och kommunikation till både Tranemo och Borås. Kontakta mäklare vid intresse!

Körvelvägen 6, Länghem, Tranemo kommun

Körvelvägen 6

Villa
Länghem, Tranemo kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

1 995 000 kr

114 m²

6 rum

1 015 m² tomt

Välkommen till denna välhållna och bra planerade 70-talsvilla med barnvänligt läge i Länghem. Huset har en bra planlösning med bra sällskapsytor. Ny bergvärmepump. Fiber är indraget och anslutet. Stor trädgårdstomt med närhet till både skola, affär och livs m.m. Kontakta mäklare vid intresse!

 • Balkong
 • Uteplats
Pilvägen 5, Limmared, Tranemo kommun

Pilvägen 5

Villa
Limmared, Tranemo kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

1 095 000 kr

107 m²

6 rum

1 055 m² tomt

Med härligt ljust läge ligger denna mycket trevliga tegelbeklädda 60-taslvilla med välskött trädgård i Limmared. Modern spännande planlösning i etager, trevliga sällskapsrum med bl.a vacker murad eldstad, stor altan under tak i söderläge, 3-4 sovrum, ljust nyrenoverat kök med tillhörande matplats, bra utrymmen med i förråd i källaren mm. Uppvärmning via pellets som ger låg månadskostnad och fiber är förberett vid gatan. Bra buss- och kommunikation och nära till mataffär. Kontakta mäklare vid intresse!

 • Uteplats
Smörsoppsgatan 16, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Smörsoppsgatan 16

Tomt
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

5 404 785 kr

1 220 m² tomt

Tomt 2 är på 1220 kvm. På denna tomt visualiserar vi ett Villa Nidingen men du kan du välja mellan både Villa Nolvik, Stenskär, Vinga, Lindö och Hällevik. På Bergsäter i Ulricehamn växer det fram ett tryggt villaområde med fantastiska naturområden och ett aktivt fritidsliv som granne. Vår första etapp Kvarter Granithöjden består av 7 generösa tomter. För att underlätta för dig i ditt husval har vi utifrån tomternas förutsättningar, våra erfarenheter och önskemål från er intressenter tagit fram olika husförslag. Besök vår projektsida för mer information om området, den uppdateras löpande där du alltid kan ta del av den senaste informationen! https://bergsaterulricehamn.se/?utm_campaign=bergsater&utm_source=apsis&utm_medium=email

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Rosenlundsvägen Lokal 2, Tranemo, Tranemo kommun

Rosenlundsvägen Lokal 2

Villa
Tranemo, Tranemo kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

995 000 kr

69,7 m²

1 rum

Nu har vi det stora nöjet att presentera ett planerat projekt med industrihallar utmed riksväg 27 på Tranemos nya industriområde. Inom kort planeras 10 industrihallar med bra läge i utkanten av Tranemo. Perfekt för både privatperson och näringsidkare vare sig du söker garage, lager eller förråd. Samtliga enheter kommer säljas friköpta med äganderätt medan gemensamma ytor sköts via samfällighet. Hallarna byggs av Ulricehamnsbaserade Minlokal Sverige AB tillsammans med lokala entreprenörer, de har sedan tidigare utfört ett liknande projekt i Ulricehamn där nu etapp två kommer påbörjas. Varje hall har indragen el, vatten samt avlopp där du som köpare sedan väljer utformningen utefter behov. För de som önskar ytterligare utrymme finns även möjlighet att välja till entresolplan som täcker del av lokalen. Projektet består av totalt 10 industrihallar som sitter samman och storleken varierar från 68,4-73,4 kvm per enhet. Varje fastighet förses med 4-blads vikport. Gavellokalerna kommer även ha fönster på gaveln. Lättskött med underhållsfri fasad. Samtliga hallar har golvbrunn kopplad till gemensam oljeavskiljare. Passa på att reservera en lokal redan nu. Vänligen besök projektsidan för dokumentation och ritningar. Ni är varmt välkomna att kontakta oss för mer information samt intresseanmälan!

 • Nyproduktion
Lindängsvägen 43, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Lindängsvägen 43

Övrigt
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

2 850 000 kr

190 m²

1 272 m² tomt

Just i utkanten av centrala Ulricehamn ligger denna välskötta fastighet som idag inhyser kontor och lagerlokal. Bland Ulricehamnare mest känd som "g:a IFK-stugan". 2017-18 gjorde flertal renoveringar i form av fönsterbyte, fasad, målning plåttak mm. Bergvärmepump 2011. På entréplan möts man av flertalet kontorsutrymmen, reception, kök med matplats samt badrum. Halvtrapp ner ligger större kontor samt konferensrum. I källaren finns gott om lagerutrymmen, dusch och bastu, toalett samt pannrum. Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till fastigheten.

Smörsoppsgatan 11, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Smörsoppsgatan 11

Villa
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

5 400 770 kr

141 m²

6 rum

1 252 m² tomt

Välkommen till tomt 6 i Kv.Granithöjden i Bergsäter. Tomten är på 1252 kvm. Här visualiserar vi ett Villa Sandö med dubbelgarage, men valet är ditt, du kan du välja mellan både Villa Nolvik, Vallda, Lycke, Nidingen, Vinga och Lindö. På Bergsäter i Ulricehamn växer det fram ett tryggt villaområde med fantastiska naturområden och ett aktivt fritidsliv som granne. Vår första etapp Kvarter Granithöjden består av 7 generösa tomter. För att underlätta för dig i ditt husval har vi utifrån tomternas förutsättningar, våra erfarenheter och önskemål från er intressenter tagit fram olika husförslag. Besök vår projektsida för mer information om området, den uppdateras löpande där du alltid kan ta del av den senaste informationen! Är detta något för dig? Kontakta mäklaren för mer information. https://bergsaterulricehamn.se/?utm_campaign=bergsater&utm_source=apsis&utm_medium=email

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Bergsäter, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Bergsäter

Villa
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

4 457 885 kr

155 m²

7 rum

1 299 m² tomt

Säljstarten är igång för den första etappen Kv.Granithöjden i Bergsäter. Vår första etapp Kvarter Granithöjden innefattar 7 generösa tomter intill vad som kommer bli ett parkområde. För att underlätta för dig i ditt husval så har vi utifrån tomternas förutsättningar, våra erfarenheter och önskemål från er intressenter tagit fram 9 valbara husmodeller för första etappen. På Bergsäter planeras det nu för ett nytt bostadsområde. Här vill vi skapa ett tryggt villaområde med fantastiska naturområden och ett aktivt fritidsliv som granne. Här får du tid med livet. För att underlätta för dig i ditt husval så har vi utifrån tomternas förutsättningar, våra erfarenheter och önskemål. Här finns något för alla! Besök vår projektsida för mer information om området, den uppdateras löpande där du alltid kan ta del av den senaste informationen! https://bergsaterulricehamn.se/ Vill du vara med på en spännande resa mot en ny bostad? Anmäl ditt intresse redan idag och få löpande information om projektet.

 • Nybyggnadsprojekt
Industrihallar Tranemo, Tranemo, Tranemo kommun

Industrihallar Tranemo

Villa
Tranemo, Tranemo kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

995 000 kr

73,4 m²

1 rum

Nu har vi det stora nöjet att presentera ett planerat projekt med industrihallar utmed riksväg 27 på Tranemos nya industriområde. Inom kort planeras 10 industrihallar med bra läge i utkanten av Tranemo. Perfekt för både privatperson och näringsidkare vare sig du söker garage, lager eller förråd. Samtliga enheter kommer säljas friköpta med äganderätt medan gemensamma ytor sköts via samfällighet. Hallarna byggs av Ulricehamnsbaserade Minlokal Sverige AB tillsammans med lokala entreprenörer, de har sedan tidigare utfört ett liknande projekt i Ulricehamn där nu etapp två kommer påbörjas. Varje hall har indragen el, vatten samt avlopp där du som köpare sedan väljer utformningen utefter behov. För de som önskar ytterligare utrymme finns även möjlighet att välja till entresolplan som täcker del av lokalen. Projektet består av totalt 10 industrihallar som sitter samman och storleken varierar från 68,4-73,4 kvm per enhet. Varje fastighet förses med 4-blads vikport. Gavellokalerna kommer även ha fönster på gaveln. Lättskött med underhållsfri fasad. Samtliga hallar har golvbrunn kopplad till gemensam oljeavskiljare. Passa på att reservera en lokal redan nu. Ni är varmt välkomna att kontakta oss för mer information samt intresseanmälan!

 • Nybyggnadsprojekt
Industrihallar Hester (etapp 2), Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Industrihallar Hester (etapp 2)

Övrigt
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

995 000 kr

72,5 m²

1 rum

Nu har vi det stora nöjet att presentera etapp två av industrihallar på området Hester. Hallarna byggs av Ulricehamnsbaserade Minlokal Sverige AB tillsammans med lokala entreprenörer. Inom kort planeras 13 nya industrihallar med centralt läge på Hesters industriområde i Ulricehamn. Perfekt för både privatperson och näringsidkare vare sig du söker garage, lager eller förråd. Samtliga enheter kommer säljas friköpta med äganderätt medan gemensamma ytor sköts via samfällighet. Varje hall har indragen el, vatten samt avlopp där du som köpare sedan väljer utformningen utefter behov. För de som önskar ytterligare utrymme finns även möjlighet att välja till entresolplan som täcker del av lokalen. Projektet består av totalt 13 industrihallar som sitter samman i en länga och storleken är 6x12 meter om ca 70 kvm för varje enhet. Varje fastighet förses med 4-blads vikport. Gavellokalerna kommer även ha fönster på gaveln. Underhållsfri fasad och samtliga fack kommer ha golvbrunn kopplad till gemensam oljeavskiljare. Passa på att reservera en lokal redan nu - lokalerna beräknas stå färdiga i september 2023. Ni är varmt välkomna att kontakta oss för mer information samt intresseanmälan!

 • Nybyggnadsprojekt
Rönnvägen 1, Ölsremma, Tranemo kommun

Rönnvägen 1

Villa
Ölsremma, Tranemo kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

695 000 kr

110 m²

5 rum

1 075 m² tomt

Nu kan vi erbjuda enplansvilla med fem rum och kök på lugn återvändsgatan i Ölsremma. Nuvarade ägare har renoverat invändiga ytskikt 2021-2022 och även kök har bytts ut i samband med renovering. Här bor ni nära naturen med fina skidspår och promenadstråk precis i närheten. En knapp mil till Dalstorp som erbjuder förskola, skola samt matbutik och inte minst Dalstorpasjön med bra bad och fiske. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Blåklockevägen 6, Limmared, Tranemo kommun

Blåklockevägen 6

Villa
Limmared, Tranemo kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

1 650 000 kr

104 m²

5 rum

944 m² tomt

Välkommen till denna mycket tilltalande 1-plansvilla i vinkel med ett barnvänligt läge på återvändsgata i Limmared. Huset har en bra planlösning med en genomgående ljus interiör, som smakfullt renoverats under senaste åren, med bl.a nytt kök och badrum. Uppvärmning via bergvärme. Barnvänlig tomt med öppen grönyta på baksidan som angränsar mot skog. Bra Buss- och tågkommunikation. Bör ses, kontakta mäklare vid intresse!

Granvägen 6, Vegby, Ulricehamns kommun

Granvägen 6

Villa
Vegby, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

875 000 kr

130 m²

4 rum

854 m² tomt

På ett lugnt och barnvänligt område i centrala Vegby kan vi nu erbjuda denna 1½-plansvilla. Tre rejäla sovrum med möjlighet att i ett av rummen enkelt dela av till ytterligare ett sovrum för den som önskar. Ljust vardagsrum med parkettgolv och bra plats för matsalsbord, värmande kamin. Kök med matplats och passage till uteplats på baksidan. Plan och lättskött trädgårdstomt med fruktträd. Närhet till bad- och fiskevänliga Sämsjön. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Kölingared 105, Kölingared, Ulricehamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kölingared 105

Villa
Kölingared, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

1 195 000 kr

220 m²

12 rum

6 721 m² tomt

Välkommen till Kölingareds gamla skola och möjligheternas fastighet! Nu finns en unik möjlighet att bli ägare av ett fantastiskt hus med stora ytor, högt i tak och oändlig potential. Den gamla skolan byggdes 1898 och tjänade under många år som bygdens skola. Här finns idag hela tolv rum fördelat på två våningsplan. Den nyare skolbyggnaden byggdes på 70-talet och har skolsalarna intakta, här kan man enkelt föreställa sig dåtidens skolmiljö. Efter att skolan lades ner har byggnaden använts för olika verksamheter och på senare år som garage och lager. Detta är en fastighet som behöver upplevas på plats - varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Slätteliden 8, Limmared, Tranemo kommun

Slätteliden 8

Villa
Limmared, Tranemo kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

795 000 kr

95 m²

5 rum

901 m² tomt

Med högt härligt ytterläge ligger denna tegelbeklädda 70-talsvilla i Limmared. Med bra planlösning med stort vardagsrum i vinkel, 3-4 sovrum, ljust kök och inglasat uterum m.m. Bra utrymmen i källaren och vidbyggt garage. Närhet till dagis och skola m.m. Bra buss- och tågkommunikationer till borås.

Storgatan 13, Grimsås, Tranemo kommun

Storgatan 13

Övrigt
Grimsås, Tranemo kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

850 000 kr

719 m²

2 265 m² tomt

Hyresfastighet med fyra lokaler i varierande storlekar. Samtliga lokaler är idag uthyrda. Uppvärmning via nyare Luft-/vattenvärmepump. Lokal 1: Herrfrisör Lokal är på ca.23,3kvm. med en intäkt per/år på 11,684kr. Lokal 2: Bageri skräddare tar över från sep ca. 112kvm med en intäkt per/år på 72,000kr. Lokal 3: Skräddare ca. 444kvm med en intäkt per/år på 187 500kr. Lokal 4: Damfrisör ca. 140kvm med en intäkt per/år på 56.144kr Total lokalyta är på ca.719kvm med en intäkt per/år på 327,328kr. Samtliga hyresgäster har egna elavtal. Driftkostnaden ligger på 103,897kr/år. - Försäkring 15897:- - El: 78.000:- - V/A sopor 28.000:- Driftnetto: 223,431kr/år

Herrljungavägen 4, Timmele, Ulricehamns kommun

Herrljungavägen 4

Övrigt
Timmele, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

795 000 kr

678 m²

9 rum

1 230 m² tomt

Centralt belägen fastighet som tidigare inrymt butik med tillhörande verkstadslokal som har stora utvecklingsmöjligheter. Fastigheten inrymmer entréplan med tidigare verkstad och butik, källarplan med stora förvaringsmöjligheter samt övre plan som inrymt en lägenhet där renovering påbörjats. Tidigare ägare har påbörjat renovering med ny dragning av V/A-ledningar samt uppbyggnad av väggar på övre plan. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information och intresseanmälan!

Molanders väg 2, Tranemo, Tranemo kommun

Molanders väg 2

Lägenhet
Tranemo, Tranemo kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

1 375 000 kr

74,7 m²

3 rum

4 957 kr/mån

18 407 kr/m²

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Strandvägen 2, Ljungsarp, Tranemo kommun

Strandvägen 2

Villa
Ljungsarp, Tranemo kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

850 000 kr

108 m²

5 rum

913 m² tomt

Välkommen till detta sjönära boende beläget mellan två sjöar i Ljungsarp. Från baksidan har du en härlig och rogivande utsikt ner över Mörksjön. Huset har en genomgående ljus interiör med bl.a. rymligt vardagsrum och stort kök m.m. inglasat uterum med kamin. m.m. Uppvärmning: Jordvärme. Närhet till bad och natur.

 • Balkong
 • Uteplats
Molanders väg 2, Tranemo, Tranemo kommun

Molanders väg 2

Lägenhet
Tranemo, Tranemo kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

1 375 000 kr

75,2 m²

3 rum

4 990 kr/mån

18 285 kr/m²

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Brf Sjösidan 2, Tranemo, Tranemo kommun

Brf Sjösidan 2

Lägenhet
Tranemo, Tranemo kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

1 375 000 kr

75,2 m²

3 rum

4 957 kr/mån

Välkommen till det nya sjönära boendet i Tranemo Park. Bekväma och moderna lägenheter på första parkett där Tranemosjön breder ut sig framför husen. Vi bygger 24 Ljusa och välkomnande lägenheter där du är med och skapar din egen personliga stil. Lägenheterna är från kvadratsmarta 2:or på 63 m2 – upp till 92 rymliga kvadrat fördelat på fyra rum. I Tranemo är det nära till allt. Service, kommunikation och handel, och givetvis naturen med sjöar och skog. Det är svårt att inte älska en plats som Tranemo, där det lilla känns stort. Där man kommer både människor och livet nära. Lägenheterna säljs löpande, kontakta mäklare för bokning!

 • Nybyggnadsprojekt
Trädgårdsgatan 7A-B, Tranemo, Tranemo kommun

Trädgårdsgatan 7A-B

Radhus
Tranemo, Tranemo kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn

2 495 000 kr

106 m²

829 m² tomt

Nu ges tillfället att förvärva ett parhus med 2 stycken välskötta lägenheter. Husen håller en bra standard med ett attraktivt läge, båda lägenheterna är 4:or. Bra och luftig planlösning med egen uteplats och carport. Gott om parkeringsmöjligheter i ett lugnt område. Intäkter på 192.094 kr/år med ett driftnetto på hela 151.169 kr/år. Detta bör inte missas. Kontakta mäklare vid intresse!

 • Uteplats

Visar alla 31