Fastighetsbyrån Ulricehamn

Fastighetsbyrån Ulricehamn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Köhlerplatsen 3D, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Köhlerplatsen 3D

Lägenhet
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
1 750 000 kr
75,4 m²
3 rum
vån 3/3
4 129 kr/mån
23 210 kr/m²

Högst upp i fastigheten på trevliga Köhlerplatsen har vi nu nöjet att erbjuda en rymlig och välplanerad lägenhet om 3 rok och 75 kvm. Nyare kök, helkaklat badrum och fina ytskikt - här är det bara att flytta rätt in! Bo bekvämt i en modern och luftig lägenhet med öppna, sociala ytor. Här finns två rejäla sovrum, öppen planlösning med stilsäkert kök och vardagsrum med klassisk fiskbensparkett samt balkong i solsäkert västerläge. På Köhlerplatsen bor du i ett lugnt och populärt område med utsikt över Stadsparken och närhet till natur och fina promenadstråk. Kort gångavstånd till både busshållsplats och mataffär. Väl etablerad förening som genomfört många omfattande och betydelsefulla renoveringar på senare år. Fastigheten har hiss, gemensam tvättstuga på entréplan och rymliga lägenhetsförråd. Möjlighet att hyra garageplats och parkeringsplats via separat kö. ----- Var förberedd inför kommande visning - äger du ditt nuvarande boende och önskar en kostnadsfri muntlig värdering? Ta kontakt med Marcus Nyberg på 0720 611 005 eller epost [email protected] för att boka en tid.

 • Balkong
 • Hiss
Fållornavägen 7, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Fållornavägen 7

Villa
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
2 250 000 kr
118 + 13 m²
4 rum
690 m² tomt

På Fållornavägen 7 finns nu möjlighet att bli nästa ägare av en välskött och trevlig villa med garage i attraktivt område! Välplanerat med trevliga umgängesytor och gott om utrymme för hela familjen såväl inne som ute. Härliga utemiljöer med inglasat uterum och trädgård i sydvästläge. Två sovrum finns till förfogande med möjlighet för att med enkla grepp inreda ytterligare ett sovrum. Badrum på båda våningsplan och garage med förrådsdel. Isolerat garage med el och vatten indraget och separat förrådsdel. Effektiv luft/vattenvärmepump bidrar till låga driftskostnader och fiber finns indraget. Här bor du tryggt i ett lugnt och barnvänligt område med omedelbar närhet till fina naturupplevelser och lekplatser samt Lassalyckan, Sim- och sporthallen och med bekvämt promenadavstånd till skola och förskola. Gångavstånd till välsorterad livsmedelsbutik och busshållsplats. Huset är besiktigat och protokoll finns att tillgå hos ansvarig mäklare. Skicka in din intresseanmälan redan nu för att hålla dig uppdaterad om kommande visningsmöjligheter! ----- Var förberedd inför kommande visning - behöver du ett lånelöfte eller äger ditt nuvarande boende och önskar en kostnadsfri värdering? Ta då kontakt med ansvarig mäklare Marcus Nyberg på 0720 611 005 eller epost [email protected]

 • Uteplats
Kullgrensgatan 13, Söder, Ulricehamns kommun

Kullgrensgatan 13

Villa
Söder, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
3 250 000 kr
129 + 156 m²
6 rum
956 m² tomt

På Kullgrensgatan 13 finns nu möjlighet att bli nästa ägare av gedigen villa med attraktiv adress på populära Söder, ett stenkast från Stadsparken och rogivande grönområden. Bo bekvämt i ett välplanerat hus med trevliga, öppna sociala ytor och klassiska attribut som vedspis i köket och stavparkett i holländskt förband. Fantastisk utemiljö med stor trädgård, inglasad altan och terrass i bästa västerläge med utsikt över horisonten och sjön Åsunden. Gott om plats med tre till fyra sovrum och hel källare med värdefulla förvaringsutrymmen. Fristående garage håller bilen frostfri och effektiv bergvärmeanläggning bidrar till låga energikostnader. Fiber finns indraget. Här bor du centralt i ett attraktivt och barnvänligt område med närhet till såväl centrum som naturen. Stadsparken är en populär mötesplats med välbesökt lekplats, tennisbanor och parkområde. Huset är besiktigat och protokoll finns att tillgå hos ansvarig mäklare. Skicka in din intresseanmälan redan nu för att hålla dig uppdaterad om kommande visningsmöjligheter! ----- Var förberedd inför kommande visning - äger du ditt nuvarande boende och önskar en kostnadsfri muntlig värdering? Ta kontakt med Marcus Nyberg på 0720 611 005 eller e-post [email protected] för att boka en tid.

 • Uteplats
Lindängsvägen 39A, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Lindängsvägen 39A

Lägenhet
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
850 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
3 340 kr/mån
14 167 kr/m²

Välplanerad lägenhet om två rum och kök på populära Lindängsvägen med närhet till centrum och parkområde. Fin lägenhet med fönster i två väderstreck och härlig inglasad balkong med vy mot stan och Åsunden. Genomgående ljus interiör, rymligt sovrum med bra förvaring och modernt kök med utrymme för matplats. Stort inbjudande vardagsrum med fint parkettgolv samt passage ut till den inglasade balkongen! Varmt välkomna att anmäla er för visning! Var förberedd inför kommande visning - äger du ditt nuvarande boende och önskar en kostnadsfri värdering? Ta kontakt med ansvarig mäklare Robin Ljungviken på 0706-471918 eller epost [email protected]. Önskar ni ett lånelöfte, kontakta oss så hjälper vi er få en kontakt med Ulricehamns Sparbank.

Prästgårdsgatan 3, Centrum, Ulricehamns kommun

Prästgårdsgatan 3

Lägenhet
Centrum, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
2 150 000 kr
67 + 17 m²
3 rum
vån 5/8
5 320 kr/mån
32 090 kr/m²

Högt upp i fastigheten med storslagen utsikt över sjön Åsunden! Nu har vi nöjet att presentera en välplanerad och ljus lägenhet om tre rum och kök på femte våning som stod klar för inflyttning i december 2022. Bo bekvämt och bekymmersfritt i en nyproducerad bostadsrätt där ingenting har lämnats åt slumpen. Genomgående modern och smakfull interiör med öppen planlösning mellan vardagsrum och påkostat kök med med alla bekvämligheter. Helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare, rymliga sovrum, gott om förvaring och en fantastisk inglasad altan med sjöutsikt. Här bor du centralt, endast ett stenkast från centrum och med närhet till härliga bad- och fiske i Åsunden. Föreningen har både garage- och parkeringsplatser för uthyrning via separat kö och förråd medföljer lägenheten. Anmäl ditt intresse redan idag för att hålla dig uppdaterad. ----- Var förberedd inför kommande visning - behöver du ett lånelöfte eller äger ditt nuvarande boende och önskar en kostnadsfri värdering? Ta då kontakt med ansvarig mäklare Marcus Nyberg på 0720 611 005 eller epost [email protected]

 • Balkong
 • Hiss
Ekhultsgatan 4, Söder, Ulricehamns kommun
 • Ons 28 feb kl 16:00

Ekhultsgatan 4

Lägenhet
Söder, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
1 250 000 kr
55 m²
2 rum
vån -1/3
3 920 kr/mån
22 727 kr/m²

Välkommen till karaktäristiska Villa Ekhult och en charmig lägenhet med anor från 1909! Här erbjuds en välplanerad lägenhet i en av Ulricehamns mest ikoniska byggnader. Bo bekvämt på bästa Söder och njut av ett centralt och lugnt läge med gångavstånd till centrum, bad- och båtliv och fina promenadstråk längs sjön Åsunden. Lägenheten har trevliga sociala ytor med öppen planlösning och smakfullt kök, badrum med klinker samt mysigt sovrum. Egen tvättmaskin och torktumlare i ett gemensamt utrymme. Föreningen bildades 2015 efter en omfattande renovering och ombyggnation av fastigheten. Parkering samt garage finns att hyra via separat kö. ----- Var förberedd inför kommande visning - äger du ditt nuvarande boende och önskar en värdering? Ta kontakt med Marcus Nyberg på 0720 611 005 eller e-post [email protected] för att boka en tid.

 • Plus
 • Hiss
Lärkgatan 1A, Ulricehamn, Ulricehamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lärkgatan 1A

Lägenhet
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
1 150 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/2
5 235 kr/mån
14 375 kr/m²

Välkommen till Lärkgatan 1 A! Nu kan vi presentera välplanerad lägenhet om tre rum och kök i populära Brf Trasten! Här bor du bekvämt med närhet till centrum, ljus och fin lägenhet med väl tilltagna rum och härlig inglasad balkong. Brf Trasten är en etablerad och stabil förening som genomfört stora förbättringar och renoveringar under senare år, tillgång till garageplats och parkeringsplats via separat kö. Förråd samt matkällare följer med lägenheten och fiber finns indraget. Varmt välkomna att anmäla er för visning! Var förberedd inför kommande visning - äger du ditt nuvarande boende och önskar en kostnadsfri värdering? Ta kontakt med ansvarig mäklare Robin Ljungviken på 0706-471918 eller epost [email protected]. Önskar ni ett lånelöfte, kontakta oss så hjälper vi er få en kontakt med Ulricehamns Sparbank.

Almvägen 13, Ulricehamn, Ulricehamns kommun
 • Sön 25 feb kl 11:10

Almvägen 13

Villa
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
2 750 000 kr
139 m²
7 rum
620 m² tomt

På Almvägen 13 finns det nu möjlighet att bli nästa ägare av en rymlig och inflyttningsklar familjevilla! Huset genomgick en omfattande renovering 2020 och är idag ett välplanerat hus med genomgående ljus och modern karaktär. Här erbjuds öppna och trevliga umgängesytor med gott om utrymme för hela familjen såväl inne som ute. Härlig altan i solsäkert sydvästläge, totalt fem sovrum, helkaklat badrum och toalett på övervåning. Garage håller bilen frostfri och fiber finns indraget. Bo bekvämt i ett tryggt och barnvänligt område utan genomfartstrafik och med omedelbar närhet till fina naturupplevelser, lekplats, Lassalyckan, sim- och sporthallen och med bekvämt promenadavstånd till skola och förskola. ----- Var förberedd inför kommande visning - behöver du ett lånelöfte eller äger ditt nuvarande boende och önskar en kostnadsfri värdering? Ta då kontakt med ansvarig mäklare Marcus Nyberg på 0720 611 005 eller epost [email protected]

 • Plus
 • Uteplats
Furustigen 6, Ulricehamn, Ulricehamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Furustigen 6, Ulricehamn, Ulricehamns kommun, bild 2
Furustigen 6, Ulricehamn, Ulricehamns kommun, bild 3

Furustigen 6

Radhus
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
1 850 000 kr
80 m²
3 rum
277 m² tomt

På Furustigen 6 har vi nu nöjet att erbjuda en 1-plansvilla utöver det vanliga! Här är det mesta renoverat på senare år och en ny, lycklig ägare kan bara flytta in och börja njuta av sitt nya hem. Bo bekvämt med allt på ett plan. Två bra sovrum, trevliga sociala ytor och modernt kök och badrum. Årets varmare dagar spenderas på en av de två härliga altanerna i sydvästläge med kvällssol! Tryggt, barnvänligt område med närhet till såväl naturen som centrum. Promenadavstånd till busshållplats och förskola, välsorterad livsmedelsbutik och fina naturupplevelser. På tomten finns parkeringsplats och ett förråd om ca 12 kvm. Garageplats ingår i gemensam garagelänga. ----- Var förberedd inför kommande visning - behöver du ett lånelöfte eller äger ditt nuvarande boende och önskar en kostnadsfri värdering? Ta då kontakt med ansvarig mäklare Marcus Nyberg på 0720 611 005 eller epost [email protected]

 • Premium
 • Uteplats
Lindängsvägen 44, Borgmästarhagen, Ulricehamns kommun
 • Budgivning pågår

Lindängsvägen 44

Villa
Borgmästarhagen, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
1 950 000 kr
160 + 26 m²
6 rum
1 761 m² tomt

Välkommen till Lindängsvägen 44 och en charmig 20-talsvilla med högt och fritt läge! Generösa ytor såväl inne som ute med mycket stor tomt om 1 761 kvm med oändliga möjligheter. Centralt men ändå avskilt läge med närhet till både centrum och natur samt parkområde. Här finns stor potential för ny ägare att skapa sitt drömhem med tidstypiska attribut i form av mansardtak och kakelugnar. Helkaklade badrum samt vardagsrum på båda våningsplan, modernt kök, inglasat uterum och stor altan i solsäkert västerläge samt balkong på övervåning med utsikt mot sjön Åsunden och horisonten. Fristående garagebyggnad och värdefulla förvaringsutrymmen i källare under del av huset. Fiber finns indraget. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visningsbokning. ----- Var förberedd inför kommande visning - behöver du ett lånelöfte eller äger ditt nuvarande boende och önskar en kostnadsfri värdering? Ta då kontakt med ansvarig mäklare Marcus Nyberg på 0720 611 005 eller epost [email protected]

 • Balkong
 • Uteplats
Vimbrogatan 1, Blidsberg, Ulricehamns kommun

Vimbrogatan 1

Villa
Blidsberg, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
1 195 000 kr
110 + 68 m²
4 rum
1 672 m² tomt

Välkommen till Vimbrogatan 1 och en välskött och välplanerad villa med gott om plats för hela familjen, såväl inne som ute! Här bor du i en klassisk 1,5-plansvilla med tegelfasad och flera tidstypiska originaldetaljer bevarade, så som fiskbensparkett och fönsterbänkar i sten. Totalt 178 kvm med tre bra sovrum på övervåningen och rymliga sällskapsytor på entréplan, dessutom hel källare med värdefulla förvaringsutrymmen och tvättstuga med klinker. Vidbyggt garage, effektiv uppvärmning via bergvärme, fiberanslutning installerad och trädgården sköts av medföljande robotgräsklippare. Blidsberg är ett barnvänligt och lugnt samhälle endast 20 min bilfärd från Ulricehamn. Här finns skola F-6 och busshållsplats inom omedelbar närhet. Bekvämt pendlingsavstånd med 15 minuter till motorväg som smidigt tar dig till större städer som Borås, Jönköping och Göteborg. ----- Var förberedd inför kommande visning - behöver du ett lånelöfte eller äger ditt nuvarande boende och önskar en kostnadsfri värdering? Ta då kontakt med ansvarig mäklare Marcus Nyberg på 0720 611 005 eller epost [email protected]

Gårdavägen 31, Timmele, Ulricehamns kommun

Gårdavägen 31

Villa
Timmele, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
1 500 000 kr
110 + 25 m²
5 rum
934 m² tomt

Välkommen till denna trevliga 1-plansvilla på barnvänlig återvändsgata i Timmele. Huset har genomtänkt planlösning med tre till fyra sovrum och bra sällskapsutrymmen. Ljust och modernt kök och två helkaklade badrum. Uppvärmning via jordvärme bidrar till låga driftskostnader. Stor och barnvänlig trädgård med ytterläge. Närhet till affär, skola och natur. Bra pendling till Ulricehamn samt Borås och Göteborg med endast några minuter till motorvägen. Varmt välkomna att anmäla er till visning! Var förberedd inför kommande visning - äger du ditt nuvarande boende och önskar en kostnadsfri värdering? Ta kontakt med ansvarig mäklare Robin Ljungviken på 0706-471918 eller epost [email protected]. Önskar ni ett lånelöfte, kontakta oss så hjälper vi er få en kontakt med Ulricehamns Sparbank.

Fridkullagatan 36, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Fridkullagatan 36

Villa
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
4 200 000 kr
149 m²
5 rum
1 338 m² tomt

På populära Fridkulla har vi nöjet att erbjuda denna villa om fem rum och kök. Högt och härligt läge med insynsskyddad trädgård och fin utsikt mot sjön Åsunden. Tre till fyra sovrum, bra sällskapsutrymmen i entréplan. Fullutrustat kök med matplats och värmande braskamin. Två helkaklade badrum. Vattenburen uppvärmning via nyare bergvärme- samt frånluftsvärmepump - solceller på taket. Var förberedd inför kommande visning - äger du ditt nuvarande boende och önskar en kostnadsfri värdering? Ta kontakt med ansvarig mäklare Robin Ljungviken på 0706-471918 eller epost [email protected]. Önskar ni ett lånelöfte, kontakta oss så hjälper vi er få en kontakt med Ulricehamns Sparbank.

Centralvägen 31, Dalum, Ulricehamns kommun

Centralvägen 31

Villa
Dalum, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
1 895 000 kr
216 + 108 m²
1 048 m² tomt

Nu kan vi presentera en klassisk funkisvilla från tidigt 30-tal med två stora lägenheter, för uthyrning eller eget boende. Fastigheten är centralt belägen i Dalum med fin trädgårdstomt och hel källare med gott om förvaringsutrymmen samt gemensam tvättstuga. Lägenheten på entréplan är vakant för ny ägare att disponera fritt eller hyra ut, medan lägenheten på övervåningen i dagsläget är uthyrd med intäkter om 126 000 kr/år. Flera större renoveringar är gjorda senaste 15 åren, däribland ny el och stammar, omläggning av tak, installation av bergvärme och dränering. Välkommen att boka in dig för visning! ----- Var förberedd inför kommande visning - behöver du ett lånelöfte eller äger ditt nuvarande boende och önskar en kostnadsfri värdering? Ta då kontakt med ansvarig mäklare Marcus Nyberg på 0720 611 005 eller epost [email protected]

Verktygsgatan (lokal 3), Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Verktygsgatan (lokal 3)

Övrigt
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
995 000 kr
72,5 m²
1 rum

Nu har vi det stora nöjet att presentera etapp två av industrihallar på området Hester. Hallarna byggs av Ulricehamnsbaserade Minlokal Sverige AB tillsammans med lokala entreprenörer. Inom kort planeras 13 nya industrihallar med centralt läge på Hesters industriområde i Ulricehamn. Perfekt för både privatperson och näringsidkare vare sig du söker garage, lager eller förråd. Samtliga enheter kommer säljas friköpta med äganderätt medan gemensamma ytor sköts via samfällighet. Varje hall har indragen el, vatten samt avlopp där du som köpare sedan väljer utformningen utefter behov. För de som önskar ytterligare utrymme finns även möjlighet att välja till entresolplan som täcker del av lokalen. Projektet består av totalt 13 industrihallar som sitter samman i en länga och storleken är 12x6 meter om ca 70 kvm för varje enhet. Varje fastighet förses med 4-blads vikport. Gavellokalerna kommer även ha fönster på gaveln. Underhållsfri fasad och samtliga fack kommer ha golvbrunn kopplad till gemensam oljeavskiljare. Passa på att reservera en lokal redan nu - lokalerna beräknas stå färdiga kvartal 4 2023. Vänligen besök projektsidan för dokumentation och mer information. Ni är varmt välkomna att kontakta oss för mer information samt intresseanmälan!

 • Nyproduktion
Charlottendal 102, Hökerum, Ulricehamns kommun

Charlottendal 102

Gård/Skog
Hökerum, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
4 500 000 kr
245 + 110 m²
13 rum
14,2 ha tomt

Drömmer du om att bo på landet? Här är chansen du har väntat på! Charlottendal är en mycket ståtlig gård med en stor mangårdsbyggnad, ladugård, uthus, växthus m.m. Bostadshuset ligger högt och fint med utsikt över dom öppna markerna! Runt gårdscentrat finns ca 9 ha åker och betesmark omgärdat av grönskande lövträd. En kort promenad bort finns ett utskifte på ca 5 ha med stor andel granskog med inslag av löv. Charlottendal är helt enkelt perfekt för dig som önskar en gård på landet, lite får, höns, odla potatis eller varför inte en alldeles egen hästgård. Marken inbjuder även till jaktmöjligheter, antingen på egen mark eller ihop med kringliggande jaktlag. Interiören av huvudbyggnaden är stilfull och modern, med välbevarade originaldetaljer som ger en autentisk lantlig känsla. Boendet är rymligt och fullt av naturligt ljus, ett perfekt ställe för familjen att koppla av från vardagens stress! Skogsskiftet ger utan problem möjlighet till självhushållning av ved för all framtid! Skogsmarken består av 4,8 ha produktiv skog med ett virkesförråd på 1022 m3sk. God bonitet på 8,4.

Smörsoppsgatan 14, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Smörsoppsgatan 14

Villa
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
4 457 885 kr
97 m²
4 rum
1 257 m² tomt

Tomt 3 är på 1257 kvm. På denna tomt visualiserar vi ett Villa Nolvik men du kan du välja mellan både Villa Stenskär, Nidingen, Vinga, Lindö, Hällevik och Villa Nolvik. På Bergsäter i Ulricehamn växer det fram ett tryggt villaområde med fantastiska naturområden och ett aktivt fritidsliv som granne. Vår första etapp Kvarter Granithöjden består av 7 generösa tomter. För att underlätta för dig i ditt husval har vi utifrån tomternas förutsättningar, våra erfarenheter och önskemål från er intressenter tagit fram olika husförslag. Besök vår projektsida för mer information om området, den uppdateras löpande där du alltid kan ta del av den senaste informationen! https://bergsaterulricehamn.se/?utm_campaign=bergsater&utm_source=apsis&utm_medium=email

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Smörsoppsgatan 16, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Smörsoppsgatan 16

Tomt
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
5 404 785 kr
1 220 m² tomt

Tomt 2 är på 1220 kvm. På denna tomt visualiserar vi ett Villa Nidingen men du kan du välja mellan både Villa Nolvik, Stenskär, Vinga, Lindö och Hällevik. På Bergsäter i Ulricehamn växer det fram ett tryggt villaområde med fantastiska naturområden och ett aktivt fritidsliv som granne. Vår första etapp Kvarter Granithöjden består av 7 generösa tomter. För att underlätta för dig i ditt husval har vi utifrån tomternas förutsättningar, våra erfarenheter och önskemål från er intressenter tagit fram olika husförslag. Besök vår projektsida för mer information om området, den uppdateras löpande där du alltid kan ta del av den senaste informationen! https://bergsaterulricehamn.se/?utm_campaign=bergsater&utm_source=apsis&utm_medium=email

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Rosenlundsvägen Lokal 2, Tranemo, Tranemo kommun

Rosenlundsvägen Lokal 2

Villa
Tranemo, Tranemo kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
995 000 kr
69,7 m²
1 rum

Nu har vi det stora nöjet att presentera ett planerat projekt med industrihallar utmed riksväg 27 på Tranemos nya industriområde. Inom kort planeras 10 industrihallar med bra läge i utkanten av Tranemo. Perfekt för både privatperson och näringsidkare vare sig du söker garage, lager eller förråd. Samtliga enheter kommer säljas friköpta med äganderätt medan gemensamma ytor sköts via samfällighet. Hallarna byggs av Ulricehamnsbaserade Minlokal Sverige AB tillsammans med lokala entreprenörer, de har sedan tidigare utfört ett liknande projekt i Ulricehamn där nu etapp två kommer påbörjas. Varje hall har indragen el, vatten samt avlopp där du som köpare sedan väljer utformningen utefter behov. För de som önskar ytterligare utrymme finns även möjlighet att välja till entresolplan som täcker del av lokalen. Projektet består av totalt 10 industrihallar som sitter samman och storleken varierar från 68,4-73,4 kvm per enhet. Varje fastighet förses med 4-blads vikport. Gavellokalerna kommer även ha fönster på gaveln. Lättskött med underhållsfri fasad. Samtliga hallar har golvbrunn kopplad till gemensam oljeavskiljare. Passa på att reservera en lokal redan nu. Vänligen besök projektsidan för dokumentation och ritningar. Ni är varmt välkomna att kontakta oss för mer information samt intresseanmälan!

 • Nyproduktion
Smörsoppsgatan 11, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Smörsoppsgatan 11

Villa
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
5 400 770 kr
141 m²
6 rum
1 252 m² tomt

Välkommen till tomt 6 i Kv.Granithöjden i Bergsäter. Tomten är på 1252 kvm. Här visualiserar vi ett Villa Sandö med dubbelgarage, men valet är ditt, du kan du välja mellan både Villa Nolvik, Vallda, Lycke, Nidingen, Vinga och Lindö. På Bergsäter i Ulricehamn växer det fram ett tryggt villaområde med fantastiska naturområden och ett aktivt fritidsliv som granne. Vår första etapp Kvarter Granithöjden består av 7 generösa tomter. För att underlätta för dig i ditt husval har vi utifrån tomternas förutsättningar, våra erfarenheter och önskemål från er intressenter tagit fram olika husförslag. Besök vår projektsida för mer information om området, den uppdateras löpande där du alltid kan ta del av den senaste informationen! Är detta något för dig? Kontakta mäklaren för mer information. https://bergsaterulricehamn.se/?utm_campaign=bergsater&utm_source=apsis&utm_medium=email

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Bergsäter, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Bergsäter

Villa
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
fr. 4 457 885 kr
97-155 m²
4-6 rum
1 257 m² tomt

Säljstarten är igång för den första etappen Kv.Granithöjden i Bergsäter. Vår första etapp Kvarter Granithöjden innefattar 7 generösa tomter intill vad som kommer bli ett parkområde. För att underlätta för dig i ditt husval så har vi utifrån tomternas förutsättningar, våra erfarenheter och önskemål från er intressenter tagit fram 9 valbara husmodeller för första etappen. På Bergsäter planeras det nu för ett nytt bostadsområde. Här vill vi skapa ett tryggt villaområde med fantastiska naturområden och ett aktivt fritidsliv som granne. Här får du tid med livet. För att underlätta för dig i ditt husval så har vi utifrån tomternas förutsättningar, våra erfarenheter och önskemål. Här finns något för alla! Besök vår projektsida för mer information om området, den uppdateras löpande där du alltid kan ta del av den senaste informationen! https://bergsaterulricehamn.se/ Vill du vara med på en spännande resa mot en ny bostad? Anmäl ditt intresse redan idag och få löpande information om projektet.

 • Nybyggnadsprojekt
Industrihallar Hester (etapp 2), Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Industrihallar Hester (etapp 2)

Övrigt
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Fastighetsbyrån Ulricehamn
fr. 995 000 kr
69,8-72,5 m²
1 rum

Nu har vi det stora nöjet att presentera etapp två av industrihallar på området Hester. Hallarna byggs av Ulricehamnsbaserade Minlokal Sverige AB tillsammans med lokala entreprenörer. Inom kort planeras 13 nya industrihallar med centralt läge på Hesters industriområde i Ulricehamn. Perfekt för både privatperson och näringsidkare vare sig du söker garage, lager eller förråd. Samtliga enheter kommer säljas friköpta med äganderätt medan gemensamma ytor sköts via samfällighet. Varje hall har indragen el, vatten samt avlopp där du som köpare sedan väljer utformningen utefter behov. För de som önskar ytterligare utrymme finns även möjlighet att välja till entresolplan som täcker del av lokalen. Projektet består av totalt 13 industrihallar som sitter samman i en länga och storleken är 6x12 meter om ca 70 kvm för varje enhet. Varje fastighet förses med 4-blads vikport. Gavellokalerna kommer även ha fönster på gaveln. Underhållsfri fasad och samtliga fack kommer ha golvbrunn kopplad till gemensam oljeavskiljare. Passa på att reservera en lokal redan nu - lokalerna beräknas stå färdiga kvartal 4 2023. Ni är varmt välkomna att kontakta oss för mer information samt intresseanmälan!

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 22