Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emma Bergman

Emma Bergman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Varmvattnet 234, Tavelsjö, Umeå kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00
Östra Varmvattnet 234, Tavelsjö, Umeå kommun, bild 2
Östra Varmvattnet 234, Tavelsjö, Umeå kommun, bild 3

Östra Varmvattnet 234

Villa
Tavelsjö, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
2 595 000 kr
215 + 10 m²
6 rum
2 460 m² tomt

Välskött och charmig Västerbottensgård med snickarglädje, strax utanför Tavelsjö, på pendlingsavstånd till Umeå. På tomten finns bagarstuga och garage. Huset är smakfullt inrett för att behålla dess karaktär. Vackra trägolv och ett stort härligt kök i lantlig stil med vedspis och murad spiskåpa i gammal stil, rymligt vardagsrum med originalgolv i kilsågad gran, 4-5 sovrum samt två badrum. Den uppvuxna trädgården är en liten oas med pilträd, syrénbuskar och fint komponerade rabatter. Cykelavstånd till fin badsjö.

  • Premium
Hoppets Gränd 14, Öbacka Strand, Umeå kommun

Hoppets Gränd 14

Lägenhet
Öbacka Strand, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
2 695 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/10
4 965 kr/mån
39 632 kr/m²

Välkommen till denna pärla med fantastisk inglasad balkong mot älven! Den öppna planlösningen med generös takhöjd skapar en luftig atmosfär. Genomgående ljusa och fräscha materialval. Hallen har gott om förvaringsyta och vardagsrummet rymmer både soffa och trevlig matplats för sociala tillställningar. Sovrummet har en rymlig klädkammare och fantastisk utsikt mot älven. Vem vill inte vakna upp till den vyn? Köket har ljusa fräscha materialval som skapar en modern atmosfär.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Balettgränd 1 G, Umedalen, Umeå kommun

Balettgränd 1 G

Lägenhet
Umedalen, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
950 000 kr
30,5 m²
1 rum
vån 2/2
2 779 kr/mån
31 148 kr/m²

Välkommen till denna smart planerade 1:a med stort kök och härlig balkong i bästa solläge! Lägenheten är ljus och trevlig och välkomnar dig med en luftig hall som inrymmer gott om förvaring i form av en klädkammare bakom snygga skjutdörrar samt plats för byrå. Ekparkett löper genom hela lägenheten och skapar en enhetlig atmosfär. Från hallen når du ett ljust och fräscht badrum med ljusa väggar och matta i mörk nyans. Wc, kommod och spegelskåp i vitt samt duschväggar i glas. Tvättmaskin och torktumlare finns för din bekvämlighet. Ett fönster ger härligt ljusinsläpp. Köket är rymligt med vita luckor och vitt kakel som matchar fint mot bänkskivan i mörkt grå nyans. Bra maskinell utrustning i form av en helt ny spis, fläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Här finns plats för mindre matbord. Den mysiga sovalkoven har plats för större säng alternativt soffa och övrigt möblemang. Balkongen nås från köket genom en helglasad dörr och är belägen i bästa solläge. Här ges möjlighet att njuta av härliga sommardagar. Från balkongen når du ett rymligt förråd med fönster som ger fint ljus.

  • Balkong

Visar alla 3