Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Evelina Olofsson

Evelina Olofsson

Om mig

Jag älskar förhandling och hanterar varje uppdrag som om den vore min egen bostad. Jag jobbar ständigt under högt tempo och drivs av att överträffa mina kunders förväntningar, därför lämnar jag aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning. För mig är nämligen era önskemål och trygghet det allra viktigaste. Jag har ett mål om att alla mina kunder ska vilja rekommendera mig vidare till vänner, bekanta samt familj.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Älvans väg 184, Tomtebo, Umeå kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00

Älvans väg 184

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
1 795 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 3/4
6 054 kr/mån
23 161 kr/m²

Välkommen till en rymlig 3:a med ljus och rymd på näst högsta våningen. Kök med plats för matbord. Kaklat badrum, två fina sovrum och ett rymligt vardagsrum med fönster åt två väderstreck samt balkong. Hiss finns i huset. "Allt" ingår i månadsavgiften. I föreningen finns bl a gym, bastu, övernattningslägenhet. Älvans väg ligger på gångavstånd till NUS, universitetet och IKSU. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Zakrisvägen 35, Holmsund, Umeå kommun
  • Fre 3 maj kl 13:00
Zakrisvägen 35, Holmsund, Umeå kommun, bild 2
Zakrisvägen 35, Holmsund, Umeå kommun, bild 3

Zakrisvägen 35

Villa
Holmsund, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
5 495 000 kr
165 + 4 m²
4 rum
6 565 m² tomt

Välkomna till denna idylliska Västerbottensgård från sekelskiftet, beläget i natursköna Lövölandet i Holmsund, bara 15 minuter med bil från NUS. Havet är bara en cykeltur bort, vilket kan förklara att gården en gång ägdes av en sjökapten. Än tronar en vindflöjel i form av ett skepp kvar på ladugården. Åren viskar i de knarrande golven. Huset, med sin stora öppna brasa, gjutjärnskamin och porslinsmålade kakelugn, tycks lyckligt ovetande om att det numera drivs av modern bergvärme. Här kan drömmen om landsbygd, gömd precis invid staden, gå i uppfyllelse. Med sin klassiska planlösning erbjuder huset ett ljust bondkök med öppen brasa, ett rymligt vardagsrum med originalgolv och en framtagen timmervägg. Det finns även 3 sovrum, där det största utgörs av vilsam svit med utsikt mot det egna skogspartiet som kantar gården. Tomten är överdådigt generös, både i storlek och innehåll. Gården sträcker sig över imponerande 6565 kvm och bjuder frikostigt på fria springytor, äppelträd, körsbär, björnbär, smultrontuvor, vackra lövträdsdungar och en köksträdgård – som får agera praktiskt skafferi när kryddor och morötter plockas till middagen. Till fastigheten hör en stor tidstypisk ladugård som inrymmer gott om utrymme, en mindre snickarverkstad, samt en varmbonad del med frysbox. Tomten inramas av en hantverksenligt byggd gärdesgård. Området Lövölandet utgörs av trivsamma och lugna kvarter med insjöar, golfbana, skog, strövstigar och kanotspår som grannar. Om hösten traskar man med fördel ut i skogen, som börjar runt laduknuten med sikte på eldplatser och hemliga kantarellställen. Om vintern sparkar man ner till insjön som skrapats upp till skridskobana och värmer sig därefter vid den knäppande brasan i köket eller i bastun på övervåningen. Denna unika fastighet erbjuder drömmen om en ny livsstil, både i vad gården är och vad den kan bli – för den storslagna tomten med sina 6565 kvm är trots sin närhet till staden inte begränsad av en detaljplan! Här finns friheten att förverkliga era egna visioner om vad livet ska erbjuda. Välkomna till er framtida Västerbottensgård!

  • Premium
Björnbärsvägen 22, Böleäng, Umeå kommun
  • Borttagen före visning

Björnbärsvägen 22

Villa
Böleäng, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
4 195 000 kr
117 m²
5 rum
737 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Uteplats
Lagmansgatan 42C, Grubbe/grisbacka, Umeå kommun
  • Tor 2 maj kl 18:00

Lagmansgatan 42C

Lägenhet
Grubbe/grisbacka, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
1 295 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/2
2 361 kr/mån
35 000 kr/m²

Varmt välkommen till Lagmansgatan 42C! En trappa upp kan vi nu presentera en genomtänkt och välplanerad lägenhet om hela 37 kvm. Bra förening och låg månadsavgift! Lägenheten är fördelad på ett rum med sovalkov, kök och badrum. Vardagsrummet har parkettgolv, ljusa väggar och två stora fönster som skapar fint ljusinsläpp. Mysig och avgränsad sovalkov gör att du sover fridfullt. Hall med goda förvaringsmöjligheter i garderober, på golvet vilar ett smakfullt klinkergolv. Från hallen finns ingång till det rymliga helkaklade badrummet med underliggande golvvärme samt handdukstork. Här finns även en installerad tvättmaskin, dusch, wc, handfat med kommod samt badrumsskåp. Köket har bra förvaring bakom de ljusa köksluckorna samt stor bänkyta. Den maskinella utrustningen består av rostfri kyl/frys, bänk-diskmaskin, fläkt, ugn och spis. Här finns även ett barbord intill fönstret. Låg avgift om endast 2 361 kr i månaden! Grisbacka är ett av Umeås äldsta bostadsområden. Här samsas pittoreska trävillor med nybyggda lägenheter på ett harmoniskt sätt. Direkt utanför finns föreningens trevliga innergård med gemensam uteplats, grill samt grönskande buskar och träd. Precis i närheten finns också pizzeria, hamburgerestaurang och välsorterad matbutik. På tio minuter promenerar du genom lummiga kvarter ner till vackra strandpromenaden och på knappt en halvtimme promenerar du till centrum. Mycket goda kommunikationer finns till NUS och universitetsområdet samt centrum.

  • Plus
Yttre ringvägen 27, Robertsfors, Robertsfors kommun

Yttre ringvägen 27

Villa
Robertsfors, Robertsfors kommun
Fastighetsbyrån Umeå
695 000 kr
105 + 75 m²
4 rum
1 066 m² tomt

Välkommen till en trevlig fastighet med renoveringschans och en unik möjlighet att skapa sitt drömhem efter tycke och smak, centralt belägen i barnvänliga Robertsfors. Huset erbjuder idag tre rymliga sovrum, stort vardagsrum med parkettgolv och luftluftvärmepump. Härifrån når du fastighetens altan. Köket har gott om förvaringsmöjligheter och en kamin (sotad 2023) sedan finns det två badrum samt källare med tvättstuga och förråd. Huset är tillbyggt 1973 med betongplatta som grund. Den utbyggda delen utgör ett sovrum. På tomten finns ett stort dubbelgarage med flertalet rum för förvaring/snickarbod. El finns indraget till garaget. Här bor du med närhet till förskola, skola, mataffär, goda kommunikationer och en mängd olika aktiviteter för hela familjen. Perfekt för er som älskar natur och har en aktiv livsstil. Är du redo att ta tag i ett spännande renoveringsprojekt och skapa ditt drömboende? Då är denna bostad något för dig! Fastigheten är besiktigad. Fiber finns strax utanför tomtgräns. Anslutningsavgiften är 25 000 kr inkl moms för en färdig anslutning.

  • Uteplats
Smultronvägen 30, Böleäng, Umeå kommun
Smultronvägen 30, Böleäng, Umeå kommun, bild 2
Smultronvägen 30, Böleäng, Umeå kommun, bild 3

Smultronvägen 30

Villa
Böleäng, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
5 995 000 kr
135 + 135 m²
5 rum
696 m² tomt

Välkommen till Smultronvägen 30 och denna imponerande villa som har genomgått omfattande renoveringar och uppgraderingar för att skapa det perfekta drömhemmet. Här kan du njuta av en tilltalande planlösning som passar perfekt för familjelivet. Köket är helrenoverat 2023/2024 med en ny planlösning som inkluderar en utökad bänkyta i form av ett L-format arrangemang. Detta ger inte bara mer arbetsyta, utan också extra förvaringsmöjligheter. En imponerande köksö har också integrerats i rummet, vilket skapar en central punkt för socialt umgänge och skapar en naturlig övergång till vardagsrummet där en mysig kamin väntar. I köket, vardagsrummet och i allrumet så ligger ett vitlaserat enstavsparkett. I hallen ligger ett nytt slitstarkt vinylgolv. På entréplanet möts du av en ljus och rymlig hall med generöst med förvaringsutrymme. Här finns även fyra sovrum, med möjlighet till ett femte om så önskas. En gäst-wc på övre plan är under renovering och kommer att vara klar innan tillträde. Entréplan erbjuder ytterligare ett badrum med stilrena ytskikt, kakel och klinker med underliggande golvvärme. Källarplanet erbjuder en avkopplande gillestuga med kamin, ett stort sovrum eller hobbyrum, samt ett badrum med både dusch och bastu för extra lyx. Här finns också praktiska utrymmen som förråd, ett gym med närliggande förråd och en renoverad tvättstuga med moderna bekvämligheter. Utanför väntar ett stort garage på uppfarten och extra parkeringsmöjligheter. Området är perfekt för barnfamiljer med närhet till affärer, förskolor, skolor och grönområden. Dessutom har fastigheten fått ett nytt tak, elen har dragits om till jordat med ny elcentral , ny belysning i källaren, installation av plejd-system för appstyrd belysning och förbättringar som nya tapeter, målningar, samt behandling av trappan och golven. Det här är helt enkelt det perfekta hemmet för den som söker både komfort, bekvämlighet och modern livsstil. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Nydalavägen 10 , Berghem, Umeå kommun
  • Mån 29 apr kl 12:00

Nydalavägen 10

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
1 795 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/9
3 620 kr/mån
32 054 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma lägenhet belägen i en välskött förening som erbjuder en rymligt tvåa med inglasad balkong. Den här lägenheten har genomgått en renovering av badrummet som nu stoltserar med kakel och klinker samt underliggande golvvärme. Lägenheten har en ljus genomgående planlösning som förlängs av mysig balkong i soligt sydvästläge med trevlig utsikt mot Umeå centrum. Köket är stilrent i vitt med originaldetaljer kvar sedan -63 då huset byggdes. Goda förvaringsmöjligheter, stort skafferi och plats för en naturlig matplats. Sovrummet ligger intill och inrymmer dubbelsäng med tillhörande möblemang, flertalet garderober finns inbyggda. Vardagsrummet har parkettgolv i original och ljusa väggar med en tapetserad fondvägg. Föreningen har en stabil ekonomi med flera stora renoveringar utförda, vilket ger trygghet och långsiktig hållbarhet. Dessutom erbjuder föreningen ett praktiskt webbaserat bokningssystem för faciliteter som tvättstugor, hobbyrum, bastu, samlingslokal och gästrum för uthyrning. Medlemmar har också fri tillgång till bokning av hobbylokal samt lokal med bastu, dusch, bordtennisbord och motionscyklar, vilket bidrar till en aktiv och social livsstil. Denna idealiska bostad har ett perfekt läge med närhet till stadens puls, inklusive shopping, restauranger och nöjen. Dessutom finns det bekväm tillgång till NUS, universitetet och vackra stadsliden med dess mångfald av skidspår, fantastiska promenadstråk och museum. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Storgatan 88, Öst På Stan, Umeå kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00

Storgatan 88

Lägenhet
Öst På Stan, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
1 850 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
3 855 kr/mån
33 636 kr/m²

Välkomna till denna mysiga tvårummare! En modern och trivsam vindsvåning om ca 55 m², fördelat på två rum och kök. Här är det bara att flytta rakt in och trivas som det är! Vid ankomst möts du av en trevlig hall med plats för ytterkläder och skor. Vardagsrummet är rymligt och ljust med gott om plats för både möbler och avkoppling. Köket är en central punkt i lägenheten med stilfulla vita luckor. Här finns plats för matbord intill fönstret. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng och garderober. Badrummet är renoverat och har kakel och klinker, stilrent och modernt, dusch med vikbara dörrar och underliggande golvvärme. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en harmonisk och välkomnande atmosfär med noggrant genomtänkta detaljer som skapar ett bekvämt och trivsamt hem. Till lägenheten finns även en gemensam balkong och bastu. Närhet till Umeå centrum, universitet, NUS och trevlig strandpromenad.

  • Plus
Västra Kyrkogatan 23, Centrala Umeå, Umeå kommun

Västra Kyrkogatan 23

Lägenhet
Centrala Umeå, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
2 495 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
3 543 kr/mån
37 239 kr/m²

Bo mitt i stadskärnan i en av Umeås vackraste och äldsta byggnader. Välkomna till denna unika sekelskiftestvåan belägen högst upp i huset i centrala Umeå! Den tilltalande och genomgående planlösningen erbjuder en välkomnande hall med bra förvaring. Rymligt vardagsrum med stora fönster partier, fransk balkong och parkettgolv. Stilfullt renoverat kök med bra förvaring, rymligt sovrum samt ett badrum. Hela lägenheten flödar i ljus tack vare det höga läget och stora fönsterpartierna. Förutom bostadens inre kvaliteter har du även tillgång till en takterrass där du kan tillbringa många trevliga dagar med familj och vänner. Njuta av solen, grilla eller dricka en drink med en fantastisk vy. Som boende har du även tillgång till 2 egna förråd. Bostaden ingår i en stabil och lågt belånad förening med stark ekonomi, vilket ger en extra trygghet och är särskilt värdefullt på dagens bostadsmarknad. Här bor du med närhet till stadens puls utan att störas av dess ljud under lugna kvällar. I närområdet finner du goda kommunikationer från Vasaplan och tågstationen, samt ett rikt utbud av affärer, restauranger, caféer, bokhandlare, grönområden, gym och träningsanläggningar. Allt du behöver finns inom räckhåll. Välkommen hem till denna fantastiska citykärna!

  • Plus
Furugränd 2A, Teg, Umeå kommun

Furugränd 2A

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
2 150 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/3
6 670 kr/mån
30 282 kr/m²

Varmt välkomna till denna charmiga och välrenoverade 3:a om 71 kvm, där stilrena materialval och en härlig inglasad balkong i soligt söderläge skapar en trivsam atmosfär! En inbjudande hall möter er med gott om förvaringsmöjligheter, och det stilrent renoverade köket erbjuder generöst med plats för matbord. Sovrummen är rymliga och har bra utrymme för både säng och garderober och det fräscha helkaklade badrummet adderar en touch av lyx till boendet. Den luftiga vardagsrummet erbjuder tillräckligt med utrymme för en större soffa och önskat möblemang. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den underbara inglasade balkongen med heltäckningsmatta på golvet, där solen skiner in från söderläge och utsikten sträcker sig över en grönskande innergård. I hela lägenheten ligger ett vackert parkettgolv som bidrar till en fin helhet. Lägenheten ligger nära centrum, strandpromenaden och Bölesholmarna med ett bra läge på eftertraktade Teg.

  • Balkong
Mariehemsvägen 134, Mariestrand, Umeå kommun
  • Tor 2 maj kl 16:00

Mariehemsvägen 134

Lägenhet
Mariestrand, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
1 995 000 kr
69,9 m²
3 rum
vån 2/6
5 145 kr/mån
28 541 kr/m²

Mycket trivsam trea på Mariestrand med två balkonger - en med utsikt mot Nydalasjön och en med utsikt över Mariehem. Öppen och trevlig planlösning med genomgående ljusa ytskick. Kök i öppen planlösning till vardagsrum, två sovrum samt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten ligger i ett område med närhet till all önskvärd service: vårdcentral, matbutik, apotek, restauranger, skola och dagis. Nydalasjöns fritidsområde ligger inom gångavstånd och här hittar du badsjö, tempererat utebad, äventyrslekpark och härliga promenadstråk. Soliga vinterdagar kan du spendera på Bräntberget med skidåkning eller grillning. Mycket goda bussförbindelser finns till NUS, universitet och centrum. Vill du bo i ett av Umeås trivsammaste område bör du inte missa denna lägenhet! Hjärtligt välkomna på visning! Närhet till Nydalasjön, Umelagun och Mariehemscentrum. Goda kommunikationer.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Innertavle 3:27, null, Umeå kommun

Innertavle 3:27

Tomt
Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
1 395 000 kr
2 106 m² tomt

Rymlig tomt på ca 2 106 kvm i Innertavle. Gällande elanslutning så finns det närmsta kabelskåpet för inkoppling på andra sidan vägen invid fastighet Innertavle 3:20. Servitut finns för väg. Rätt att nyttja befintlig väg för utfart. Kostnaden för driften av vägen uppgår just nu till 1 300 kr/ år 2023 har vägen behövts förbättrats och kostanden för det uppgick till 200 000 kr, varje lott står för 2,16% vilket blir 4 320kr/år exkl moms. 2024 planeras vägen renoveras för samma summa igen. Vatten och avlopp kan ordnas enskilt inom styckningslotterna, bekostas enskilt av varje fastighetsägare. Vill man gå med i vattenföreningen som finns kostar anslutningen 20 000 kr, det som tillkommer är ingrävningen samt förrättningskostnaden från Lantmäteriet. Detaljplan för området saknas. Positivt förhandsbesked för uppfarande av enbostadshus har lämnats av byggnadsnämnden 2023-02-15. Det finns ingen utsatt visningstid. Kontakta mäklaren om ni är intresserade efter att ni har varit och tittat på tomten.

Innertavle 3:26, null, Umeå kommun

Innertavle 3:26

Tomt
Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
1 395 000 kr
2 097 m² tomt
Filgränd 4A, Ersboda, Umeå kommun

Filgränd 4A

Lägenhet
Ersboda, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
1 345 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/2
6 085 kr/mån
20 075 kr/m²

Välkommen till din rymliga och moderna lägenhet på Ersboda! Med sina generösa 67 kvm erbjuder denna lägenhet en bekväm och välplanerad boendemiljö på andra våningen. Här finner du det perfekta hemmet för dig som söker både utrymme och stil. En solig balkong, närhet till kommunikationer och det natursköna läget gör detta till en fantastisk bostad. Denna lägenhet erbjuder välplacerade kvadratmeter för att skapa en bekväm och funktionell vardag. Köket är utrustat med moderna vitvaror och öppnar upp mot det rymliga vardagsrummet. Här finns gott om plats för umgänge och avkoppling. Den soliga balkongen blir en förlängning av ditt vardagsrum och en perfekt plats att njuta av soliga dagar. Ersboda fortsätter att erbjuda en lugn och naturnära boendemiljö, och den här lägenheten är inget undantag. Med närhet till grönområden blir det lätt att integrera friluftslivet i din vardag. Smidiga kommunikationer gör vardagen enkel, och i månadsavgiften ingår både parkering och elstolpe för din bekvämlighet. - Rymlig och modern 2:a - Solig balkong för avkoppling - Naturnära läge med närhet till grönområden - Smidig tillgång till kommunikationer - Parkering och elstolpe ingår i månadsavgift - Skapa ditt nya hem på Ersboda och upplev det bästa av både utrymme och modern livsstil.

Överboda 25:7, Överboda, Umeå kommun

Överboda 25:7

Tomt
Överboda, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
375 000 kr
1 447 m² tomt

Äntligen en tomt till salu i vackra och natursköna Överboda. Förverkliga drömmen om att bygga ett nytt hus på en lantligt belägen tomt med endast 25 minuters bilfärd in till Umeå centrum. Från Överboda är det bra bussförbindelse in till Umeå och vidare in/mot Vännäs. Kommunalt vatten och avlopp finns vid tomtgränsen samt fiber och el. I Överboda finns bland annat affär, förskola/ skola samt ett rikt föreningsliv. Det finns ingen utsatt visningstid. Kontakta mäklaren om ni är intresserade efter att ni har varit och tittat på tomten.

Junselevägen 11, null, Åsele kommun

Junselevägen 11

Villa
Åsele kommun
Fastighetsbyrån Umeå
475 000 kr
147 + 210 m²
7 rum
1 333 m² tomt

Välkommen till Junselevägen 11 - ett unikt hem med en rik historia. Fastigheten har nämligen varit en gammal pingstkyrka, nu omvandlad till en imponerande bostad med moderna bekvämligheter och charmig karaktär. I fastighetsköpet ingår tomten Hälla 3:34. Den är belägen rakt över vägen. Hälla 3:34 är en tomt om 1 482 kvm. Detta imponerande hus, med sina tre våningar, erbjuder en unik möjlighet att bo i en ombyggd pingstkyrka. Med 7 rymliga rum och en total boyta om hela 147 kvadratmeter samt en biarea på 210 kvadratmeter har huset bevarat sin storlek och ger gott om plats för hela familjen och gäster. När du kliver in genom dörren och fortsätter till den stora salen möts du av hjärtat i huset, köket. Det stora köket är en äkta pärla med moderna bekvämligheter, inklusive en praktisk köksö som ger extra arbetsyta och möjlighet att socialisera medan du lagar mat. Köket är byggt 2008 och är utbyggt ytterligare en gång 2021. Vid köksbänken ligger en rutig plastmatta och den övriga ytan har ett parkettgolv. Den generösa sällskapsytan, den stora salen, är den perfekta ytan för umgänge och avkoppling. De stora fönstren, som nu är utbytta till 3-glas, tillsammans med takhöjden släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en känsla av rymd och öppenhet. Innanför salen finns ytterligare ett rum ett trappsteg upp, detta går att använda som lounge-del, kontor eller sovrum, du bestämmer. Uppvärmningen av huset är effektiv och flexibel med en vedpanna som kompletteras av en ackumulatortank och elpatron. Detta är en hållbar och kostnadseffektiv uppvärmningskälla. Det finns ved på tomten för ca 4 år framåt om man är intresserad. 2006 köptes en ny vedpannan och ackumulatortank. Ventilationssystemet har också genomgått en uppgradering. Det är gjort en större genomgång av det balanserade ventilationssystemet i 2019 och en i 2022 där viktiga komponenter är utbytta. Det inkluderar en modern ventilation med återvinning och självdrag, vilket säkerställer en sund och frisk inomhusmiljö året runt. Intill huset finns även en carport, med väggar och tak, för att kunna förvara bil eller annat. Fiber finns indraget till fastigheten. Huset ligger nära en vacker sjö och omgivande natur, vilket ger möjlighet till avkoppling, bad och olika utomhusaktiviteter. Samtidigt har du alla moderna bekvämligheter och komforten av ett välomhändertaget hem. Sammanfattningsvis är Junselevägen 11 en imponerande unik bostad med generösa ytor, bekvämligheter och ett fantastiskt läge nära naturen. Här har du möjligheten att skapa ditt drömhem. Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning av detta underbara hus!

  • Plus
Bergsbodavallen 18, Storsandskär, Umeå kommun

Bergsbodavallen 18

Villa
Storsandskär, Umeå kommun
Fastighetsbyrån Umeå
650 000 kr
60 m²
3 rum
2 200 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska stuga belägen på den idylliska ön Storsandskär. Med en tomt på imponerande 2200 kvm erbjuder denna egendom en unik livsstil i en naturskön och avkopplande miljö. Den vinterbonade huvudbyggnaden omfattar 60 kvm och är stilfullt utformad för att maximera både komfort och funktionalitet. En av höjdpunkterna för denna stuga är stort altan-område med inbyggd pool och poolhus med bastu. Här kan du njuta av avkopplande stunder och skapa minnesvärda ögonblick med familj och vänner. Poolhuset är omsorgsfullt utformat för att erbjuda en perfekt kombination av avkoppling och underhållning. Efter en uppfriskande simtur kan du varva ner i bastun och njuta av värme och återhämtning. För sportentusiaster finns det en beachvolleybollplan på tomten där du kan utmana dina vänner och familj i spännande matcher och skapa oförglömliga ögonblick av gemenskap och glädje. Att nå denna underbara ö är enkelt och bekvämt, till arrendet hör en rätt om där 3 arrendatorer delar på en brygga. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad på Bergsbodavallen 18 en exklusiv möjlighet att bo i en naturskön miljö på en privat ö. Med en rymlig tomt, en välutrustad huvudbyggnad, gäststuga, ett lockande poolhus med bastu och pool, samt en beachvolleybollplan, finns här alla förutsättningar för att skapa minnen för livet. Missa inte chansen att uppleva detta enastående boende och kontakta mäklaren för mer information eller för att boka en visning. Evelina Olofsson - 070 999 94 29

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 17