Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Heléne Karlsson

Heléne Karlsson

Om mig

Med stort förtroende och seriöst engagemang vägleder jag kunden tryggt och säkert genom hela försäljningsprocessen. Jag är verksam i stora delar av Västerbotten och har mitt kontor i Vindeln. Jag har i mitt tidigare yrkesverksamma liv arbetat 5 år som mäklare främst mot hästgårdar, inom jord och skog. Jag har även arbetat som rådgivare på bank i 16 år. Jag bor med min man i ett litet hus i Strycksele vid Vindelälven, mitt stora intresse är fastigheter - allt från koja till slott.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Estersmark 224, Ånäset, Robertsfors kommun
  • Fre 17 maj kl 12:00

Östra Estersmark 224

Villa
Ånäset, Robertsfors kommun
Fastighetsbyrån Umeå
1 475 000 kr
175 + 50 m²
8 rum
5,7 ha tomt

På ett otroligt vackert och idylliskt läge i Östra Estersmark, Ånäset är denna charmiga Gård belägen uppe på en höjd med fantastisk utsikt över lägderna och med naturen in på knuten. Bostadshuset är en vacker gyllengul Västerbottensgård modell större, med tillhörande byggnader såsom bagarstuga från år 1858, garage, större vedbod med förråd, åttkantsloge och magasin. Arealen uppgår till totalt 5,7 ha och består av tomt, åkermark och skog. Här finns möjligheter att uppfylla drömmen om egen odling och betande djur.

  • Plus
Krokvägen 15, Vindeln, Vindelns kommun

Krokvägen 15

Villa
Vindeln, Vindelns kommun
Fastighetsbyrån Umeå
1 495 000 kr
157 m²
5 rum
932 m² tomt

Ett av Ökbäckens bästa läge med skogen som granne är denna villa med fem rum och kök belägen, med nya fräscha ytskikt i stort sett hela huset. Tomten har i stort sett sol hela dagen och med ett mysigt uterum förlängs tiden att sitta ute. Garage med hobbyrum. Förråd och vedbod, bastu med relax och utanför en altan med sittplats för två. Från huset når man ut i naturen med promenadstigar och bland annat skidspår, skoterspår. I närheten finns även idrottsplatsen, fritidscentrum, skola och förskola samt simhallen.

  • Uteplats

Visar alla 2