Mäklare Heléne Karlsson

Heléne Karlsson

Om mig

Med stort förtroende och seriöst engagemang vägleder jag kunden tryggt och säkert genom hela försäljningsprocessen. Jag är verksam i stora delar av Västerbotten och har mitt kontor i Vindeln. Jag har i mitt tidigare yrkesverksamma liv arbetat 5 år som mäklare främst mot hästgårdar, inom jord och skog. Jag har även arbetat som rådgivare på bank i 16 år. Jag bor med min man i ett litet hus i Strycksele vid Vindelälven, mitt stora intresse är fastigheter - allt från koja till slott.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Buberget 27, Vindeln, Vindelns kommun

Buberget 27

Villa
Vindeln, Vindelns kommun
Fastighetsbyrån Umeå
445 000 kr
160 + 80 m²
4 rum
6 180 m² tomt

Med ett mycket vackert och högt läge är detta bostadshus beläget med fin utsikt i byn Buberget mellan Vindeln och Botsmark. Huset är i 1 1/2 plan och består av 4 rum och kök, huset har även källare med flera utrymmen . Huset används som permanentbostad men kan användas som fritidshus. Här bor du med naturen runt knuten med rekreation och vandring, bär- och svampplockning samt närhet till Bubergssjön för bad och fiske. Vintertid tar du skotern ut på tur direkt från gården.

Kussjö 211, null, Vindelns kommun

Kussjö 211

Villa
Vindelns kommun
Fastighetsbyrån Umeå
995 000 kr
45 m²
4 rum
1 588 m² tomt

Nu finns möjligheten att köpa en mindre villa som är belägen med en underbar utsikt mot Kussjön och i absolut bästa solläge. På tomten finns även ett större garage, vedbod och förråd samt en uppvuxen trädgårdstomt med max 50 m till sjön där du kan ta ett svalkande dopp eller åka ut med båten och fiska. Med närhet till vandring i naturen, skidspår, skoterspår och till Bubergets skidanläggning. I Granö finns bland annat bageri med café, affär och restaurang. Visning sker efter bokning med mäklaren.

Fikengårdsvägen 7, null, Vindelns kommun

Fikengårdsvägen 7

Villa
Vindelns kommun
Fastighetsbyrån Umeå
325 000 kr
149 + 40 m²
5 rum
4 100 m² tomt

Nu finns möjligheten att köpa en fin Gård med lantligt läge i Åmsele. Med skogen inpå knuten med jakt och fiske i närliggande älv eller sjö. Öringsbäcken flyter förbi vid tomtgränsen, skoterspår och skidspår finns alldeles intill. Bostadshus i 1 1/2 plan om fem rum och kök med källare, dubbelgarage och förråd samt vedförråd, en loge. Jordkällare och en uppställd barack. I Åmsele finns en lanthandel, bilverkstad, bensinmack, mysig campingplats, Skola och Folkets Hus med egen biosalong.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 3