Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Adam Heikkilä

Adam Heikkilä

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vaksalagatan 55, Sala Backe, Uppsala kommun

Vaksalagatan 55

Lägenhet
Sala Backe, Uppsala kommun
Fastighetsbyrån Uppsala
1 095 000 kr
21 m²
1 rum
vån 1/5
2 863 kr/mån
52 143 kr/m²

Stamrenoverat - Perfekt studentboende - Centralt - Hiss - Närhet till Vaksalatorg och tågstationen Välplanerad och yteffektiv 1:a med perfekt läge i Fålhagen. Här bor du med närhet till allt city har att erbjuda och med ett bekvämt gångavstånd på ca 7 min till Resecentrum för pendling via buss eller tåg. I närområdet finns också affärshuset Kvarnen med bland annat mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. Det är också raka spåret till Gränby köpcentrum och för dig som bilpendlar är du ute på E4:an efter några få minuter. I Fålhagen bor du centralt med optimala pendlarmöjligheter och bekvämt gångavstånd till allt staden har att erbjuda. Bostaden är belägen i vackra Fålhagen som är ett attraktivt område i Uppsala med närhet till såväl kultur- och nöjesliv som grönområden och lekparker. Kärnan i Fålhagen ligger främst kring Vaksala torg som erbjuder grönsaks- och blomsterhandel, loppmarknader och Uppsala konsert och kongress med dess utbud av konserter och evenemang. Ett flertal välsorterade mataffärer och träningsanläggningar finns inom några minuters promenadavstånd samt Coop, Ica och Willys runt hörnet. Varmt välkommen hem! Vänligen kontakta ansvarig mäklare Adam Heikkilä för mer information.

  • Hiss
Gluntens gränd 4B, Främre Luthagen, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Gluntens gränd 4B, Främre Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Gluntens gränd 4B, Främre Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Gluntens gränd 4B

Lägenhet
Främre Luthagen, Uppsala kommun
Fastighetsbyrån Uppsala
2 995 000 kr
61 m²
2.5 rum
vån 1
3 815 kr/mån
49 098 kr/m²

Möjlighet att göra om till 3 rum och kök - Främre Luthagen - Generös 2:a - Magisk innergård med grind - Högklassig Varmt välkomna till denna dröm till bostad, detta drömläge och denna fantastiska innergård. Gluntens gränd 4B har allt man kan önska sig, en generös och toppfräsch tvåa beläget i Uppsalas populäraste stadsdel Främre Luthagen. Här bor du i ett lugnt läge med närhet till allt Uppsala City har ett erbjuda. En mycket välskött förening med en grindad innergård som slår det mesta! Förutom en attraktiv planslönsning och väldisponerade kvadratmetrar erbjuder detta hem ett vältilltaget vardagsrum med stora fönsterpartier. Från vardagsrummet når du även bostadens möblerbara balkong som vetter ut mot föreningens vackra innergård. Här kan du avnjuta solens bästa timmar i ett lugnt och tilltalande läge. Bostaden har en inrehall som förgrenar de olika rummen, tack vara dess generösa storlek och rymd kan man använda denna del som en rymlig matsal eller kontor. Här får man helt enkelt låta kreativiteten flöda. Välplanerat kök med fullmaskinell utrustning samt en lyxig vinkyl för att sätta guldkant på tillvaron. köket har goda förvaringsmöjligheter och praktiska arbetsytor. Vidare fördelar sig denna bostad på ett snyggt renoverat och exklusivt badrum, stort sovrum med goda möjligheter till förvaring samt en öppen och välkomnande hall. Charmiga tidstypiska detaljer har bevarats så som fiskbensparkett, vackra fönsternischer och den generösa takhöjden. De stora rummen kombinerat med den generösa takhöjden bidrar till optimala sällskapsutrymmen samt en härlig känsla av rymd! På Gluntens Gränd 4B i Främre Luthagen bor du i ett synnerligen attraktivt läge med närhet till det bästa av allt i Uppsala; grönområden i form av promenadstråk längs Fyrisån och Vasaparken, närhet till universitet och studentnationer, samt ett par minuters promenadavstånd till Uppsalas stadskärna. Centralstation med SL-pendling och fjärrtåg nås på några minuter med cykel. Runt hörnet når du en stor livsmedelsbutik, trevliga restauranger och caféer. Denna bostad har allt man kan önska sig och bör upplevas på plats, så missa inte chansen! Kontakta Adam Heikkilä för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Bäcklösavägen 1A, Ultuna, Uppsala kommun

Bäcklösavägen 1A

Lägenhet
Ultuna, Uppsala kommun
Fastighetsbyrån Uppsala
1 850 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/6
4 718 kr/mån
33 036 kr/m²

Inglasad balkong - Hiss från Markplan - Fräscha ytskikt - öppen planlösning Välkomna till denna trivsamma och välplanerade 2:a om 56 kvm med gavelläge och mycket stilrena materialval! Inbjudande hall med parkettgolv och ljusa väggar, garderob bakom skjutdörrar med spegelglas. Välplanerat kök i vinkel. Påkostat och utrustat med laminatbänkskiva, stänkskydd, kyl/frys diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, ugn samt diskho, parkettgolv. Ljust och rymligt vardagsrum i öppen planlösning till köket, här finns utrymme för soffa och soffbord. Rymligt sovrum med plats för större säng, här finns även garderob och linneskåp. Fantastiskt och fräscht helkaklat badrum med klinkergolv, med finns duschhörna, tvättmaskin, torktumlare, wc och handfat. Stort fokus har lagts på att erbjuda attraktiva balkonger, fantastisk inglasad stor balkong med möjligt för både matplats och solstol. Längs den vackra björkallén på Dag Hammarskjölds väg ligger dessa fantastiska lägenheter. Ultuna och SLU ligger tvärs över gatan och det är bara 4 km till universitetet och akademiska sjukhuset, fina busskommunikationer och cykelbanor. Här bor man granne med två naturreservat och dess bär- och svampstigar. I närheten ligger Mälarens omtyckta strandpromenader med flera bad och båtklubbar. Närheten till bad, Vårdsätraskogen och grönytor för grillfester gör att många trivs här. I området har du nära till all närservice i Gottsunda centrum som även erbjuder möjligheter för kultur och motion. Mer bilder kommer inom kort! Vänligen kontakta ansvarig mäklare Adam Heikkilä för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Murargatan 14E, Sala Backe, Uppsala kommun

Murargatan 14E

Lägenhet
Sala Backe, Uppsala kommun
Fastighetsbyrån Uppsala
1 995 000 kr
70,1 m²
3 rum
vån 2
5 542 kr/mån
28 459 kr/m²

** Fast pris - först till kvarn gäller Äntligen kan vi presentera denna mycket fina och renoverade trea om 70,5 kvadratmeter i populära och familjevänliga Salabacke. Förutom en attraktiv planlösning präglas bostaden av ett stort kök med fina ytskikt. Vidare erbjuder bostaden 2 stycken sovrum och ett tilltaget vardagsrum. Missa inte chansen, denna bostad bör upplevas på plats! På Murargatan 14 E bor du i trygga och välskötta BRF Muraren. som har en låg belåning och är beläget i ett mycket populärt läge i härliga Salabacke. Här har du gång- och cykelavstånd till centrum, Resecentrum, underbara grönområden samt till Willys och Brantingstorg som erbjuder bland annat mataffär, apotek och den lokala restaurangen Paesano Italiano. Dessutom har du närhet till ständigt expansiva Gränby köpstad, Uppsalas största köpcentrum, som erbjuder all service du behöver. Varmt välkomna hem! Vänligen kontakta ansvarig mäklare Adam Heikkilä för mer information.

  • Balkong

Visar alla 4