Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Gita Erlandsson

Gita Erlandsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lidnersgatan 29, Nyby, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 10:00
Lidnersgatan 29, Nyby, Uppsala kommun, bild 2
Lidnersgatan 29, Nyby, Uppsala kommun, bild 3

Lidnersgatan 29

Lägenhet
Nyby, Uppsala kommun
Fastighetsbyrån Uppsala
1 295 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 2/2
3 054 kr/mån
31 975 kr/m²

Varmt välkommen till mysiga Lidnersgatan 29 i natursköna och omtyckta Nyby! Här bor du kvadratsmart med en optimal planlösning som bjuder på ett ljust och rymligt rum, fint kök med goda förvaringsmöjligheter och plats för matbord, hall med garderober samt ett stort badrum med badkar. Brf Kastellberget är en stabil och välskött förening med god ekonomi. Föreningen erbjuder sina medlemmar tillgång till tvättstuga, cykelrum, samlingslokal och trevliga innergårdar med lekplatser. Både hushållsel och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften! Här bor du i ett lugnt och familjevänligt område med många gårdar och lekplatser, men även med närhet till centrala Uppsala samt Gränbystaden med stort utbud av butiker och restauranger. Goda busskommunikationer till Centrum med täta turer, cykelavstånd in till city och närhet till påfarten till E:4 an. Ett trevligt läge i området Nyby med närhet till det mesta såsom idrottshall, livsmedelsbutiker som Willys samt närhet till fina strövområden i Gamla Uppsala. Här bor du verkligen med närhet till allt du behöver! För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Gita Erlandsson!

  • Premium
Västgötaresan 29, Sävja, Uppsala kommun

Västgötaresan 29

Radhus
Sävja, Uppsala kommun
Fastighetsbyrån Uppsala
2 195 000 kr
110,5 m²
4 rum
8 302 kr/mån
19 864 kr/m²

// Radhus med gavel och insynsskyddat lummigt läge // God förvaring via garderober //Stort förråd intill bostaden/ Två ordentliga uteplatser samt en balkong // Nu har vi nöjet att erbjuda denna rymliga och hemtrevliga bostadsrättradhus, som finnes på Västgötaresan 29 i ett av områdets bästa läge. Detta hem är välplanerat med tre ordentliga sovrum, stort och luftigt vardagsrum, funktionellt kök med ordentliga arbetsytor och matplats som ger utrymme till större köks möblemang. Otroligt bra förvaringsmöjligheter ges via stort förråd som finns direkt anslutning till bostaden på baksidan samt i garderober i bostaden. Vidare finns även två funktionella badrum, två härliga uteplatser samt mysig balkong! Stora plus för vältilltagna och privata uteplatser i lummigt läge och olika väderstreck, som hela familjen och vänner kan njuta av. Mysiga frukostar kan avnjutas under skön förmiddagssol på framsidan och goda middagar i eftermiddagssol på baksidan. Med hörnläget finns även större trädgård som fritt kan nyttjas av familjen. Västgötaresan finner ni i naturnära Sävja. Omfamnad av äldre blandskog präglas området framför allt av sin närhet till naturen med gott om gröna ytor mellan bostadshusen och närhet till både kolonilotter och utegym samt Lunsenområdet med fina strömområden. Vidare erbjuder Sävja även god service i form av matbutiker, apotek, café och ett flertal förskolor samt en skola för årskurs F-9. Från området går täta bussturer till bland annat centrala Uppsala och den som pendlar med bil tar sig till Centrum på under 15 minuter. Detta är ett perfekt läge för familjen eller paret! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Gita Erlandsson för mer information!

  • Balkong
  • Uteplats
Heidenstamsgatan 35 , Löten, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 14:00
Heidenstamsgatan 35 , Löten, Uppsala kommun, bild 2
Heidenstamsgatan 35 , Löten, Uppsala kommun, bild 3

Heidenstamsgatan 35

Lägenhet
Löten, Uppsala kommun
Fastighetsbyrån Uppsala
1 095 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/3
2 194 kr/mån
35 323 kr/m²

// Välplanerad// Låg avgift // fransk balkong // fina ytskikt // helkaklat badrum Välkommen till denna ljusa och välplanerad pärla med låg avgift på Heidenstamsgatan 35! Lägenheten har en öppen planlösning mellan allrummet och köket och erbjuder ett allrum med sovdel, soffdel och en fransk balkong. Vidare erbjuder lägenheten ett mysigt kök, en hall och ett rymligt helkaklat badrum med dusch och möjlighet till att sätta in tvättmaskin, för den som önskar. Lägenheten är belägen på andra våningen upp och får ett väldigt trevligt ljusinsläpp med ingen direkt insyn. Här bor du bekvämt i ett lugnt område med närhet till Heidenstams torg med en ICA butik. I området finns det goda kommunikationsmöjligheter och fina cykelvägar in till centrum. Du har även närhet till Gränbystaden som har ett stort utbud av både restauranger, butiker, shopping och en biograf. Riksbyggens Brf Uppsalahus nr 14 är en stor och god ekonomisk förening från 1968. Föreningen har tidigare gjort en del större renoveringar vilket är positivt. De gemensamhetsutrymmena som föreningen tillhandahåller är tvättstugor, förråd, cykelkällare, skyddsrum, bastu, gym och hobbyrum. För övrigt har föreningen jättefina och grönskade innergårdar med både lekplats och utemöbler. Varmt välkommen hem! Kontakta ansvarig mäklare Gita Erlandsson för mer information.

  • Premium
Orgelgatan 13, Kvarngärdet, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 13:00
Orgelgatan 13, Kvarngärdet, Uppsala kommun, bild 2
Orgelgatan 13, Kvarngärdet, Uppsala kommun, bild 3

Orgelgatan 13

Lägenhet
Kvarngärdet, Uppsala kommun
Fastighetsbyrån Uppsala
1 095 000 kr
24 m²
1 rum
vån 1
2 316 kr/mån
45 625 kr/m²

// Genomgående stilrena material val // Lyxig förening med SPA & 3st takterrasser med magisk vy// Gång - cykel avstånd till centrum & stationen // Nu har vi nöjet att presentera denna fina arkitektdesignade bostad! Här bor du på mycket noggrant planerade kvadratmetrar. Ett otroligt fint hem om 24 kvadratmeter som präglas av estetik, genomgående stilrena materialval, optimalt ljusinsläpp via vackra glasdörrar, som skapar en härlig känsla av rymd. Perfekta bostaden för dig som är förstagångsköpare, söker en optimal studentbostad eller behöver en övernattningslägenhet. Som medlem i föreningen får du tillgång till tre takterrasser, utekök och spa med bastu, bubbelpool och en magisk överblick över Uppsala, verkligen något utöver det vanliga! Populära Kapellgärdet ligger centralt till med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar ni bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med ICA, systembolag och apotek. Närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil. Vänligen kontakta ansvarig mäklare Gita Erlandsson för mer information.

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 4