Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Mateo Hampton Coleman

Mateo Hampton Coleman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Göte Turessons väg 7A, Ultuna, Uppsala kommun
  • Sön 5 maj kl 13:30
Göte Turessons väg 7A, Ultuna, Uppsala kommun, bild 2
Göte Turessons väg 7A, Ultuna, Uppsala kommun, bild 3

Göte Turessons väg 7A

Lägenhet
Ultuna, Uppsala kommun
Fastighetsbyrån Uppsala
1 695 000 kr
42 m²
2 rum
vån 4/4
3 822 kr/mån
40 357 kr/m²

Högst upp i huset - Modernt boende - Rymlig Balkong - Välplanerad - Stilrena materialval Äntligen kan vi presentera denna stilrena bostadsrätt på våning 4/4 i populära Ultuna. Med perfekt läge i området erbjuds ett lugnt och trevligt boende med närhet till grönområden och kommunikationer. Lägenheten har även en härlig balkong för avkoppling och utsikt. Perfekt för den som söker ett bekvämt boende med enkelhet och stil. Ultuna bjuder på en mysig atmosfär med närhet till service och naturen. Ta chansen att bosätta dig i detta trevliga område - välkommen till ditt nya hem! Vänligen kontakta ansvarig mäklare Mateo Hampton Coleman för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Börjegatan 52A, Luthagen, Uppsala kommun
  • Borttagen före visning

Börjegatan 52A

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Fastighetsbyrån Uppsala
2 495 000 kr
75,1 m²
3 rum
vån 3/3
3 957 kr/mån
33 222 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
Årstagatan 17, Sala Backe, Uppsala kommun

Årstagatan 17

Lägenhet
Sala Backe, Uppsala kommun
Fastighetsbyrån Uppsala
1 595 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 2
3 721 kr/mån
28 230 kr/m²

Välplanerad bostad - Balkong i sydväst - Utsikt mot slottet och domkyrkan - Sala Backe Äntligen kan vi presentera denna charmiga bostad i attraktiva Sala Backe. Bostaden erbjuder en smart planlösning, stilrent kök, helkaklat badrum samt en rymlig balkong i soligt läge. Övriga utrymmen som tillhör lägenheten är två förråd, båda två belägna på källarplan som nås via trapphuset eller från innergården. Nära till naturen och bra kommunikationer gör detta till ett perfekt läge. Med Brf Kastanjen som förening kan du känna dig trygg i din nya bostad. Föreningen består av 120 lägenheter i olika storlekar. Det är en stabil förening med många stora renoveringar utförda, samt med en låg skuld per kvadratmeter. Några av de stora renoveringarna som utförts: stambyte, takbyte, säkerhetsdörrar, fönster, bergvärme och installation av solceller. Missa inte chansen, denna bostad bör upplevas på plats! Vänligen kontakta ansvarig mäklare Mateo Hampton Coleman för mer information.

  • Balkong
Kantorsgatan 9, Kapellgärdet, Uppsala kommun

Kantorsgatan 9

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Fastighetsbyrån Uppsala
1 395 000 kr
33 m²
1 rum
3 087 kr/mån
42 273 kr/m²

Välplanerad och ljus bostad - Stor uteplats - Stilrena materialval - Kapellgärdet Äntligen kan vi presentera denna moderna och ljusa lägenhet med stor uteplats om 13 kvm i populära Kapellgärdet. Genomgående hög standard, ljusa ytskikt, stilrena materialval samt flertalet tillval. Fastigheten är byggd 2022, men bl.a. hiss från markplan. BRF Inreda erbjuder en gemensam innergård med grillplats och lekplats för både vuxna och barn att trivas i samt parkering i garage. Månadsavgiften inkluderar värme, varm- och kallvatten och bostadsrättstillägg samt ett obligatoriskt tillägg om 120 kr för tv och internet, vilket gör denna lägenhet till ett tryggt och prisvärt boende. Vänligen kontakta ansvarig mäklare Mateo Hampton Coleman för mer information.

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 4