Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Robert Johansson

Robert Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Portalgatan 99, VÅN 4, Kapellgärdet, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 12:00

Portalgatan 99, VÅN 4

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Fastighetsbyrån Uppsala
1 795 000 kr
44 m²
1.5 rum
vån 4
3 003 kr/mån
40 795 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade 1,5:a om 44 kvm. Bostaden präglas av stilrena materialval, en avskiljd och rymlig sovalkov samt en väl tilltagen balkong mot den lugna innergården. En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bidrar till en härlig känsla av rymd och optimala sällskapsutrymmen. Här finner du även utgången till balkongen i söderläge med utrymme för möblemang. Vidare erbjuder bostaden goda förvaringsutrymmen i hallen samt ett badrum med tvättpelare, dusch, golvvärme samt kommod och spegelskåp. På Portalgatan 99 bor du endast en kort promenad eller bara några få minuters cykeltur från Resecentrum och stadskärnans utbud av butiker och restauranger. Här får du tillgång till stadens utbud och puls samtidigt som du har nära till grönytor, sporthallar, fotbollsplaner, gym och promenadvägar. Kapellgärdet har något för alla och erbjuder stor variation. Här bor både yngre, äldre och barnfamiljer på bekvämt avstånd från stan. Vänligen kontakta ansvarig mäklare Robert Johansson för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Bergvägen 7, Storvreta, Uppsala kommun

Bergvägen 7

Villa
Storvreta, Uppsala kommun
Fastighetsbyrån Uppsala
3 595 000 kr
117 m²
5 rum
898 m² tomt

Äntligen kan vi presentera denna fina bostad i populära Storvreta! Bostaden på ett plan med 117 kvm och en tomt om 898 kvm. Missa inte chansen, denna bostad upplevs bäst på plats! Bostaden fördelar sig på ett rymligt kök med moderna vitvaror, utbytta fönster och plats för matgrupp. Vardagsrum med anslutande del för matsal eller bibliotek för den som önskar. Här finns även utgången till uterummet och en effektiv eldstad. Vidare finner du helkaklat badrum renoverat 2019 med bastu och golvvärme, praktisk tvättstuga, 3 st sovrum. För den som önskar finns det även VA-anslutningar för att själv göra en extra gäst-wc. Vidare har vattenledningar dragits om i bostaden, jordfelsbrytare installerats och en ny Luft/luft-värmepump installerats 2023. Spabad tillhör bostaden och kommer lämnas kvar vid köp. På tomten finner du ett växthus, äppelträd och fläderträd, garage och carport med anslutande förråd. I Storvreta bor du med behaglig avstånd till förskolor, skolor, idrottsplatser, vårdcentral, butiker, restauranger, kollektivtrafik osv. Storvreta ett väldigt populärt område då det är ett barnvänligt och naturnära samhälle som ligger utanför- men ändå nära stan. Vintertid lockar skid-och pulkabacken både stora och små besökare. Idrott, framför allt innebandy och fotboll präglar denna ort. Väldigt goda förbindelser till stan med både buss och tåg samt närhet till E4:an för den som vill använda bilen. Exempelvis kan man nå Gränby Centrum på bara ca 12 minuter via E4:an. För den som pendlar mot Stockholm är det lika smidigt med E4:an. Vänligen kontakta ansvarig mäklare Robert Johansson för mer information!

Sufflettvägen 1, Gunsta, Uppsala kommun

Sufflettvägen 1

Radhus
Gunsta, Uppsala kommun
Fastighetsbyrån Uppsala
2 995 000 kr
117 m²
5 rum
4 817 kr/mån
25 598 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visningsmöjlighet! Varmt välkomna till detta hemtrevliga parhus! Bostadens 117 kvm präglas av moderna och ljusa ytskikt och fördelar sig på ett entréplan som erbjuder badrum, rymligt kök och vardagsrum. Genom vardagsrummet kommer man även ut till bostadens baksida med trall, isolerat förråd på 7 kvm och kvällssol. Övervåningen fördelar sig på tre sovrum, kontor samt balkong. Bostaden erbjuder även praktiska lösningar med förvaring under trappan samt takmonterade gardiner. I Gunsta bor man endast 6 km från Uppsala med närhet till buss samt cykelväg hela vägen. Det snabbt växande området har stora planer och här beräknas ca 1500-3000 st nya hus att uppföras inom de närmaste 10-15 åren. Det planeras skola, idrottshall, livsmedelsaffär etc. Här bor du med underbara omgivningar och härlig natur! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Robert Johansson för mer information!

  • Plus
  • Energieffektiv
Lilla Väsby 100, Almunge, Uppsala kommun

Lilla Väsby 100

Villa
Almunge, Uppsala kommun
Fastighetsbyrån Uppsala
3 295 000 kr
87 + 87 m²
1 635 m² tomt

Kontakta ansvarig mäklare för visningsmöjlighet! - Väl renoverad - Närhet till service - Uthyrningsmöjlighet - Nära till kommunikationer - Äntligen kan vi presentera denna fina bostad i familjevänliga Almunge! Belägen centralt i orten med närhet till skola, butik, vårdcentral, kommunikationer mm. Bostaden har genomgått flertalet renoveringar sedan 2018 och erbjuder även möjlighet till uthyrning genom en färdigt del på källarplan. Missa inte chansen, denna bostad upplevs bästa på plats! 1970 lyftes bostadens tak för att göra plats för en till våning som idag ger rum för allrum och ett sovrum. Entréplan fördelar sig på hall, badrum, kök med öppen planlösning mot matsal och vardagsrum. Från vardagsrummet når du även bostadens altan. På källarplan hittar du idag 50 kvm inredd som uthyrningsdel. Utrustat med kök, wc, tvättmaskin, dusch, sovrum och allrumsyta. Vidare erbjuder fastigheten ett garage med plats för bil och en redskapsbod för förvaring. Renoveringar gjorda: - Vardagsrum ytskikt 2023 - Dränering 2023 - Nya fönster entréplan 2021 - El omdraget 2020 - Badrum entréplan 2020 - Hall ytskikt 2020 - Kök 2019 - Minireningsverk 2019 - Luft/vatten-värmepump 2016 - Ommålning av garage 2015 - Renovering av källare till uthyrningsdel 2015 - Yttertak omlagt 2014 (föregående ägare) Almunge är ett rofyllt samhälle strax utanför Uppsala med stora naturområden. I dess närtrakter finns flera sjöar som erbjuder möjligheter till bad och andra nöjen. Uppsala ligger ca 32 km bort, Arlanda ca 35 km. I Almunge centrum hittar du matbutiker, restaurang, vårdcentral, tandläkare, golfklubb med mera. Här finns också förskola, skola F-9 samt simhall och en idrottsförening som erbjuder en rad aktiviteter för den sportintresserade. För mer information, vänligen kontakta ansvarig mäklare Robert Johansson!

  • Plus
Meteorvägen 28 , Storvreta, Uppsala kommun

Meteorvägen 28

Lägenhet
Storvreta, Uppsala kommun
Fastighetsbyrån Uppsala
1 600 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/4
5 303 kr/mån
26 667 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! - Inglasad balkong - Öppen planlösning - Rymliga ytor - Öppen planlösning med generösa ytor skapar en luftig och social atmosfär. Stora fönsterpartier ger rikligt med naturligt ljus och skapar en öppen och inbjudande känsla. Inglasad, möblerbar balkong med funktion som ett extra rum under stora delar av året. Bostadens interiör är präglad av stil och funktion. Den rymliga hallen välkomnar dig med klinkergolv och skapar en elegant ingång till hemmet. Köket är välutrustat och har en öppen planlösning mot vardagsrummet. Generöst sovrum med walk-in closet som även kan fungera som kontor för den som önskar. Helkaklat badrum och är utrustat med kombinerat tvätt och tork. Ytterligare ingår ett förråd till lägenheten. I Brf Tallbacken 1 i Fullerö bor ni i en trygg förening från 2018. Här bor du bekvämt med hiss från entréplanet. Precis utanför bostaden finns förskola. Alldeles i närheten har ni en fin lekplats som passar alla åldrar och en stor park där man på vintern kan åka både pulka och skridskor med familjen. Här bor ni i ett område med mycket skog och grönska som medför ett fint lugn. Området, som fortfarande växer, är familjärt och tryggt. Cykelavstånd till centrala Storvreta med bra närservice. Endast ca 10-15 min med bil till Uppsala centrum eller ca 25-30 min cykling med cykelbana hela vägen. Det finns bra bussförbindelser in till centrum. Även perfekt för bilpendlaren med bekväma närheten till E4:an. För mer information, vänligen kontakta ansvarig mäklare Robert Johansson!

  • Hiss

Visar alla 5