Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Niklas Hedin

Niklas Hedin

Om mig

Jag är din lokala expert i Vallentuna och förmedlar alla typer av bostäder. Min erfarenhet av försäljning och kundkontakter är både lång och gedigen. Volleybollkarriären tog mig till Vallentuna redan 1996 sedan dess har jag bott större delen i Vallentuna/Täby. Mitt elitidrottande har format mig till att alltid göra mitt bästa och aldrig ge mig innan kunden är nöjd. Jag är erfaren och mycket van att jobba med försäljning och människor vilket jag gjort hela mitt verksamma yrkesliv.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Koltrastvägen 5, Nyby, Vallentuna kommun
Koltrastvägen 5, Nyby, Vallentuna kommun, bild 2
Koltrastvägen 5, Nyby, Vallentuna kommun, bild 3

Koltrastvägen 5

Villa
Nyby, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
8 995 000 kr
140 + 32 m²
6 rum
927 m² tomt

Välkommen till Koltrastvägen 5, där exklusivitet och komfort möts på varje kvadratmeter! Denna enastående bostad erbjuder inte bara ett hem utan en livsstil, med fantastiska bekvämligheter och lyxiga detaljer som kommer att göra varje dag till en upplevelse. Bostaden pryds av en magnifik pool och altan, som inbjuder till avkoppling och underbara stunder med familj och vänner. Vid sidan av poolen finner du ett imponerande inglasat uterum om hela 32 kvm, komplett med golvvärme för att förlänga njutningen av utomhuslivet året runt. Här kan du avnjuta ditt morgonkaffe eller arrangera middagsbjudningar i en atmosfär av avslappnad elegans. Tomten är omsorgsfullt insynsskyddad, vilket ger en privat och fridfull atmosfär. Här kan du njuta av trädgården och utomhusområdet med fullständig integritet. Perfekt för de som värdesätter sin egen lilla oas av lugn. Inuti bostaden finner du inte bara ett modernt och väl omhändertaget hem utan även enastående detaljer som sätter prägel på varje rum. Exempelvis har du inbyggda högtalare på nedre plan som ger möjligheten att skapa den perfekta ljudmiljön, samt lyxen att få kokande vatten direkt ur kranen i köket vilket ger både bekvämlighet och effektivitet i vardagen. Bostaden är förberedd för en kamin och för de som drömmer om extra utrymme finns möjligheten att inreda en tredje våning, vilket ger ytterligare flexibilitet för att anpassa hemmet efter dina behov och önskemål. Carport med förråd och laddbox finns självklart också. Koltrastvägen 5 är inte bara en bostad, det är en investering i en exklusiv livsstil. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa en harmonisk och lyxig helhetsupplevelse. Kom och upplev allt detta och mer i denna extraordinära bostad som väntar på att bli ditt nya hem.

  • Premium
  • Uteplats
Bergvägen 30, Rickeby, Vallentuna kommun

Bergvägen 30

Radhus
Rickeby, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
4 495 000 kr
145 + 13 m²
6 rum
462 m² tomt

Välkommen till Bergvägen 30 i Vallentuna – ditt nya hem där modern elegans möter harmoniskt familjeliv. Denna bostad om 145 kvm är belägen i ett fördelaktigt gavelläge, vilket ger dig en ljus och luftig atmosfär samt en underbar tillgång till den mysiga trädgården. Hemmet välkomnar dig med en rymlig och öppen planlösning med härlig takhöjd där vardagsrum, kök och matplats smälter samman till en inbjudande yta. Här finner du generösa fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en känsla av rymd. Köket är utrustat med högkvalitativa vitvaror och har gott om arbetsytor, perfekt för matlagning och sociala stunder med familj och vänner. Matplatsen intill erbjuder en trevlig plats för gemensamma måltider. Bostaden har tre rymliga sovrum med möjlighet till fler, vilket gör det till det perfekta hemmet för den växande familjen. Det större sovrummet är en fristad för avkoppling och har dessutom en egen balkong där du kan njuta av lugna stunder och frisk luft. Det barnvänliga läget på Bergvägen 30 är en av de mest fördelaktiga egenskaperna. Här finns närhet till lekplatser, grönområden och skolor, vilket skapar en trygg och trivsam miljö för de små. Dessutom är det lätt att ta sig till Vallentunas centrum med dess utbud av shopping, restauranger och andra bekvämligheter. Den privata uteplatsen och trädgården är en underbar plats för sommarens grillkvällar och avkopplande stunder. Här finns gott om utrymme för lek och aktiviteter för både barn och vuxna. Denna bostad på Bergvägen 30 är mer än bara ett hem – det är en plats där du kan skapa minnen och trivas i många år framöver. Kontakta oss för att boka en visning och upplev själv allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

  • Balkong
  • Uteplats
Gulsparvsvägen 29, Nyby, Vallentuna kommun

Gulsparvsvägen 29

Villa
Nyby, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
7 595 000 kr
155 + 15 m²
6 rum
985 m² tomt

Välkommen till Gulsparvsvägen 29 i Vallentuna – en pärla med en av områdets största och bästa tomter, omgärdad av en vacker tujahäck som skapar en privat och fridfull atmosfär. Detta hem har genomgått omfattande förändringar och uppgraderingar mellan åren 2017 och 2021, vilket ger en modern och stilfull touch. Boendet imponerar med en rymlig altan där du kan njuta av soliga dagar och sköna kvällar. Altanen bjuder även på en extra dimension av avkoppling med en inbjudande jacuzzi, perfekt för att varva ner och njuta av lugnet omgiven av den grönskande trädgården. Huset har förfinats med omsorgsfulla renoveringar och tillbyggnader, vilket bidrar till en praktisk och modern livsstil. Med låg energiförbrukning speglar bostaden även ett hållbart och kostnadseffektivt boende. Gulsparvsvägen 29 erbjuder inte bara ett hem utan en komplett livsstil, där modern komfort och naturskön omgivning möts på ett harmoniskt sätt. Välkommen till ditt nya hem, där varje dag är en möjlighet att njuta av bekvämt boende och vacker natur.

  • Uteplats
Mörbylundsvägen 35, Rosendal, Vallentuna kommun

Mörbylundsvägen 35

Villa
Rosendal, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
4 495 000 kr
147 m²
6 rum
454 m² tomt

KONTAKTA MÄKLARE FÖR VISNING! Välkommen till Mörbylundsvägen 35, en omsorgsfullt underhållen enplansvilla i centrala Vallentuna. Med en boarea om 147 kvm och en genomtänkt planlösning erbjuder detta hem en bekväm och trivsam tillvaro för dig och din familj. Denna rymliga enplansvilla välkomnar dig med en ljus och öppen planlösning som skapar en harmonisk atmosfär i hela hemmet. De generösa sällskapsytorna ger gott om plats för umgänge och sociala aktiviteter samtidigt som de separata sovrummen ger privatliv och komfort. Köket är hjärtat i hemmet och här finns gott om arbetsyta för matlagning. Den öppna planlösningen förenar köket med matplatsen, vilket gör det enkelt att umgås med familj och vänner även under matlagningens gång. Fönster i två väderstreck släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en vacker utsikt över trädgården. Vardagsrummet är ljust och luftigt, med tillräckligt med plats för både bekväma soffor och matbord. Här kan du koppla av och njuta av den mysiga braskaminen. Huset har flera sovrum, arbetsrum och gästrum och gott om förvaringsutrymmen. Detta är platser där du kan dra dig tillbaka och koppla av i lugn och ro. Bostaden har både badrum, gäst-wc och rymlig tvättstuga Tomten är generös och erbjuder en vacker trädgård som är lämplig för lek, trädgårdsarbete eller avkoppling. Här kan du njuta av soliga dagar och kvällar med familj och vänner. En uteplats ger möjlighet till grillning och utomhusmiddagar under sommarhalvåret. Mörbylundsvägen 35 har ett utmärkt läge i Vallentuna med närhet till skolor, service och natur. Området är lugnt och familjevänligt, perfekt för den som söker en trygg och harmonisk livsstil.

  • Uteplats
Sjöbergsvägen tomt 2, Sjöberg, Vallentuna kommun

Sjöbergsvägen tomt 2

Tomt
Sjöberg, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
1 695 000 kr
2 950 m² tomt

Drömmer du om att bygga ditt eget drömhus i en naturskön miljö? Då är denna tomt nära Garnsviken, Vallentuna, det perfekta valet för dig! Tomten är idylliskt belägen i ett sjönära område på Sjöbergsvägen i Vallentuna. Här kan du njuta av det bästa av två världar: lugnet och skönheten av naturen i kombination med närheten till stadens bekvämligheter. Tomten har ett fantastiskt läge med gångavstånd till sjön och omgivande skogar, vilket ger dig möjlighet att utforska naturen året runt. Denna tomt är högt belägen med möjlighet till bra utsikt. Åkersberga centrum med sina butiker, restauranger och andra bekvämligheter ligger endast 10 min bort. Här hittar du allt du behöver för din vardag. Dessutom har du utmärkta kommunikationer till Stockholm med både tåg och bussar. Ett annat alternativ är Arninge centrum som växer för var dag och endast är 12 min bort. Här finns det mesta i shopping och ett nyöppnat resecentrum med Roslagsbana samt bussar. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Niklas Hedin, 0704-596907 Man får gärna åka ut själv och titta eller ring om du önskar visning på tomten! Närmsta adress om man vill skriva i på GPS är Sjöbergsvägen 53, Vallentuna

Sjöbergsvägen tomt 1, Sjöberg, Vallentuna kommun

Sjöbergsvägen tomt 1

Tomt
Sjöberg, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
1 695 000 kr
2 266 m² tomt

Drömmer du om att bygga ditt eget drömhus i en naturskön miljö? Då är denna tomt nära Garnsviken, Vallentuna, det perfekta valet för dig! Tomten är idylliskt belägen i ett sjönära område på Sjöbergsvägen i Vallentuna. Här kan du njuta av det bästa av två världar: lugnet och skönheten av naturen i kombination med närheten till stadens bekvämligheter. Tomten har ett fantastiskt läge med gångavstånd till sjön och omgivande skogar, vilket ger dig möjlighet att utforska naturen året runt. Denna tomt har ett plant och lättbyggt läge med utsikt över ängsmark. Åkersberga centrum med sina butiker, restauranger och andra bekvämligheter ligger endast 10 min bort. Här hittar du allt du behöver för din vardag. Dessutom har du utmärkta kommunikationer till Stockholm med både tåg och bussar. Ett annat alternativ är Arninge centrum som växer för var dag och endast är 12 min bort. Här finns det mesta i shopping och ett nyöppnat resecentrum med Roslagsbana samt bussar. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Niklas Hedin, 0704-596907 Man får gärna åka ut själv och titta eller ring om du önskar visning på tomten! Närmsta adress om man vill skriva i på GPS är Sjöbergsvägen 53, Vallentuna

Visar alla 6