Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sofie Wiksborg

Sofie Wiksborg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Allévägen 9, Centrum, Vallentuna kommun
  • Tor 16 maj

Allévägen 9

Lägenhet
Centrum, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
1 660 000 kr
31 m²
1 rum
vån 3/3
2 853 kr/mån
53 548 kr/m²

Dags att flytta hemifrån? Då vill du inte missa denna bra planerade och charmiga vindsetta mitt i centrum! Ljust allrum tack vare stora fönster, med plats för både säng, soffa samt matbord, helkaklat badrum och mycket förvaringsmöjligheter (dessutom 3 förråd!). Parkeringsplatser finns ledigt i föreningen! Från porten har du bara några få steg ut till ett brett utbud av caféer, restauranger samt mataffärer. Buss och Roslagsbana finns inom 2-3 min gångavstånd och tar dig till bland annat Stockholms universitet inom halvtimmen. En lägenhet perfekt lämpad för den som studerar, vill flytta hemifrån eller som helt enkelt vill bo självständigt!

  • Plus
Rosengårdsvägen 51, Rosengården, Vallentuna kommun
  • Ons 15 maj kl 17:00

Rosengårdsvägen 51

Lägenhet
Rosengården, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
1 750 000 kr
77,2 m²
3 rum
vån 1/2
6 061 kr/mån
22 668 kr/m²

För dig som är 55+ år är detta en gyllene chans att säkra ett toppenläge i bottenplan i trivsamma Brf Rosengårdens seniorboende! Ljus och fin lägenhet om 3 rok med separat kök, rymligt badrum, stort vardagsrum med plats för matsalsdel i anslutning till köket, två rymliga sovrum och sist men inte minst en fantastisk uteplats i söderläge. Rosengården är ett seniorboende endast för dig som fyllt 55 år. Här finns flera sociala aktiviteter som boule, gymnastik, Qi Gong eller varför inte ta det lugnt i det egna biblioteket eller bastun. Närhet till Vallentuna C med dess utbud av caféer, restauranger och mataffärer. Busshållplats inom gångavstånd med möjlighet att ta sig till centrala knytpunkter så som Danderyds sjukhus (tunnelbanestation), Upplands Väsby (pendeltåg) samt Arninge. Roslagsbanan finns i centrum och tar dig hela vägen till Stockholm Östra station. Varmt välkommen att kontakta mäklare Sofie Wiksborg vid intresse eller för mer information!

  • Plus
  • Uteplats
Krokusvägen 10, Lindholmen, Vallentuna kommun
  • Tis 14 maj kl 18:00

Krokusvägen 10

Radhus
Lindholmen, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
4 995 000 kr
130 m²
5 rum
372 m² tomt

WOW-känsla i varje rum! Detta hus har genomgående renoverats med en sällsynt fingertoppskänsla som verkligen känns och syns i varje kvadrat. Gemensamma nämnaren i renoveringarna som utförts är stilrena och påkostade materialval, nya ytskikt och genomgående parkettgolv, nya innerdörrar, spotlights i tak samt plejdsystem för belysning. Två totalrenoverade badrum med golvvärme varav det ena med bastu och vinkyl, ändrad planlösning på övre plan där master bedroom fått en walk-in-closet, nytt tak och totalrenoverat kök med stenskivor samt nya vitvaror. För den lycklige köparen är det helt enkelt bara att flytta in! Lindholmen är en idyllisk ort strax norr om Vallentuna. Gångavstånd till Gustav Vasaskolan (F-6), förskola, ICA Nära samt kommunikationer via Roslagsbana och buss. Fina promenadstråk mot Lill- och Storsjön finns för dig som gillar naturen. Lycklig blir den som får hitta hem på Krokusvägen 10! Välkomna!

  • Plus
  • Uteplats
Hällmarksvägen 3, Uthamra, Vallentuna kommun
  • Mån 13 maj kl 17:30

Hällmarksvägen 3

Villa
Uthamra, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
7 495 000 kr
134 + 30 m²
5 rum
878 m² tomt

Uniqhus är högkvalitativa, Svanenmärkta tegelhus som präglas av dansk arkitektur i naturmaterial. Tack vare modern byggnadsstandard och genomtänkt arkitektur saknas större underhållsbehov. Väggar muras upp för hand, sedan putsas huset genom “vandskurning” som innebär att man lägger på ett tunt lager av puts där man kan skönja strukturen i muren. Förutom miljövänliga material och produktionssätt ska huset även kunna uppvisa en låg livscykelkostnad med låg förbrukning av exempelvis energi. Alla ytter- och innerväggar är av tegel och signifikativt för husen är öppna och sociala planlösningar, högt i tak med öppet upp i nock, vackert vitputsade väggar, genomgående golvvärme, spotlights i tak och fint ljusflöde genom stora fönsterpartier från golv till tak i alla rum. Lycklig blir den som får hitta hem här! Fint naturnära läge med promenadavstånd till Vallentunasjön. På nära avstånd finns även Lovisedalsskolan (F-9), förskola, ICA Kragsta samt bussar och Roslagsbanan (Kragstalund). Varmt välkomna!

  • Plus
  • Uteplats
Kantarellvägen 13, Bällstaberg, Vallentuna kommun
  • Sön 19 maj kl 14:30
Kantarellvägen 13, Bällstaberg, Vallentuna kommun, bild 2
Kantarellvägen 13, Bällstaberg, Vallentuna kommun, bild 3

Kantarellvägen 13

Lägenhet
Bällstaberg, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
3 995 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/1
4 246 kr/mån
51 883 kr/m²

Här kommer en chans som väldigt sällan dyker upp på marknaden! Väldisponerat enplanshus med carport och två fina uteplatser samt uterum. Fantastisk trädgård med mycket planteringar där mycket kärlek lagts under åren. Här finns allt ifrån klätterhortensia, kaprifoler, fläder, syrenbuskar och rosor. Ombyggd vind ovan för carport med möjlighet till extra biutrymme. Huset är i bostadsrättsform vilket medför att den lycklige köparen slipper tänka allt yttre underhåll så som fönster, fasadmålning och till exempel tak. Ett stenkast till roslagsbanan och bussarna som tar dig till Stockholm. Lycklig blir den som får hitta hem i denna fina pärla! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Bergsjövägen 62, Kårsta, Vallentuna kommun

Bergsjövägen 62

Lägenhet
Kårsta, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
1 295 000 kr
19 m²
1 rum
1 779 kr/mån
68 158 kr/m²

Villa i miniformat! Med natursköna omgivningar finns nu denna bostadsrätt med villakaraktär i expansiva Kårsta! Yteffektivt studiohus om 19 + 7 m² med gångavstånd till både Roslagsbana (till Universitet samt Tekniska Högskolan) samt badsjö. Fin, trädäckad uteplats perfekt för grillkvällar med vänner och familj, samt stor gräsmatta som hör till huset. Högkvalitativt Kvik-kök med komplett maskinell utrustning. Ca 3,5 m upp till taket kombinerat med läckra dörrfönsterpartier som ger ett generöst ljusflöde. Loft (ca 7 m²) med plats för dubbelsäng. Golvvärme över hela bottenplanet vilket uppskattas särskilt under vintertid. I avgiften ingår bland annat en parkeringsplats precis intill huset. Mycket energieffektivt hus med energiklass B, vilket möjliggör så kallat Grönt Bolån med ränterabatt hos flera banker. Välkommen att känna känslan på plats av ett nytt, modernt och stilsäkert hem! Kårsta är ett mysigt och naturnära område. Från Kårsta station går Roslagsbanan som man kan åka hela vägen in till Stockholm Östra. Från Roslagsstoppet går buss 676, som trafikerar Norrtälje-Tekniska Högskolan, ca 4 gånger i timmen. 6:e april öppnade även bygdens lanthandel med promenadavstånd från huset! I omgivningarna runt omkring finns fantastiska naturområden med Bergsjön bara ett stenkast bort, där man kan bada såväl sommartid- som vintertid, upplysta motionsspår perfekta för hundpromenader och skogsstråk för den som bemästrar svamp- och bärplockning. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Sofie Wiksborg för mer information!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Mossvägen 13, Garns-ekskogen/Brottby, Vallentuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Mossvägen 13

Villa
Garns-ekskogen/Brottby, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
2 550 000 kr
70 m²
3 rum
2 691 m² tomt

Med högt och fritt läge stoltserar denna fastighet som passar dig som letar efter lugnet, fridfullheten och närheten till naturen. Här har du möjlighet att njuta av ett riktigt idylliskt läge, perfekt för dig som älskar friluftsliv och lugn och ro. Det bästa av allt? Det finns en bastu med utedusch, en eldstad för ultimat avkoppling och mysiga stunder, samt tre badsjöar med promenadavstånd från huset. Utemiljön är perfekt för sommardagar- och kvällar med grillning på grillplatsen och flertalet uteplatser att hänga på, alla i högt och skyddat läge med minimal insyn. Del av tomten på baksidan av huset är inhägnat med viltstängsel. Perfekt för hund att kunna springa fritt (samt att rådjuren ej kommer in på tomten och äter upp blommorna). På tomten finns även flertalet förråd, ett attefallshus med WC och pentry samt en målarateljé. Omgivningarna runt omkring erbjuder vackra promenadstråk och ett vänligt grannskap att känna sig hemma i. Läs gärna säljarnas egna ord under "Säljaren berättar" längre ner. Garns-Ekskogen ligger ca 9 km från Brottby där det finns ICA, Move Wellness (Gym & padel), motionsspår samt flera förskolor, Karbyskolan (F-6) och privata föräldrakooperativ. Kommunikationer från E18 sker smidigast via buss (Stockholm/Norrtälje) där man kan ta sig till pendlarparkeringen med bil (ca 9 km till parkeringen). Stockholm C når man med bil på ca 35 minuter. Välkommen hem till Mossvägen!

  • Plus
  • Uteplats
Grönlundsvägen 12, Kårsta, Vallentuna kommun
  • Mån 20 maj kl 17:30

Grönlundsvägen 12

Radhus
Kårsta, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
1 995 000 kr
149 m²
6 rum
7 450 kr/mån
13 389 kr/m²

Välkomna till Grönlundsvägen 12 och detta charmiga bostadsrättsparhus! Huset disponeras på 149 kvm och rymmer bland annat 4 sovrum som gör att hela familjen enkelt får plats. Här finns också ett badrum på vardera plan, samt stort renoverat kök och vardagsrum där alla får plats att samlas. Stor gaveltomt med möjlighet till flertalet uteplatser, med stor baksida som vetter ut mot skogen och naturstråk. Här finns också ett stort garage samt förråd med massor av förvaringsmöjligheter. Kårsta är ett familjevänligt område och endast ett par hundra meter bort finns Kårsta skola (F-6) dit barnen kan promenera själva. Från Kårsta station går även Roslagsbanan som man kan åka hela vägen in till Stockholm Östra. Från Roslagsstoppet går buss 676, som trafikerar Norrtälje-Tekniska Högskolan, ca 4 gånger i timmen. I april öppnar även bygdens lanthandel med promenadavstånd från huset! I omgivningarna runt omkring finns fantastiska naturområden med Bergsjön bara ett stenkast bort, där man kan bada såväl sommartid- som vintertid, upplysta motionsspår perfekta för hundpromenader och skogsstråk för den som bemästrar svamp- och bärplockning. Varför inte besöka Arlas kosläpp som i april förra året lockade ca 4000 besökare till Kårsta? Här finns det mycket att hitta på! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Sofie Wiksborg för mer information!

  • Plus
  • Uteplats
Rosengårdsvägen 121, Dragonvreten, Vallentuna kommun

Rosengårdsvägen 121

Villa
Dragonvreten, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
3 795 000 kr
140 m²
5 rum
310 m² tomt

Välkomna till Rosengårdsvägen 121 och en välskött, perfekt planerad enplansvilla med fint läge i området. Huset disponeras på 140 välplanerade kvadratmetrar där den stora familjen får plats, med 3 bra sovrum och möjlighet till ännu fler. Stort, fint kök, rymligt vardagsrum samt separat TV-rum, helkaklat badrum med dusch, gäst-WC, tvättstuga och gott om förvaringsmöjligheter i klädkammare och flertalet garderober utspridda i hela huset. Välskött trädgård i skyddat läge med fina planteringar, trädäckad uteplats med plats för möblemang, samt separat förråd. Förskolan Montessori ligger inom kort promenadavstånd. I området finns även Rosendalsskolan (F-9). Ca 4 min promenad till busshållplats med möjlighet att ta sig till centrala knytpunkter så som Danderyds sjukhus (tunnelbanestation), Upplands Väsby (pendeltåg) samt Arninge. Rosengården är beläget ca 1 km nordväst om Vallentuna C med dess utbud av caféer, restauranger och mataffärer. Här finns även Roslagsbanan som tar dig till Tekniska högskolan inom en halvtimme. Varmt välkommen att hitta hem i detta fina hus!

  • Plus
Centralvägen 6, Centrum, Vallentuna kommun

Centralvägen 6

Lägenhet
Centrum, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
1 495 000 kr
23,7 m²
1 rum
vån 3/3
1 963 kr/mån
63 080 kr/m²

Dags att flytta hemifrån? Då finns en optimalt planerad 1:a i Vallentuna Centrum tillgänglig! Omgjord med öppen planlösning mellan allrum och kök, som är fint renoverat med ekparkett, ljusa ytskikt, spotlights i tak samt ljust kök i vinkel. Plats för både säng, soffa och matbord. Låg avgift i stabil förening. Fin vy över föreningens innergård i ett högt och skyddat läge. Helkaklat badrum med dusch och toalett, stambytt 2012/2013. Från porten har du bara några få steg ut till ett brett utbud av caféer, restauranger samt mataffärer. Buss och Roslagsbana finns inom 2 min gångavstånd och tar dig till bland annat Stockholms universitet inom halvtimmen. En lägenhet perfekt lämpad för den som studerar, vill flytta hemifrån eller som helt enkelt vill bo självständigt!

Bäckvägen 14, Garns-ekskogen/brottby, Vallentuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bäckvägen 14

Villa
Garns-ekskogen/brottby, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
2 850 000 kr
77 + 40 m²
3 rum
2 048 m² tomt

Äntligen är ett av de större husen med permanentstandard i Garns-Ekskogen till förfogande! Huset har under 2023 och 2024 genomgått omfattande renoveringar med helt nya ytskikt inomhus, nytt kök, nytt helkaklat badrum, nya fönster samt ny planlösning på nedre plan med möjlighet att använda som ett extra sovrum eller vardagsrum. Med fritt läge på höjden, på fin naturtomt är detta ett riktigt idylliskt och mysigt boende. Knappa kilometern till badsjön Hoven som är lika fin och stillsam sommar- som vintertid. Garns-Ekskogen ligger ca 9 km från Brottby där det finns ICA, Move Wellness (Gym & padel), motionsspår samt flera förskolor, Karbyskolan (F-6) och privata föräldrakooperativ. Kommunikationer från E18 sker smidigast via buss (Stockholm/Norrtälje) där man kan ta sig till pendlarparkeringen med bil (ca 9 km till parkeringen). Stockholm C når man med bil på ca 35 minuter.

  • Plus
  • Uteplats
Fritzbergsvägen 5, entréplan!, Bällstalund, Vallentuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Fritzbergsvägen 5, entréplan!

Lägenhet
Bällstalund, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
1 595 000 kr
41 m²
1 rum
3 874 kr/mån
38 902 kr/m²

Fin och rymlig etta med sovalkov i populära Bällstalund! Öppen planlösning med separat sovalkov, fint ljusflöde, stor insynsskyddad uteplats med mycket grönska och förmiddagssol samt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Nära till ICA Kragsta, bussar och Roslagsbanan som tar dig hela vägen in till Stockholm Östra på knappt en halvtimme. Välkomna!

  • Plus
  • Uteplats
Björkholmen 4, Kårsta, Vallentuna kommun

Björkholmen 4

Villa
Kårsta, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
3 295 000 kr
70 + 20 m²
4 rum
1 590 m² tomt

Välkomna till den lantliga idyllen på Björkholmen 4 och detta fina sekelskifteshus. Här har ägarna omsorgsfullt tagit väl hand om huset men bevarat de detaljer som ger huset sin rätta charm och karaktär. Fin tomt belägen bland grönskande omgivningar med mysig trälagd uteplats med vy över hästhagar och ängar. På fastigheten finns ett stall med plats för tre hästar, idealiskt för den hästälskande som längtar efter ett smidigt vardagsliv och att ha hästarna på hemmaplan. Nära till Kårsta med förskola, skola (F-6), Roslagsbanan och bussar. Här planeras även en lanthandel att öppna inom kort! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Sofie Wiksborg för mer information!

Bergsjövägen 31, Kårsta, Vallentuna kommun

Bergsjövägen 31

Radhus
Kårsta, Vallentuna kommun
Fastighetsbyrån Vallentuna
3 050 000 kr
128 m²
5 rum
5 842 kr/mån
23 828 kr/m²

Stilsäkert parhus i natursköna och barnvänliga Kårsta anno 2021! Välplanerat med stora sociala ytor på nedre plan samt tre rejäla sovrum på övre plan som gör att hela familjen enkelt får plats. Här finns dessutom möjligheten att dela av för ytterligare ett. Smakfulla detaljer genomgående så som franska balkonger i alla rum på övre plan och stora helglasade skjutdörrspartier på nedre plan som alla ger fantastiskt ljusinsläpp i hela huset. Välkommen att känna känslan på plats av ett nytt, modernt och stilsäkert hem! Kårsta är ett familjevänligt område och endast ett par hundra meter bort finns Kårsta skola (F-6) dit barnen kan promenera själva. Från Kårsta station går även Roslagsbanan som man kan åka hela vägen in till Stockholm Östra. Från Roslagsstoppet går buss 676, som trafikerar Norrtälje-Tekniska Högskolan, ca 4 gånger i timmen. I omgivningarna runt omkring finns fantastiska naturområden med Bergsjön bara ett stenkast bort, där man kan bada såväl sommartid- som vintertid, upplysta motionsspår perfekta för hundpromenader och skogsstråk för den som bemästrar svamp- och bärplockning. Varför inte besöka Arlas kosläpp som i april lockade ca 4000 besökare till Kårsta? Här finns det mycket att hitta på! Varmt välkomna att boka in dig på visning för bästa service!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 14