Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Frida Rundberg

Frida Rundberg

Om mig

Med sin stora drivkraft och engagemang vägleder Frida dig genom din största affär i livet. Trygghet, positivitet och noggrannhet är något som Frida anser viktigt kring en bostadsaffär. Hennes mål är att säljare och köpare känner sig välinformerade och delaktiga genom hela processen och att alla parter känner sig nöjda. Frida är effektiv i sitt arbete och finner lösningar på alla tänkbara problem. Det är ett fartfyllt och utmanande yrke, och det passar henne perfekt!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sjöbodsvägen 3B, Korseberg, Vänersborgs kommun

Sjöbodsvägen 3B

Lägenhet
Korseberg, Vänersborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 765 000 kr
91 m²
4 rum
6 482 kr/mån
30 385 kr/m²

Rymlig lägenhet på andra våningen med en härlig inglasad balkong som ger extra utrymme att njuta av. Planlösningen är flexibel och kan enkelt anpassas till en trea om så önskas, vilket skulle ge ett större sovrum. Dessutom finns en praktisk klädkammare som ger extra förvaringsmöjligheter. Lägenheten har en extra toalett. Rummen har tapeter och eksocklar. Golven har mattlackad 3-stav ekparkett. I köket är det skåpinredning från Vedum med vita släta luckor och lådor, handtag i krom. Grå bänkskiva av laminat. Spisfläkt från Franke i rostfritt i övrigt vitvaror från Bosch. Infälld induktionshäll. Vit inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro. Vit kyl och frys. Ljusgrått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna i badrummet. Vägghängd kommod från Vedum med lådor och tvättställ. Duschväggar i klarglas med silverprofiler.Tvättmaskin och torktumlare. Här bor du modernt med nyproduktionens alla bekvämligheter och där arkitekterna tagit tillvara på platsens kvaliteter; ljuset, utsikten och förutsättningarna för ett aktivt liv. Som boende i Korseberg har du nära till det mesta. Sjön och naturen har du direkt utanför dörren, Vänersborgs centrum är bara tre kilometer bort. Gå, cykla eller åka kollektivtrafik, det är upp till dig. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Sjöbodsvägen 3 A, Korseberg, Vänersborgs kommun

Sjöbodsvägen 3 A

Lägenhet
Korseberg, Vänersborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 620 000 kr
79 m²
3 rum
5 755 kr/mån
33 165 kr/m²

Trivsam 3:a med fönster åt två väderstreck. Öppen planlösning med utgång till inglasad uteplats och till stenlagd uteplats. Extra wc. Kök i vinkel på 15 kvm och vardagsrum på 18 kvm. Rummen har tapeter och eksocklar. Golven har mattlackad 3-stav ekparkett. I köket är det skåpinredning från Vedum med vita släta luckor och lådor, handtag i krom. Grå bänkskiva av laminat. Spisfläkt från Franke i rostfritt i övrigt vitvaror från Bosch. Infälld induktionshäll. Vit inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro. Vit kyl och frys. Ljusgrått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna i badrummet. Vägghängd kommod från Vedum med lådor och tvättställ. Duschväggar i klarglas med silverprofiler.Tvättmaskin och torktumlare. Här bor du modernt med nyproduktionens alla bekvämligheter och där arkitekterna tagit tillvara på platsens kvaliteter; ljuset, utsikten och förutsättningarna för ett aktivt liv. Som boende i Korseberg har du nära till det mesta. Sjön och naturen har du direkt utanför dörren, Vänersborgs centrum är bara tre kilometer bort. Gå, cykla eller åka kollektivtrafik, det är upp till dig. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Hästängegatan 14, Onsjö, Vänersborgs kommun
Hästängegatan 14, Onsjö, Vänersborgs kommun, bild 2
Hästängegatan 14, Onsjö, Vänersborgs kommun, bild 3

Hästängegatan 14

Lägenhet
Onsjö, Vänersborgs kommun
Fastighetsbyrån Vänersborg
1 225 000 kr
107,7 m²
4 rum
6 167 kr/mån
11 374 kr/m²

Välkommen till denna stilrena och smakfullt inredda bostad. Här kan du uppleva villakänslan samtidigt som du kan känna tryggheten i att ha en bostadsrättsförening att luta dig mot. Både badrum och kök har nyligen renoverats och det har även byggts ett härligt uterum. Entréplan bjuder på utmärkta sociala ytor och samtliga sovrum är avskilt placerade på övre plan. Området är lugnt och familjevänligt med närhet till lekplatser, barnomsorg och vackra promenadstråk längs kanalen. Dessutom ingår garage i länga i månadsavgiften.

  • Premium
  • Uteplats
Kronogatan 48 C, Nordstan, Vänersborgs kommun

Kronogatan 48 C

Lägenhet
Nordstan, Vänersborgs kommun
Fastighetsbyrån Vänersborg
995 000 kr
69,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 463 kr/mån
14 317 kr/m²

Välkommen till Kronogatan 48 C, där denna rymliga tvåa erbjuder en bekväm och funktionell boendemiljö. Välplanerade kvadratmeter, stora sociala ytor och vackert parkettgolv i holländskt förband är bara några av fördelarna. Här har du även ett helkaklat badrum med golvvärme och en rymlig klädkammare. Samtlig el i bostaden har också nyligen bytts ut.

  • Hiss
Sjöbodsvägen 3A, Korseberg, Vänersborgs kommun

Sjöbodsvägen 3A

Lägenhet
Korseberg, Vänersborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 755 000 kr
84 m²
3 rum
5 982 kr/mån
32 798 kr/m²

Rymlig trea med social öppen planlösning. Utgång till inglasad balkong från vardagsrum/kök. Två rymliga sovrum med skjutdörrsgarderober. Rummen har tapeter och eksocklar. Golven har mattlackad 3-stav ekparkett. I köket är det skåpinredning från Vedum med vita släta luckor och lådor, handtag i krom. Grå bänkskiva av laminat. Spisfläkt från Franke i rostfritt i övrigt vitvaror från Bosch. Infälld induktionshäll. Vit inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro. Vit kyl och frys. Ljusgrått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna i badrummet. Vägghängd kommod från Vedum med lådor och tvättställ. Duschväggar i klarglas med silverprofiler.Tvättmaskin och torktumlare. Här bor du modernt med nyproduktionens alla bekvämligheter och där arkitekterna tagit tillvara på platsens kvaliteter; ljuset, utsikten och förutsättningarna för ett aktivt liv. Som boende i Korseberg har du nära till det mesta. Sjön och naturen har du direkt utanför dörren, Vänersborgs centrum är bara tre kilometer bort. Gå, cykla eller åka kollektivtrafik, det är upp till dig. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Sjöbodsvägen 3C, Korseberg, Vänersborgs kommun

Sjöbodsvägen 3C

Lägenhet
Korseberg, Vänersborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
4 265 000 kr
117 m²
5 rum
7 973 kr/mån
36 453 kr/m²

Rymlig hörnlägenhet på 5 rum och kök om 117 kvm på våning 2. Stor inglasad balkong på 17 kvm. Flexibel planlösning, möjlig att få som 4 rok om önskas tilll förmån för ett större vardagsrum. Öppen planlösning med vardagsrum, matplats och kök med köksö. Klädkammare ger extra förvaringsutrymme. Extra wc/dusch. Rummen har tapeter och eksocklar. Golven har mattlackad 3-stav ekparkett. I köket är det skåpinredning från Vedum med vita släta luckor och lådor, handtag i krom. Grå bänkskiva av laminat. Spisfläkt från Franke i rostfritt i övrigt vitvaror från Bosch. Infälld induktionshäll. Vit inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro. Vit kyl och frys. Ljusgrått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna i badrummet. Vägghängd kommod från Vedum med lådor och tvättställ. Duschväggar i klarglas med silverprofiler.Tvättmaskin och torktumlare. Här bor du modernt med nyproduktionens alla bekvämligheter och där arkitekterna tagit tillvara på platsens kvaliteter; ljuset, utsikten och förutsättningarna för ett aktivt liv. Som boende i Korseberg har du nära till det mesta. Sjön och naturen har du direkt utanför dörren, Vänersborgs centrum är bara tre kilometer bort. Gå, cykla eller åka kollektivtrafik, det är upp till dig. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Sjöbodsvägen 3A, Korseberg, Vänersborgs kommun

Sjöbodsvägen 3A

Lägenhet
Korseberg, Vänersborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
1 445 000 kr
49 m²
2 rum
4 197 kr/mån
29 490 kr/m²

Yteffektiv tvåa med öppen planlösning. Utgång till inglasad balkong från vardagsrummet. Ett rymligt sovrum. Rummen har tapeter och eksocklar. Golven har mattlackad 3-stav ekparkett. I köket är det skåpinredning från Vedum med vita släta luckor och lådor, handtag i krom. Grå bänkskiva av laminat. Spisfläkt från Franke i rostfritt i övrigt vitvaror från Bosch. Infälld induktionshäll. Vit inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro. Vit kyl och frys. Ljusgrått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna i badrummet. Vägghängd kommod från Vedum med lådor och tvättställ. Duschväggar i klarglas med silverprofiler.Tvättmaskin och torktumlare. Här bor du modernt med nyproduktionens alla bekvämligheter och där arkitekterna tagit tillvara på platsens kvaliteter; ljuset, utsikten och förutsättningarna för ett aktivt liv. Som boende i Korseberg har du nära till det mesta. Sjön och naturen har du direkt utanför dörren, Vänersborgs centrum är bara tre kilometer bort. Gå, cykla eller åka kollektivtrafik, det är upp till dig. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Skansgatan 7, Nordstan, Vänersborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 16:30
Skansgatan 7, Nordstan, Vänersborgs kommun, bild 2
Skansgatan 7, Nordstan, Vänersborgs kommun, bild 3

Skansgatan 7

Lägenhet
Nordstan, Vänersborgs kommun
Fastighetsbyrån Vänersborg
895 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/4
3 233 kr/mån
17 212 kr/m²

Välkomna till denna hemtrevliga tvåa i Nordstan! Här bor du med låg månadsavgift i en välskött förening alldeles intill Skräcklan med fina badplatser och promenadstråk längs vattnet. Vänersborgs centrum och resecentrum nås med en kort promenad. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Ekudden 331, Ekudden, Vänersborgs kommun
  • Tis 30 apr kl 13:30
Ekudden 331, Ekudden, Vänersborgs kommun, bild 2
Ekudden 331, Ekudden, Vänersborgs kommun, bild 3

Ekudden 331

Villa
Ekudden, Vänersborgs kommun
Fastighetsbyrån Vänersborg
3 495 000 kr
34 m²
3 rum
1,5 ha tomt

Nu bjuds tillfället för dig som önskar en strandfastighet med egen vattenrätt. Ett lättskött och avkopplande boende invid Nordens största insjö, Vänern, och med betagande utsikt däröver. Här lever man livet för såväl permanent som för fritidsboende i vacker miljö, långt från stadens stress och hets. Den generöst tilltagna tomten erbjuder möjligheter för ytterligare byggnation i det fall berörda myndigheter ger sitt medgivande.

  • Premium
Rotenäs 501, null, Vänersborgs kommun
  • Mån 22 apr kl 16:30

Rotenäs 501

Villa
Vänersborgs kommun
Fastighetsbyrån Vänersborg
1 795 000 kr
100 m²
5 rum
1 620 m² tomt

Välkomna till charmiga Rotenäs 501 och detta väl omhändertagna hem. Här har det löpande renoverats genom åren så som tak, fasad, fönster, luftvärmepump och utvändigt plåtarbete. Det stora härliga uterummet förlänger sommaren och det finns bra ytor i ladugården. Här finns kamin, bra för både mysfaktorn men även ekonomiskt. Fiber via fiberförening. Närhet till badmöjligheter. Ett mysigt ställe med många fördelar. Välkomna med er intresseanmälan!

  • Plus
  • Uteplats
Brf Korseberg Vik, Korseberg, Vänersborgs kommun
  • 8 lediga bostäder

Brf Korseberg Vik

Lägenhet
Korseberg, Vänersborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 1 445 000 kr
49-117 m²
2-5 rum
4 197 kr/mån

Det nya flerbostadshuset blir fem våningar högt och fylls med yteffektiva lägenheter i olika storlekar och planlösningar. Alla har en inglasad öppningsbar balkong eller uteplats mot kvällssolen i väster. Här bor du modernt med nyproduktionens alla bekvämligheter och där arkitekterna tagit tillvara på platsens kvaliteter; ljuset, utsikten och förutsättningarna för ett aktivt liv. Varje vrå i fastigheten har tagits tillvara på. Resultatet har blivit ett brett utbud av lägenhetsstorlekar, från 2—5 rum och kök. Extra mycket kraft har lagts på de 41 lägenheternas rymd, ljusaxlar och fönstersättningar för att maximera ljusinsläpp och utsikt mot natur. När husets placering skulle ritas in var det självklart att göra det utifrån naturens villkor och att bevara den vackra naturen som rekreationsområde. Stråken, grönskan, vattnet och de böljande ängarna kommer även i fortsättningen vara tillgängliga för allmänheten. Nya bryggor har anlagts för att göra området ännu mer levande. Det har också varit viktigt att genomgående välja bra materialval till bostäderna, så väl exteriört som interiört. Preliminär inflyttning höst/vinter 2025/2026.

  • Nybyggnadsprojekt
Kappenvägen 8, Korseberg, Vänersborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kappenvägen 8

Villa
Korseberg, Vänersborgs kommun
Fastighetsbyrån Vänersborg
1 845 000 kr
97 + 54 m²
4 rum
1 261 m² tomt

Välkomna till charmiga och hemtrevliga Kappenvägen 8 och denna mycket vackra villa byggd 1944. Underbar gammaldags trädgård som angränsar mot naturen. Här bor ni med närhet till badmöjligheter vid Vassbotten, busshållsplats som enkelt tar er till både Vänersborg och Trollhättan, fina promenadstråk i naturen och längs med vattnet, förskolor samt skola. Lugn och trivsam återvändsgata där det sällan kommer ut hus till försäljning. Huset har enormt stor potential och många möjligheter. Renoveringsbehov finns så här får ni sätta er egen prägel och skapa ert drömboende. Missa inte chansen att förvärva denna unika och vackra 40-tals villa på omtyckta Onsjö/Korseberg, välkomna!

  • Uteplats
Vassvägen 10, Blåsut, Vänersborgs kommun

Vassvägen 10

Villa
Blåsut, Vänersborgs kommun
Fastighetsbyrån Vänersborg
3 995 000 kr
187 + 95 m²
7 rum
805 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna mycket tilltalande 1½-plansvillan med källare som ligger med kanonläge på omtyckta Blåsut! Detta är verkligen ett hus utöver det vanliga med sjöutsikt, fantastiska ytor och uterum. Dessutom är det bara en kort promenad till brygga. Fiber finns installerat och bergvärme ger låga driftkostnader. Blåsut är ett uppskattat och mycket barnvänligt område som erbjuder närhet till fin natur, badmöjligheter och tågstationen är inte långt bort för de som pendlar. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Åkersäng 280, Vänersnäs, Vänersborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Åkersäng 280

Villa
Vänersnäs, Vänersborgs kommun
Fastighetsbyrån Vänersborg
2 995 000 kr
139 + 31 m²
5 rum
1 565 m² tomt

Välkommen till detta trevliga hus på Vänersnäs som har ett högt läge med vacker utsikt över Vänern och grönskande fält. Huset är beläget med närhet till fina bad där berghällarna vid vattenkanten utgör en optimal badplats. Bostaden erbjuder trevliga sällskapsytor i såväl entréplan som suterrängplan och har genomtänkt planlösning med stora fönsterpartier mot sjön. Det finns dessutom ett rymligt dubbelgarage med ett extra vidbyggt kallgarage! Vackra Vänersnäs omges av fin natur, flertalet badmöjligheter bl a vid Gardesannas stora sandstränder och fina vandringsleder vid Halleberg. Vänersnäs montessoriskola erbjuder klasser mellan förskola och femteklass.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Stadsgårdsvägen 12, Holmängen, Vänersborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Stadsgårdsvägen 12

Lägenhet
Holmängen, Vänersborgs kommun
Fastighetsbyrån Vänersborg
1 995 000 kr
94 m²
4 rum
vån 4/5
5 307 kr/mån
21 223 kr/m²

Trevlig nyproducerad 4a i Brf Gårdstunet! Här bor du i en lägenhet med fina materialval, en härlig balkong, hiss och sjöutsikt. Smakfulla inredningsval med genomgående ljusa ytskikt, fin ekparkett och fönsterbänkar i kalksten. Lägenheten är belägen i Holmängs Hage som är ett hemtrevligt och naturskönt område som omsluts av fantastiska omgivningar. Fina promenadstråk sträcker sig längs Vänerns vatten där du dessutom kan ta med dig fiskespöt och prova fiskelyckan i lugn grönska. Varför inte ta en promenad förbi gamla bandygrytan mot fina Skräckleparken där småbåthamnen och bra badmöjligheter finns? Via bra cykelväg är det även nära till Halle- och Hunnebergs mäktiga platåberg med rikligt djurliv, svamp och bär. I Holmängs Hage bor du även med ett behagligt promenadavstånd till stadens centrum och utbudet av flertalet restauranger, caféer, livsmedelsbutiker mm. I området planeras en ny kommunal skola och idag finns det även på gångavstånd en friskola samt bra barnomsorg.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Lantgårdsvägen 13C, Holmängen, Vänersborgs kommun
  • Mån 6 maj kl 16:30

Lantgårdsvägen 13C

Lägenhet
Holmängen, Vänersborgs kommun
Fastighetsbyrån Vänersborg
2 395 000 kr
110 m²
5 rum
6 099 kr/mån
21 773 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en av de hemtrevliga femmorna om 110 kvm i Brf Ängen! Bostaden stod klar 2021 och har sen dess blivit väl omhändertagen. Ljusa ytskikt och trevliga materialval genomsyrar lägenheten som dessutom har två altaner och en mindre gräsmatta med robotgräsklippare. I Holmängs Hage bor du med ett behagligt promenadavstånd till stadens centrum och utbudet av flertalet restauranger, caféer, livsmedelsbutiker mm. I området byggs en ny kommunal skola och idag finns det även på gångavstånd en friskola samt bra barnomsorg.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 16