Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jonathan Leding

Jonathan Leding

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Minas väg 1, Rolfstorp, Varbergs kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00

Minas väg 1

Villa
Rolfstorp, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
3 749 000 kr
127 + 62 m²
4 rum
1 022 m² tomt

I Rolfstorp, med gångavstånd till skola och motionsspår, finner du detta välvårdade och energieffektiva enplanshus med dubbelgarage. Denna villa är för dig som söker en bostad att sätta sin egna prägel på, utan några stora renoveringar på kort sikt. Här skulle du bo i ett lugnt område på återvändsgata med fri rygg och härliga grannar. Psst! Under "Dokument & Länkar" finner du en inspelad visning.

  • Plus
  • Uteplats
Engelbrektsgatan 16B, Centrum, Varbergs kommun

Engelbrektsgatan 16B

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
3 949 000 kr
85,6 m²
4 rum
vån 2/5
5 201 kr/mån
46 133 kr/m²

På omtyckta Engelbrektsgatan har du denna välplanerade gavel-fyra om 85 kvadratmeter med balkong åt söder och 2,58 meter i takhöjd. En bostad för den som prioriterar livskvalitet i ett högkvalitativt boende med bra ljusinsläpp i en välplanerad planlösning. Här bor du med gångavstånd till det mesta som centrum har att erbjuda, i en bra förening med garageplats som följer med bostaden. Psst! Under "Dokument & Länkar" finner du en inspelad visning

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Värabjärsvägen 37, Tvååker, Varbergs kommun

Värabjärsvägen 37

Villa
Tvååker, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
3 850 000 kr
95 m²
2 rum
653 m² tomt

Varmt välkommen till detta optimalt planerade och nyproducerade hus med stora sociala ytor samt härligt ljusinsläpp på Värabjärsvägen! Detta hem är byggt för dig som längtar efter att bo i hus med närhet till natur och samtidigt ha cykelavstånd till såväl skola som matbutik. Villa Kalmar är en mycket populär husmodell från SmålandsVilla. I denna bostad har man valt material med omtanke och hög kvalitét. En perfekt villa att växa i!

Värabjärsvägen 30, Tvååker, Varbergs kommun

Värabjärsvägen 30

Villa
Tvååker, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
3 750 000 kr
122 m²
4 rum
711 m² tomt

Välkommen till denna nybyggda enplansvilla, modell Villa Tingsryd, från SmålandsVillan. Öppen och genomtänkt planlösning med rejäla sociala ytor och underbart ljusinsläpp tack vare den generösa fönstersättningen. Huset ligger långt in i området med hörntomt som både erbjuder minimalt med trafik och underbart solläge. I området finns fina promenadstråk och lekparken ligger bara ett stenkast från huset. Tvååker har mycket att erbjuda. Allt från smidighet i vardagen med matbutik, skola, kollektivtrafik och närhet till motorvägen, till kulturliv som "Smaka på Tvååker", en kulinarisk resa genom landsbygden och livemusik från populära Strömma Farmlodge.

  • Uteplats

Visar alla 4