Mäklare Jonathan Leding

Jonathan Leding

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Värabjärsvägen 28, Tvååker, Varbergs kommun

Värabjärsvägen 28

Villa
Tvååker, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg

4 300 000 kr

122 m²

4 rum

737 m² tomt

Välkommen till denna nybyggda enplansvilla, modell Villa Tingsryd, från SmålandsVillan. Öppen och genomtänkt planlösning med rejäla sociala ytor och underbart ljusinsläpp tack vare den generösa fönstersättningen. Huset ligger långt in i området som både erbjuder minimalt med trafik och underbart solläge. I området finns fina promenadstråk och lekparken ligger bara ett stenkast från huset. Tvååker har mycket att erbjuda. Allt från smidighet i vardagen med matbutik, skola, kollektivtrafik och närhet till motorvägen, till kulturliv som "Smaka på Tvååker", en kulinarisk resa genom landsbygden och livemusik från populära Strömma Farmlodge.

Vallavägen 35A, Väröbacka, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vallavägen 35A

Lägenhet
Väröbacka, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg

1 699 000 kr

66,4 m²

2.5 rum

4 903 kr/mån

25 587 kr/m²

Här lever du med enkelheten att bo i en lägenhet och får dessutom friheten att koppla av i en egen trädgård med rymligt altandäck i skönt solläge. Denna trivsamma bostad är fördelad på två plan. Den öppna planlösningen på nedre plan i kombination med tak upp i nock ger en luftig känsla. I vardagsrummet har du stora fönsterpartier med fint ljusinsläpp. Övervåningen är avdelad och man får både sovrum och kontorsdel. I Väröbacka bor man med närhet till skola, förskola och livsmedelsbutik. Närheten till motorvägspåfart och det geografiska läget ger bra pendlingsmöjligheter till Göteborg och Kungsbacka. Dessutom finns det bra bussförbindelser till Varbergs centrum. Psst! Under ” Dokument & Länkar” finner du en inspelad visning!

  • Plus
  • Uteplats
Granvägen 45, Brunnsberg, Varbergs kommun

Granvägen 45

Lägenhet
Brunnsberg, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg

1 390 000 kr

51 m²

2 rum

2 868 kr/mån

27 255 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva denna fräscha lägenhet på Granvägen 45 där klassiskt möter modernt! Bostaden är välplanerad med köket centrerat, enhetliga materialval och bra sociala ytor. Här bor du i en av Varbergs större bostadsrättsföreningar med närhet till allt!

  • Plus

Visar alla 3