Mäklare Jonathan Leding

Jonathan Leding

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Smeakalles väg 41, Tvååker, Varbergs kommun
  • Imorgon kl 11:00

Smeakalles väg 41

Villa
Tvååker, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
3 849 000 kr
159 + 10 m²
5 rum
845 m² tomt

En modern och rymlig villa på 159 kvm i Tvååker, byggd 2014 med genomtänkt planlösning som skapar en välkomnande och luftig atmosfär. De stora fönsterpartierna i vardagsrummet släpper in gott om naturligt ljus och ger ett varmt intryck i både kök, vardagsrum och hall. Köket är fullt utrustat och idealiskt för familjemiddagar och ett badrum finns på varje våningsplan. Huset stoltserar också med en stor altan, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar under de varma månaderna. Denna villa är ett drömboende för de som söker en kombination av modern bekvämlighet och charm i omtyckta Tvååker. Psst! Under ”Dokument & Länkar” finner du en inspelad visning.

  • Plus
  • Uteplats
Valinge Lundby 56, Lindberg, Varbergs kommun

Valinge Lundby 56

Villa
Lindberg, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
1 899 000 kr
130 m²
5 rum
2 812 m² tomt

Med rejäl tomt och underbar utsikt, ligger denna villa med behov av kärlek. Huset erbjuder en klassisk planlösning med tre sovrum, massiva innedörrar från Kungsäter dörr och vardagsrum med ljusinsläpp från tre väderstreck. Huset ligger högt och har bra solläge, även under vintertid. Letar du efter en villa med potential 15 minuter från stan, då har du kommit rätt!

  • Uteplats
Vallinsvägen 29, Träslöv, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vallinsvägen 29

Tomt
Träslöv, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
2 595 000 kr
949 m² tomt

Upptäck ditt framtida paradis på Vallinsvägen 29 i Varberg, sista tomten kvar av två! Denna unika tomt erbjuder en hög och fridfull plats med lummig omgivning. Perfekt för dig som drömmer om att bygga ett eget hem med känsla av landsbygden i ett område som snart är färdigbyggt. Intill ligger en lekpark, perfekt för barnfamiljer. Njut av lugnet samtidigt som du har cykelavstånd till stadens puls. En sällsynt möjlighet att skapa ditt drömboende med Varbergshus i en eftertraktad del av Varberg.

Fredsgatan 13, Centrum, Varbergs kommun

Fredsgatan 13

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
2 949 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/5
4 006 kr/mån
54 611 kr/m²

Upplev en exklusiv livsstil i denna förtjusande bostadsrätt i Varberg, där varje detalj valts med omsorg. Denna elegant designade lägenhet imponerar med högkvalitativa materialval och en imponerande finish som skapar en atmosfär av raffinerad elegans. Blicka ut från den rymliga balkongen och låt ditt sinne svepas bort av ramverket som fångar horisonten, där havet möter himlen. En idyllisk vy där takåsar och Varbergs fästning stolt reser sig i bakgrunden, en känsla av historia och charm till detta moderna hem. Området runt bostaden är en harmonisk oas av lugn och ro, perfekt för den som söker en fristad från vardagens stress. Med gångavstånd till allt du behöver – shopping, restauranger och matbutik, blir vardagen här både bekväm och enkel. Detta är inte bara en bostad, det är en investering i livskvalitet och en möjlighet att äga en bit av Varbergs skönhet. Ge dig själv förmånen av ett hem där varje dag blir en upplevelse. Välkommen till ditt drömhem – välkommen till Varberg! Psst! Under ”Dokument & Länkar” finner du en inspelad visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Värabjärsvägen 37, Tvååker, Varbergs kommun

Värabjärsvägen 37

Villa
Tvååker, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
3 850 000 kr
95 m²
2 rum
653 m² tomt

Varmt välkommen till detta optimalt planerade och nyproducerade hus med stora sociala ytor samt härligt ljusinsläpp på Värabjärsvägen! Detta hem är byggt för dig som längtar efter att bo i hus med närhet till natur och samtidigt ha cykelavstånd till såväl skola som matbutik. Villa Kalmar är en mycket populär husmodell från SmålandsVilla. I denna bostad har man valt material med omtanke och hög kvalitét. En perfekt villa att växa i!

Värabjärsvägen 28, Tvååker, Varbergs kommun

Värabjärsvägen 28

Villa
Tvååker, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
3 750 000 kr
122 m²
4 rum
737 m² tomt

Välkommen till denna nybyggda enplansvilla, modell Villa Tingsryd, från SmålandsVillan. Öppen och genomtänkt planlösning med rejäla sociala ytor och underbart ljusinsläpp tack vare den generösa fönstersättningen. Huset ligger långt in i området som både erbjuder minimalt med trafik och underbart solläge. I området finns fina promenadstråk och lekparken ligger bara ett stenkast från huset. Tvååker har mycket att erbjuda. Allt från smidighet i vardagen med matbutik, skola, kollektivtrafik och närhet till motorvägen, till kulturliv som "Smaka på Tvååker", en kulinarisk resa genom landsbygden och livemusik från populära Strömma Farmlodge.

Visar alla 6