Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jonathan Leding

Jonathan Leding

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Valinge Bönarp 30, Sjöas, Valinge, Varbergs kommun
  • Tis 30 jul kl 16:00
Valinge Bönarp 30, Sjöas, Valinge, Varbergs kommun, bild 2
Valinge Bönarp 30, Sjöas, Valinge, Varbergs kommun, bild 3

Valinge Bönarp 30, Sjöas

Villa
Valinge, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
6 499 000 kr
105 + 33 m²
5 rum
2,2 ha tomt

Låt oss presentera Sjöas, en liten gård med sjötomt intill Bönarpesjön. Nu kan du äntligen stilla din hunger efter ett färdigrenoverat hus på landsbygden med gångavstånd till bad, underbart solläge och genomtänkt trädgård. Sjöas är en unik fastighet om 2 ha med egen brygga, dubbelgarage och gäststuga. Här skulle du bo med med 20 minuter till stan i ett lugnt område där du fortfarande kan se stjärnorna på natthimmeln.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Lindberg 22 (Tomt B), Lindberg, Varbergs kommun

Lindberg 22 (Tomt B)

Tomt
Lindberg, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
950 000 kr
1 000 m² tomt

Med 12 minuter från centrum finner du denna härliga tomt om ca 1000 kvm. Tomten är en av två som skall avyttras och har färdigt förhandsbesked. Tomten ligger utanför detaljplanerat området, vilket ger större valmöjligheter vid byggnation av ditt drömhus. Omgivningen är lantligt och läget ligger på en höjd i området med underbart solläge. I annonsen finner du två kostnadskalkyler på passande villor ur Smålandsvillans sortiment. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information!

Nasaret 16A, Väröbacka, Varbergs kommun

Nasaret 16A

Villa
Väröbacka, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
4 995 000 kr
150,7 m²
6 rum
2 169 m² tomt

I Nasaret finner du denna obebyggda tomt om 2 169 kvm med färdigt bygglov på Mjöbäcks villan's populära husmodell First Choice 1,5. Här skulle du bo med utsikt över Klosterfjorden och det böljande landskapet längs med Viskan. Från tomten har du ca 20 minuter till stan, närhet till både matbutik och motorvägspåfart samt gångavstånd till busshållplats. Inom en snar framtid kommer du även ha en tågstation inom cykelavstånd i Väröbacka.

Värabjärsvägen 37, Tvååker, Varbergs kommun

Värabjärsvägen 37

Villa
Tvååker, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
3 850 000 kr
95 m²
2 rum
653 m² tomt

Varmt välkommen till detta optimalt planerade och nyproducerade hus med stora sociala ytor samt härligt ljusinsläpp på Värabjärsvägen! Detta hem är byggt för dig som längtar efter att bo i hus med närhet till natur och samtidigt ha cykelavstånd till såväl skola som matbutik. Villa Kalmar är en mycket populär husmodell från SmålandsVilla. I denna bostad har man valt material med omtanke och hög kvalitét. En perfekt villa att växa i!

Värabjärsvägen 30, Tvååker, Varbergs kommun

Värabjärsvägen 30

Villa
Tvååker, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
3 750 000 kr
122 m²
4 rum
711 m² tomt

Välkommen till denna nybyggda enplansvilla, modell Villa Tingsryd, från SmålandsVillan. Öppen och genomtänkt planlösning med rejäla sociala ytor och underbart ljusinsläpp tack vare den generösa fönstersättningen. Huset ligger långt in i området med hörntomt som både erbjuder minimalt med trafik och underbart solläge. I området finns fina promenadstråk och lekparken ligger bara ett stenkast från huset. Tvååker har mycket att erbjuda. Allt från smidighet i vardagen med matbutik, skola, kollektivtrafik och närhet till motorvägen, till kulturliv som "Smaka på Tvååker", en kulinarisk resa genom landsbygden och livemusik från populära Strömma Farmlodge.

  • Uteplats

Visar alla 5