Mäklare Linda Shala

Linda Shala

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Uddarnas väg 6, Trönningenäs, Varbergs kommun
Uddarnas väg 6, Trönningenäs, Varbergs kommun, bild 2
Uddarnas väg 6, Trönningenäs, Varbergs kommun, bild 3

Uddarnas väg 6

Villa
Trönningenäs, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
7 995 000 kr
194 + 38 m²
7 rum
1 445 m² tomt

Varmt välkomna till detta fantastiska hus med sitt unika läge och magnifika utsikt över havet! Redan när du kliver in genom dörren möts du av en känsla av rymd och ljus. De stora fönsterpartierna ramar in den hisnande utsikten och släpper in rikligt med naturligt solljus. Varje ögonblick är som en tavla, med naturens skiftande färger och det stilla havet som ditt ständiga sällskap. Interiört erbjuder huset tre sovrum med möjlighet till fler efter behov, ett modernt och välutrustat kök från Himlekök i öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar en perfekt plats för umgänge och social samvaro. Huset har även en underbar vinterträdgård som förlänger sommaren året runt. Med stora glaspartier som sträcker sig från golv till tak får du en otrolig panoramautsikt över havet. Oavsett om det är sommar eller vinter kan du njuta av naturen och den friska havsluften från denna underbara plats. I anslutning finns ett gästrum med pentrykök och toalett, perfekt för att välkomna och husera gäster med bekvämlighet och integritet. Utomhus finns flera uteplatser strategiskt placerade runt huset, vilket ger möjlighet till soliga frukostar, avkopplande middagar och underbara kvällar med vänner och familj. Dessutom har huset ett fritt läge mot havet vilket ger en extra dimension till den redan imponerande utsikten. Om du söker ett unikt hem vid havet är detta huset för dig! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Sandstensbacken 3, Breared, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sandstensbacken 3

Radhus
Breared, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
4 500 000 kr
114 m²
5 rum
290 m² tomt

Välkomna till detta fina och trivsamma parhus på populära och barnvänliga Breared! Här har ni ett energisnålt hus med 114 välplanerade kvadratmetrar. Huset bjuder på 3 sovrum som lätt kan göras om till 4 sovrum om så önskas, badrum på båda våningsplanen, tvättstuga med groventré, rymligt kök med matplats, carport med förråd och en fin liten lättskött trädgård med bra solläge. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Pärlrönnsgatan 8, Träslöv, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Pärlrönnsgatan 8

Radhus
Träslöv, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
5 095 000 kr
143 + 10 m²
5 rum
264 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera det perfekta boendet för hela familjen! Varmt välkomna till Pärlrönnsgatan 8 och detta kedjehus som uppfördes år 2017 som fortfarande upplevs som nytt. Här erbjuds 143 kvm fördelade på två plan med öppen och modern planlösning. Bostaden bjuder på vattenburet och effektivt värmesystem, hela fyra sovrum, badrum på båda våningsplanen, fantastiska uteplatser där ni kan njuta av både morgonkaffet och kvällsdrinken, två härlig balkonger och mycket mer. Vill ni bo i ett lugnt och familjevänligt område? Då har ni verkligen hittat rätt! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Fredsgatan 16 , Söder, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Fredsgatan 16 , Söder, Varbergs kommun, bild 2
Fredsgatan 16 , Söder, Varbergs kommun, bild 3

Fredsgatan 16

Lägenhet
Söder, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
4 200 000 kr
133 m²
5 rum
5 638 kr/mån
31 579 kr/m²

Ta chansen att förvärva denna unika etagelägenhet om hela 133 kvadratmeter. Här bjuds det på generösa ytor, underbart ljusinsläpp och stor inglasad balkong i söderläge. Här bor du med bara en kort promenad till salta bad, påskbergsskogens fina promenadstråk och allt som stadskärnan har att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 4