Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Martin Bergman

Martin Bergman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Magasinsgatan 5, Centrum, Varbergs kommun

Magasinsgatan 5

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
4 200 000 kr
83,2 m²
3 rum
vån 4/6
6 088 kr/mån
50 481 kr/m²

Välkomna till denna fina 3:a på 83 kvm på 4:e våning med härlig utsikt över Skrivareklippan och hamnen. Här möts man av ljusa, behagliga färgval och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två badrum med dusch gör det bekvämt för hela familjen. Slappna av på din privata balkong och njut av solen. Perfekt för sommarmiddagar och avkoppling. Med endast en kort promenad når du Varbergs charmiga centrum med sitt rika utbud av restauranger, shopping och kultur. Allt du behöver på bekvämt avstånd.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Rullstensbacken 1 lgh 1001, Breared, Varbergs kommun

Rullstensbacken 1 lgh 1001

Lägenhet
Breared, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
2 295 000 kr
61,7 m²
2 rum
vån 1/7
3 635 kr/mån
37 196 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma lägenhet på markplan i Breared på 61,7 kvm! Med en välplanerad layout och fina ytor är detta det perfekta hemmet för dig som värdesätter både komfort och bekvämlighet. Beläget i det natursköna Breared, erbjuder denna lägenhet närhet till både vacker natur och stadens puls. Med bara en kort bil- eller bussresa når du både Varbergs centrum, stranden i Apelviken och Stora Coop för bekväma inköp. Lägenheten är smakfullt utformad och erbjuder allt du behöver för en bekväm vardag. Ett stort varmförråd finns längst upp i huset, som du enkelt når med hissen, erbjuder praktisk förvaring för dina ägodelar. Gemensam tvättstuga finns i närheten av lägenheten, vilket gör tvättandet smidigt och bekvämt. Med en busshållplats precis utanför huset är det enkelt att utforska allt som Breared och Varberg har att erbjuda. Du behöver inte längre oroa dig för långa promenader eller krångliga resor - allt finns inom bekvämt räckhåll. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska lägenhet i Breared! Kontakta oss idag för att boka din visning och uppleva allt som detta underbara hem har att erbjuda.

  • Uteplats
  • Hiss
Trädlyckevägen 136, Trädlyckan, Varbergs kommun

Trädlyckevägen 136

Lägenhet
Trädlyckan, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
2 795 000 kr
99 m²
4 rum
vån 3/3
5 757 kr/mån
28 232 kr/m²
Årnäsvägen 34, Åskloster, Varbergs kommun

Årnäsvägen 34

Tomt
Åskloster, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
1 500 000 kr
1 792 m² tomt

Ute på Årnäshalvön bor du med närhet till både fin natur och salta bad. På denna tomt om 1792kvm med knappa 600m fågelvägen ner till havet kan du nu bygga ditt drömhus. Tomten ligger utanför detaljplan och är inte knuten till någon specifik husleverantör vilket innebär att du har friare tyglar att bygga som du önskar. Positivt förhandsbesked finns på tomten och gäller två år framåt. Anslutningsmöjligheter finns till el, kommunalt vatten och avlopp samt fiber. Kontakta mäklaren för hänvisning till rätt kontakt för mer info kring prisbild av dessa anslutningsavgifter. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
Mute 54, Rolfstorp, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Mute 54

Villa
Rolfstorp, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
2 995 000 kr
176 + 20 m²
5 rum
2 970 m² tomt

Drömmer du om ett fint hus med lantlig charm och generöst med utrymme? Denna pärla utanför Rolfstorp erbjuder inte bara ett hem, utan en livsstil där lugn och natur går hand i hand. Välkommen till detta fantastiska hus i sutteräng, omgivet av en stor tomt om hela 2970 kvm. Den lantliga belägenheten gör detta till det perfekta stället för dig som längtar efter avskildhet och ro. Med en vidsträckt trädgård att utforska och njuta av, är detta en plats där du kan skapa minnen för livet. Uppvärmningen genom bergvärme från 2017 och en mysig kamin ger inte bara behaglig värme under kalla dagar, utan också en hemtrevlig atmosfär som inbjuder till avkoppling och mysiga stunder. Förutom det välkomnande huset finns även praktiska bekvämligheter såsom ett garage, en carport och ett vedskjul, vilket ger gott om plats för förvaring av fordon, verktyg och ved för eldning. Den soliga balkongen åt sydväst bjuder in till avkopplande stunder och njutning av det vackra landskapet som omger huset. Här kan du njuta av solnedgångar och panoramautsikt över den omgivande naturen. Med två badrum blir morgnarna smidiga och bekväma för hela familjen. Dessutom är det gångavstånd till bad, vilket gör det enkelt att svalka sig och njuta av sommardagar vid vattnet. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hem i lantlig idyll! Kontakta oss idag för att boka din visning och upplev allt som detta underbara hus har att erbjuda.

  • Uteplats
Kanalvägen 1, Tvååker, Varbergs kommun
  • Borttagen före visning

Kanalvägen 1

Villa
Tvååker, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
2 895 000 kr
54 + 50 m²
4 rum
1 210 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Visar alla 6