Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Martin Bergman

Martin Bergman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stråvalla 56, Stråvalla, Varbergs kommun

Stråvalla 56

Villa
Stråvalla, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
3 850 000 kr
163 + 32 m²
9 rum
4 484 m² tomt

Välkommen till detta hus i sutteräng i natursköna Stråvalla! Med sina 163 kvm erbjuder detta hem gott om plats för familj och vänner att trivas på. Beläget på en stor tomt om 4484 kvm med ett positivt förhandsbesked för att stycka av en tomt, ger detta även möjligheten till framtida investeringar eller expansion. Huset ligger med ett högt läge vilket ger fantastiska vyer över den omgivande naturen. Med skogen i direkt närhet erbjuds möjligheter till härliga promenader och utflykter året om, perfekt för den naturintresserade familjen. Förutom huset finns här även praktiska bekvämligheter såsom ett garage, vilket ger gott om plats för förvaring av bil och verktyg. Med hela 7 sovrum och två badrum bidrar huset till ett smidigt och bekvämt vardagsliv för den stora familjen. Den inglasade balkongen åt väster bjuder in till avkopplande stunder med panoramautsikt över solnedgången, medan altanen åt öster är perfekt för att njuta av morgonsolen och frukost utomhus. Detta hus är inte bara ett hem, det är en möjlighet till en livsstil där natur och komfort går hand i hand. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska boende i Stråvalla - kontakta oss idag för att boka din visning och uppleva allt som detta hem har att erbjuda!

  • Plus
  • Uteplats
Gårdshorn 2, Kungsäter, Varbergs kommun

Gårdshorn 2

Villa
Kungsäter, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
1 800 000 kr
95 + 30 m²
4 rum
1 176 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus i närheten av Kungsäter, perfekt beläget i ett böljande landskap som bjuder på naturskön omgivning och närhet till sjö. Med sina 95 kvm och en tomt på 1176 kvm är detta det perfekta hemmet för dig som söker lugn och ro i en idyllisk miljö. Huset består av fyra rum, varav två sovrum, vilket gör det idealiskt för både par och små familjer. I köket är en gammal vedkamin bevarad. Den vackra, gamla kakelugnen är ett unikt inslag som ger karaktär och charm till hemmet, samtidigt som den bidrar med värme och mysiga stunder under kyliga dagar. På tomten finns även ett praktiskt garage med förråd, vilket ger gott om förvaringsutrymme för både bil och andra tillhörigheter. På baksidan ligger det även en praktisk vin/jordkällare. Här finns alla förutsättningar för att skapa ett bekvämt och funktionellt hem med plats för både vardagsliv och fritidsaktiviteter. Detta hus är en pärla för dig som vill bo nära naturen och njuta av en avkopplande tillvaro i ett vackert landskap. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska boende i närheten av Kungsäter - kontakta oss idag för att boka din visning och uppleva allt som detta charmiga hem har att erbjuda!

  • Plus
Bandholtzgatan 15b, Söder, Varbergs kommun

Bandholtzgatan 15b

Lägenhet
Söder, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
1 900 000 kr
42 m²
1 rum
vån 3/3
2 259 kr/mån
45 238 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Bandholtzgatan 15 i Varberg! Denna ljusa och fina etta på 42 kvm ligger på tredje våningen och erbjuder en fantastisk boendemiljö med söderläge som ger rikligt med naturligt ljus hela dagen. Lägenheten har nyligen genomgått en totalrenovering och är nu i absolut toppskick. Här möts du av en stilren och fräsch inredning med moderna materialval och smarta lösningar som maximerar varje kvadratmeter. Föreningen är obelånad, vilket ger dig en stabil och ekonomiskt trygg boendesituation. Här bor du med närhet till allt du behöver - från Varbergs centrum med dess butiker och restauranger till havet och den vackra strandpromenaden, som inbjuder till härliga promenader och avkopplande stunder vid vattnet. För dina dagliga behov ligger mataffärer och idrottsanläggningar inom bekvämt avstånd, vilket gör vardagslivet smidigt och enkelt. Här kan du njuta av en aktiv livsstil med närhet till både shopping och fritidsaktiviteter. Detta är den perfekta lägenheten för dig som söker ett bekvämt och stilfullt boende i ett attraktivt område. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska etta på Bandholtzgatan 15 i Varberg - kontakta oss idag för att boka din visning och uppleva allt som detta underbara hem har att erbjuda!

Högryd 7A och 7B, Sibbarp, Varbergs kommun

Högryd 7A och 7B

Villa
Sibbarp, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
4 500 000 kr
309 m²
11 rum
2 899 m² tomt

Välkommen till detta stora och mångsidiga lantliga boende på hela 309 kvm, omgivet av en generös tomt på 2899 kvm! Här erbjuds en unik möjlighet till flexibilitet och mångfunktionalitet. Perfekt för den stora familjen, som generationsboende eller som investeringsobjekt för uthyrning. Med närheten till Ästad Vingård kan du avnjuta gourmetmåltider och kulinariska upplevelser utöver det vanliga. Den prisbelönta restaurangen, som belönats med en Michelinstjärna, bjuder på en unik gastronomisk resa som tillfredsställer även de mest kräsna smaklökarna. Beläget i en idyllisk omgivning nära Åkulla bokskogar och friluftsområden, ger detta hem möjlighet till ändlösa äventyr och naturupplevelser. Utforska de vackra skogarna, vandra längs stigar, åka längskidor på vintern och njut av den friska luften och lugnet som omger dig. För familjer med barn är närheten till skola och förskola en fantastisk fördel. Med en F-6 skola i närheten kan barnen få en trygg och bekväm skolgång utan långa resvägar. Förskolan erbjuder också en utmärkt plats för de allra yngsta att lära och utvecklas i en stimulerande miljö. Dessutom har du Gekås i närheten för bekväma shoppingrundor och utflykter. Den aktiva kyrkan i området erbjuder gemenskap och möjligheter till engagemang och deltagande i olika aktiviteter och evenemang. Här kan du skapa nya vänskapsband och vara en del av det lokala samhället på ett meningsfullt sätt. Huset är uppdelat i två delar, vilket ger möjlighet till separat boende eller att nyttja en del för uthyrning och den andra som en privat del. Den äldre delen av huset med öppenspis är en traditionell Hallandslänga på ca 100 kvm med lågt i tak, men har genomgått renoveringar av kök och badrum för modern komfort och bekvämlighet. Den andra delen av huset är ca 200 kvm och erbjuder en öppen och luftig planlösning med normal takhöjd och en fantastisk rymd med öppet upp i nocken. Kök och vardagsrum smälter samman i en öppen planlösning som ger en inbjudande och trivsam atmosfär. Här finns även ett stort inglasat uterum där du kan njuta av ljumma sommarkvällar eller koppla av året om. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska lantliga boende! Kontakta oss idag för att boka din visning och uppleva allt som detta unika hem har att erbjuda.

  • Plus
Årnäsvägen 34, Åskloster, Varbergs kommun

Årnäsvägen 34

Tomt
Åskloster, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
1 500 000 kr
1 792 m² tomt

Ute på Årnäshalvön bor du med närhet till både fin natur och salta bad. På denna tomt om 1792kvm med knappa 600m fågelvägen ner till havet kan du nu bygga ditt drömhus. Tomten ligger utanför detaljplan och är inte knuten till någon specifik husleverantör vilket innebär att du har friare tyglar att bygga som du önskar. Positivt förhandsbesked finns på tomten och gäller två år framåt. Anslutningsmöjligheter finns till el, kommunalt vatten och avlopp samt fiber. Kontakta mäklaren för hänvisning till rätt kontakt för mer info kring prisbild av dessa anslutningsavgifter. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
Södersocknen Granliden , null, Marks kommun

Södersocknen Granliden

Villa
Marks kommun
Fastighetsbyrån Varberg
3 095 000 kr
74 + 5 m²
4 rum
2 425 m² tomt

Välkommen till denna mindre villa beläget uppe på berget med en vidunderlig utsikt över sjön Fävren. Huset lämpar sig som både fritidshus och permanentbostad. På den stora tomten på hela 2 425 kvm har vi förutom huset även en friggebod som idag används som redskapsbod. Som skulle kunna bli en gäststuga. Tomten har stora gräsytor men även en del som är naturtomt i sluttningen ner mot sjön. Här kan man verkligen koppla bort stadens alla ljud och bara njuta av tystnaden och fåglarnas kvitter.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 6