Mäklare Martin Bergman

Martin Bergman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Toftavägen 132, Tofta, Varbergs kommun

Toftavägen 132

Villa
Tofta, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
2 895 000 kr
157 + 6 m²
7 rum
2 136 m² tomt

Välkommen till detta pittoreska hus, byggt 1964 och ombyggt med kärlek och omsorg 1991. Ett hem som omfamnar dig med en varm atmosfär och generösa ytor på 157 kvm fördelat över 1 1/2 plan med en rymlig källare. Huset är omgivet av en stor, vacker tomt och smyckat av naturens lugn, då det ligger intill den förtrollande skogen. På tomten står ett större garage, perfekt för bilen eller som ett verkstadsutrymme. Den generösa trädgården erbjuder möjligheter till lek, odling och avkoppling. Här kan du njuta av soliga dagar och mysiga kvällar omgiven av grönska. Läget intill skogen ger möjligheter till vackra naturpromenader och ger en känsla av lugn och ro. Samtidigt har du nära till Varbergs centrum och all dess charm, vilket gör detta hus till den perfekta kombinationen av lantlig idyll och stadens bekvämligheter. Det välkomnande vardagsrummet, med stora fönster, bjuder in till avkoppling och sociala stunder. De fyra sovrummen ger gott om plats för familj och gäster, och den flexibla planlösningen skapar utrymme för olika livsstilar. Omfamna möjligheterna och boka din visning för att uppleva det charmiga Tofta och detta charmiga hus på nära håll.

Marmorgatan 3, Breared, Varbergs kommun

Marmorgatan 3

Lägenhet
Breared, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
2 995 000 kr
78 m²
3 rum
vån 5/6
4 463 kr/mån
38 397 kr/m²

Denna fina och välplanerade 3:a om 77,5 kvm är en pärla belägen i en välskött förening. Här möts du av en harmonisk atmosfär och enastående utsikt över havet från den stora inglasade balkongen i västerläge. Livet på hög höjd blir ännu mer magiskt när du njuter av solnedgångar och panoramautsikt. Den öppna och luftiga planlösningen ger en känsla av rymd och trivsel. Köket är stilrent och välutrustat, perfekt för matlagning och umgänge. Vardagsrummet bjuder in till avkoppling och underbara kvällar medan du njuter av den storslagna utsikten. Den stora inglasade balkongen blir en naturlig förlängning av ditt vardagsrum och ger möjlighet till trevliga måltider utomhus, sociala sammanhang eller bara avkoppling. Området är perfekt beläget med närhet till mataffär, Apelviken och cykelavstånd till Varbergs centrum. Här kan du kombinera det bästa av två världar – lugnet vid havet och bekvämligheterna i staden.

  • Hiss
Magasinsgatan 5, Centrum, Varbergs kommun

Magasinsgatan 5

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
2 095 000 kr
35,4 m²
1 rum
vån 4/6
2 590 kr/mån
59 181 kr/m²

Denna lägenhet präglas av en modern och elegant design, där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en harmonisk atmosfär. Här bor man bekvämt på 35,4 kvm. De öppna och ljusa ytorna skapar en inbjudande känsla och ger dig möjlighet att skapa ditt eget unika utrymme. Balkong åt väster: Njut av solnedgångar och avkoppling på din privata balkong, där du har en magnifik utsikt över det blånande havet. Havsutsikt: Vakna upp varje dag till den förtrollande synen av det glittrande havet. En inspirerande start på varje dag! Närhet till nya tågstationen: Din nya bostad är strategiskt belägen nära den nya tågstationen, vilket gör resandet till och från staden enkelt och bekvämt. Centralt läge: Med närhet till staden har du bekvämt avstånd till shopping, restauranger och kulturella evenemang. Livet blir enklare när allt du behöver finns inom räckhåll. Nära till havet: Ta en kort promenad och känn havsbrisen, slappna av på stranden eller utforska de charmiga strandnära områdena. Sällsynt är möjligheten att äga en nästan ny bostad på våning 4 av 6 med sådana spektakulära bekvämligheter. Ta chansen att bo i en välplanerad och stilren lägenhet med närhet till både stadsliv och havsro. Kontakta oss nu för att boka en visning och låt oss hjälpa dig att förverkliga dina bostadsdrömmar!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3