Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Martin Birgerson

Martin Birgerson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Solviksvägen 79, Apelviken, Varbergs kommun

Solviksvägen 79

Fritidshus
Apelviken, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
3 995 000 kr
42 m²
2 rum
548 m² tomt

Välkommen till detta charmiga objekt med en fantastisk havsutsikt och möjlighet att njuta av vackra solnedgångar över vackra Apelviken. Detta hus är perfekt för dig som drömmer om en sommarstuga vid vattnet, där du kan koppla av och njuta av lugnet. Med närhet till fina stränder och möjligheten att njuta av det vackra havet. Här kan du spendera dagarna med att bada, surfa eller bara slappna av på stranden. Tomten ligger med naturområde bakom, och dess naturliga kupering skapar flera trevliga och insynsskyddade platser. Med en unik och härlig utsikt kan du verkligen känna lugnet infinna sig. Har man en stuga i Apelviken så får man räkna med övernattande gäster, då passar gäststugan på baksidan perfekt.

Trädlyckevägen 108, null, Varbergs kommun

Trädlyckevägen 108

Lägenhet
Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
2 795 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1/3
5 647 kr/mån
28 232 kr/m²

Lägenhetens nästan 100kvm fördelas på två delar varav en med egen ingång, toalett och sovrum med utgång till balkongen, perfekt för gäster eller tonåringen! I den större delen kommer man in i en stor hall med praktisk klädkammare och två garderober. Grått klinker som även finns i köket samt vita väggar. Till höger finns ett sovrum med ekparkett. Stilrent och rymligt kök med vita skåpsluckor och detaljer i ek från Himlekök. I köket finns en tapet med glas framför som stänkskydd samt en mörk bänkskiva. Helkaklat badrum med duschdörrar i glas samt tvättmaskin. Stort vardagsrum med ekparkett och vita väggar. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matplats. Stora fönsterpartier ger generöst ljusinsläpp till rummet. Utgång till en underbar och stor inglasad balkong med plats för matbord och loungemöbel. I anslutning till vardagsrummet finns ett till sovrum med ekparkett och garderober. Välkommen på visning!

  • Balkong
Smealyckevägen 1, Stråvalla, Varbergs kommun

Smealyckevägen 1

Villa
Stråvalla, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
4 795 000 kr
220 + 150 m²
6 rum
1 989 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa med stor boyta på 220 kvm och en biyta på hela 150 kvm. Idag uppdelad i två lägenheter men här finns alla möjligheter att t.ex skapa en stor enfamiljsvilla eller ha kvar en del med en hyresintäkt. Den stora trädgården ger också många möjligheter till att förändra bostaden till din egen bostadsdröm. Huset har renoverats i omgångar där lägenheten i bottenplan är senast renoverad. Här har moderna och smakfulla val stilsäkert kombinerats med charmiga originaldetaljer. Varmt välkommen på visning!

Broåsvägen 9, Grimeton, Varbergs kommun

Broåsvägen 9

Villa
Grimeton, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
2 695 000 kr
92 + 55 m²
4 rum
1 040 m² tomt

Välkommen till en charmig 1½-plansvilla med källare i lantlig idyll. Den stora hörntomten bjuder på fruktträd, trädgårdsland, härliga lekytor och fullt av möjligheter för dig med fantasi och gröna fingrar. Härligt altandäck om ca 60 kvm med markis över stor del. Invändigt bjuder huset på ett ljust kök, vardagsrum med braskamin och matsal i anslutning. På ovanvåningen finns två sovrum och ett badrum med dusch. I källaren finns bra extraytor samt tvättstuga och helkaklat badrum med badkar. Fastigheten är ansluten till fiber och kommunalt V/A. Nära till skola, förskola och golfbanor. Några minuter med bil och du är inne i Varbergs centrum.

  • Uteplats
Domherrevägen 2A, Tranelyckan, Varbergs kommun
Domherrevägen 2A, Tranelyckan, Varbergs kommun, bild 2
Domherrevägen 2A, Tranelyckan, Varbergs kommun, bild 3

Domherrevägen 2A

Lägenhet
Tranelyckan, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
1 750 000 kr
76 m²
3 rum
7 497 kr/mån
23 026 kr/m²

Allt ingår i avgiften! El, värme, vatten, internet och parkering. Lägenheten ligger i det populära Tranelyckan, med närhet till både centrum, sjukhus och Påskbergsskogen. Lägenheten är uppdelad på två plan och har en trevlig planlösning. På entréplan hittar du ett öppet kök och vardagsrum med utgång till en balkong i västerläge med härlig kvällssol. Här finns även ett sovrum och ett badrum. På ovanvåningen finns en möblerbar hall, perfekt som ett hemmakontor eller som ett extra tv-rum, samt ytterligare ett sovrum. Missa inte chansen att göra den här lägenheten till din nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Kulingvägen 4, Olofsbo, Falkenbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon kl 13:00

Kulingvägen 4

Fritidshus
Olofsbo, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
4 995 000 kr
84 m²
4 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till ditt nya drömhem i Olofsbo, Falkenberg! Detta moderna hus är en sällsynt pärla med en ljus och fräsch design som verkligen sticker ut från mängden. Med mindre än 400 meter till havet kan du se fram emot en fantastisk livsstil med havet som granne. Boendet har en öppen och modern planlösning som är i toppskick och perfekt för dig som söker en enkel och bekväm livsstil. Här kan du koppla av och njuta av lugnet i en trivsam och inbjudande miljö. När du kliver in i huset möts du av en härlig känsla av ljus och rymd. Med stora fönster som släpper in naturligt ljus och ger en känsla av frihet och öppenhet, är detta hus en dröm för alla som älskar ljusa och luftiga hem. På tomten finns en gäststuga där du kan välkomna dina gäster eller använda som ett eget kontor eller hobbyrum. Dessutom finns det en friggebod som ger extra förvaringsutrymme till dina verktyg eller utomhusutrustning. Bostaden ligger i närheten av Olofsbos fina strand, där du kan njuta av härliga dagar i solen och havet. Det finns också en mängd andra aktiviteter i området, till exempel Björnhults Golfklubb, som är en perfekt plats att njuta av en dag på greenen. När du vill njuta av en god måltid kan du besöka den populära restaurangen Flip Flop, som ligger bara några minuter bort från huset. Här kan du avnjuta utsökta rätter och umgås med vänner och familj. Slutligen, med det här huset får du allt du kan önska dig - modern design, fina uteplatser, närhet till havet och en fantastisk miljö som passar dig som söker en aktiv och trivsam livsstil. Tveka inte att lämna en intresseanmälan för att få löpande information om försäljningen.

  • Plus

Visar alla 6