Mäklare Matilda Jansson

Matilda Jansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Västra Vallgatan 19, Centrum, Varbergs kommun

Västra Vallgatan 19

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
2 195 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/4
2 265 kr/mån
42 212 kr/m²

I händelsernas centrum finns chansen att förvärva en tvåa i stabila bostadsrättsföreningen Verkstaden. Med närhet till allt vad Varbergs stadskärna har att erbjuda bor du här tryggt och bekvämt med en utsikt mot väster. Stora fönsterpartier ger ett fantastiskt ljusinsläpp i alla rum. Sovrummet som rymmer en dubbelsäng har bra förvaring, i hallen finns det plats för hemmaarbete och vardagsrummet plats att umgås med nära och kära. Helt enkelt välplanerade kvadratmeter mitt i centrum. Välkommen hem!

Engelbrektsgatan 3, Centrum, Varbergs kommun
Engelbrektsgatan 3, Centrum, Varbergs kommun, bild 2
Engelbrektsgatan 3, Centrum, Varbergs kommun, bild 3

Engelbrektsgatan 3

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
2 195 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/3
2 210 kr/mån
42 621 kr/m²

Denna centralt belägna tvåa ligger på gångavstånd till allt vad Varberg har att ge - dessutom Öresundståget och bussterminal precis runt knuten, på 47 minuter är du i Göteborg och tre timmar i Köpenhamn. Bakom den stora järngrinden längst ner på Engelbrektsgatan ligger Brf Verkstadens ombonade innergård med trappuppgångar runt om. Lägenheten är ljus och har två rum och kök på välplanerade 51 kvm. Känslan av lugn infinner sig samtidigt som man är mitt i stan. Brf Verkstaden är en stor och välskött förening med god ekonomi vilket resulterar i låga månadsavgifter och gott rykte i Varberg. Varberg har pulsen, lugnet och naturen samlat inom gångavstånd och från lägenheten kan man gå, cykla eller ta bussen för att ta del av det. När Varbergstunneln tas i bruk 2025 kommer man kunna rulla ner till Campus, hamnen, fästningen och sandstrand på bara någon minut. Välkommen att boka dig på visning nu!

  • Premium
Bläshammar 11 DF, Bläshammar, Varbergs kommun

Bläshammar 11 DF

Lägenhet
Bläshammar, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
2 350 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
5 571 kr/mån
27 647 kr/m²
  • Balkong
Ekvägen 8, Tvååker, Varbergs kommun

Ekvägen 8

Villa
Tvååker, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
3 200 000 kr
118 + 103 m²
5 rum
776 m² tomt

Med en totalyta om hela 221 kvm inklusive källare plus garage så finns här både generösa sociala utrymmen och bra ytor för förvaring. Nu finns chansen att flytta till Ekvägen, den lugna återvändsgatan i Tvååker med närhet till allt vad samhället har att erbjuda. Huset har en öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum för hela familjen att umgås. 3-4 sovrum på entréplan och 1-2 i källaren. Här finns massa bra förvaring, bastu och bonusytor där bara fantasin och intressen sätter stopp för användningsområdena. Fristående garage, stensatt uppfart och cykelförråd finns på tomten. Här finner du lugnet samtidigt som skola, förskola och affär finns på promenadavstånd. Ta morgonpromenaden till bageriet , jogga eller cykla på Höråsens motionsslingor, cykla till Strömma för en konsert i sommarnatten eller ta en lunch inne i Tvååker. Här finns något för alla. Det är bekvämt, populärt och kul att bo i Tvååker, boka dig på visning redan idag!

  • Plus
  • Uteplats
Trädlyckevägen 104, Trädlyckan, Varbergs kommun

Trädlyckevägen 104

Lägenhet
Trädlyckan, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
1 850 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/3
3 756 kr/mån
28 906 kr/m²

Letar du efter en bostad där du kan koppla av med samtidigt vara nära händelserna i centrum? Välkommen till Trädlyckan! Lägenheten om två rum och kök har en stor härlig inglasad balkong mot en lugn och grönskande innergård. Behöver du ett hemmakontor, gästrum eller en praktisk klädkammare? I extrarummet ges möjlighet att inreda till det som passar dina behov och själv skapa en personlig yta. Här bor du i Varbergs kommuns största föreningen som är både välskött och stabil ekonomiskt. Härifrån har du gång- och cykelavstånd till både hav, stadspuls, natur, mataffärer och kommunikationer. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller boka in dig på visningen direkt!

  • Plus
  • Balkong
Håstensgatan 78, Doppingen, Varbergs kommun
  • Tor 7 dec kl 16:30

Håstensgatan 78

Lägenhet
Doppingen, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
2 150 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/3
3 872 kr/mån
32 576 kr/m²

Missa inte denna trevliga bostadsrätt om 66 kvadratmeter nära centrum som nu är till salu! Väggarna är nyligen målade vita och på golvet finns ett enhetligt och genomgående parkettgolv. Badrummet renoverades 2016 av Happy Homes med kakel, klinker och tvättmaskin. Från vardagsrummet nås en härlig, inglasad balkong med eftermiddags-och kvällssol. Detta är en perfekt första bostad där du kan flytta rakt in. En av de stora fördelarna med att bo här är den välskötta HSB-föreningen som har låg belåningsgrad och räntekänslighet vilket är extra viktigt att ha i åtanke framöver. Föreningen har också bekvämligheter så som övernattningsrum som kan hyras till familj och vänner samt en bastu med relaxavdelning som föreningens medlemmar kan nyttja mot en mindre avgift. Centrum och havet har du inom några minuters promenadavstånd! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Buaråsvägen 20B, Trönningenäs, Varbergs kommun

Buaråsvägen 20B

Villa
Trönningenäs, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
5 795 000 kr
154 m²
5 rum
975 m² tomt

Med gångavstånd till havet, cykelavstånd till förskola och skola och 10 min bilresa till Varbergs centrum har du här allt du behöver på behagligt avstånd. Med detta läge finns nu möjlighet att förvärva en enplansvilla byggd 2018 av Etikhus. I mitten av huset är det en härlig öppen planlösning med kök och vardagsrum där möjlighet att laga middagar och bara umgås med familj och vänner. På ena sidan av huset finns det stora sovrummet med eget badrum samt walk in closet. Andra sidan av huset finns två mindre sovrum med eget allrum utanför. Letar du efter ett nyare hus med moderna bekvämligheter där du kan sätta din egen prägel och få de precis som du vill ha de? Boka visning redan idag!

  • Uteplats

Visar alla 7