Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Matilda Jansson

Matilda Jansson

Om mig

Den dynamiska stjärnan! Matilda är en mäklare som inte bara har koll på läget, hon har full koll på varenda vrå av fastighetsmarknaden. Hon slänger sig in i varje affär som en superhjälte, redo att kämpa för att göra dina bostadsdrömmar till verklighet. Det spelar ingen roll om du är köpare eller säljare, Matilda är där för att guida dig genom hela processen och sätta dina intressen i första rummet. Hon gör allt i sin makt för att matcha dig med den perfekta bostaden.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stenåsavägen 31, Stenåsa / Äckregården, Varbergs kommun

Stenåsavägen 31

Lägenhet
Stenåsa / Äckregården, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
2 100 000 kr
85,5 m²
3 rum
4 694 kr/mån
24 561 kr/m²

Välkommen till en ljus och rymlig etagelägenhet i fint skick på populära Äckregården! Här erbjuds både en stenlagd uteplats med västerläge och balkong i österläge. 2014-2015 gjordes en större renovering i bostaden där man bland annat ändrade planlösningen, gjorde om ytskikt, badrum, kök och entréplan. Bo bekvämt i ett trivsamt och bilfritt område med närhet till grönområde, förskola och skola, matbutik, apotek och cykelväg till centrum. Välkommen på visning!

Gårdsåkersvägen 58, Tvååker, Varbergs kommun
  • Sön 28 apr kl 10:30

Gårdsåkersvägen 58

Lägenhet
Tvååker, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
1 725 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/2
2 388 kr/mån
36 702 kr/m²

Varmt välkomna till denna nyproducerade lägenhet om två rum och kök i kvarteret Stenen. En mycket prisvärd bostad med genomgående moderna, smarta och yteffektiva lösningar där varje kvadratmeter används på bästa sätt. Invändigt erbjuds en hall med gott om förvaring. Sovrummet har plats för dubbelsäng och en intilliggande klädkammare med praktiskt hyllsystem. Badrummet är helkaklat med bekvämligheter som kombimaskin. Stilrent kök som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet varifrån balkongen med fantastiskt solläge nås. Balkongen har inte bara fint läge utan är också rymlig och har plats för hörnsoffa eller matgrupp. En härlig plats att spendera sommarhalvåret! Tvååker är en expansiv stadsdel som har allt du kan tänkas behöva såsom matbutik, restauranger, apotek och fina naturområden m.m. En fin busstation med goda kommunikationer in till Varbergs centrum gör det enkelt att pendla även för dig som inte har tillgång till bil. Motorvägspåfart finner du bara en kort biltur från området vilket gör det enkelt att snabbt ta sig ut på E6. Välkomna på visning! Säljaren är flexibel med försäljning och tillträde.

  • Plus
  • Balkong
  • Energieffektiv
Falkenbergsgatan 29, Söder, Varbergs kommun

Falkenbergsgatan 29

Lägenhet
Söder, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
2 500 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
3 730 kr/mån
32 895 kr/m²

Välkommen till Falkenbergsgatan, en lugn gata på populära söder i Varberg - en underbar trea med tillgång till en härlig trädgård i sydvästläge! Ljusa och luftiga 76 kvadratmeter med fönster i tre väderstreck fördelat på två sovrum, vardagsrum och kök. Läget är oslagbart - med närhet till allt. Gångavstånd till torget där torghandel, butiker och restauranger finns Vidare har du bara några minuter till havet som inbjuder till härliga promenader längs stranden. Köket i lägenheten renoverades 2021 och är utrustat med moderna apparater och stilrena detaljer. Föreningen som lägenheten tillhör har en stabil och god ekonomi, vilket ger dig trygghet. Boka dig på visning redan idag!

Visar alla 3