Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Simon Andersen

Simon Andersen

Om mig

Med ett brinnande intresse för försäljning, stor kunskap om allt ifrån byggnation till marknadsföring samt ett engagemang utöver det vanliga ger jag dig som säljare och köpare bästa förutsättningarna för en fantastisk affär. Med mig känner du som kund trygghet genom hela resan!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Håstensgatan 74, Doppingen, Varbergs kommun

Håstensgatan 74

Lägenhet
Doppingen, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
1 590 000 kr
38 m²
1 rum
vån 3/3
2 879 kr/mån
41 842 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt belägen i trivsamma Varberg. Med en härlig balkong kan du njuta av frisk luft och vacker utsikt över området. Den välplanerade 1 rum och kök-lägenheten erbjuder en bekväm boyta på 38 kvm. Belägen på översta våningen, ger detta hem en lugn och privat atmosfär. Området Doppingen bjuder på grönska och närhet till både stadsliv och natur. Här kan du promenera till närliggande parker, affärer och restauranger. För den som uppskattar strandliv ligger havet bara en kort cykeltur bort. Med balkongen som en extra förlängning av ditt vardagsrum erbjuds en plats för avkoppling och sociala stunder. Här kan du odla kryddor i lådor, njuta av en kopp kaffe i morgonsolen eller arrangera mysiga middagar under stjärnhimlen. Sammanfattningsvis är denna bostadsrätt perfekt för den som söker en bekväm och välbelägen plats att kalla hemma. Varmt välkommen att boka visning!

Botavägen 30, Kungsäter, Varbergs kommun

Botavägen 30

Fritidshus
Kungsäter, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
1 185 000 kr
96 m²
4 rum
3 236 m² tomt

Välkommen till detta charmiga boende med plankgolv i natursköna Kungsäter, Varberg! Här erbjuds en bostad med fyra rum, varav två sovrum, och en stor tomt om 3236 kvadratmeter att njuta av. Byggt år 1927 andas detta hem historia och karaktär, vilket förstärks av de vackra plankgolven som löper genom bostaden. En eldstad skapar en extra mysig atmosfär och är perfekt för kalla kvällar. Området runt Kungsäter bjuder på lugn och ro samt närhet till vacker natur. Frisk luft och grönområden gör det till en fröjd att promenera eller jogga i omgivningarna. För den som gillar att vara aktiv finns det även möjligheter till olika friluftsaktiviteter att utforska. Denna bostad är det perfekta valet för den som söker en genuin och charmig tillflyktsort, där man kan njuta av landsbygdens lugn samtidigt som Varbergs centrum finns inom bekvämt avstånd. Missa inte chansen att sätta din prägel på detta unika hem med sin stora tomt och historiska atmosfär. Välkommen hem!

  • Uteplats
Kiselgatan 49, Breared, Varbergs kommun

Kiselgatan 49

Radhus
Breared, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
4 150 000 kr
112 m²
5 rum
5 100 kr/mån
37 054 kr/m²

Välkommen till detta moderna parhus i två plan med högt i tak i familjevänliga Breared! Här finns ett radhus på 112 kvm byggt 2020 med hög standard och kvalitet i material och utrustning. Det här fantastiska hemmet har en smart planlösning med ett ljust och härligt vardagsrum och kök i öppen design. Vidare finner ni två toppklassiga badrum samt fyra sovrum, varav ett med egen balkong. Breared är en trevlig och välskött stadsdel med allt du behöver inom bekvämt avstånd. Här finns matbutik, apotek, vårdcentral, Systembolaget, gym, padelhall med mera. Apelviken och alla dess restauranger når du på fem minuters cykeltur. Njut av soliga dagar på den härliga gräsmattan eller koppla av på det stora tralldäcket i soligt läge. Det här hemmet är perfekt för dig som vill ha enkelt boende samtidigt som du kan njuta av egen uteplats och trädgård.

  • Balkong
  • Uteplats
Granvägen 23, Brunnsberg, Varbergs kommun

Granvägen 23

Lägenhet
Brunnsberg, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
1 450 000 kr
36 m²
1 rum
vån 2/3
2 410 kr/mån
40 278 kr/m²

En lyxig och perfekt lägenhet för dig som vill flytta till ditt första egna boende! Denna totalrenoverade pärla erbjuder en modern livsstil och öppen planlösning. Lägenheten är ytterst välplanerad med ett stort rum vilket kan delas av till vardagsrums- respektive sovrumsdel, rymligt kök med plats för matbord samt helkaklat badrum. I badrummet är det förberett för tvättmaskin och i källaren finns förråd som tillhör lägenheten. Trivsam förening med låg månadsavgift och mysiga innergårdar. Här bor du med närhet till trevliga strövområden samt korta avstånd till mataffär, centrum, handelsområdet i Lassabacka samt Getteröns fina havsbad. Varmt välkommen på visning!

Pärlrönnsgatan 8, Träslöv, Varbergs kommun
  • Sön 12 maj kl 12:30

Pärlrönnsgatan 8

Radhus
Träslöv, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
4 990 000 kr
143 + 10 m²
5 rum
264 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera det perfekta boendet för hela familjen! Varmt välkomna till Pärlrönnsgatan 8 och detta kedjehus som uppfördes år 2017 som fortfarande upplevs som nytt. Här erbjuds 143 kvm fördelade på två plan med öppen och modern planlösning. Bostaden bjuder på vattenburet och effektivt värmesystem, hela fyra sovrum, badrum på båda våningsplanen, fantastiska uteplatser där ni kan njuta av både morgonkaffet och kvällsdrinken, två härliga balkonger och mycket mer. Vill ni bo i ett lugnt och familjevänligt område? Då har ni verkligen hittat rätt! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Gårdsåkersvägen 64, Tvååker, Varbergs kommun

Gårdsåkersvägen 64

Lägenhet
Tvååker, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
1 750 000 kr
50,2 m²
2 rum
vån 1/2
2 602 kr/mån
34 861 kr/m²

Här bor du på markplan med egen ingång och en generös uteplats! Lägenheten är yteffektiv, varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt. Här erbjuds ett prisvärt och väl genomtänkt boende med kvalitativa materialval och en design som håller genom åren. I det nya bostadsområdet Stenen i Tvååker finns bostäder för olika behov och faser i livet. Här erbjuds en härlig blandning av parhus, villor, bostadsrätter och hyresrätter. Hitta hem och känn lugnet i ett helt nytt boende i lantlig miljö med närhet till stan!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Rundvägen 25, Skällinge, Varbergs kommun

Rundvägen 25

Villa
Skällinge, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
2 590 000 kr
122 m²
4 rum
787 m² tomt

Denna charmiga villa, komplett med ett rymligt garage, står redo att välkomna dig hem. Med en öppen planlösning mellan det generösa köket, mysiga matplatsen, samt ett välkomnande vardagsrum med en eldstad. Tack vare det nya taket och den moderna luft-vattenvärmepumpen kan du nu bara fokusera på att njuta av livets goda! Trädgården på baksidan är en grön oas av lugn och avskildhet, komplett med både en inglasad altan och en generös trallaltan - perfekta platser för avkoppling och umgänge. Området bjuder inte bara på närheten till Skällingesjön utan även till bekvämligheter såsom matbutiker, skolor och förskolor. Dessutom erbjuder det vackra naturstigar som slingrar sig genom skogen, vilket ger en perfekt balans mellan stadsliv och naturupplevelser. Kom och upptäck allt som Skällinge & Rundvägen har att erbjuda!

  • Uteplats
Magasinsgatan 5, Centrum, Varbergs kommun
  • Sön 12 maj kl 10:30

Magasinsgatan 5

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
1 990 000 kr
34 m²
1 rum
vån 5/6
2 480 kr/mån
58 529 kr/m²

Välkommen till denna häftiga lägenhet belägen i hjärtat av Varberg, där modern elegans möter bekvämlighet och charm. Med en nybyggd atmosfär och genomtänkta detaljer erbjuder denna bostad en harmonisk och inbjudande miljö. Det förstklassiga köket är en sann höjdpunkt med sin stenbänkskiva och smakfulla färgsättning. En perfekt plats för kulinariska äventyr och samvaro där du kan utforska din passion för matlagning i en inspirerande miljö! Det stilrena badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, vilket ger en praktisk och bekväm vardag. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa en känsla av lyx och välbefinnande. Från den fridfulla & soliga balkongen kan du njuta av en bedårande utsikt över havet, Varbergs fästning, takåsar och de magnifika sekelskiftesbyggnaderna som omger dig. Denna centrala lägenhet erbjuder dig inte bara en plats att bo, utan en livsstil där allt du behöver finns inom räckhåll. Med närhet till både den nya stationen och det planerade området Västerport, är du omgiven av möjligheter till både avkoppling och upptäcktsfärder. Välkommen till ditt nya hem!

  • Plus
  • Hiss
  • Energieffektiv
Långåsvägen 6A, Morup, Falkenbergs kommun

Långåsvägen 6A

Övrigt
Morup, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
4 200 000 kr
1 641 m² tomt

I centrala Morup finns nu möjligheten att förvärva detta hyreshus inkluderat fem lägenheter samt en lokal om ca 200kvm. Samtliga lägenheter är idag uthyrda och fördelar sig mellan 2-3 rum och kök varav en källarlägenhet. Lokalen är likaså uthyrd och drivs idag som lanthandel. Fastigheten har löpande genomgått renoveringar där bland annat köken i samtliga lägenheter är bytta mot nyare begagnade samt luft/vattenvärmepumpen byttes för ca två år sedan. Lägenheterna fördelar sig enligt följande; 2 rum och kök - 40kvm (källarlägenhet) 2 rum och kök - 50kvm 2,5 rum och kök - 60kvm 3 rum och kök - 70kvm 3 rum och kök - 90kvm Varmt välkomna att höra av er för att ta del av mer information om fastigheten samt cashflow-kalkyl.

Marmorgatan 8, Breared, Varbergs kommun
  • Sön 19 maj kl 13:30

Marmorgatan 8

Lägenhet
Breared, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
2 990 000 kr
96 m²
4 rum
5 765 kr/mån
31 146 kr/m²

Vårvärmen välkomnar dig till denna ljusa och hemtrevliga 4:a i två plan på omtyckta Marmorgatan! Redan från första steget in känner du dig omfamnad av ljus och välbefinnande. På bottenvåningen väntar dig ett generöst vardagsrum med rejäl takhöjd och ljus från fönster som flödar in i rummet från två håll. Här finner du även ett sovrum, kök och ett omsorgsfullt utformat badrum. En trappa upp möts du av ännu ett sovrum och ett ljust allrum som bjuder in till sköna stunder. Detta allrum kan även användas som kontor eller ett mysigt sovrum om så önskas. Varje våningsplan smyckas av rymliga balkonger, vilket bjuder in till långa morgonkaffestunder och avkopplande kvällar under den mjuka vårsolen. I månadsavgiften ingår värme och vatten, egen parkeringsplats & ett praktiskt förråd för att göra din vardag ännu mer bekväm och organiserad. Boendet återspeglar en atmosfär av lugn och harmoni i ett omtyckt område som bjuder in till en livsstil fylld med bekvämlighet och närhet till naturens skönhet. Med utmärkta bussförbindelser, cykelvägar till stadens hjärta och närheten till havet får du det bästa av två världar. Här finns allt du behöver, från förskolor och vårdcentraler till mataffärer, idrottshallar och flertalet lekplatser för de små. Välkommen att redan nu anmäla intresse för kommande försäljning! PS, Läs gärna säljarens egna ord om bostaden under "Säljaren berättar" på Fastighetsbyrån.se!

  • Plus
  • Balkong
Hällevägen 8, Bua, Varbergs kommun

Hällevägen 8

Tomt
Bua, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
1 590 000 kr
950 m² tomt

Välkommen till en exceptionell möjlighet att förverkliga dina byggdrömmar i bländande Bua – en gammal fiskeby som andas historia och charm. Denna friköpta tomt erbjuder en frihet att bli din egen byggherre och skapa ditt drömhem på dina egna villkor. Den generösa tomten är omgärdad av en frodig trädgård, full av etablerade träd och grönskande växtlighet som skapar en naturlig privatsfär. Med en mix av bebyggelse runt omkring finns det utrymme för kreativitet och personlig prägel i utformningen av ditt framtida hem. Här är det du som bestämmer. Tomten säljs rätt upp&ner, vilket innebär att du inte är bunden till någon specifik husleverantör. Du har möjligheten att skapa ett hem som är skräddarsytt för dina behov och önskemål. Bygg din drömbostad och skapa en plats att kalla hem. Under "Dokument" ligger gällande detaljplan. Jag har sammanfattat det enligt följande; Fristående bostadsbyggnad får uppföras. Högst en fjärdedel av tomten får bebyggas. En huvudbyggnad och ett garage eller annan gårdsbyggnad. Byggnadshöjd 4,8m. Exempelbilderna av husen är Varbergshus populära Villa Skäret, se en uppskattad priskalkyl under "Dokument". Bua växer och är geografiskt välplacerat! Med allt ifrån skolor, mataffär, frisörsalong och fiskhandlare inom räckhåll har du alla bekvämligheter precis runt hörnet. Bygden präglas av gemenskap och vänliga grannar, vilket gör det till en perfekt plats att skapa nya minnen och uppleva det bästa av kustlivet! Den strategiska positionen ger dig inte bara närhet till Bua's egna unika charm, utan också rimliga avstånd till större städer som Varberg och Göteborg. Med smidiga förbindelser är du aldrig långt från stadens pulserande liv samtidigt som du kan återvända till lugnet och skönheten i din egen fristad. Slå dig ner och låt din fantasi flöda på denna tomt som erbjuder en plattform för ditt drömhem. Kontakta mig idag för att ta det första steget mot ett liv i Bua!

Värabjärsvägen 35, Tvååker, Varbergs kommun

Värabjärsvägen 35

Villa
Tvååker, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
3 597 600 kr
95 m²
689 m² tomt

Välkommen till en fantastisk tomt, perfekt belägen i den trivsamma och växande byn Tvååker. Här erbjuds du inte bara en plats för ditt framtida hem, utan en möjlighet att skapa din drömvilla med Smålandsvillan som husleverantör. Tomten är förberedd för det stilrena och funktionella Villa Kalmar, och det finns ett färdigt bygglov som öppnar dörren för en sömlös byggprocess, mest troligt inflytt innan jul! Detta gedigna hus imponerar med generösa sociala ytor och en andra våning som är oinredd, vilket ger dig friheten att skapa det perfekta utrymmet för dina unika behov och önskemål. Om du önskar anpassa din villa ytterligare eller vara med i ritningsfasen för ett helt annat hus, så finns det möjlighet att söka ett nytt förhandsbesked och skräddarsy ditt drömboende. Detaljplan finns under "Dokument". Tomten är den sista i området och VA är betalt & klart. Tvååker är en trivsam by där du har allt du behöver inom bekvämt cykelavstånd – från skolor till matbutiker. Den vänliga atmosfären i byn skapar en harmonisk livsstil för dig och din familj. Njut av tryggheten och gemenskapen medan du bygger upp ditt eget perfekta hem i denna idylliska miljö. Missa inte chansen att äga ditt drömboende i Tvååker! Kontakta mig för mer information och boka din tid för att uppleva tomten och dess potential på plats

  • Uteplats

Visar alla 12