Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sebastian Gardell

Sebastian Gardell

Om mig

Sebastian har arbetet med försäljning hela sitt yrkesamma liv och har alltid presterat på en hög nivå, han lägger stor vikt i att få en förståelse på just din situation i bostadsbytet. Sebastian är en sportkille som lagt många otaliga timmar på hockeyrinken och efter en karriär som bland annat innehållit collegehockey i USA fick han äran att avsluta karriär på Ekvallen. Sebastian brinner för att göra affärer och att hjälpa dig som kund att uppfylla dina bostadsdrömmar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bullandö seglarby 37, Bullandö, Värmdö kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Bullandö seglarby 37, Bullandö, Värmdö kommun, bild 2
Bullandö seglarby 37, Bullandö, Värmdö kommun, bild 3

Bullandö seglarby 37

Villa
Bullandö, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
5 695 000 kr
60 + 40 m²
5 rum
323 m² tomt

Här har du ett fantastiskt tillfälle att äga ett hus som du kan använda till permanentbostad eller fritidsboende i den exklusiva skärgårdsdestinationen Bullandö Seglarby. Huvudbyggnad på 60 kvadratmeter med kök, badrum och sovrum samt gästhus på 40 kvadratmeter med litet kök, två sovrum och badrum med bastu. Detta charmiga skärgårdsparadis är nu tillgängligt för dig som söker en unik plats att kalla hem. - Fantastiskt läge beläget i eftertraktade Bullandö Seglarby med närhet till strand, natur och aktiviteter. - Nära till service: Promenadavstånd till restaurangen, populära Bullandö Glassfabrik och allt annat som Bullandö Seglarby har att erbjuda. Bullandö Seglarby! En fantastisk möjlighet att förverkliga dina skärgårdsdrömmar.

  • Premium
  • Uteplats
Bullandövägen 1, Älvsala, Värmdö kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00

Bullandövägen 1

Fritidshus
Älvsala, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
3 995 000 kr
48 m²
2 rum
2 180 m² tomt

Skärgårdsparadis året runt! Precis som i en sommaridyll kantas vägen till Älvsala och Bullandö av vacker natur och småskalig bebyggelse. Drömmer du om ett boende nära havet i lantlig och avskild miljö och med pendlingsavstånd till stan har du kommit rätt. Här kan man bo bra året runt eller njuta på ledig tid i det omhändertagna huset som genomgått en totalrenovering 2019-2020 med bl a nytt tak, nya ytskikt, nytt altandäck och nyanlagd infart och trädgård. Låt familjen och vänner samlas för att umgås och njuta på det stora altandäcket i perfekt västläge eller ta ett kvällsbad i det sköna nyinstallerade spabadet på tomten. Låt barnen busa bland fruktträden på gräsmattan, ta med familjen ut på strövtåg i härlig skärgårdsnatur eller varför inte ta utforska världens vackraste skärgård. Möjlighet till båtplats finns. Huvudbyggnaden om ca 48 kvm är helt modern med härligt vardagsrum med laminat golv tillsammans med murad braskamin och stora fönster med utgång ut till altanen, modernt kök med bra maskinell utrustning, kaklat badrum med dusch, wc och tvättmaskin samt sovrum med plats för dubbelsäng. Gästerna kan övernatta i gästhuset som är inrett med plats för säng och övrig möblering. Garage finns i källardelen och passar perfekt för hobbyverksamhet och förvaring. På kort promenadavstånd har man härliga Bullandö Marina med skärgårdens bästa sommarrestaurang, mataffär och glassbar. Runt omkring finns flera härliga klippbad och badstränder. En detaljplan har antagits för området som medger mycket generös byggrätt och kommunalt v/a som beräknas dras in under 2024. Kostnad för anslutning bekostas av köparen. Kontakta Värmdö Kommun på 08-57047470 för mer info. För dig som ibland måste åka in till stan finns busshållplats runt hörnet och resan in till stan tar ca 50 minuter. Varmt välkomna till ett riktigt skärgårdsparadis som kan avnjutas året runt!

  • Plus
  • Uteplats
Stig Lindbergs gata 15A, Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00

Stig Lindbergs gata 15A

Lägenhet
Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
1 495 000 kr
25 m²
1 rum
vån 0/6
2 794 kr/mån
59 800 kr/m²

I det gamla fabrikshuset från 1930 saluförs nu detta hemtrevliga drömboende för den kräsne med en takhöjd om 3,5 m. Här är originaldetaljer smakfullt integrerade med all komfort ett modernt hem önskar! Huset som i modern tid har omvandlats till lyxiga lägenheter erbjuder idag en industriell känsla i symbios med de moderna materialvalen. Bostaden levererar genomgående hög standard med fina trägolv, vita väggar med högt till tak och stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp till hela lägenheten. Väldisponerade ytor med matplats och vardagsrum i öppen planlösning mot kök samt ett ordentligt sovloft med plats för stor säng. Stilfullt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här bor du med gångavstånd till natursköna Gustavsbergs Hamn med flertalet promenadstråk, caféer, minigolfbana, livsmedelshandel och restauranger. En riktig sommardröm. En liten bit bort ligger Värmdö marknad som erbjuder allt du behöver för hemmet. Utmärkta kommunikationer som tar dig vidare ut på Värmdö samt till Stockholms innerstad. . Garage finns i huset! På taket kan man njuta av en gemensam takterrass med havsutsikt mot Farstaviken. Vid privat visning, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Meitens väg 7, Gustavsberg Lugnet, Värmdö kommun

Meitens väg 7

Lägenhet
Gustavsberg Lugnet, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
2 095 000 kr
76,8 m²
3 rum
vån 2/3
6 214 kr/mån
27 279 kr/m²

Här finner ni en yteffektiv trea med balkong i fantastiskt söderläge på populära Meitens Väg 7. Ta chansen att förvärva en lägenhet med trivsamma kvadratmetrar i en populär bostadsrättsförening med närhet till Gustavsbergs Centrum, förskolor, skolor, bra kommunikationer samt charmiga grönområden. Lägenheten har en välkomnande hall med plats för avhängning och ett helt nytt, helkaklat badrum med härlig golvvärme och praktisk handukstork som föreningen står för uppvärmningskostnaden av. Här finns även duschhörna, vit kommod, spegelskåp samt tvättmaskin. Det finns två rymliga sovrum där det ena har fönster ut mot den fina och lugna innergården och det andra fönster och dörr ut mot den soliga balkongen. Lägenheten har ett stort och ljust vardagsrum med som med enkelhet rymmer en större soffa där hela familjen lätt får plats och kan ha mysiga filmkvällar. Vill man ryms även en arbetshörna om man har behov av det. På golvet ligger ekparkett. Kök med trevlig matplats, gott om köksskåp och bänkyta som gör det lätt att laga goda middagar till sina nära och kära. Vita köksluckor,samt fullstor kyl och frys. Till lägenheten finns det två källarförråd. Föreningen är mycket välskött med stabil med bra ekonomi. Stambyte i föreningen är genomfört vilket resulterade i helt nytt badrum med golvvärme och handukstork. Meitens väg ligger fantastiskt till i Gustavsberg där du på kort gångavstånd har bra kommunikationer som tar dig vidare ut till Värmdö samt Stockholm innerstad, skolor, förskolor, butiker, badhus, Gustavsberg centrum och populära Gustavsbergs hamn med mysiga promenadstråk och härliga restauranger. Utöver närheten till allt detta har du en fantastiskt närmiljö i form av svampskogar, stall, golfbana och historia tillsammans med en härlig skärgårdskänsla. Med start från Gustavsbergsbadet har du den populära Ösbyrundan på 4,5 km runt Ösby Träsk med vacker natur. Välkomna till en smart planerad lägenhet att trivas i!

  • Balkong
Wilhelm Kåges Gata 98, Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun

Wilhelm Kåges Gata 98

Lägenhet
Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
2 300 000 kr
44 m²
2 rum
3 339 kr/mån
52 273 kr/m²

Välkommen till denna påkostade och renoverade 2:a i populära Porslinskvarteren. Här kan du få möjligheten att bo i en ytsmart, och snygg 2:a med smakfull färgsättning och platsbyggda detaljer. Lägenheten kommer med alla funktioner och bekvämligheter som behövs. När du kommer in i hallen så möts du utav platsbyggda garderober till vänster om dig samt kapphängare med en platsbyggd bänk med förvaring. Planlösningen är väldigt genomtänkt med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum med fint ljusinsläpp och utgång till en stor uteplats mot söder. I sovrummet finns det plats för dubbelsäng och man har platsbyggt förvaring med garderober på sidorna om sängen och snygg akustikpanel med inbyggda hyllor med belysning och eluttag för laddning mm. Sovrummet har fint ljusinsläpp från stort fönster mot söder. Genomgående är lägenheten inredd i ljusa färger med grå skåpluckor från Ikea, ljust melerad bänkskiva av komposit och rostfria maskiner ihop med en ny diskho. Badrummet är helkaklat med duschhörna med glasdörrar, wc, handdukstork och tvättbänk med kombitvättmaskin. Nytt klinker i ljusbeige nyans har lagts in av nuvarande ägare. Den stora uteplatsen rymmer både loungegrupp och matplatsmöbel och har insynsskyddats med nytt staket mot både gatan och grannen. På kort promenadavstånd har du hela Gustavsbergs Hamns utbud av restauranger, butiker, småbåtshamn och gym. Strövområden och fantastiska naturstråk finns runt knuten och behöver du åka in till stan tar resan ca 25 minuter med buss. Välkommen att njuta av en riktigt smakfullt inredd och fräsch lägenhet som har allt du behöver!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Stig Lindbergs Gata 17A, Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun

Stig Lindbergs Gata 17A

Lägenhet
Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
1 595 000 kr
25 m²
1 rum
vån 0/6
2 794 kr/mån
63 800 kr/m²

Välkommen till detta smakfulla boende beläget i det gamla fabrikshuset från 1930! Här är originaldetaljer smakfullt integrerade med all komfort ett modernt hem önskar! Huset som i modern tid har omvandlats till lyxiga lägenheter erbjuder idag en industriell känsla i symbios med de moderna materialvalen. Generös takhöjd på över 3,5 meter samt ett sovloft med ca 7,5 kvm i golvyta möjliggör att bostaden, trots sina få kvadrat, känns rymlig och ljus samt rymmer både matbord för 2-3 personer och större soffa. Köket är stilrent i vitt och grått och har full maskinell utrustning. Badrummet är helkaklat med dusch och wc samt tvättmaskin/torktumlare. Ljuset flödar in genom stora fönster och altandörren ut till den egna uteplatsen i soligt söderläge. På torget mot söder så har det byggs ut med nya bostäder som förvandlas till en lummig liten trädgårdsstad med bland annat radhus med trädgårdar. Gångavstånd till utmärkta kommunikationer, promenadstråk, Gustavsbergs Hamn, Värmdö marknad och flera förskolor och skolor. Denna sjöstad belägen i Gustavsbergs Hamn erbjuder många caféer, restauranger och en härlig stadskänsla med puls och rörelse in på knuten. Garage finns i huset! På taket kan man njuta av en gemensam takterrass med havsutsikt mot Farstaviken. Varmt välkommen hem!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 6