Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Linda Lindquist

Linda Lindquist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lyckevägen 16, Lanna, Värnamo kommun
  • Ons 7 aug kl 16:30

Lyckevägen 16

Villa
Lanna, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 475 000 kr
150 m²
5 rum
1 135 m² tomt

Denna rymliga och välplanerade bostad erbjuder ett fantastiskt boende i mysiga Lanna. Med tre generösa sovrum och möjlighet till ytterligare ett par samt en total boyta på 150 kvadratmeter finns gott om plats för hela familjen att trivas. Med bergvärme från 2016 får du bra boendeekonomi och kakelugnen från Cronspisen ger skön värme och hög mysfaktor. Till villan hör en prunkande trädgård där barnen kan leka fritt eller där du kan njuta av en avkopplande stund i solen. Med en tomt på hela 1135 kvadratmeter, trädgårdsdamm och växthus finns gott om utrymme för trädgårdsfix, odlingar eller bara att njuta av den gröna och blommande omgivningen. Välkommen till ett hem där du kan skapa minnen tillsammans med familj och vänner, välkommen till Lanna!

  • Plus
  • Uteplats
Långgatan 14, Gnosjö, Gnosjö kommun

Långgatan 14

Villa
Gnosjö, Gnosjö kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 350 000 kr
122 + 122 m²
7 rum
710 m² tomt

På Långgatan 14 hittar du denna gedigna villa med rejäla ytor för familjen och utmärkta utrymmen för dig med egen verksamhet eller hobby. Övre plan med stort vardagsrum, allrum, kök, badrum och tre sovrum och en souterrängkällare där egen ingång möjliggör för tonårslya, verksamhetslokal eller svängrum för din hobby. Det integrerade garaget har högt i tak så du även kan få inomhusparkering till husbilen eller båten. Även fristående garage finns samt insynsskyddad uteplats. Det centrala läget är perfekt för dig som vill ha nära till affär och service eller för dig som vill att kunder lätt skall hitta till din verksamhet.

  • Balkong
  • Uteplats
Norra Palsbo 2, Bondstorp, Vaggeryds kommun

Norra Palsbo 2

Fritidshus
Bondstorp, Vaggeryds kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 295 000 kr
35 m²
2 rum
970 m² tomt

I naturskön miljö med närhet till bad- och båtliv vid Rasjön ligger detta mysiga fritidshus, inbäddat i lummig grönska och omgärdat av lugn och stillhet. Det charmiga huset erbjuder renoverade ytskikt på entréplan, funktionellt kök, ljust vardagsrum och toalett med wc, handfat och duschkabin. På vinden som har låg takhöjd finns sovplatser och förvaringsmöjligheter. Egen djupborrad vattenbrunn och godkänt avlopp som delas med grannen. Enklare uterum och trädgårdsförråd finns. På ca 30 minuter bilfärd når man Isaberg med dess olika aktiviteter både sommar och vintertid, vilda Västernparken High Chaparall och nationalparken Store Mosse. Välkommen!

  • Uteplats
Sveavägen 11, Gnosjö, Gnosjö kommun

Sveavägen 11

Villa
Gnosjö, Gnosjö kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 050 000 kr
110 + 62 m²
4 rum
1 096 m² tomt

Välkommen till Sveavägen 11! Med närhet till Åvikenskolan, förskola, Töllstorps friluftsområde, gym och Gnosjö centrum ligger denna rejäla tegelvilla från 1956. Ägarna, som njutit av huset ända sedan byggåret, har vårdat det väl men renoveringar till modern stil får du göra själv efter eget tycke och smak. Bra planlösning med stora sociala ytor, tre sovrum och en källare med goda förvaringsmöjligheter.

  • Balkong
  • Uteplats
Odengatan 3, Skillingaryd, Vaggeryds kommun
  • Mån 19 aug kl 18:00
Odengatan 3, Skillingaryd, Vaggeryds kommun, bild 2
Odengatan 3, Skillingaryd, Vaggeryds kommun, bild 3

Odengatan 3

Villa
Skillingaryd, Vaggeryds kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 575 000 kr
103 + 58 m²
4 rum
1 030 m² tomt

Välkommen till Odengatan 3! Här erbjuds bra planerad enplansvilla med all bostadsyta smidigt placerat i ett och samma plan. Bland annat tre sovrum, badrum och gästtoalett, rymligt vardagsrum, kök och tvättstuga samt extra ingång direkt från garaget som har elstyrd port. Beläget på populärt område i Skillingaryd med närhet till centrum, förskola, skola och naturen. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Lagmansgatan 12 B, Centrum, Värnamo kommun

Lagmansgatan 12 B

Lägenhet
Centrum, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 595 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/2
4 585 kr/mån
18 988 kr/m²

Välkommen till Lagmansgata 12 B! I denna mysiga trea på andra våning bor du centralt men också lugnt och naturnära då Apladalen med sina grönytor och promenadstråk ligger runt hörnet. Bostaden är i bra skick med stambytt badrum och renoverat kök från 2014 samt uppdaterade ytskikt. Inglasad balkong mot väster och utsikt över innergårdens grönska. Stabil förening med låga avgifter ger i bra boendeekonomi.

  • Plus
  • Balkong
Drömminge Smeagård 2, Drömminge, Värnamo kommun

Drömminge Smeagård 2

Villa
Drömminge, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 795 000 kr
110 + 90 m²
5 rum
2 063 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad med potential att bli ditt drömhem! Här i populära Drömminge finner du ett gediget hus med tre rymliga sovrum, generösa sociala ytor och en källare med möjlighet för både hobby och förvaring. Perfekt för den växande familjen eller för dig som uppskattar extra utrymme. Smidig uppvärmning med bergvärme och för dig med bilintresse är säkert dubbelgaraget en dröm! Närområdet bjuder på vacker natur och möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Med en tomt på över 2000 kvm har du gott om utrymme för trädgårdsarbete och lek och koppla av kan du göra i det stora inglasade uterummet. En kort bilfärd tar dig till Värnamo eller Bor där affärer, service och restauranger finns.

  • Uteplats
Järnvägsgatan 84, Gnosjö, Gnosjö kommun

Järnvägsgatan 84

Villa
Gnosjö, Gnosjö kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 395 000 kr
127 + 135 m²
5 rum
906 m² tomt

På barnvänligt läge nära skola, förskola och affär ligger denna praktiska familjevilla. Bra planlösning med stora sociala ytor, tre sovrum fördelade på två plan, bra förvaringsmöjligheter och extra sovrum/gästrum i källaren. Flera större renoveringar har utförts såsom fönsterbyte, takbyte, ny elcentral och helt ny bergvärme. Vidbyggt garage med elstyrd port, parkeringsplats med motorvärmare och inglasat uterum med privat läge. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Betselgatan 4, Gnosjö, Gnosjö kommun
  • Fre 16 aug kl 14:00
Betselgatan 4, Gnosjö, Gnosjö kommun, bild 2
Betselgatan 4, Gnosjö, Gnosjö kommun, bild 3

Betselgatan 4

Villa
Gnosjö, Gnosjö kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
4 875 000 kr
200 + 76 m²
6 rum
1 861 m² tomt

Vill du se denna bostad i Roblox istället? Använd denna länk:https://www.roblox.com/games/17804997598/Villa-i-Gnosj eller scrolla ner till avsnittet "Dokument och länkar" för att gå på visning i Roblox. Längst in på den lugna återvändsgatan finner ni denna pärla i toppskick, perfekt för familjen som inte vill lägga dyrbar tid på renovering utan bara ställa in möblerna och njuta av familjelivet. Villan byggdes 2017 och tillbyggdes 2019 med hög standard och med noggrann eftertanke bakom alla detaljer. Ryggåstaket skapar luftig atmosfär och ljuset flödar in i villan genom både större fönsterpartier och små välplacerade fönster. Sköna uteplatser finns på flera sidor och här kan du alltid njuta av solen under hela dagen och kvällen. Trädgården som ramas in av avenbokshäcken är lättskött och lekvänlig och det stora isolerade garaget med extra tvättstuga och kontor/förråd ger möjligheter för både hobbyfixaren och egenföretagaren. Möjlighet för enskild visning finns. Varmt välkommen! När du köper denna bostad får du också full tillgång till en digital kopia av den i Roblox. Där kan du förbereda eventuella barn inför flytten genom att ni tillsammans inreder med roliga möbler, byter golv, ändrar planlösning och mycket mycket mer. Använd denna länk https://www.roblox.com/games/17804997598/Villa-i-Gnosj eller scrolla ner till avsnittet "Dokument och länkar" för att se Roblox-kopian och gå på visning.

  • Premium
  • Uteplats
Vråenvägen 7, Vråen, Värnamo kommun

Vråenvägen 7

Lägenhet
Vråen, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 195 000 kr
85 m²
3 rum
vån 2/2
6 157 kr/mån
14 059 kr/m²

På andra våningen i Brf Trädkryparen, som är en en välskött bostadsrättsförening, finner du denna ljusa och fina trerumslägenhet. Öppen planlösning mellan kök och allrum skapar en rymlig social yta för härligt umgänge med familj och vänner. Vardagsrummet förlängs också av den inglasade balkongen där du kan koppla av efter arbetsdagen. Bilfria innergårdar garanterar en trivsam och avslappnad miljö med trygga lekytor åt barnen. Bostaden ligger i ett trevligt område med närhet till busshållplats, vårdcentral och grönområde med elljusspår. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
Ringvägen 17, Gnosjö, Gnosjö kommun

Ringvägen 17

Villa
Gnosjö, Gnosjö kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 689 000 kr
90 + 90 m²
6 rum
997 m² tomt

Välkommen till Ringvägen 17! Nu finns chans till en välskött och rymlig enplansvilla med inredd källare. Man har tagit väl hand om huset och genomfört många renoveringar genom åren, bland annat nya badrum och nytt kök. Härliga umgängesytor, tre - fyra sovrum, inglasad altan med anslutande trädäck med tak samt en härlig trädgård med fri baksida mot naturen är bara något av det som erbjuds. Låga driftkostnader tack vare markvärme och garage i nära anslutning till huset. Lugnt och barnvänligt läge med närhet till kommunikationer, skolor, strövområden samt affärer. En perfekt bostad för barnfamiljen. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Blåbärsvägen 19, Rörstorp, Värnamo kommun

Blåbärsvägen 19

Lägenhet
Rörstorp, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 150 000 kr
101 m²
4 rum
vån 3/3
5 918 kr/mån
11 386 kr/m²

Välkommen till Blåbärsvägen 19! Högst upp i huset finner du denna uppdaterade och rymliga fyra där du kan flytta direkt in. Här får du renoverade ytskikt, bra förvaringsmöjligheter, rymligt kök, vardagsrum, två badrum, tre sovrum och inglasad balkong. Allt i en bra planlösning med härligt ljusinsläpp. Här bor du i en välskött förening med låg avgift på populära Rörstorp. Föreningen har gjort de flesta större renoveringar samt tillhandahåller en trivsam utemiljö med lekplatser, bänkar och grönytor. Närhet till det mesta som förskola, mataffärer, vårdcentral och naturen. Välkommen hem!

  • Balkong
Ringvägen 11, Rörstorp, Värnamo kommun

Ringvägen 11

Lägenhet
Rörstorp, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
950 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 726 kr/mån
13 103 kr/m²

Välkommen till Ringvägen 11 och denna fantastiskt väl omhändertagna lägenhet! Högt upp i huset har vi en rymlig trerummare med modernt kök och integrerade vitvaror, helkaklat badrum, två sovrum och stort allrum med utgång till inglasad balkong. Stora fönster i varje rum ger rikligt med ljusinsläpp och från köket och ett av rummen har man utsikt över den trevliga innergården som ständigt hålls i fint skick. Här är det bara att flytta in och trivas! Brf Rörestorpshus 1 är en välskött och stabil förening som bland annat tillhandahåller tvättstuga, cykelrum, källarförråd och en trevlig innergård med lekplats för barnen. I närheten av bostaden finns matbutiker, skolor, förskolor, vårdcentral och inte långt ifrån ligger centrum där du på cykel eller med en promenad lätt tar dig till. Välkommen på visning!

  • Balkong
Svensbygd 9, Rusken, Värnamo kommun

Svensbygd 9

Fritidshus
Rusken, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
950 000 kr
28 + 28 m²
4 rum
2 930 m² tomt

Välkommen till din drömfritid! Detta charmiga och nyrenoverade fritidshus med en imponerande tomt på hela 2930 kvm är en pärla som du inte vill missa. Med en perfekt kombination av avskildhet från stadslivet och närhet till naturen och sjön, erbjuder detta lilla fritidshus en idyllisk tillflyktsort som du kommer att älska. Fastigheten är vackert belägen och ger dig en känsla av ro och frid även om grannar finns intill. Uteplatserna inbjuder till grillkvällar, avkoppling och härliga frukostar med fågelkvitter som bakgrundssång. Med en genomtänkt layout på varje plan har varje hörn utnyttjats på bästa sätt. Du välkomnas in av ett ljust och luftigt allrum som är hjärtat i hemmet med två mysiga sovrum precis intill. Trappan leder ner till allrummet i källaren, och du känner genast att detta är ett ställe där du kan slappna av och känna dig hemma. Den mysiga källaren erbjuder ett enklare kök som smälter samman med ett generöst allrum med en vacker öppen spis. Ett nyrenoverat badrum med dusch, toalett och handfat finner man även i källaren. På fastigheten finns det även två enklare byggnader som ger extra utrymme för kreativitet och förvaring. En mindre timmerstuga som behöver putsas till lite för att återfinna sitt bästa jag och en enklare byggnad för lagring av ved och eventuellt en snickarbod/förvara trädgårdsredskap. Det är värt att nämna att detta fritidshus har genomgått en omfattande renovering och är i utmärkt skick. Du kan flytta in direkt och börja skapa dina egna minnen utan att behöva tänka på större projekt. Så om du söker efter en fridfull reträtt i naturen, då är detta fritidshus det du har letat efter. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka charmen med detta unika fritidshus på nära håll.

  • Uteplats
Hallanäsvägen 6, Gnosjö, Gnosjö kommun

Hallanäsvägen 6

Villa
Gnosjö, Gnosjö kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 375 000 kr
118 + 85 m²
5 rum
1 006 m² tomt

Välkommen till Hallanäsvägen 6! Här erbjuds rejäl 1,5-plans tegelvilla med källare på lugnt läge med baksida mot grönområde. Bra planlösning med hemtrevligt kök, ljust vardagsrum, upp till fyra sovrum och en källare med hobbyrum, förvaringsmöjligheter samt groventré. Integrerat garage och enklare uterum finns. Energisnål uppvärmning med bergvärme. På Hallanäs bor man lugnt och barnvänligt med ett par minuters promenad till affär, service och naturen.

  • Uteplats
Björkgatan 4, Gnosjö, Gnosjö kommun

Björkgatan 4

Villa
Gnosjö, Gnosjö kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 000 000 kr
104 + 104 m²
6 rum
1 127 m² tomt

Villa med bra planlösning för familjen, bland annat dubbla allrum, fyra sovrum i samma plan och massor med utrymme för hobby och förvaring i källaren. Stor trädgårdstomt med rejäl uteplats och lekvänlig gräsmatta. Fristående garage med renoveringsbehov finns. På populära Åviken bor man nära skola, förskola, Töllstorps friluftsområde och naturen. Välkommen!

  • Uteplats
Kulltorpsvägen 13, Lanna, Värnamo kommun

Kulltorpsvägen 13

Villa
Lanna, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
975 000 kr
122 + 92 m²
5 rum
960 m² tomt

Välkommen till Kulltorpsvägen 13! Här erbjuds gedigen tegelvilla i 1,5-plan med källare, bra planlösning och vattenburet värmesystem. I Lanna bor man lugnt och barnvänligt.

  • Uteplats
Kyrkvägen 7, Rydaholm, Värnamo kommun

Kyrkvägen 7

Villa
Rydaholm, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 595 000 kr
95 + 116 m²
6 rum
756 m² tomt

Gedigen enplansvilla med källare där flera större renoveringar utförts t ex tak, fönster, dränering, kök och badrum. Det mesta av el och vvs är utbytt 2019 samt ytskikt uppdaterade. Vidbyggt garage finns. Bra läge med baksida och uterum mot sydväst. Smidig och ekonomisk uppvärmning med bergvärme. Välkommen hem!

  • Uteplats
Vällersten, Värnamo, Värnamo kommun

Vällersten

Tomt
Värnamo, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
425 000 kr
2 000 m² tomt

Äntligen, lantliga tomter finns nu till försäljning och väntar på att bebyggas! Beläget ca 5 km nordväst om Värnamo utmed väg 151 med ett lugnt och lantligt läge. Här bor man med ett fåtal grannar och hela den vackra naturen runt omkring sig. Till Värnamo centrum tar man sig enkelt med bilen på några minuter eller så kliver man på bussen vid hållplatsen strax intill. Avståndet är också lämpligt för en cykeltur! Tanken är att tre tomter om ca 2000 kvm skall styckas av och viss möjlighet att påverka storlek och tomtgräns finns. Tomterna ligger utanför detaljplanelagt område och förhandsbesked om uppförande av bostadsbyggnad finns men du väljer själv vilket hus du vill bygga. Pris per tomt är 425.000 kr inkl. avstyckningskostnad. VA- och el-anslutningar tillkommer.

Visar alla 19