Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Linda Lindquist

Linda Lindquist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ugglegatan 44, Värnamo, Värnamo kommun
  • Tor 2 maj kl 16:00

Ugglegatan 44

Villa
Värnamo, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
3 450 000 kr
172 + 58 m²
6 rum
882 m² tomt

Välkommen till dukat bord! Här kan du direkt flytta in dina möbler och njuta av familjelivet. Exteriört har det mesta nyligen renoverats, både tak, fönster, ytterdörrar och fasad har renoverats och uteplatser byggts till. Invändigt har kök och två badrum totalrenoverats och de flesta ytskikt är uppdaterade med behagliga kulörer. Smidig och ekonomisk uppvärmning med luft-vatten värmepump. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Ringvägen 16, Hillerstorp, Gnosjö kommun

Ringvägen 16

Villa
Hillerstorp, Gnosjö kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 295 000 kr
108 + 108 m²
5 rum
1 031 m² tomt

Välkomna till Ringvägen 16 och denna välskötta villa som haft samma ägare sedan byggåret. Här får ni bra planlösning med generösa sociala ytor, hemtrevligt kök, tre sovrum och bra förvaringsmöjligheter. Den lättskötta tomten ger möjlighet för barnens lek eller era odlingsdrömmar och på den söderställda terrassen på baksidan kan ni koppla av i solen hela dagen och kvällen. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Betselgatan 4, Gnosjö, Gnosjö kommun
  • Imorgon kl 14:00
Betselgatan 4, Gnosjö, Gnosjö kommun, bild 2
Betselgatan 4, Gnosjö, Gnosjö kommun, bild 3

Betselgatan 4

Villa
Gnosjö, Gnosjö kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
4 875 000 kr
200 + 76 m²
6 rum
1 861 m² tomt

Längst in på den lugna återvändsgatan finner ni denna pärla i toppskick, perfekt för familjen som inte vill lägga dyrbar tid på renovering utan bara ställa in möblerna och njuta av familjelivet. Villan byggdes 2017 och tillbyggdes 2019 med hög standard och med noggrann eftertanke bakom alla detaljer. Ryggåstaket skapar luftig atmosfär och ljuset flödar in i villan genom både större fönsterpartier och små välplacerade fönster. Sköna uteplatser finns på flera sidor och här kan du alltid njuta av solen under hela dagen och kvällen. Trädgården som ramas in av avenbokshäcken är lättskött och lekvänlig och det stora isolerade garaget med extra tvättstuga och kontor/förråd ger möjligheter för både hobbyfixaren och egenföretagaren. Möjlighet för enskild visning finns. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Uteplats
Läroverksgatan 12 C, Gnosjö, Gnosjö kommun

Läroverksgatan 12 C

Lägenhet
Gnosjö, Gnosjö kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
725 000 kr
56,6 m²
2 rum
vån 2/2
2 758 kr/mån
12 809 kr/m²

Fräsch och välplanerad tvåa med stor inglasad balkong mot innergården. Här kan du flytta direkt in då alla ytskikt, kök och badrum renoverades för några år sedan. I källaren finns förråd och gemensam tvättstuga. Här bor man nära skola, mataffär, bio, kommunikationer och vårdcentral i en välskött förening med stabil ekonomi och välskötta byggnader och utemiljö. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Energieffektiv
Tånnö Fröakärr 10, Tånnö, Värnamo kommun

Tånnö Fröakärr 10

Villa
Tånnö, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
3 995 000 kr
135 m²
5 rum
886 m² tomt

I Tånnö Fröakärrs natursköna omgivning och med ett par minuters promenad till båt- och badliv i Vidöstern ligger denna nybyggda enplansvilla med hög standard och fina materialval. Bostaden genomsyras av ljus och rymd, genomtänkt planlösning och modern standard. Vattenburen golvvärme i hela bottenplattan och energisnål uppvärmning med frånluftsvärmepump. Uteplatser mot både öster och väster samt fristående carport med stort förråd. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Vråenvägen 7, Vråen, Värnamo kommun

Vråenvägen 7

Lägenhet
Vråen, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 195 000 kr
85 m²
3 rum
vån 2/2
6 157 kr/mån
14 059 kr/m²

På andra våningen i Brf Trädkryparen, som är en en välskött bostadsrättsförening, finner du denna ljusa och fina trerumslägenhet. Öppen planlösning mellan kök och allrum skapar en rymlig social yta för härligt umgänge med familj och vänner. Vardagsrummet förlängs också av den inglasade balkongen där du kan koppla av efter arbetsdagen. Bilfria innergårdar garanterar en trivsam och avslappnad miljö med trygga lekytor åt barnen. Bostaden ligger i ett trevligt område med närhet till busshållplats, vårdcentral och grönområde med elljusspår. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
Linstigen 7, Gnosjö, Gnosjö kommun

Linstigen 7

Villa
Gnosjö, Gnosjö kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 195 000 kr
146 m²
5 rum
1 304 m² tomt

Med lugnt läge på barnvänlig återvändsgata erbjuds nu denna 1,5-plansvilla med utmärkt planlösning för barnfamiljen. Här får du bland annat generösa sällskapsytor, tre sovrum som enkelt kan bli fyra, dubbla badrum och stort inglasat uterum. Bra förvaringsmöjligheter, fristående garage med förrådsdel samt en lättskött trädgård på hörnläge. Från villan tar du dig lika snabbt till Gnosjö centrum som till naturen och badplatsen vid Sjöarpssjön och en kort promenad bort finns förskola och skola Här finns alla förutsättningar att trivas med ert familjeliv! Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Odengatan 3, Skillingaryd, Vaggeryds kommun
  • Imorgon kl 11:00
Odengatan 3, Skillingaryd, Vaggeryds kommun, bild 2
Odengatan 3, Skillingaryd, Vaggeryds kommun, bild 3

Odengatan 3

Villa
Skillingaryd, Vaggeryds kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 600 000 kr
103 + 58 m²
4 rum
1 030 m² tomt

Välkommen till Odengatan 3! Här erbjuds bra planerad enplansvilla med all bostadsyta smidigt placerat i ett och samma plan. Bland annat tre sovrum, badrum och gästtoalett, rymligt vardagsrum, kök och tvättstuga samt extra ingång direkt från garaget som har elstyrd port. Beläget på populärt område i Skillingaryd med närhet till centrum, förskola, skola och naturen. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Köpmansgatan 14, Gnosjö, Gnosjö kommun

Köpmansgatan 14

Villa
Gnosjö, Gnosjö kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 395 000 kr
162 m²
6 rum
1 885 m² tomt

På en upphöjd tomt mitt i centrala Gnosjö ligger det charmiga solgula trähuset som idag innehåller två bostäder men som enkelt kan ändras till en rymlig villa för den stora familjen. Smidig uppvärmning med bergvärme och på den stora tomten finns uthus och garage. Här bor man med livsmedelsaffär, restauranger och bibliotek strax intill och på ett par minuter promenerar du till tåg- och buss-station. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Ringvägen 17, Gnosjö, Gnosjö kommun

Ringvägen 17

Villa
Gnosjö, Gnosjö kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 689 000 kr
90 + 90 m²
6 rum
997 m² tomt

Välkommen till Ringvägen 17! Nu finns chans till en välskött och rymlig enplansvilla med inredd källare. Man har tagit väl hand om huset och genomfört många renoveringar genom åren, bland annat nya badrum och nytt kök. Härliga umgängesytor, tre - fyra sovrum, inglasad altan med anslutande trädäck med tak samt en härlig trädgård med fri baksida mot naturen är bara något av det som erbjuds. Låga driftkostnader tack vare markvärme och garage i nära anslutning till huset. Lugnt och barnvänligt läge med närhet till kommunikationer, skolor, strövområden samt affärer. En perfekt bostad för barnfamiljen. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Blåbärsvägen 19, Rörstorp, Värnamo kommun

Blåbärsvägen 19

Lägenhet
Rörstorp, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 150 000 kr
101 m²
4 rum
vån 3/3
5 918 kr/mån
11 386 kr/m²

Välkommen till Blåbärsvägen 19! Högst upp i huset finner du denna uppdaterade och rymliga fyra där du kan flytta direkt in. Här får du renoverade ytskikt, bra förvaringsmöjligheter, rymligt kök, vardagsrum, två badrum, tre sovrum och inglasad balkong. Allt i en bra planlösning med härligt ljusinsläpp. Här bor du i en välskött förening med låg avgift på populära Rörstorp. Föreningen har gjort de flesta större renoveringar samt tillhandahåller en trivsam utemiljö med lekplatser, bänkar och grönytor. Närhet till det mesta som förskola, mataffärer, vårdcentral och naturen. Välkommen hem!

  • Balkong
Ringvägen 11, Rörstorp, Värnamo kommun

Ringvägen 11

Lägenhet
Rörstorp, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
950 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 726 kr/mån
13 103 kr/m²

Välkommen till Ringvägen 11 och denna fantastiskt väl omhändertagna lägenhet! Högt upp i huset har vi en rymlig trerummare med modernt kök och integrerade vitvaror, helkaklat badrum, två sovrum och stort allrum med utgång till inglasad balkong. Stora fönster i varje rum ger rikligt med ljusinsläpp och från köket och ett av rummen har man utsikt över den trevliga innergården som ständigt hålls i fint skick. Här är det bara att flytta in och trivas! Brf Rörestorpshus 1 är en välskött och stabil förening som bland annat tillhandahåller tvättstuga, cykelrum, källarförråd och en trevlig innergård med lekplats för barnen. I närheten av bostaden finns matbutiker, skolor, förskolor, vårdcentral och inte långt ifrån ligger centrum där du på cykel eller med en promenad lätt tar dig till. Välkommen på visning!

  • Balkong
Svensbygd 9, Rusken, Värnamo kommun

Svensbygd 9

Fritidshus
Rusken, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
950 000 kr
28 + 28 m²
4 rum
2 930 m² tomt

Välkommen till din drömfritid! Detta charmiga och nyrenoverade fritidshus med en imponerande tomt på hela 2930 kvm är en pärla som du inte vill missa. Med en perfekt kombination av avskildhet från stadslivet och närhet till naturen och sjön, erbjuder detta lilla fritidshus en idyllisk tillflyktsort som du kommer att älska. Fastigheten är vackert belägen och ger dig en känsla av ro och frid även om grannar finns intill. Uteplatserna inbjuder till grillkvällar, avkoppling och härliga frukostar med fågelkvitter som bakgrundssång. Med en genomtänkt layout på varje plan har varje hörn utnyttjats på bästa sätt. Du välkomnas in av ett ljust och luftigt allrum som är hjärtat i hemmet med två mysiga sovrum precis intill. Trappan leder ner till allrummet i källaren, och du känner genast att detta är ett ställe där du kan slappna av och känna dig hemma. Den mysiga källaren erbjuder ett enklare kök som smälter samman med ett generöst allrum med en vacker öppen spis. Ett nyrenoverat badrum med dusch, toalett och handfat finner man även i källaren. På fastigheten finns det även två enklare byggnader som ger extra utrymme för kreativitet och förvaring. En mindre timmerstuga som behöver putsas till lite för att återfinna sitt bästa jag och en enklare byggnad för lagring av ved och eventuellt en snickarbod/förvara trädgårdsredskap. Det är värt att nämna att detta fritidshus har genomgått en omfattande renovering och är i utmärkt skick. Du kan flytta in direkt och börja skapa dina egna minnen utan att behöva tänka på större projekt. Så om du söker efter en fridfull reträtt i naturen, då är detta fritidshus det du har letat efter. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka charmen med detta unika fritidshus på nära håll.

  • Uteplats
Hallanäsvägen 6, Gnosjö, Gnosjö kommun

Hallanäsvägen 6

Villa
Gnosjö, Gnosjö kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 375 000 kr
118 + 85 m²
5 rum
1 006 m² tomt

Välkommen till Hallanäsvägen 6! Här erbjuds rejäl 1,5-plans tegelvilla med källare på lugnt läge med baksida mot grönområde. Bra planlösning med hemtrevligt kök, ljust vardagsrum, upp till fyra sovrum och en källare med hobbyrum, förvaringsmöjligheter samt groventré. Integrerat garage och enklare uterum finns. Energisnål uppvärmning med bergvärme. På Hallanäs bor man lugnt och barnvänligt med ett par minuters promenad till affär, service och naturen.

  • Uteplats
Östra Allégatan 12, Skillingaryd, Vaggeryds kommun

Östra Allégatan 12

Villa
Skillingaryd, Vaggeryds kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 595 000 kr
140 + 8 m²
5 rum
848 m² tomt

Välkommen till Östra Allégatan 12! Med närhet till centrum, livsmedelsaffär, idrottsanläggning, skola, förskola och naturen hittar du denna välplanerade 1,5-plansvilla med fristående garage. Planlösning med generösa sociala ytor, tre sovrum med möjlighet till fler, dubbla badrum, rymligt kök och tvättstuga med groventré. Lättskött trädgård med gräsmatta för lek och spel och en självgående gräsklippare som gör jobbet åt dig. Perfekt för barnfamiljen!

  • Balkong
Björkgatan 4, Gnosjö, Gnosjö kommun

Björkgatan 4

Villa
Gnosjö, Gnosjö kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 000 000 kr
104 + 104 m²
6 rum
1 127 m² tomt

Villa med bra planlösning för familjen, bland annat dubbla allrum, fyra sovrum i samma plan och massor med utrymme för hobby och förvaring i källaren. Stor trädgårdstomt med rejäl uteplats och lekvänlig gräsmatta. Fristående garage med renoveringsbehov finns. På populära Åviken bor man nära skola, förskola, Töllstorps friluftsområde och naturen. Välkommen!

  • Uteplats
Kulltorpsvägen 13, Lanna, Värnamo kommun

Kulltorpsvägen 13

Villa
Lanna, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
975 000 kr
122 + 92 m²
5 rum
960 m² tomt

Välkommen till Kulltorpsvägen 13! Här erbjuds gedigen tegelvilla i 1,5-plan med källare, bra planlösning och vattenburet värmesystem. I Lanna bor man lugnt och barnvänligt.

  • Uteplats
Kyrkvägen 7, Rydaholm, Värnamo kommun

Kyrkvägen 7

Villa
Rydaholm, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 595 000 kr
95 + 116 m²
6 rum
756 m² tomt

Gedigen enplansvilla med källare där flera större renoveringar utförts t ex tak, fönster, dränering, kök och badrum. Det mesta av el och vvs är utbytt 2019 samt ytskikt uppdaterade. Vidbyggt garage finns. Bra läge med baksida och uterum mot sydväst. Smidig och ekonomisk uppvärmning med bergvärme. Välkommen hem!

  • Uteplats
Vällersten, Värnamo, Värnamo kommun

Vällersten

Tomt
Värnamo, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
425 000 kr
2 000 m² tomt

Äntligen, lantliga tomter finns nu till försäljning och väntar på att bebyggas! Beläget ca 5 km nordväst om Värnamo utmed väg 151 med ett lugnt och lantligt läge. Här bor man med ett fåtal grannar och hela den vackra naturen runt omkring sig. Till Värnamo centrum tar man sig enkelt med bilen på några minuter eller så kliver man på bussen vid hållplatsen strax intill. Avståndet är också lämpligt för en cykeltur! Tanken är att tre tomter om ca 2000 kvm skall styckas av och viss möjlighet att påverka storlek och tomtgräns finns. Tomterna ligger utanför detaljplanelagt område och förhandsbesked om uppförande av bostadsbyggnad finns men du väljer själv vilket hus du vill bygga. Pris per tomt är 425.000 kr inkl. avstyckningskostnad. VA- och el-anslutningar tillkommer.

Visar alla 19