Mäklare Linda Lindquist

Linda Lindquist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Odengatan 3, Skillingaryd, Vaggeryds kommun
 • Mån 4 mar kl 16:30
Odengatan 3, Skillingaryd, Vaggeryds kommun, bild 2
Odengatan 3, Skillingaryd, Vaggeryds kommun, bild 3

Odengatan 3

Villa
Skillingaryd, Vaggeryds kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 600 000 kr
103 + 58 m²
4 rum
1 030 m² tomt

Välkommen till Odengatan 3! Här erbjuds bra planerad enplansvilla med all bostadsyta smidigt placerat i ett och samma plan. Bland annat tre sovrum, badrum och gästtoalett, rymligt vardagsrum, kök och tvättstuga samt extra ingång direkt från garaget som har elstyrd port. Beläget på populärt område i Skillingaryd med närhet till centrum, förskola, skola och naturen. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
 • Uteplats
Köpmansgatan 14, Gnosjö, Gnosjö kommun

Köpmansgatan 14

Villa
Gnosjö, Gnosjö kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 395 000 kr
162 m²
6 rum
1 885 m² tomt

På en upphöjd tomt mitt i centrala Gnosjö ligger det charmiga solgula trähuset som idag innehåller två bostäder men som enkelt kan ändras till en rymlig villa för den stora familjen. Smidig uppvärmning med bergvärme och på den stora tomten finns uthus och garage. Här bor man med livsmedelsaffär, restauranger och bibliotek strax intill och på ett par minuter promenerar du till tåg- och buss-station. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Ringvägen 17, Gnosjö, Gnosjö kommun

Ringvägen 17

Villa
Gnosjö, Gnosjö kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 800 000 kr
90 + 90 m²
6 rum
997 m² tomt

Välkommen till Ringvägen 17! Nu finns chans till en välskött och rymlig enplansvilla med inredd källare. Man har tagit väl hand om huset och genomfört många renoveringar genom åren, bland annat nya badrum och nytt kök. Härliga umgängesytor, tre - fyra sovrum, inglasad altan med anslutande trädäck med tak samt en härlig trädgård med fri baksida mot naturen är bara något av det som erbjuds. Låga driftkostnader tack vare markvärme och garage i nära anslutning till huset. Lugnt och barnvänligt läge med närhet till kommunikationer, skolor, strövområden samt affärer. En perfekt bostad för barnfamiljen. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Blåbärsvägen 19, Rörstorp, Värnamo kommun

Blåbärsvägen 19

Lägenhet
Rörstorp, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 250 000 kr
101 m²
4 rum
vån 3/3
5 918 kr/mån
12 376 kr/m²

Välkommen till Blåbärsvägen 19! Högst upp i huset finner du denna uppdaterade och rymliga fyra där du kan flytta direkt in. Här får du renoverade ytskikt, bra förvaringsmöjligheter, rymligt kök, vardagsrum, två badrum, tre sovrum och inglasad balkong. Allt i en bra planlösning med härligt ljusinsläpp. Här bor du i en välskött förening med låg avgift på populära Rörstorp. Föreningen har gjort de flesta större renoveringar samt tillhandahåller en trivsam utemiljö med lekplatser, bänkar och grönytor. Närhet till det mesta som förskola, mataffärer, vårdcentral och naturen. Välkommen hem!

 • Balkong
Apelsinvägen 5, Gröndal, Värnamo kommun

Apelsinvägen 5

Villa
Gröndal, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
3 950 000 kr
192 m²
8 rum
1 032 m² tomt

Stig in i detta rymliga 5-sovrumshem där solens strålar fyller varje hörn. Med ett modernt kök, 2 badrum och generöst med förvaring är detta hemmet som den större familjen drömt om. I bra skick och med ett isolerat garage erbjuder det en perfekt fristad i ett fridfullt område. Njut av närheten till alla bekvämligheter utan att störas av trafik - här väntar ditt nya hem på dig!

 • Balkong
 • Uteplats
Ringvägen 11, Rörstorp, Värnamo kommun

Ringvägen 11

Lägenhet
Rörstorp, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
950 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 726 kr/mån
13 103 kr/m²

Välkommen till Ringvägen 11 och denna fantastiskt väl omhändertagna lägenhet! Högt upp i huset har vi en rymlig trerummare med modernt kök och integrerade vitvaror, helkaklat badrum, två sovrum och stort allrum med utgång till inglasad balkong. Stora fönster i varje rum ger rikligt med ljusinsläpp och från köket och ett av rummen har man utsikt över den trevliga innergården som ständigt hålls i fint skick. Här är det bara att flytta in och trivas! Brf Rörestorpshus 1 är en välskött och stabil förening som bland annat tillhandahåller tvättstuga, cykelrum, källarförråd och en trevlig innergård med lekplats för barnen. I närheten av bostaden finns matbutiker, skolor, förskolor, vårdcentral och inte långt ifrån ligger centrum där du på cykel eller med en promenad lätt tar dig till. Välkommen på visning!

 • Balkong
Svensbygd 9, Rusken, Värnamo kommun

Svensbygd 9

Fritidshus
Rusken, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
950 000 kr
28 + 28 m²
4 rum
2 930 m² tomt

Välkommen till din drömfritid! Detta charmiga och nyrenoverade fritidshus med en imponerande tomt på hela 2930 kvm är en pärla som du inte vill missa. Med en perfekt kombination av avskildhet från stadslivet och närhet till naturen och sjön, erbjuder detta lilla fritidshus en idyllisk tillflyktsort som du kommer att älska. Fastigheten är vackert belägen och ger dig en känsla av ro och frid även om grannar finns intill. Uteplatserna inbjuder till grillkvällar, avkoppling och härliga frukostar med fågelkvitter som bakgrundssång. Med en genomtänkt layout på varje plan har varje hörn utnyttjats på bästa sätt. Du välkomnas in av ett ljust och luftigt allrum som är hjärtat i hemmet med två mysiga sovrum precis intill. Trappan leder ner till allrummet i källaren, och du känner genast att detta är ett ställe där du kan slappna av och känna dig hemma. Den mysiga källaren erbjuder ett enklare kök som smälter samman med ett generöst allrum med en vacker öppen spis. Ett nyrenoverat badrum med dusch, toalett och handfat finner man även i källaren. På fastigheten finns det även två enklare byggnader som ger extra utrymme för kreativitet och förvaring. En mindre timmerstuga som behöver putsas till lite för att återfinna sitt bästa jag och en enklare byggnad för lagring av ved och eventuellt en snickarbod/förvara trädgårdsredskap. Det är värt att nämna att detta fritidshus har genomgått en omfattande renovering och är i utmärkt skick. Du kan flytta in direkt och börja skapa dina egna minnen utan att behöva tänka på större projekt. Så om du söker efter en fridfull reträtt i naturen, då är detta fritidshus det du har letat efter. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka charmen med detta unika fritidshus på nära håll.

 • Uteplats
Hallanäsvägen 6, Gnosjö, Gnosjö kommun

Hallanäsvägen 6

Villa
Gnosjö, Gnosjö kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 375 000 kr
118 + 85 m²
5 rum
1 006 m² tomt

Välkommen till Hallanäsvägen 6! Här erbjuds rejäl 1,5-plans tegelvilla med källare på lugnt läge med baksida mot grönområde. Bra planlösning med hemtrevligt kök, ljust vardagsrum, upp till fyra sovrum och en källare med hobbyrum, förvaringsmöjligheter samt groventré. Integrerat garage och enklare uterum finns. Energisnål uppvärmning med bergvärme. På Hallanäs bor man lugnt och barnvänligt med ett par minuters promenad till affär, service och naturen.

 • Uteplats
Östra Allégatan 12, Skillingaryd, Vaggeryds kommun

Östra Allégatan 12

Villa
Skillingaryd, Vaggeryds kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 750 000 kr
140 + 8 m²
5 rum
848 m² tomt

Välkommen till Östra Allégatan 12! Med närhet till centrum, livsmedelsaffär, idrottsanläggning, skola, förskola och naturen hittar du denna välplanerade 1,5-plansvilla med fristående garage. Planlösning med generösa sociala ytor, tre sovrum med möjlighet till fler, dubbla badrum, rymligt kök och tvättstuga med groventré. Lättskött trädgård med gräsmatta för lek och spel och en självgående gräsklippare som gör jobbet åt dig. Perfekt för barnfamiljen!

 • Balkong
Björkgatan 4, Gnosjö, Gnosjö kommun

Björkgatan 4

Villa
Gnosjö, Gnosjö kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 200 000 kr
104 + 104 m²
6 rum
1 127 m² tomt

Villa med bra planlösning för familjen, bland annat dubbla allrum, fyra sovrum i samma plan och massor med utrymme för hobby och förvaring i källaren. Stor trädgårdstomt med rejäl uteplats och lekvänlig gräsmatta. Fristående garage med renoveringsbehov finns. På populära Åviken bor man nära skola, förskola, Töllstorps friluftsområde och naturen. Välkommen!

 • Uteplats
Kulltorpsvägen 13, Lanna, Värnamo kommun

Kulltorpsvägen 13

Villa
Lanna, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
975 000 kr
122 + 92 m²
5 rum
960 m² tomt

Välkommen till Kulltorpsvägen 13! Här erbjuds gedigen tegelvilla i 1,5-plan med källare, bra planlösning och vattenburet värmesystem. I Lanna bor man lugnt och barnvänligt.

 • Uteplats
Kyrkvägen 7, Rydaholm, Värnamo kommun

Kyrkvägen 7

Villa
Rydaholm, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 595 000 kr
95 + 116 m²
6 rum
756 m² tomt

Gedigen enplansvilla med källare där flera större renoveringar utförts t ex tak, fönster, dränering, kök och badrum. Det mesta av el och vvs är utbytt 2019 samt ytskikt uppdaterade. Vidbyggt garage finns. Bra läge med baksida och uterum mot sydväst. Smidig och ekonomisk uppvärmning med bergvärme. Välkommen hem!

 • Uteplats
Vällersten, Värnamo, Värnamo kommun

Vällersten

Tomt
Värnamo, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
425 000 kr
2 000 m² tomt

Äntligen, lantliga tomter finns nu till försäljning och väntar på att bebyggas! Beläget ca 5 km nordväst om Värnamo utmed väg 151 med ett lugnt och lantligt läge. Här bor man med ett fåtal grannar och hela den vackra naturen runt omkring sig. Till Värnamo centrum tar man sig enkelt med bilen på några minuter eller så kliver man på bussen vid hållplatsen strax intill. Avståndet är också lämpligt för en cykeltur! Tanken är att tre tomter om ca 2000 kvm skall styckas av och viss möjlighet att påverka storlek och tomtgräns finns. Tomterna ligger utanför detaljplanelagt område och förhandsbesked om uppförande av bostadsbyggnad finns men du väljer själv vilket hus du vill bygga. Pris per tomt är 425.000 kr inkl. avstyckningskostnad. VA- och el-anslutningar tillkommer.

Visar alla 13