Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Robin Stark

Robin Stark

Om mig

Är du redo att utforska möjligheter inför ditt nästa boende tillsammans med mig?

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sandsjön 4, Vaggeryd, Vaggeryds kommun

Sandsjön 4

Villa
Vaggeryd, Vaggeryds kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
4 895 000 kr
160 m²
4 rum
2 100 m² tomt

Stig in i denna arkitektritade villa, där varje detalj är genomtänkt och inget har lämnats åt slumpen. Med ett solitt lösvirke som grund och en omsorg som genomsyrar detta charmiga hem. I köket möts du av generösa ytor och exklusiv utrustning. Materialvalen är noga utvalda och smälter väl samman med omgivningen. Här finns en praktisk vedspis, en elegant vinkyl och en öppen spis som värmer upp den murade väggen och skapar en rustik och hemtrevlig atmosfär. I vardagsrummet smälter trägolvet och den murade väggen samman med de naturnära färgerna och materialen som har noggrant valts ut. Atmosfären är inbjudande, med en ny öppen spis och en utgång till trädäcket där sjön fångar blickarna i en harmonisk stämning. Sovrummen bjuder på generösa ytor och väl valda färger för att skapa en lugnande atmosfär. Det finns gott om plats för kläder och förvaring, samt möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum om behovet uppstår. Trägolv och parkett ger en varm och välkomnande känsla genom hela huset, medan de båda entréerna pryds av praktiska klinkers. Två badrum finns i bostaden varav ett är anmärkningsvärt och har spännande materialval som smälter samman med det naturnära läget och bekvämligheter som golvvärme, dusch och bubbelbadkar. Utöver bostaden finns det en carport, ett garage och en bastu som lockar till en härlig naturnära njutning både under vackra sommarkvällar och frostiga vintrar. Miljön runt omkring denna förtrollande fastigheten, belägen vid Sandsjön, är anmärkningsvärt vacker med både skog, sjö och fågelkvitter. Detta hem är en tillflyktsort som skapar en magisk känsla av lugn och fridfullhet, med bekväma förbindelser till både Vaggeryd och Jönköping. Varmt välkommen att anmälda dig till en visning av denna exklusiva villa i ett naturnära område.

  • Uteplats
Värnamovägen 28, Hånger, Värnamo kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Värnamovägen 28

Villa
Hånger, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 675 000 kr
101 + 70 m²
6 rum
1 576 m² tomt

Välkommen till denna fastighet belägen strax innan samhället Hånger. Trevligt läge med en härlig lantlig känsla på baksidan där man ser ut över åkerlandskapet och möjlighet till att finna ett rådjur eller två. Väl inne möts du av en trevlig hall där varje steg är välkommet av ett nylagt golv från 2020. En toalett vid entrén som underlättar vardagen. Vägen leder dig vidare till det nyrenoverade köket där golvvärmen från 2022 bjuder in till gemensamma stunder och vidare in i matsalen och vardagsrummet. Fiber anslutningen säkerställer att modern kommunikation är enkelt tillgänglig i hela huset, medan bergvärmen från 2019, nyare fönster (2011) och den möjlighet till luft-luft kyla och värme (2023) ger en behaglig atmosfär året runt. För de soliga dagarna finns trädäck både i öst och väst för att njuta av utomhuslivet, medan den uteplatsen erbjuder en plats för avkoppling och samvaro som nås via vardagsrummet. Inuti huset finner du generösa utrymmen fördelade över flera våningar, med sovrum och allrum som erbjuder plats för både vila och lek. Kanske lockar kattvindarna till äventyr för de små, medan källaren med sina generösa utrymmen erbjuder många möjligheter. Badrummet (2012) med både dusch och badkar erbjuder avkoppling efter en lång dag, medan tvättstugan från 2023 gör vardagens sysslor till en fröjd. Ytterdörrarna byttes 2022 för att säkerställa både säkerhet och stil, medan det stora garaget på 50kvm står redo att hysa dina fordon och projekt. Med flera stammar som är utbytta till plast och genomgången el och dränerat är detta hemmet redo att välkomna nya ägare. Med lite kärlek till fasaden, som behöver en målning, kommer detta hus att lysa ännu mer och bli en ljusglimt i området. Ta chansen att göra detta till ditt nya hem och skapa dina egna minnen i denna välkomnande miljö.

  • Uteplats
Järnvägsgatan 7, Nissafors, Gnosjö kommun

Järnvägsgatan 7

Villa
Nissafors, Gnosjö kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
695 000 kr
88 + 88 m²
4 rum
1 554 m² tomt

Stig in i detta gedigna hem beläget i ett trevligt och mindre samhälle med närhet till Gnosjö. Här möts du av en atmosfär av trygghet och beständighet, där taket och ytterdörrarna nyligen bytts ut för att säkerställa långvarig kvalitet. Den generösa trädgårdshörntomten erbjuder gott om utrymme för utomhusaktiviteter och rekreation, medan garaget i källaren tillhandahåller praktisk parkering eller skydd för fordonet. Stora och generösa utrymmen i källaren för både förvaring eller hobbyverksamhet finns. På tala om förvaringsmöjligheter finns det även gott om det på vinden. Inuti finner du en mix av det gamla och det bekväma, med en bevarad charm som bär på årens erfarenhet. Köket behåller sin autenticitet. Upptäck de generösa sällskapsytorna och de rymliga sovrummen, var och en erbjudande gott om plats för vardagens liv och livskvalitet.. Med robust och en välbevarad karaktär är detta hemmet för dig som värdesätter tradition, kvalité och trygghet.

Hembygdsvägen 16, Horda, Värnamo kommun

Hembygdsvägen 16

Villa
Horda, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
950 000 kr
96 + 76 m²
4 rum
1 261 m² tomt

Välkommen till Horda! Detta hem har allt som behövs: 2 större sovrum och en extra flexibel yta för kontor eller ytterligare ett sovrum. Rymligt vardagsrum med högt i tak och golvvärme. Garaget nås från huset via källaren. Två badrum för extra bekvämlighet och ett kök som skapar matglädje. Luft/vatten värmepanna och 3-glas fönster. Ute finner du en carport/förråd och en solig söderlägesaltan. Horda är en lugn och familjevänlig ort och hörntomtshus erbjuder extra utrymme. Kontakta mig för mer info eller visning.

  • Uteplats
Villagatan 6, Forsheda, Värnamo kommun

Villagatan 6

Villa
Forsheda, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
995 000 kr
112 + 105 m²
4 rum
1 290 m² tomt

Unik möjlighet i charmiga Forsheda! Denna fastighet erbjuder 2-3 sovrum, vardagsrum, praktiskt kök, och generösa förvaringsmöjligheter i källaren. Villan är i behov av renovering men är fullt bebolig. Skapa ditt drömboende med flexibel planlösning. Lugnt område, allt inom räckhåll. Hör av er om intresse finns, visning sker löpande.

  • Balkong
  • Uteplats
Västerliden 4, Marås, Gnosjö kommun

Västerliden 4

Villa
Marås, Gnosjö kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 665 000 kr
110 + 70 m²
6 rum
621 m² tomt

NYTT PRIS! Låt mig introducera er till denna fantastiska 1 1/2-plansvilla med källare som har genomgått en omfattande makeover. Här har inget lämnats åt slumpen. Vi talar om takbyte, nya fönster, kök, badrum, ett stort trädäck, det moderna värmesystem och mycket mer. Men en av höjdpunkterna är den generösa källaren, som kan användas för förvaring eller omvandlas till din drömbiograf. Om du är intresserad av att uppleva detta i verkligheten, är du välkommen att boka en visning med mig.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 6