Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Robin Stark

Robin Stark

Om mig

Är du redo att utforska möjligheter inför ditt nästa boende tillsammans med mig?

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nederled Slättaberg 1, Rydaholm, Värnamo kommun
  • Lör 26 okt kl 15:00
Nederled Slättaberg 1, Rydaholm, Värnamo kommun, bild 2
Nederled Slättaberg 1, Rydaholm, Värnamo kommun, bild 3

Nederled Slättaberg 1

Gård/Skog
Rydaholm, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
2 750 000 kr
120 m²
4 rum
16,5 ha tomt

Välkommen till denna idylliska fastighet om totalt 16,5 hektar mark, belägen i ett naturskönt läge med både skog och åkermark! Här får du det bästa av två världar – en charmig bostad med modern komfort och stora ytor för både skogsbruk och jordbruk. Den hemtrevliga bostaden värms upp med jordvärme (installerad för ca 7 år sedan) och har ett reningsverk med el-central. Här finns fiber, vilket gör det enkelt att kombinera ett lantligt liv med dagens digitala behov. Taktegel byttes för ca 20 år sedan och fasadens panel har delvis bytts ut, vilket ger en välskött exteriör. Fönster med 3-glas bidrar till energibesparingar och ökad komfort samt att det är ny dragen el i hela huset.. Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum med en värmande kamin, en perfekt plats för avkoppling. Köket är i gott skick och utrustat med en fristående vedspis, vilket ger extra charm och funktionalitet. I anslutning till köket ligger ett badrum/tvättstuga som renoverades för ca 5 år sedan, vilket innebär fräscha ytskikt och modern funktion. Sovrummet är ljust och rymligt, medan bostaden också erbjuder en hall med goda förvaringsmöjligheter. Utöver det finns ett enklare inglasat uterum, perfekt för sommarkvällarna, samt en veranda och en uteplats vid groventrén som bjuder in till utomhusvistelser. Fastigheten består av 10 hektar skogsmark, 4 hektar åkermark, 1 hektar betesmark och 1 hektar skogsimpediment. Byggnaderna runt bostaden inkluderar en dubbel carport, ett vedförråd, en charmig snickarbo, och ett välskött stall med 2 boxar och fräsch sadelkammare – idealiskt för hästentusiaster. Dessutom finns en isolerad gäststuga med el-element, perfekt för besökare, samt en maskin-carport och en praktisk jordkällare. Fastigheten är även utrustad med solceller (2022) som producerar ca 8,6 kWh. En gedigen och välskött fastighet med stora möjligheter, oavsett om du drömmer om skogsbruk, lantbruk eller bara ett lugnt och naturnära boende. Välkommen att höra av dig för mer information eller boka dig på visning.

  • Premium
Källebergsvägen 11, Forsheda, Värnamo kommun
  • Sön 27 okt kl 11:30
Källebergsvägen 11, Forsheda, Värnamo kommun, bild 2
Källebergsvägen 11, Forsheda, Värnamo kommun, bild 3

Källebergsvägen 11

Villa
Forsheda, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
2 495 000 kr
124 + 60 m²
6 rum
925 m² tomt

Välkommen in i detta eleganta hem där varje detalj är noggrant genomtänkt och utförd med precision. Här möts du av ett elegant hus och en välkomnande trädgård som bjuder in till avkoppling och social samvaro. Inne i huset är varje rum ett levande exempel på modern komfort och stil. Hallen har renoverats med en smakfull touch, medan det nya toppmoderna badrummet ståtar med toppmodern ventilation och golvvärme. Köket med en smakfull stil, är en dröm för både matlagning och umgänge. Det finns ingen anledning att oroa sig för underhåll här – taket, trallen och dräneringen är alla bytta, stammar och el har förnyats och har blivit ett smarthem samtidigt som källaren är tilläggsisolerad, nya fönster, bra ventilation och elegant utfört. I vardagsrummet skapar den nyrenoverade kaminen och de fräscha ytskikten en varm och inbjudande atmosfär. Den nya trappan leder dig till en praktisk källare med flera sovrum, ett kombinerat sov- och vardagsrum och ett pannrum som utrustats med modern luft/vatten-teknik från Mitsubishi. På övervåningen väntar ett stilrent badrum och tre sovrum som var och ett har sin egen charm, inklusive ett rum med kamin för extra mys. Med isolerade kattvindar och gott om plats för gäster eller familj, är detta ett hem där varje detalj har förfinats för att skapa en perfekt balans mellan modern livsstil och klassisk komfort. Välkommen till ett hem där "goals" möter verklig modernitet, och där varje vinkel utstrålar kvalitet och omtanke.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Ringvägen 29, Bredaryd, Värnamo kommun
  • Sön 27 okt kl 14:30
Ringvägen 29, Bredaryd, Värnamo kommun, bild 2
Ringvägen 29, Bredaryd, Värnamo kommun, bild 3

Ringvägen 29

Villa
Bredaryd, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 695 000 kr
132 + 73 m²
5 rum
1 044 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hem som bjuder på både bekvämlighet och potential! Här möts du av ett öppet och fint kök från BT kök, perfekt för både vardagsmiddagar och festliga tillställningar. Bostaden har tre sovrum och två rymliga vardagsrum, som ger utrymme för både avkoppling och umgänge. Badrummet är smakfullt inrett med kakel och klinkers i fint skick. Den härliga inglasade altanen, utrustad med betongplatta och ett rejält tak samt skjutpartier, förlänger utomhussäsongen och blir en favoritplats för både morgonkaffet och kvällsmiddagar. I källaren finner du två förråd/matkällare, ett duschrum med bastu och möjlighet till en extra toalett. Källaren är i behov av en liten uppfräschning, vilket ger dig möjlighet att sätta din egen prägel på utrymmet. Den mindre tvättstugan gör hushållsarbetet smidigt. Bostaden har gott om förvaringsutrymme, inklusive ett intilliggande garage och förråd, får du plats med allt du behöver och lite till. Tomten erbjuder trevliga uteplatser och ett fint växthus för den trädgårdsintresserade. Den fridfulla baksidan har en vacker utsikt mot hembygdsparken, vilket skapar en lugn och rogivande miljö. Området är både lugnt och trivsamt, med närhet till hembygdsparken och fotbollsplanen samt enkelt att ta sig till skolor och dagligvarubutiker gör det till ett optimalt läge för en småbarnsfamilj som vill ha nära till både natur, fritidsaktiviteter och bekvämligheter. Ett hem med stor potential och ett fantastiskt läge – perfekt för dig som vill skapa ditt drömboende!

  • Premium
  • Uteplats
Lagastigen 34, Värnamo, Värnamo kommun
  • Fre 25 okt kl 16:00

Lagastigen 34

Lägenhet
Värnamo, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
995 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 1/6
3 652 kr/mån
18 952 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma bostadsrätt som erbjuder ett lugnt och centralt boende. Här kan du njuta av en stor balkong med utsikt mot det grönskande församlingshemmet – perfekt för morgonkaffet eller härliga middagar. När du kliver in möts du av ett rymligt vardagsrum med vacker parkett, Vidare finner du ett äldre, men välfungerande kök. Sovrummet bjuder på en lugn och harmonisk atmosfär, perfekt för god natts sömn. Badrummet är smart planerat, och du har en mindre tvättmaskin som gör vardagsbestyren lite enklare. Denna bostadsrättsförening, HSB Brf Skölden, är välkänd för sin välskötta och stabila verksamhet. Föreningen erbjuder bekvämligheter som tvättstugor, en övernattningslägenhet för gäster, en lekplats för de små, cykelrum för säker förvaring samt en trevlig och välskött innergård där du kan umgås med grannarna och vänner eller bara koppla av. Föreningens omsorg och uppmärksamhet på detaljer är uppenbar genom dess dedikerade vaktmästare. Du kan vara trygg med att föreningen tar hand om gemensamma ytor och ser till att allt är i bästa skick. Dessutom är läget perfekt, med närhet till centrum. Här hittar du allt från matbutiker, butiker, restauranger och caféer för att möta alla dina behov och önskemål. Sammanfattningsvis, ett boende som är redo för nästa ägare. Balkongen blir snabbt din favoritplats, närhet till centrum och en trygg och stabil förening, vad mer kan begäras av en bostadsrätt?

  • Plus
  • Hiss
Kvarnbergsvägen 9, Lanna, Värnamo kommun
  • Sön 27 okt kl 13:00
Kvarnbergsvägen 9, Lanna, Värnamo kommun, bild 2
Kvarnbergsvägen 9, Lanna, Värnamo kommun, bild 3

Kvarnbergsvägen 9

Villa
Lanna, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 695 000 kr
113 + 12 m²
4 rum
2 032 m² tomt

Stig in i detta charmiga hem där modern komfort möter tidlös elegans. Villan har genomgått flera stora renoveringar och du kan med fördel flytta in och njuta av ett bekymmersfritt boende framöver. Planlösningen är till fördel även genomtänkt och är väl anpassad efter husets möjligheter. Den väl tilltagna hallen hälsar dig välkommen med öppna armar, medan det smakfulla köket är genomtänkt att passa både huset och omgivningen. I vardagsrummet finner du en mysig kakelugn, perfekt för att skapa en varm och inbjudande atmosfär, medan matrummet erbjuder en plats för gemenskap och måltider med nära och kära. Badrummet som ligger på entréplan är välkommande och har en modern trevlig touch. På övervåningen finner du flera mysiga sovrum, varav ett med klädkammare och en balkong där du kan njuta av brisen från vind i morgonsolen med en vacker utsikt över den lantliga omgivningen. Utöver sovrummen finns även ett badrum på övervåningen som är i ett äldre skick. I källaren finner du praktiska förråd och en tvättstuga som gör det till enkla vardagen att rulla på smidigt. Källaren är enbart under en del av huset och resterande delen är en krypgrund där en inspektionslucka finns tillgänglig. På det generösa trädäcket kan du koppla av i badtunnan med vatten direkt anslutet till avloppet för enkel tömning av vattnet. Njut av en härlig grill stund på kvällen med nära och kära medans ni kollar ut över hästarna som springer fritt i hagarna runt omkring. Huset har 3-glasfönstren och jordvärme för att skapa en energieffektiv villa och hålla nere driftkostnaderna. Golvvärme finns delvis i huset och där det inte finns är det förberett för att enkelt koppla på om önskan finns för det. Stammarna och elen har genomgått en omfattande omgörning, vilket ger dig en trygg och pålitlig infrastruktur genom huset. I huset finns fiber inkopplat för snabb internetuppkoppling och har en modern avloppsanläggning med en 3-kammarbrunn med infiltration för optimal miljöhänsyn. Denna fastighet är omgiven av en lantlig miljö som andas lugn och ro. Med sin trevliga charm och närhet till naturen är det lätt att känna sig hemma här. Omkringliggande hagar med glada hästar som löper fritt, vilket ger en idyllisk och fridfull atmosfär. Med grönskande fält och skogar inom räckhåll erbjuder omgivningen gott om möjligheter till utomhusaktiviteter och avkopplande promenader. Miss inte chansen att bli ägare till detta hem där nuvarande ägare har tänkt igenom varje detalj och omsorgsfullt skapat en trevlig harmonin mellan stil, komfort och funktionalitet. Kontakta mig för vidare information eller för att boka en visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Bredaryd Sörholmen 1, Bredaryd, Värnamo kommun
  • Sön 27 okt kl 16:00
Bredaryd Sörholmen 1, Bredaryd, Värnamo kommun, bild 2
Bredaryd Sörholmen 1, Bredaryd, Värnamo kommun, bild 3

Bredaryd Sörholmen 1

Gård/Skog
Bredaryd, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
4 495 000 kr
139 + 25 m²
5 rum
24,6 ha tomt

Välkommen till denna charmiga gård, en plats där lantligt lugn möter modern bekvämlighet. Med sina ca 25 hektar erbjuder fastigheten ett varierat landskap med 17 hektar skog, 2 hektar skogsimpediment och 5 hektar åkermark. Bostaden ligger centralt på markerna och gränsar till Lillån, där fastigheten har fiskerätt, vilket skapar en idyllisk miljö för naturälskaren. Samtidigt har fastigheten enbart 3km till bredaryd och det finns skolskjuts som avgår 200 meter från huset. Den gedigna ladugården har genomgått renoveringar och erbjuder både stall, loge och gott om förvaringsutrymme. Dessutom finns en carport som rymmer stora fordon. På gården finns även en lillstuga som passar perfekt för gäster och har utrymme för verkstad samt en källardel. En jordkällare kompletterar fastighetens många praktiska funktioner. Bostadshuset är ett mysigt, lantligt hem som har uppdaterats för att möta moderna behov. Ett rymligt badrum byggdes till 2007, och det finns även ett äldre badrum. Köket, som renoverades 2007, är utrustat med fungerande vedspisar. På entréplanet finner du ytterligare ett matrum, ett vardagsrum och en utgång till den inglasade altanen, perfekt för avkoppling året runt. Ovanvåningen består av tre sovrum, och vinden, som har golv och är i fint skick, erbjuder extra förvaringsutrymme eller möjlighet till utveckling. Källardelen inrymmer tvättstugan medan resterande del av huset står på en krypgrund. Denna gård är en idealisk plats för den som söker ett lantligt liv med närhet till naturen och möjligheter att både bo bekvämt och bedriva mindre jordbruk eller skogsbruk. Välkommen att upptäcka allt denna fantastiska fastighet har att erbjuda!

  • Premium
Hantverkaregatan 15, Skillingaryd, Vaggeryds kommun
  • Tis 29 okt kl 16:00

Hantverkaregatan 15

Villa
Skillingaryd, Vaggeryds kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 650 000 kr
121 + 52 m²
5 rum
693 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villan som kombinerar modern komfort med tidlös stil. Fiber är indraget för smidig uppkoppling, och huset är utrustat med energieffektiva 3-glasfönster från 2018 och fjärrvärme med ny central från 2023, vilket både ökar trivseln och sänker energikostnaderna. Fasaden har blivit omgjord till puts under 2018. På entréplan finner du ett vardagsrum, två sovrum och ett badrum som renoverades 2016. Här finns också en praktisk klädkammare samt ett kök. En trappa upp finns ytterligare två sovrum, båda med egna klädkammare, samt en toalett som, precis som badrummet, renoverades 2016. Här uppe finns också två förråd för extra förvaring. Källarvåningen erbjuder ett isolerat sovrum, en tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare. Här finns även flera förråd, ett mindre kontor eller extra förvaringsutrymme, samt en matkällare som är perfekt för förvaring av livsmedel. Välkommen på visning på Hantverkaregatan 15 i Skillingaryd!

  • Plus
  • Uteplats
Hasselvägen 1, Rydaholm, Värnamo kommun
  • Lör 26 okt kl 16:00

Hasselvägen 1

Villa
Rydaholm, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 195 000 kr
101 + 28 m²
4 rum
1 011 m² tomt

Välkommen till ett hem där varje rum bjuder på något speciellt och där modern komfort möter tidlös charm. När du kliver in genom dörren möts du av en hall med nya ytskikt och en effektiv luft/luft värmepump, vilket ger en fräsch och inbjudande atmosfär. Huset erbjuder flera sovrum, varav ett med en praktisk utgång till uterummet. Badrummet renoverades runt 2019 och erbjuder fräscha och moderna faciliteter. Köket har uppdaterats med nya skåpluckor och en ny kyl från 2024. Vardagsrummet är rymligt och ljust och gott om utrymme för att vara flexibelt. Det inglasade uterummet samt det trevliga trädäcket inbjuder till många sköna stunder utomhus, oavsett väder. I källaren finns en gillestuga utrustad med en luft/luft värmepump och en fullt fungerande kamin – perfekt för mysiga kvällar. Här finns också ytterligare ett sovrum, en tvättstuga med en ny tvättmaskin och en torktumlare, samt två klädkammare. Källarvåningen rymmer även en toalett, ett duschrum med bastu och ett hobbyrum för den kreativa själen. För den händige finns en verkstad och ett garage med uppgång till källaren, som även det är av äldre snitt men fullt fungerande. Närområdet runt fastigheten är en lugn och trivsam plats med närhet till bekvämligheterna som finns i Rydaholm. Varmt välkomna att boka in er till en visning av denna fastigheten.

  • Plus
  • Uteplats
Götavägen 22D, Ovanför Viadukten, Värnamo kommun

Götavägen 22D

Lägenhet
Ovanför Viadukten, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
2 200 000 kr
97,6 m²
4 rum
vån 1/2
4 838 kr/mån
22 541 kr/m²

I den populära föreningen Brf Backen finner du denna rymliga bostadsrätt fördelad på 4 rum och en boyta på 98 kvm. Bostadsrätten är helt renoverad med både nytt kök, ny toalett och nytt duschrum båda med utrustade med golvvärme, nya innerdörrar och nya ytskikt. Med en idealisk placering på första våning med en halvtrappa upp erbjuds en bekväm tillvaro och lättillgänglighet. Bostaden har en öppen balkong och har lätt tillgänglighet till tvättstuga, förråd och cykelförvaring. Atmosfären i området är trevlig och närhet till både lekplats precis utanför, stora gröna ytor och närhet till både förskolor, skolor och matbutiker. Denna bostadsrätten är belägen i en gammal och stabil förening som har en god ekonomi och en billig månadsavgift där värme, VA, sopor m.m. ingår i avgiften. Det finns möjlighet till både garage och parkeringar via föreningen mot en avgift. Nytt i föreningen 2024 är att det finns 4 stycken laddplatser för elbilar. Denna bostadsrätt kan bli starten på något nytt och spännande för dig som söker en större lägenhet som är renoverad, bra område och inte massa trappor att springa i. Välkommen till ett trevligt boende i ett omtyckt område!

  • Balkong
Talavidsgatan 15, Rydaholm, Värnamo kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Lör 26 okt kl 17:00

Talavidsgatan 15

Villa
Rydaholm, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
750 000 kr
110 + 102 m²
6 rum
1 240 m² tomt

Välkommen till detta rymliga och inbjudande hem, perfekt beläget i ett lugnt och trivsamt område. Här möts du av en stor och välkomnande hall som leder vidare till ett generöst kök där allt nödvändigt finns till hands. Den öppna planlösningen mellan det stora vardagsrummet och matrummet skapar en härlig atmosfär för både familjemiddagar och sociala tillställningar. Från vardagsrummet når du den delvis inglasade altanen, en idealisk plats för en härlig frukost eller en grillkväll. Den fungerande kaminen och nyligen slipade trägolv i vardagsrummet och matrummet bidrar till en varm och inbjudande känsla. På entréplan finns även en toalett med möjlighet för dusch och delvis renoverade ytskikt. Ovanvåningen erbjuder fyra rymliga sovrum, där ytskikten delvis har renoverats för att skapa en fräsch och modern känsla. Ett av sovrummen har dessutom utgång till en balkong, perfekt för morgonkaffet eller en stunds avkoppling. Här finns även ett badrum och flera förvaringsmöjligheter, vilket gör ovanvåningen både praktisk och bekväm. Källaren i detta hus erbjuder goda förvaringsmöjligheter samt två garage, vilket ger gott om plats för bilar, verktyg och andra förnödenheter. Här hittar du även en tvättstuga, ett tork-/hobbyrum och ett pannrum med gott om förvaring för pellets eller ved. Utomhus väntar en stor tomt med många möjligheter. Här kan du skapa en frodig trädgård, odla dina egna grönsaker eller låta barnen leka fritt i en trygg miljö. Sammanfattningsvis är detta ett hem som erbjuder både utrymme och komfort i ett lugnt och familjevänligt område. Kom och upptäck alla fördelar med just denna fastigheten. Välkommen att kontakta mig för mer information. Robin Stark 073 021 74 30

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Västerliden 4, Marås, Gnosjö kommun

Västerliden 4

Villa
Marås, Gnosjö kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 590 000 kr
110 + 70 m²
6 rum
621 m² tomt

Välkommen till ett fantastiskt hem som genomgått omfattande renoveringar för att uppnå högsta standard och bekvämlighet. Här möts du av en stilfull interiör med nya ytskikt, moderna vitvaror och genomtänkta lösningar som en platsbyggd garderob och köksö. Huset erbjuder tre rymliga sovrum, ett elegant vardagsrum med utgång till trädgården och flera nyrenoverade badrum. Källarplanet bjuder på en praktisk tvättstuga, en inbjudande bastu och ett mysigt hobbyrum. Den nyanlagda trädgården och det nybyggda trädäcket runt huset gör utomhusmiljön lika trivsam som insidan. Med alla dessa förbättringar är detta hem redo att flyttas in i direkt för ett bekymmersfritt boende.

  • Balkong
  • Uteplats
Horda Pöskebo 1, Horda, Värnamo kommun

Horda Pöskebo 1

Villa
Horda, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
2 895 000 kr
85 m²
4 rum
1,3 ha tomt

Välkommen till denna förtrollande fastigheten som perfekt balanserar modern komfort och skandinavisk elegans. Denna fastighet, omgiven av en naturskön tomt på cirka 1,4 hektar, har genomgått omfattande renoveringar under 2023/2024. Här får du ett hem där varje detalj är genomtänkt och utförd med omsorg. Det stora trädäcket bjuder in till magiska stunder året runt, med plats för avkoppling och umgänge i en miljö som behöver upplevas på plats. På nedervåningen välkomnas du av en rymlig och mysig hall med en kamin som omfamnar dig med värme. De nya ytskikten ger en fräsch och modern känsla. Köket är helt nyrenoverat med stilrena materialval och toppmoderna lösningar, perfekt för den matlagnings intresserade. Badrummet är lyxigt med kakel och klinkers, golvvärme och en komplett utrustning som inkluderar dusch, tvättmaskin och torktumlare. Den tidigare inglasade altanen har förvandlats till ett rymligt och ljust vardagsrum med en ny luft/luft värmepump från Daikin, som kan styras via Wi-Fi för optimal komfort året runt. Även fönsterna och elen är ny, med en modern säkringsdosa och nya eluttag i hela huset, vilket säkerställer säkerhet och bekvämlighet. På övervåningen möts du av nya ytskikt, ett mysigt sovrum och ett bekvämt vardagsrum, perfekt för avkoppling efter en lång dag. Utomhus är miljön lika imponerande med en ny djupborrad brunn och ett avancerat Ecowater vattenfilter system som kan styras via Wi-Fi, vilket garanterar rent vatten av högsta kvalitet. Fiber är inkopplat och kompletterar husets funktioner väl. Den södra fasaden har bytts ut helt och huset har målats om både invändigt och utvändigt, vilket ger ett fräscht och stilrent intryck. Nya hängrännor och stuprör kompletterar husets moderna exteriör. Förutom huvudbyggnaden finns här även en gäststuga, en ladugård, ett förråd för kärran, en verkstad med kamin och en bastu i utmärkt skick. Vedskjulet och det relativt nya trädgårdsförrådet är perfekta för den trädgårdsintresserade. Välkommen till en plats där varje årstid har sin egen magi, och där du kan skapa minnen för livet i ett hem som är både stilfullt och funktionellt!

  • Uteplats
Järnvägsgatan 7, Nissafors, Gnosjö kommun

Järnvägsgatan 7

Villa
Nissafors, Gnosjö kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
650 000 kr
88 + 88 m²
4 rum
1 554 m² tomt

Stig in i detta gedigna hem beläget i ett trevligt och mindre samhälle med närhet till Gnosjö. Här möts du av en atmosfär av trygghet och beständighet, där taket och ytterdörrarna nyligen bytts ut för att säkerställa långvarig kvalitet. Den generösa trädgårdshörntomten erbjuder gott om utrymme för utomhusaktiviteter och rekreation, medan garaget i källaren tillhandahåller praktisk parkering eller skydd för fordonet. Stora och generösa utrymmen i källaren för både förvaring eller hobbyverksamhet finns. På tala om förvaringsmöjligheter finns det även gott om det på vinden. Inuti finner du en mix av det gamla och det bekväma, med en bevarad charm som bär på årens erfarenhet. Köket behåller sin autenticitet. Upptäck de generösa sällskapsytorna och de rymliga sovrummen, var och en erbjudande gott om plats för vardagens liv och livskvalitet.. Med robust och en välbevarad karaktär är detta hemmet för dig som värdesätter tradition, kvalité och trygghet.

Villagatan 6, Forsheda, Värnamo kommun

Villagatan 6

Villa
Forsheda, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
995 000 kr
112 + 105 m²
4 rum
1 290 m² tomt

Unik möjlighet i charmiga Forsheda! Denna fastighet erbjuder 2-3 sovrum, vardagsrum, praktiskt kök, och generösa förvaringsmöjligheter i källaren. Villan är i behov av renovering men är fullt bebolig. Skapa ditt drömboende med flexibel planlösning. Lugnt område, allt inom räckhåll. Hör av er om intresse finns, visning sker löpande.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 14