Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Robin Stark

Robin Stark

Om mig

Är du redo att utforska möjligheter inför ditt nästa boende tillsammans med mig?

Mäklarens försäljning på Hemnet
Luveryd Norregård 3, Rydaholm, Värnamo kommun

Luveryd Norregård 3

Villa
Rydaholm, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 650 000 kr
140 m²
6 rum
2 376 m² tomt

Stig in i denna charmiga bostad som bär på en historia av genuin karaktär och möjligheter att forma till ditt eget hem. Med ett kök som har den lantliga charmen kvar bjuder fortfarande in till kulinariska äventyr, inklusive en funktionell vedspis som står redo att nyttjas. På nedervåningen möts du av en varm och välkomnande atmosfär, med en vardagsrum som bjuder in till mysiga stunder framför en kamin. Trots att de två kakelugnarna inte för tillfället är i bruk finns det möjlighet att återställa dem till sin forna glans, och den stora hallen erbjuder gott om plats för att ta emot gäster och familj och skapar ett välkomnande atmosfär. Det finns gott om potential att skapa ditt eget personliga utrymme på övervåningen. De generösa sovrummen erbjuder möjligheter till avkoppling och vila, med extra förvaringsutrymme i form av klädkammare och en balkong där du kan njuta av lugnet i omgivningen. Ett badrum finns på övervåningen med dusch. Här finns moderna bekvämligheter för att hålla vinterkylan borta, med en luft/luft-värmepump och bergvärme som tillsammans skapar en behaglig inomhusmiljö året runt. En vattenberedare på 110 liter ser till att det alltid finns varmt vatten till hands, även under de mest krävande dagarna. Utomhus finns gott om utrymme för hobbyverksamhet och förvaring, inklusive ett garage med plats för en bil och ett vedskjul för förvaring av ved till vedspisen. En hundgård och snickarbo ger möjligheter till ytterligare aktiviteter och förvaring, med potential för ett stall där två hästboxar får plats och ett rymligt loft för förvaring av utrustning eller där kreativiteten sätter gränserna. Fastigheten är ansluten till avlopp via en delad trekammarbrunn med infiltration och har en egen brunn för vattenförsörjning. Den stabila krypgrunden ser väldigt fin ut när man kollar genom luckan ger en trygg grund för framtida ägare att bygga vidare på. Välkommen att kontakta mig för mer information.

Grevevägen 39, Hornaryd, Värnamo kommun

Grevevägen 39

Villa
Hornaryd, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
2 195 000 kr
108 + 70 m²
5 rum
850 m² tomt

Välkommen till denna bostad som är belägen i ett familjevänligt område med närhet till det nödvändiga! Här finner du ett hem med en solid grund och en spännande potential att forma efter dina egna drömmar och behov. Detta hem har genomgått ett komplett takbyte samt uppdateringen till 3-glasfönster runt 2013 ger dig en trygg bas att bygga vidare på. Med lite omtanke och din personliga prägel kan du förvandla detta hem till ditt eget där varje detalj bär ditt personliga avtryck. Med sina goda möjligheter till flexibilitet och potential finns det förutsättningarna att skapa din alldeles egna familjeoas. Ett fristående garage och ett uterum står till ditt förfogande, redo att utnyttjas efter dina önskemål och behov. Bostaden ligger belägen i ett trevligt område som är familjekärt och har närhet till skolor, dagligvarubutiker, sjukhus och andra bekvämligheter blir vardagen smidig och trevlig för hela familjen. Så för dig som ser möjligheter där andra ser utmaningar, för dig som vill skapa ett hem där minnen ska frodas och trivsel ska regera, väntar detta hus med öppna armar. Kom och låt din kreativitet flöda och forma detta hus till din alldeles egna drömbostad!

Järnvägsgatan 7, Nissafors, Gnosjö kommun

Järnvägsgatan 7

Villa
Nissafors, Gnosjö kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
695 000 kr
88 + 88 m²
4 rum
1 554 m² tomt

Stig in i detta gedigna hem beläget i ett trevligt och mindre samhälle med närhet till Gnosjö. Här möts du av en atmosfär av trygghet och beständighet, där taket och ytterdörrarna nyligen bytts ut för att säkerställa långvarig kvalitet. Den generösa trädgårdshörntomten erbjuder gott om utrymme för utomhusaktiviteter och rekreation, medan garaget i källaren tillhandahåller praktisk parkering eller skydd för fordonet. Stora och generösa utrymmen i källaren för både förvaring eller hobbyverksamhet finns. På tala om förvaringsmöjligheter finns det även gott om det på vinden. Inuti finner du en mix av det gamla och det bekväma, med en bevarad charm som bär på årens erfarenhet. Köket behåller sin autenticitet. Upptäck de generösa sällskapsytorna och de rymliga sovrummen, var och en erbjudande gott om plats för vardagens liv och livskvalitet.. Med robust och en välbevarad karaktär är detta hemmet för dig som värdesätter tradition, kvalité och trygghet.

Villagatan 6, Forsheda, Värnamo kommun

Villagatan 6

Villa
Forsheda, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
995 000 kr
112 + 105 m²
4 rum
1 290 m² tomt

Unik möjlighet i charmiga Forsheda! Denna fastighet erbjuder 2-3 sovrum, vardagsrum, praktiskt kök, och generösa förvaringsmöjligheter i källaren. Villan är i behov av renovering men är fullt bebolig. Skapa ditt drömboende med flexibel planlösning. Lugnt område, allt inom räckhåll. Hör av er om intresse finns, visning sker löpande.

  • Balkong
  • Uteplats
Västerliden 4, Marås, Gnosjö kommun

Västerliden 4

Villa
Marås, Gnosjö kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 665 000 kr
110 + 70 m²
6 rum
621 m² tomt

NYTT PRIS! Låt mig introducera er till denna fantastiska 1 1/2-plansvilla med källare som har genomgått en omfattande makeover. Här har inget lämnats åt slumpen. Vi talar om takbyte, nya fönster, kök, badrum, ett stort trädäck, det moderna värmesystem och mycket mer. Men en av höjdpunkterna är den generösa källaren, som kan användas för förvaring eller omvandlas till din drömbiograf. Om du är intresserad av att uppleva detta i verkligheten, är du välkommen att boka en visning med mig.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 5