Fastighetsbyrån Vimmerby

Fastighetsbyrån Vimmerby

Mäklare

Furugatan 11A, Näs (Vimmerby), Vimmerby kommun

Furugatan 11A

Lägenhet
Näs (Vimmerby), Vimmerby kommun
Fastighetsbyrån Vimmerby

900 000 kr

59 m²

2 rum

2 744 kr/mån

15 254 kr/m²

Letar du efter en inflyttningsklar & helrenoverad lägenhet med låg avgift, balkong & centralt läge i Vimmerby? Då är definitivt Furugatan 11A din lägenhet. 2018 renoverades alla ytskikt, golv, väggar & tak samt nytt kök & nytt utbyggt badrum samma år! I den rymliga hallen & i sovrummet finns nya garderober med god förvaring. Köket rymmer en matplats & är fullt utrustat med vitvaror, fullstor kyl, fullstor frys, diskmaskin, ugn & spishäll. Vardagsrum med utgång till en stor, inglasad balkong i härligt solläge. Det helkaklade badrummet är breddat & betydligt större än standard. Här hittar du tvättmaskin, torktumlare, wc, handfat & duschhörna. Välkommen till ditt nya hem i attraktiva brf Furan!

 • Balkong
Ringvägen 10, Gullringen, Vimmerby kommun

Ringvägen 10

Villa
Gullringen, Vimmerby kommun
Fastighetsbyrån Vimmerby

795 000 kr

85 m²

3 rum

938 m² tomt

Välskött och trevlig enplansvilla med källare i gott läge i Gullringen samhälle. Villan är belägen i lugnt område på fin tomt med skogen i ryggen. Garage i källarplan. Inglasad altan samt soldäck. Fristående däck med vedeldat badtunna. Fiber.

Kloster Ängsholm , Centralt (Hultsfred), Hultsfreds kommun

Kloster Ängsholm

Villa
Centralt (Hultsfred), Hultsfreds kommun
Fastighetsbyrån Vimmerby

795 000 kr

80 m²

3 rum

1 200 m² tomt

Mindre hus med lantligt läge omgivet av ängs och åkermark. Villan är belägen strax utanför Hultsfred med promenadavstånd till badplatsen i sjön Hulingen. Nyare badrum. Vinden är golvad och kan inredas om så önskas. I källaren finner ni pannrummet samt en påbörjad byggnation av tvättstuga/toalett/dusch samt förråd. Pellets.

Fjärde Tvärgränd 6, Gullringen, Vimmerby kommun

Fjärde Tvärgränd 6

Villa
Gullringen, Vimmerby kommun
Fastighetsbyrån Vimmerby

710 000 kr

162 m²

6 rum

792 m² tomt

Nu har vi möjligheten att erbjuda denna rymliga enplansvilla i Gullringen. Villan utgörs av hela 162kvm som idag disponeras med 4 sovrum och två tilltagna sällskapsrum, perfekt för den stora familjen eller kanske för hobby eller verksamhet. I Gullringen bor man i det mindre samhället med i direkt anslutning till vacker natur och endast 20 minuter till Vimmerby. Varmt välkomna att anmäla intresse och boka en egen visningstid!

Rönnbärsgatan 13 L, Centralt (Vimmerby), Vimmerby kommun

Rönnbärsgatan 13 L

Lägenhet
Centralt (Vimmerby), Vimmerby kommun
Fastighetsbyrån Vimmerby

2 000 000 kr

81 m²

3 rum

4 650 kr/mån

24 691 kr/m²

Nu kan vi erbjuda denna attraktiva gavellägenhet med exklusiva tillval, en trappa upp med radhuskänsla och utan insyn. Bostadsrättsföreningen Stören består av 16st enplanslägenheter på bästa läge i centrala Vimmerby. Området kännetecknas av moderna bostäder med hög standard både ute och inne. ”Innergården” erbjuder fina gräsytor och uteplatser samtidigt som man är ett stenkast från centrum. Lägenheten med gavelläge har ett av föreningens absolut bästa lägen. Här ingår egen uteplats, eget förråd och som tillval mot mindre avgift även egen parkering. Missa inte chansen på ett av Vimmerbys bästa lägen. Varmt välkomna att anmäla intresse och boka en egen visningstid!

 • Balkong
 • Uteplats
Tvetavägen 37B, Virserum, Hultsfreds kommun
Tvetavägen 37B, Virserum, Hultsfreds kommun, bild 2
Tvetavägen 37B, Virserum, Hultsfreds kommun, bild 3

Tvetavägen 37B

Villa
Virserum, Hultsfreds kommun
Fastighetsbyrån Vimmerby

550 000 kr

134 m²

6 rum

775 m² tomt

Stor och rejäl familjevilla i utkanten av Virserums samhälle. Villan ger ett välkomnade intryck med rätt känsla. Allmänning på baksidan. Vidbyggt garage.

 • Premium
Källgatan 18, Centralt (Hultsfred), Hultsfreds kommun
 • Budgivning pågår

Källgatan 18

Villa
Centralt (Hultsfred), Hultsfreds kommun
Fastighetsbyrån Vimmerby

860 000 kr

101 m²

5 rum

1 034 m² tomt

Nu har vi möjlighet att erbjuda denna välskötta enplansvilla med källare i centrala Hultsfred. Villan har genomgått stora renoveringar under senare tid som fönster 2011, yttertak 2012, bergvärme 2014, dränering 2017 samt löpande underhåll. Här bor man praktiskt och kostnadseffektivt med bergvärme. Varmt välkomna att anmäla intresse och boka en egen visningstid!

 • Uteplats
Ormestorp Ekhaga , Ormestorp (Hultsfred), Hultsfreds kommun

Ormestorp Ekhaga

Villa
Ormestorp (Hultsfred), Hultsfreds kommun
Fastighetsbyrån Vimmerby

650 000 kr

104 m²

4 rum

1 058 m² tomt

Nu har vi möjligheten att erbjuda denna trevliga villa i Ormestorp 5 minuter utanför Hultsfred. Här är nära naturen med friluftsliv och bad men samtidigt bara minuter bort till samhällets bekvämligheter. Villan fungerar utmärkt för åretruntboende eller som fritidshus. Varmt välkomna att anmäla intresse och boka en egen visningstid!

Villekullagränd 6, Hultet (Vimmerby), Vimmerby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Villekullagränd 6

Villa
Hultet (Vimmerby), Vimmerby kommun
Fastighetsbyrån Vimmerby

1 490 000 kr

130 m²

5 rum

780 m² tomt

Nu har vi möjligheten att erbjuda denna stora etagevilla på Hultet som bjuder på spännande arkitektur. Bo i attraktivt område nära både natur och samhällets service. Varmt välkomna att anmäla intresse och boka en egen visningstid!

 • Uteplats
Skogsvägen 22, Virserum, Hultsfreds kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Skogsvägen 22

Villa
Virserum, Hultsfreds kommun
Fastighetsbyrån Vimmerby

950 000 kr

63 m²

3 rum

5 580 m² tomt

Nu kan vi erbjuda denna unika fastighet med en stuga i skogsgläntan vid Skogsvägens slut endast någon kilometer utanför Virserum. Här ges möjligheten att förvärva fastigheter med stuga för åretruntboende eller fritidsboende samt en gäststuga. Varmt välkomna att anmäla intresse och boka en egen visningstid!

Solbacka 121, Rumskulla, Vimmerby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Solbacka 121

Villa
Rumskulla, Vimmerby kommun
Fastighetsbyrån Vimmerby

795 000 kr

111 m²

4 rum

2 180 m² tomt

Nu kan vi erbjuda denna lantliga idyll endast ca 20 min från Vimmerby återfinns denna lantliga by omgiven av den småländska naturen. Här ges möjlighet till fritidsboende eller åretruntboende med bekvämligheter och moderniteter som möter lantlig charm. Varmt välkomna att anmäla intresse och boka en egen visningstid!

 • Plus
 • Uteplats
Båtsmansgatan 19, Storebro, Vimmerby kommun

Båtsmansgatan 19

Villa
Storebro, Vimmerby kommun
Fastighetsbyrån Vimmerby

575 000 kr

122 m²

5 rum

642 m² tomt

Här har ni en familjevilla med gott läge och gångavstånd till vatten. Villan har uppdateringsbehov med 60-tals standard. Villan är belägen på en trevlig hörntomt med skogen i ryggen. Vidbyggt garage och fiber.

Åkervägen 6, Virserum, Hultsfreds kommun

Åkervägen 6

Villa
Virserum, Hultsfreds kommun
Fastighetsbyrån Vimmerby

650 000 kr

119 m²

6 rum

777 m² tomt

Trivsam tegelvilla belägen på en lättskött hörntomt. Entréplanet består av en hall, badrum, vardagsrum och matrum i fil, kök med vit skåpinredning samt ett genomgångsrum och groventré. Övre planet har en hall med utgång till en balkong, tre sovrum samt ett badrum. I källaren finner ni pannrummet med pelletspannan, tvättstugan, garage samt diverse förrådsutrymmen. Viss påbörjad renovering kvar till en köpare. I Virserum finns vårdcentral, tandläkare, flera mataffärer, skola, ishall, konsthall mm

Nygatan 19B, Centralt (Hultsfred), Hultsfreds kommun

Nygatan 19B

Villa
Centralt (Hultsfred), Hultsfreds kommun
Fastighetsbyrån Vimmerby

490 000 kr

97 m²

4 rum

537 m² tomt

Nu kan vi erbjuda denna 1½plansvilla med källare och carport i centrala Hultsfred. Visas löpande, anmäl intresse för att boka en visningstid!

 • Uteplats
Vapengränd 6, Slätten (Hultsfred), Hultsfreds kommun

Vapengränd 6

Villa
Slätten (Hultsfred), Hultsfreds kommun
Fastighetsbyrån Vimmerby

1 650 000 kr

196 m²

7 rum

896 m² tomt

Nu har vi möjligheten att erbjuda en rymlig villa på populära Slätten! Den smarta planlösningen ger modern känsla med öppen planlösning mellan vardagsrum, matsal och kök på entréplanet i direkt anslutning till trevlig uteplats i västerläge. Samtidigt erbjuder villan praktiska detaljer för familjen genom groventré med gott om utrymme i direkt anslutning till tvättstuga. Här ges alla möjligheter att trivas länge! Varmt välkomna att anmäla intresse och boka en egen visningstid!

Centrumgatan 13, Gullringen, Vimmerby kommun

Centrumgatan 13

Villa
Gullringen, Vimmerby kommun
Fastighetsbyrån Vimmerby

645 000 kr

97 m²

4 rum

736 m² tomt

På högt belägen villatomt i trevligt & barnvänligt område hittar vi centrumgatan 13. Välplanerad villa med 3 sovrum, badrum, tvättstuga samt extra, separat wc - allt i ett plan! Tomten har underbart solläge hela dagen & är lättskött. Området karaktäriseras av fina familjevillor. Här finns alla möjligheter att sätta sin egen prägel & skapa ett hemtrevligt, praktiskt boende för familjen. Vidbyggt garage, takbelagd uteplats samt en i efterhand utgrävd & praktisk källare under del av huset. Härifrån är det kort avstånd till allt vad Gullringen har att erbjuda i aktiviteter, sporter, café etc. Dessutom goda kommunikationer till Vimmerby samt norrut mot Kisa & Linköping. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Idrottsvägen 5-7, Rosenfors, Hultsfreds kommun
Idrottsvägen 5-7, Rosenfors, Hultsfreds kommun, bild 2
Idrottsvägen 5-7, Rosenfors, Hultsfreds kommun, bild 3

Idrottsvägen 5-7

Övrigt
Rosenfors, Hultsfreds kommun
Fastighetsbyrån Vimmerby

1 995 000 kr

890 m²

2 274 m² tomt

Renoverad hyresfastighet belägen i Rosenfors ca 4 km söder om Målilla med 14 lägenheter. Fördelningen är enl följande: 2 st 3:or, 6 st 2:or, 2 st 1:or samt 4 st 1:or med kokvrå. Total lägenhetsyta: ca 780 kvm. Idag är samtliga lägenheter outhyrda. Samtliga kök är nyare samt alla badrum är renoverade 2016. Ytskikten har också renoverats. Uppvärmning via luft/vatten värmepump installerad 2016. Bedömd hyresintäkt vid full uthyrning ca 760 000 kr/år. Rosenfors ligger ca 18 km söder om Hultsfred samt 4 km söder om Målilla För mer info om Rosenfors se länk.

 • Premium
Radhus 2-2, Hultet (Vimmerby), Vimmerby kommun

Radhus 2-2

Radhus
Hultet (Vimmerby), Vimmerby kommun
Fastighetsbyrån Vimmerby

1 875 000 kr

94 m²

4 rum

4 350 kr/mån

19 947 kr/m²

Härligt, ytsmart & modernt radhus i två plan, 94 kvm om 4 r.o.k. 2st parkeringar med en förberedd laddbox. I direkt anslutning till bostaden ingår en egen privat trädgård, utöver de gemensamma grönytor området erbjuder. ARKITEKTENS TANKE & ORD om interiör & planlösning: "- Entréplanet är husets sociala nav & kännetecknas av den öppna planlösningen mellan kök- vardagsrum. Vardagsrummet leder dig ut på altanen som med hjälp av det egna förrådet & skärmväggar skapar en privat oas. På entréplanet finns det även en hall med förvaring samt en kombinerad dusch-toalett- & separat tvättutrymme. Övre plan är mer privat & består av ett föräldrasovrum, ett badrum samt 2 mindre rum vilka passar bra till barnrum, kontor eller varför inte gästrum."

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Radhus 5-2, Hultet (Vimmerby), Vimmerby kommun

Radhus 5-2

Radhus
Hultet (Vimmerby), Vimmerby kommun
Fastighetsbyrån Vimmerby

2 075 000 kr

107 m²

5 rum

4 850 kr/mån

19 393 kr/m²

Härligt, ytsmart & modernt radhus i två plan, 107 kvm om 5 r.o.k. 2st parkeringar med en förberedd laddbox. I direkt anslutning till bostaden ingår en egen privat trädgård, utöver de gemensamma grönytor området erbjuder. ARKITEKTENS TANKE & ORD om interiör & planlösning: "- Entréplanet är husets sociala nav & kännetecknas av den öppna planlösningen mellan kök- vardagsrum. Vardagsrummet leder dig ut på altanen som med hjälp av det egna förrådet & skärmväggar skapar en privat oas. På entréplanet finns det även en hall med förvaring samt en kombinerad dusch-toalett- & separat tvättutrymme. Övre plan är mer privat & består av ett föräldrasovrum, ett badrum samt 3 mindre rum vilka passar bra till barnrum, kontor eller varför inte gästrum."

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Weisbacken 6, Lönneberga, Hultsfreds kommun

Weisbacken 6

Övrigt
Lönneberga, Hultsfreds kommun
Fastighetsbyrån Vimmerby

695 000 kr

360 m²

12 rum

5 084 m² tomt

I anrika Lönneberga ligger Weisbacken 6. Högt belägen fastighet i lugnt & trivsamt område. En estetiskt tilltalande fastighet med 4 st lägenheter, bergvärme & putsad fasad. Stor tomt med öppna ytor, mestadels gräsmatta. Infart från två adresser samt carportbyggnad & gårdslänga. Uppvärmningen sker genom bergvärme. Samtliga lägenheter är uthyrda med stabila hyresgäster. De senaste åren har hyresgästomsättningen varit låg & efterfrågan på hyreslägenheter är stor i Hultsfreds kommun. Weisbacken 6 är en lönsam fastighet utan behov av större investeringar. Enkel förvaltning med bra avkastning. Hyresintäkt: 246 000 kr/år Driftskostnad exkl skötsel/underhåll: 122 500 kr/år Kontakta mäklaren för mer info och visning.

Åbrovägen 10, Åbro (Vimmerby), Vimmerby kommun

Åbrovägen 10

Villa
Åbro (Vimmerby), Vimmerby kommun
Fastighetsbyrån Vimmerby

1 500 000 kr

141 m²

5 rum

1 187 m² tomt

Nu kan vi erbjuda denna rymliga funkisvilla intill Stångån. Bostaden har tidigare disponerats om två lägenheter med 3 rum och kök, men nyttjas nu som en stor enfamiljsbostad. Varmt välkomna att anmäla intresse, visas löpande efter bokning!

Visar alla 21