Fastighetsnyckeln AB

Fastighetsnyckeln AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Döbelnsgatan 13, Västervång, Ystads kommun
  • Budgivning pågår

Döbelnsgatan 13

Villa
Västervång, Ystads kommun
2 500 000 kr
86 + 86 m²
3 rum
656 m² tomt

Charmfull, välskött familjevilla med smakfull planlösning. Öppet, allrum i kombination med Matrum ger plats för det stora umgänget. källare med alla möjligheter . Uppväxt, trivsam trädgård med uteplatser både på framsidan och baksidan av huset där både tidiga frukostar och sena kvällar med fördel kan spenderas.

Betlehemsvägen 31, null, Ystads kommun

Betlehemsvägen 31

Villa
Ystads kommun
2 500 000 kr
155 + 30 m²
5 rum
1 955 m² tomt

I ett böljande landskap med milsvid utsikt ligger denna vackra skånelänga med tillhörande Garage och fristående carport. Med en fantastisk uppväxt trädgård. Bostadshuset går i lantlig rustik stil med bjälkar i taket, spegeldörrar och gjutjärnskamin kan det bli bättre.....

Supgränd, Centrum, Ystads kommun

Supgränd

Villa
Centrum, Ystads kommun
4 800 000 kr
95 + 30 m²
4 rum
170 m² tomt

Denna charmfulla fastighet från 1869 är nu till salu. Supgränd är mycket centralt och trevlig belägen, på andra sidan kvarteret i söder finns tågstationen med trafik som tar dig till Simrishamn i öster och Malmö, Lund och Köpenhamn i väster. Norr om huset är stegen inte många till Ystads gågata och allt det cafe och resturangliv som erbjuds här. På Stortorget bjuds förutom vackra byggnader även ett rikt torgliv. Botanisera gärna bland ett stort utbud av frukt, grönt och blommor. Välkommen till Supgränd 4, ett anrikt gatuhus med mycket karaktär.....

Öja byaväg 62, null, Ystads kommun
  • Budgivning pågår

Öja byaväg 62

Villa
Ystads kommun
3 700 000 kr
170 m²
880 m² tomt

I ett böljande landskap med naturen som närmaste vän, strax utanför Ystad, finner du detta bedårande hem, med anor från 30-talet. Bostaden är omsorgsfullt renoverad och tillbyggd med rustik charm i väl avvägd balans till de moderna inslagen, vilket ger dig ett häpnadsväckande boende i levande natur, utöver det vanliga. Här häpnas man av den fantastiska utsikten över de gyllen gula fälten på våren och de fantastiska svajande sädesfälten på sommaren.

Malmövägen 22, Edvinshem, Ystads kommun

Malmövägen 22

Villa
Edvinshem, Ystads kommun
2 800 000 kr
71 + 78 m²
3 rum
554 m² tomt

På Malmövägen 22 i Ystad hittar vi en 1-plansvilla med källare som har sitt ursprung från 40-talet med all dess charm. Med sina 3 rum och kök, är denna bostad perfekt för det äldre paret som vill ha allt på ett plan, eller till nyförälskade paret som ska hitta sitt första hus tillsammans. Bostaden har garage och uppfart på tomten, trädgård och uteplats både i söder- och västerläge.

Ölöv 518, null, Skurups kommun

Ölöv 518

Villa
Skurups kommun
2 000 000 kr
130 m²
5 rum
2,2 ha tomt

I Ölöv hittar vi detta hemtrevliga hus med en stor och lummig trädgård. Här har tidigare ägare lagt ner mycket tid på att få en mysig och välblommande trädgård. I trädgården finner vi allt från olika trädslag till buskar, blommor ja allt man bara kan tänka sig. Huset i sig behöver lite kärlek för att komma tillbaka till sin forna glans.

Visar alla 6