Mäklare Jonas Cederroth

Jonas Cederroth

Om mig

Att arbeta framgångsrikt som fastighetsmäklare kräver framförallt kunskap och kompetens. Bred erfarenhet inom marknadsföring och försäljning från andra branscher tillsammans med ett stort byggnadstekniskt intresse är också en fördel. Mycket god analytisk förmåga inom ekonomi är en annan viktig egenskap som jag besitter. Välkommen att kontakta mig alla dagar i veckan så berättar jag mer hur jag och vårt team kan skapa mervärde i din bostadsaffär. Du når mig på: 070-3410159 //Jonas Cederroth

Mäklarens försäljning på Hemnet
Granitvägen 17, Bromma - Ålsten, Stockholms kommun
  • Idag kl 18:45

Granitvägen 17

Villa
Bromma - Ålsten, Stockholms kommun
Fjelkners by Widerlöv
7 950 000 kr
114 + 74 m²
4 rum
810 m² tomt

Renoveringsmöjlighet centralt i Ålsten! Här finns tillfälle att skapa ett hem helt efter egen smak och stil. Välkommen till denna välplanerade och idylliskt belägna Ålstensvilla med stor potential på en lättskött trädgårds- och naturtomt. Huset behöver en genomgripande renovering men har stor potential att bli ett fantastiskt hem på tomt nära Ålstensgatan! Större delen av entréplan har ett golv av klassiskt vacker fiskbensmönstrad ekparkett. Här finns också både badrum och gäst wc och ett stort vardagsrum med öppen spis och access till en inglasad altan i väster. Här finns möjlighet att skapa fler sovrum. I källaren finns både tvättstuga, badrum som ej är i bruk, verkstad samt förråd. Stort garage med parkering utanför samt separat asfalterad parkering invid entrén. Denna villa behöver renoveras genomgående inklusive byte till bergvärme eller vatten/luftvärme pump. Stor möjlighet till ett fint hem centralt i Ålsten! Här kan man skapa och sätta sin egen prägel. På några minuter promenerar man till den levande Ålstensgatan såväl vardag som helg. Här finns restauranger, mataffär, konditori/caféer, blomsteraffär, frisör, klädesaffärer, fiskbutik, presentbod, pizzeria mm. Flera förskolor finns i närheten. Vid Ålstensgatans början ligger Ålstensskolan, en skola från årskurs 0 - 5, vid andra änden ligger Ålstensängen som vintertid erbjuder pulkabacke för barnen och sommartid en härlig lek samt liten badplats. Härliga promenadvägar lockar längs Mälaren och en bit bort ligger Solviksbadet som är frekvent besökt sommartid. Att ta 12:an till stan och att sommartid beskåda de vackra trädgårdarna är skönt för själen. Hemvägen är bäst på 12:an - då varvar man ner och njuter av att vara på väg hem. Promenaden hem till Granitvägen går förbi prunkande trädgårdar i Ålstensidyllen. Bor man på Granitvägen kan man också välja att åka buss till Alviks Torg. Inom några minuters promenad ligger Stora Mossens IP för den idrottsintresserade och Bromma Gymnasium ligger intill idrottsplatsen. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Ålstensgatan 50, Bromma - Ålsten, Stockholms kommun

Ålstensgatan 50

Radhus
Bromma - Ålsten, Stockholms kommun
Fjelkners by Widerlöv
10 900 000 kr
86 + 42 m²
5 rum
3 500 kr/mån
126 744 kr/m²

Välkomna till detta inbjudande klassiska Per-Albin radhus på Solsidan i västvänd tomt på bästa läge. Välskött förening med mycket god ekonomi där föreningens likvida medel är större än föreningens skulder. Entrén rymmer ett praktiskt kapprum med ljusinsläpp från fönster som sprider sig in till den praktiska matplatsen i öppen planlösning mot vardagsrummet med access till den härliga skyddade uteplatsen i väster. Köket har frukostplats på barstolar invid fönster mot gatan. Sällskapsytorna flödar i ljus tack vare det stora fönsterpartiet med härlig utsikt ut mot den generösa uteplatsen i väster och den grönskande trädgården. På övre plan finns 3 bra sovrum, kaklat badrum och balkong i väster med fri utsikt över villaträdgårdarna. I det inredda källarplanet ryms ett stort ljust allrum, en tvättstuga med trinettkök, duschplats utanför bastun samt separat wc. I pannrummet finns gott om förvaringsutrymme. Den barnvänliga trädgården är ombonad och väl omhändertagen genom åren, med rikt blommande rabatter och lekvänliga gräsytor. Läget är optimalt högt upp på Ålstensgatan, lugnt och tyst i kombination med direkt närhet till allt som behövs för att göra vardagslivet bekvämt. På endast ett par minuter nås Ålstens charmiga torg med restauranger, flertalet små specialbutiker, eftertraktade förskolor och skolor, 12:ans spårvagn, bad i Mälaren, motionsspår, båthamn med sommarrestaurang och vackra promenadstråk längs Mälarens strand.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Ålstensgatan 25B, Bromma - Ålsten, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 17:30

Ålstensgatan 25B

Lägenhet
Bromma - Ålsten, Stockholms kommun
Fjelkners by Widerlöv
7 950 000 kr
104 m²
4.5 rum
vån 2/3
6 985 kr/mån
76 442 kr/m²

Välkommen till denna ljusa genomgående och optimalt planerade 4,5:a i vacker 20-tals fastighet invid Ålstenstorget med sin genuina småstadskänsla och bevarade 20-talsbebyggelse. I vacker 20-tals fastighet med ett lugnt eftertraktat läge på Ålstensgatan invid torget ligger denna charmfulla, ljusa och synnerligen välplanerade gavellägenhet med bevarad 20-talscharm. Lägenheten är genomgående med fönster mot både innergården och Ålstensgatan. Boendet präglas av ljusinsläpp från tre väderstreck, högt i tak, trägolv i original och optimal planlösning. Här ryms en välkomnande hall med förvaring, gäst wc, hemtrevligt stort ljust kök med generös matplats och sjöglimt, sällskapsrum, tre trivsamma sovrum, badrum samt separat tvättstuga. Medlemmarna har tillgång till föreningens välskötta, lummiga trädgård med gräsytor och flertalet uteplatser samt relax med bastu. Läget är optimalt på Ålstensgatan - lugnt och tyst i kombination med direkt närhet till Ålstenstorgs närservice, 12:ans hållplats, flertalet förskolor, skolor, bad, motion och vackra promenadstråk längs Mälarens strand. Välkommen till ett hem att trivas i!

  • Plus

Visar alla 3