Mäklare Mikael All

Mikael All

Om mig

Alltid tillgänglig, påläst, strukturerad, lyhörd och affärsmässig vilket skapar ett förtroende och ger trygghet för både säljare och köpare. Honnörsorden är kunskap, erfarenhet, engagemang och resultat. Registrerad fastighetsmäklare från Högskolan i Gävle och civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm, kompletterat med juridikstudier vid Stockholms universitet. Brommabo sedan 1959 och har mäklat villor och lägenheter i området sedan 2005.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bröderna Grimms väg 19, Bromma - Smedslätten, Stockholms kommun
  • Sön 19 maj kl 12:00

Bröderna Grimms väg 19

Villa
Bromma - Smedslätten, Stockholms kommun
Fjelkners by Widerlöv
18 000 000 kr
180 + 39 m²
8 rum
893 m² tomt

Med ett utmärkt läge mitt i Smedslättens eftersökta villakvarter på lugn och barnvänlig gata finner ni denna inbjudande villa på totalt 219 välplanerade kvadratmeter. Här finns på entréplanet hall med wc, ett trivsamt kök med matplats, generösa sällskapsytor med öppen spis och matplats med utgång till stor altan. På övre plan möblerbar TV-hall, tre rymliga sovrum, varav ett med balkong och ett badrum. I källarplan ryms hall, matkällare och tvättstuga med duschplats. Separat uthyrningsdel med hall, sovrum, sällskapsrum med köksavdelning samt ett duschrum. Bergvärme installerad, ett vidbyggt garage och uppställningsplats för två bilar kompletterar. Den insynsskyddade, plana, barnvänliga och välskötta trädgårdstomten på 893 kvm. lämpar sig väl för barnens lek och trädgårdsfester. Omedelbar närhet till Storskogen och kort promenad till 12:an vid Smedslättstorget, Smedslättskolan, Ålstensgatans stora utbud av butiker och restauranger och Solviksbadet med gym. Välkomna till Bröderna Grimms väg 19 - Flytta in och njut.

  • Plus
Rimmargatan 9, Bromma - Höglandet, Stockholms kommun

Rimmargatan 9

Villa
Bromma - Höglandet, Stockholms kommun
Fjelkners by Widerlöv
19 000 000 kr
192 + 48 m²
7 rum
767 m² tomt

Välkommen till en charmig och välplanerad familjevilla på totalt 240 kvm, med närhet till Höglandstorget, spårvagn, skolor, förskolor, natur och Mälaren. Huset är mycket välskött och har en öppen planlösning med en generös glasveranda mot den soliga och skyddade trädgården. Varmt välkomna till ett hus som flödar av ljus och med gott om härliga ytor att umgås på.

Visar alla 2