Mäklare Jonas Cederroth

Jonas Cederroth

Om mig

Att arbeta framgångsrikt som fastighetsmäklare kräver framförallt kunskap och kompetens. Bred erfarenhet inom marknadsföring och försäljning från andra branscher tillsammans med ett stort byggnadstekniskt intresse är också en fördel. Mycket god analytisk förmåga inom ekonomi är en annan viktig egenskap som jag besitter. Välkommen att kontakta mig alla dagar i veckan så berättar jag mer hur jag och vårt team kan skapa mervärde i din bostadsaffär. Du når mig på: 070-3410159 //Jonas Cederroth

Mäklarens försäljning på Hemnet
Brynhildsvägen 17, Bromma - Nockeby, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 13:30

Brynhildsvägen 17

Villa
Bromma - Nockeby, Stockholms kommun
Fjelkners by Widerlöv
15 950 000 kr
156 + 75 m²
8 rum
614 m² tomt

Drömvilla i Nockeby med alla rätt! Hemtrevlig representativ villa på 231 kvm i mycket gott skick, belägen på 614 kvm insynsskyddad väl anlagd solig tomt i söderläge. Denna 30-talsdröm ligger centralt i Nockeby med optimal planlösning och hela 4:a sovrum samt allrum på övre plan med utgång till altan. Huset är löpande gediget renoverat med fin känsla för hantverk och beständiga materialval. Matsalen rymmer stora sällskap och ligger i fil med vardagsrummet, här finns både öppen spis och utgång till den stora altanen och trädgården. Det vackra köket från Åraslöv snickeri är byggt på klinker med vattenburen golvvärme. I den smakfulla iordninggjorda källaren finns vattenburen golvvärme och massiva snickerier från Åraslöv i både tvättstugeavdelningen och badrum. Intill badrummet finns ett ytterligare sovrum / gästrum. Välordnat garage som rymmer en mindre bil samt förvaring. Utanför garaget parkerar två bilar på den stensatta uppfarten av granit. Brynhildsvägen 17 har vårdats med kärlek och omtanke under åren och har det mesta man kan önska. Här är det bara att flytta in och njuta av lugnet och närheten till servicen på det levande Nockeby Torg. På torget finns välsorterad mataffär, post, konditori, apotek, blomsteraffär, klädaffär, matställen, skomakeri och kemtvätt. Parkering på gatan är avgiftsfri och det är lätt för besökande att hitta parkeringsplatser. Brommas älskade spårvagn "tolvan" tar dig snabbt genom trädgårdsstaden till Alvik för vidare transport med tunnelbana, tvärbana eller buss. Endast 30 min till city. Välkommen på visning!

  • Plus
Smedslättstorget 45, Bromma - Smedslätten, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 12:00

Smedslättstorget 45

Lägenhet
Bromma - Smedslätten, Stockholms kommun
Fjelkners by Widerlöv
4 475 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/2
3 612 kr/mån
82 870 kr/m²

Denna hemtrevliga och vackra vindslägenhet andas 1920-tal och har varit i samma familjs ägo sedan 80-talet. Charmen från förra sekelskiftet finns välbevarad genom fina originaldetaljer såsom golv, speglade dörrar, serveringsskåp, skafferi, hatthylla mm. Lägenheten är omsorgsfullt renoverad med genomgående hög kvalitet i både utförande och materialval. Platsbyggt massivt exklusivt kök med bänkskivor av Carrara marmor och ett lika smakfullt kvalitativt badrum. Sobert sovrum med plats för stor säng, kontorsplats och förvaring i tidsenlig garderobslösning. Vardagsrum med rum för både matplats, soffa och fåtölj samt förvaringsmöbler. Läget är det bästa tänkbara invid 12:an på Smedslättstorget i hjärtat av Bromma med närhet till Mälarens strand- och båtliv, grönområden och motionsmöjligheter. Välkommen hem!

  • Plus

Visar alla 2