Mäklare Mikael All

Mikael All

Om mig

Alltid tillgänglig, påläst, strukturerad, lyhörd och affärsmässig vilket skapar ett förtroende och ger trygghet för både säljare och köpare. Honnörsorden är kunskap, erfarenhet, engagemang och resultat. Registrerad fastighetsmäklare från Högskolan i Gävle och civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm, kompletterat med juridikstudier vid Stockholms universitet. Brommabo sedan 1959 och har mäklat villor och lägenheter i området sedan 2005.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skaldevägen 22, Bromma - Höglandet, Stockholms kommun

Skaldevägen 22

Villa
Bromma - Höglandet, Stockholms kommun
Fjelkners by Widerlöv
16 750 000 kr
208 + 29 m²
7 rum
711 m² tomt

I hjärtat av Höglandet, nära Höglandsskolan och Höglandstorget, ligger denna charmiga och hemtrevliga villa på totalt 237 kvm. Belägen på en friköpt och lättskött tomt på 711 kvm med uteplatser med sol från morgon till kväll. Nyrenoverat ljust och luftigt entréplan i toppskick med designtapeter, fin platsbyggd förvaring i hall, en exklusiv gäst-wc och ett stort elegant kök från ett snickeri i Skåne. Öppen planlösning med en väl tilltagen matsalsdel och vardagsrum i fil med öppen spis. Övre plan med fyra bra sovrum. Inredd källare med separat entré, sovrum/allrum, badrum samt pentry gör det möjligt att nyttja som separat lägenhet. Uteförråd och parkering för fyra bilar. Välkomna till Skaldevägen 22!

Skaldevägen 72, Bromma - Nockeby, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Skaldevägen 72

Villa
Bromma - Nockeby, Stockholms kommun
Fjelkners by Widerlöv
18 500 000 kr
220 + 56 m²
8 rum
642 m² tomt

I hjärtat av Nockeby, med en kort promenad till Nockeby torg med butiker och 12:an, ligger denna välrenoverade och väl underhållna villa på totalt 276 kvm. Belägen på en friköpt, lättskött och barnvänlig tomt på 642 kvm, med uteplatser med sol från morgon till kväll. Entréplan med kapprum, hall och gäst-wc, platsbyggt kök med köksö i öppen planlösning med stor matsalsdel och utgång till två uteplatser och den lummiga och insynsskyddade trädgården. En ljus och generös sällskapsavdelning med bibliotek och vardagsrum i fil med öppen spis. Övre plan med en fem sovrum och två snygga badrum. Inredd källare med delvis vattenburen golvvärme. Här finns en hall, stort förråd, tvättstuga med duschplats, separat wc och ett tonårsrum med egen ingång. Två uteförråd och uppställningsplats för två bilar. Välkomna, bara att flytta in.

  • Plus

Visar alla 2