Fru Humbles

Fru Humbles

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Färnebogatan 8B, Skiljebo, Västerås kommun

Färnebogatan 8B

Lägenhet
Skiljebo, Västerås kommun
1 185 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
2 996 kr/mån
21 944 kr/m²

Prisvärd 2:a på populära Skogslyckan på Skiljebo. Här flyttar du in i en välskött lägenhet med låg avgift. Högst upp med härlig utsikt över innergård - helt tyst från trafiken. Som första lägenhet eller som övernattningslägenhet. Bredband ingår i avgiften samt grundutbudet för KabelTV. Ring för visning! 073-518 08 74

 • Plus
 • Balkong
Kolonivägen 44, Biskopsängen, Västerås kommun

Kolonivägen 44

Fritidshus
Biskopsängen, Västerås kommun
485 000 kr
30 m²
2 rum
386 m² tomt

Hemestra på din egen kolonilott med övernattning. Här myser du både inne och ute med närheten till växter och trevliga grannar. Välskött kolonistuga med detaljer runt om som gör det mysigt att leva. Ta en kopp kaffe under äppelträdet eller ta en tupplur under tak i pergolan. Vattna dina blommor grönsaker och jordgubbar med vatten från Svartån och njut fågelsången och doften av sommar från uteplatsen. Alla möbler och all inredning ingår i köpet. Mulltoa finns i tvättrummet, och vattenklosett både i stora föreningshuset samt vid södra och norra infarten. Bilen kan du ha på tomten, men som gäst ställs bilen med fördel under Vallbybron eller vid Norra infarten. Som medlem i föreningen krävs att du är Västeråsare eller i en närliggande kommun, såsom Surahammar eller Hallstahammar. Hör av dig, så visar jag dig kolonistugan.

Knotavägen 17, Bjurhovda, Västerås kommun

Knotavägen 17

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
1 250 000 kr
71,7 m²
3 rum
vån 2/5
4 590 kr/mån
17 434 kr/m²

Ljus och mysig tre-rummare på plan 2 med hiss upp till våningen. Helrenoverad med nytt kök, badrum samt alla andra ytskikt. Ljust och enhetligt intryck. KabelTV samt bredband ingår i avgiften. Inglasad balkong mot prunkande innergård i sydväst med sol hela eftermiddagen. Närhet till Coop och fri parkering och så nära Skiljebo man kan komma. Här tar du hissen upp från markplan och gör entré från låst port. Tvättmöjligheter i lägenheten, men det finns tvättstuga i föreningen. En förening med god renommé och välskött ekonomi. Möjlighet att få parkering. Välkommen på visningen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Rörverksgatan 114, Bäckby, Västerås kommun

Rörverksgatan 114

Villa
Bäckby, Västerås kommun
3 285 000 kr
126 + 16 m²
6 rum
356 m² tomt

Oerhört attraktiv villa inbäddad i ett lummigt och idylliskt område. Detta är ett hus som måste upplevas. Det är svårt att i ord beskriva känslan man får på plats. De attraktiva och praktiska enplansvillorna på området har en mycket välkomnade och öppen planlösning. Huset har löpande renoverats under åren och är smakfullt färgsatt i ljusa och harmoniska färger. Tegelväggen och braskaminen i matrummet skänker både värme och karaktär. Huset är mycket lättskött. Det gäller såväl den prunkande trädgården som huset i sig självt. Taket som bytts till plåt, lackerade fönster och tegelväggar ger ett minimalt underhållsbehov. De installerade 3-glasfönstren ger god ekonomi och ett ljust och luftigt intryck. På den rymliga altanen tänder man grillen eller lagar mat i uteköket på den integrerade Muurikkan. Det här är livsnjutning vare sig man är själva eller i glada vänners lag. Solens rörelse över tomten gör också att man kan njuta såväl sitt morgonkaffe som sola fram till tidig kväll. Senare framåt kvällen skänks välbehövlig skugga. När kvällarna blir svala kan det inglasade uterummet komma väl till pass. När mörkret faller upplevs de upplysta uteplatserna som extra rum och skapar en otroligt trivsam atmosfär. På vintern när snön gnistrar är det en alldeles speciell känsla att krypa ner i den 38 gradiga jacuzzin. Att den är välisolerad och kan ställas i energisparläge gör det inte sämre. För dig som behöver hobbyyta, så kommer förrådshuset till stor nytta. En gedigen arbetsbänk och praktisk förvaring för trädgårdsredskap gör livet enkelt. Just denna villa är perfekt placerad på området. Sista området vid vändplats betyder minimalt med trafik. Närheten till garage och parkering tillsammans med det ogenerade läget är optimalt. Området rymmer fina gång- och cykelvägar och det upplysta motionsspåret finns bakom knuten. Villan rymmer allt den stora familjen behöver Hela 4 sovrum och två badrum. Förbesiktigat och redo för inflyttning redan i slutet av september om så önskas. Den friköpta tomten och driftskostnaderna ger en god ekonomi. En vinnare på många sätt! Ring mäklaren för privat visning under sommaren!

 • Plus
Kartbladsvägen 24, Skälby, Västerås kommun
Kartbladsvägen 24, Skälby, Västerås kommun, bild 2
Kartbladsvägen 24, Skälby, Västerås kommun, bild 3

Kartbladsvägen 24

Villa
Skälby, Västerås kommun
10 000 000 kr
228 m²
5 rum
1 248 m² tomt

Unna dig lyxen att leva ostört på ett helt ljuvligt område. Villan har känslan av italienskt lyx. Uppvärmt med bergvärme med extra djupborrad berghål. Vattenburen golvvärme i hela huset ger en behaglig värme. Självklart finns AC´n där för att kyla, när sommarvärmen blir påträngande - precis som i södra Europa. Inbyggd kamin i murstocken ger vinterkvällarna en extra lyxkänsla. Bada i poolen som värms upp med luftvärmepump och ta dig en dusch i utomhusduschen efteråt. Ett vinterbonat uterum med spabad kan bjuda på många mysiga stunder. Genomgående högblankt klinkergolv med golvvärme. Putsade eller slammade väggar skapar en lugn nyans tillsammans med de övriga vita väggarna. Hela 4 sovrum varav Master Bedroom har eget badrum samt walk-in-closet. Förvaring av stora mått. Sociala ytor i överflöd med det där extra vaganta - inget har lämnats till slumpen. Vi gör ett försök att skapa intresse! Välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för en visning, så berättar vi mer.

 • Premium
Flintmästargatan 7, Bjurhovda, Västerås kommun

Flintmästargatan 7

Radhus
Bjurhovda, Västerås kommun
2 885 000 kr
127 + 20 m²
4 rum
159 m² tomt

- Friköpt tomt - Eget garage samt parkeringsplats. - Radhus med skyddande atriumgård - Hobbyrum eller tonårsrum i förrådsdelen. - Hälla köpcentrum med ett brett utbud av butiker mm. - Fotbollsplanerna på Branthovda - Elljusspår ett stenkast från huset. Perfekt för hundpromenaden eller löprundan. - Snabb access till E18 Radhus med lantlig känsla med utsikt mot Badelundaåsen och gärdena vid Badelunda. I detta område av villor och radhus finns en härlig lantlig känsla, men med ett läge som attraherar för promenader eller löpning i elljusspåret och gångavstånd till alla fotbollsplanerna på Branthovda. Närbutik kan gissningsvis bli ICA Maxi eller Hemköp på Hälla, samt allt utbud av övriga butiker i det området. Snabb access till E18 Huset är välvårdat och utvecklat till att passa den moderna familjen. Har du barn känns det tryggt att ha dem på innergården mellan förrådshuset och inglasade uterummet. En behändig trädgård som kan bli lekyta eller en prunkande växtzon. Huset har rymligt kök och en klädvård innanför köket. Sovrum eller tv rum på nedre botten samt wc och två klädkammare. En trappa upp finner vi två sovrum samt ett stort vardagsrum med utsikt mot väster. I det väl tilltagna badrummet kan familjen vara tillsammans utan att trängas. Välkomna på visning så berättar jag mer!

Lidmansvägen 3, Västermalm, Västerås kommun

Lidmansvägen 3

Lägenhet
Västermalm, Västerås kommun
3 700 000 kr
168 m²
5 rum
vån 1/6
9 426 kr/mån
22 024 kr/m²

- 5 rum och stort kök - Hörnlägenhet - Egen uteplats i söder - Garage i huset - Rikligt med parkeringar på gatan. Nattetid gratis. - Endast halvtrappa upp. - Granne med Djäkneberget. Välkommen till en unik våning på populära och citynära Västermalm. Med sitt höga läge i Oxbacken/Djäkneberget njuter vi närheten att gå ner till stadskärnan eller varför inte ta en promenad på vackra Djäkneberget med fantastiska grönytor, lekparker, dansbana samt bangolfbana. Att våningen är unik förstår alla. Med sina 168 kvadratmeter finns möjlighet till svängrum eller enskildhet. I det stora köket och matsalen kan vi elda i den öppna spisen vinterkvällar. Sommartid är altanen helt ljuvlig. Låg belåning i föreningen - endast 1.556kr/kvm. Låg nettoskuldsättning samt goda marginaler i kassan. Anmäl dig till visningen, så berättar jag mer!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Fyrtornsgatan 2, Lillåudden, Västerås kommun
Fyrtornsgatan 2, Lillåudden, Västerås kommun, bild 2
Fyrtornsgatan 2, Lillåudden, Västerås kommun, bild 3

Fyrtornsgatan 2

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
8 985 000 kr
138 m²
5 rum
vån 7/8
9 427 kr/mån
65 109 kr/m²

Här kan företagaren köpa sin våning. En unik etagevåning om totalt 138 kvm fördelat på 5 rok. Här kan företaget vara på en våning och familjen på det andra planet. Utsikten är obeskrivligt hänförande där både staden och Mälaren visar sin absolut bästa sida. Inglasad altan på våning 7 och öppen altan på våning 8, med utsikt över alla tak. Ett tilltalande boende som karaktäriseras av stora sociala ytor, härligt ljusinsläpp och en utsikt av rang. Utöver detta finner vi ett rejält kök i öppen planlösning med vardagsrummet. 3 sovrum, två stora badrum med tvättmöjlighet. Det unika med våningen är att både etage 7 & 8 nås från egen entré samt hissplan samt självklart invändig trappa som förbinder våningarna. Lägenhetsförrådet ligger i direkt anslutning till lägenheten på plan 7. I lägenheten finns dessutom två rejäla klädkammare. Bostadsrättsföreningen har stabil ekonomi. Byggt 2009. Låst port med tryggt system för insläpp via kamera. Välkommen att anmäla er till visning, för att uppleva något alldeles unikt.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 8