Fru Humbles

Fru Humbles

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Flintmästargatan 7, Bjurhovda, Västerås kommun

Flintmästargatan 7

Radhus
Bjurhovda, Västerås kommun
2 885 000 kr
127 + 20 m²
4 rum
159 m² tomt

- Friköpt tomt - Eget garage samt parkeringsplats. - Radhus med skyddande atriumgård - Hobbyrum eller tonårsrum i förrådsdelen. - Hälla köpcentrum med ett brett utbud av butiker mm. - Fotbollsplanerna på Branthovda - Elljusspår ett stenkast från huset. Perfekt för hundpromenaden eller löprundan. - Snabb access till E18 Radhus med lantlig känsla med utsikt mot Badelundaåsen och gärdena vid Badelunda. I detta område av villor och radhus finns en härlig lantlig känsla, men med ett läge som attraherar för promenader eller löpning i elljusspåret och gångavstånd till alla fotbollsplanerna på Branthovda. Närbutik kan gissningsvis bli ICA Maxi eller Hemköp på Hälla, samt allt utbud av övriga butiker i det området. Snabb access till E18 Huset är välvårdat och utvecklat till att passa den moderna familjen. Har du barn känns det tryggt att ha dem på innergården mellan förrådshuset och inglasade uterummet. En behändig trädgård som kan bli lekyta eller en prunkande växtzon. Huset har rymligt kök och en klädvård innanför köket. Sovrum eller tv rum på nedre botten samt wc och två klädkammare. En trappa upp finner vi två sovrum samt ett stort vardagsrum med utsikt mot väster. I det väl tilltagna badrummet kan familjen vara tillsammans utan att trängas. Välkomna på visning så berättar jag mer!

Lidmansvägen 3, Västermalm, Västerås kommun
  • Imorgon kl 13:15

Lidmansvägen 3

Lägenhet
Västermalm, Västerås kommun
4 485 000 kr
168 m²
5 rum
vån 1/6
9 426 kr/mån
26 696 kr/m²

- 5 rum och stort kök - Hörnlägenhet - Egen uteplats i söder - Garage i huset - Rikligt med parkeringar på gatan. Nattetid gratis. - Endast halvtrappa upp. - Granne med Djäkneberget. Välkommen till en unik våning på populära och citynära Västermalm. Med sitt höga läge i Oxbacken/Djäkneberget njuter vi närheten att gå ner till stadskärnan eller varför inte ta en promenad på vackra Djäkneberget med fantastiska grönytor, lekparker, dansbana samt bangolfbana. Att våningen är unik förstår alla. Med sina 168 kvadratmeter finns möjlighet till svängrum eller enskildhet. I det stora köket och matsalen kan vi elda i den öppna spisen vinterkvällar. Sommartid är altanen helt ljuvlig. Låg belåning i föreningen - endast 1.556kr/kvm. Låg nettoskuldsättning samt goda marginaler i kassan. Anmäl dig till visningen, så berättar jag mer!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Agnegatan 10B, Aroslund, Västerås kommun
  • Budgivning pågår

Agnegatan 10B

Lägenhet
Aroslund, Västerås kommun
2 485 000 kr
75,2 m²
3 rum
vån 3/3
3 223 kr/mån
33 045 kr/m²

- Populärt område nära Rocklunda idrottsområde samt city och E18 - Rymlig balkong med tak i rent söderläge - Öppen spis - Förvaring i inredd walk-in-closet - 2 förråd i källarplan - övernattningslägenhet - Förening med mycket god renommé - Låg belåning i föreningen - Låg nettoskuldsättning till följd av den låga belåningen i föreningen. Välkommen till en extraordinär lägenhet om 3 rum och kök och 75kvm. På våning 3 utan några grannar över, så njuter du både utsikt och bästa solläge. Trygg förening som verkligen tagit hand om och skött fastigheterna och dess byggnader. Portkod till entréerna, nya säkerhetsdörrar, 3-glasfönster för att inte nämna att de installerat solceller. Välkomna på visning för att uppleva och se mer. Välkomna!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Flisavägen 7, Bjurhovda, Västerås kommun

Flisavägen 7

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
1 195 000 kr
88,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 208 kr/mån
13 503 kr/m²

Välkommen till en lägenhet med den perfekta placeringen! Trevlig 3:a med stort kök samt matplats. Två rejäla sovrum med tillhörande klädkammare. Rymligt vardagsrum med utgång till en helt magisk balkong. Balkongen är inglasad och säkerligen ca 16 kvm stort, med rent söderläge och utsikt mot villorna på Branthovda. En mycket välskött förening med god ekonomi och välskötta ytor. Här finns en tvättstuga som gör tvättbestyren till en ren fröjd. Flertalet låsta cykelförråd. Kontakta mäklaren för visning!

  • Plus
  • Balkong
Skiljeboplatsen 1C, Skiljebo, Västerås kommun

Skiljeboplatsen 1C

Lägenhet
Skiljebo, Västerås kommun
2 295 000 kr
82 m²
3 rum
vån 6/10
5 598 kr/mån
27 988 kr/m²

Hörnlägenhet med fönster åt två väderstreck Inglasad balkong med utsikt mot allmänning med skogsdunge och innergårdarna till Brf Skogslyckan. Lyxig utsikt från våning 6 av totalt 10. Hiss direkt till husets garage Ljus lägenhet med högt läge och fin utsikt över innergårdarna. 3 rum och kök med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Utgång till den inglasade balkongen direkt från kök/vardagsrum. Har du bil och garageplats, tar du hissen direkt ner till garageplan. Lyxigt värre! Garageplats 800kr eller p-plats 300kr finns att hyra. Helkaklat rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bredband och kabel TV ingår i månadsavgiften. Förråd i husets källarplan. Parkera 2 h gratis på stora parkeringen framför gallerian, med p-skiva. Är ju toppen vid visningen samt när gäster kommer på besök.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Fyrtornsgatan 2, Lillåudden, Västerås kommun
Fyrtornsgatan 2, Lillåudden, Västerås kommun, bild 2
Fyrtornsgatan 2, Lillåudden, Västerås kommun, bild 3

Fyrtornsgatan 2

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
8 985 000 kr
138 m²
5 rum
vån 7/8
9 427 kr/mån
65 109 kr/m²

Här kan företagaren köpa sin våning. En unik etagevåning om totalt 138 kvm fördelat på 5 rok. Här kan företaget vara på en våning och familjen på det andra planet. Utsikten är obeskrivligt hänförande där både staden och Mälaren visar sin absolut bästa sida. Inglasad altan på våning 7 och öppen altan på våning 8, med utsikt över alla tak. Ett tilltalande boende som karaktäriseras av stora sociala ytor, härligt ljusinsläpp och en utsikt av rang. Utöver detta finner vi ett rejält kök i öppen planlösning med vardagsrummet. 3 sovrum, två stora badrum med tvättmöjlighet. Det unika med våningen är att både etage 7 & 8 nås från egen entré samt hissplan samt självklart invändig trappa som förbinder våningarna. Lägenhetsförrådet ligger i direkt anslutning till lägenheten på plan 7. I lägenheten finns dessutom två rejäla klädkammare. Bostadsrättsföreningen har stabil ekonomi. Byggt 2009. Låst port med tryggt system för insläpp via kamera. Välkommen att anmäla er till visning, för att uppleva något alldeles unikt.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bysingsberg 13A, Bysingsberg, Västerås kommun

Bysingsberg 13A

Villa
Bysingsberg, Västerås kommun
4 785 000 kr
171 m²
7 rum
1 534 m² tomt

Flytta ut på landet? Här kommer en unik möjlighet! Nybyggt LB-hus i 1½-plan om hela 171 kvm byggt 2022. Detta innebär att det finns gott om tid att nyttja fri fastighetsavgift/skatt. (Totalt 15 år) Villan har ett utsprång där takhöjden är hänförande och med gigantiska fönster ut mot den vidsträckta tomten och ut över området. Hela huset andas modern touch och har en funktion som passar både den lilla och den stora familjen. Bottenvåningen har stort kök med öppen planlösning mot matsal/allrum och vardagsrum. Vardagsrummet är placerad i utbyggda delen med ryggåstak och magiska fönster. På undervåningen finner vi vidare två sovrum samt ett badrum med klädvårdsdel. Övervåningen bjuder på en rad möjligheter, och idag finns här två eller kanske tre sovrum (beroende på hur dispositionen görs. Ett rum kan vara kontor eller walk-in-closet) Övervåningen har vidare ett stort allrum med fönster mot söder samt ett takfönster. Badrum med takfönster samt wc, handfat och dusch. Carport för två bilar samt ett förråd. Lantligt härligt grus på uppfarten och på gångar. Enskilt vatten samt markbädd för avloppsfiltration. Välkommen att anmäla er till visning, så berättar jag mer.

  • Plus

Visar alla 7