GBGFAST - Göteborgs Fastighetsförmedling

GBGFAST - Göteborgs Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Virvelvindsgatan 20B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Virvelvindsgatan 20B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Virvelvindsgatan 20B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Virvelvindsgatan 20B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
GBGFAST - Göteborgs Fastighetsförmedling
2 749 000 kr
74 m²
3 rum
vån 7/7
4 549 kr/mån
37 149 kr/m²

Högst upp i huset med balkong i västerläge hittar ni denna pärla som är riktigt vackert renoverad. Balkongen högst upp erbjuder en bedårande utsikt över den nybyggda Bravida arena. Ett fint ljusinsläpp löper genom bostaden tack vare stora fönsterpartier. Kök med plats för matbord, ett rymligt vardagsrum, två sovrum med förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum. Här bor ni centralt med all service ni kan önska er, men samtidigt lugnt och nära naturen då det är promenadavstånd till vackra Keilers Park. Från centrala Hisingen är du alltid nära de stora billederna. Åker du kommunalt erbjuder knutpunkterna Hjalmar Brantingsplatsen, Vågmästareplatsen samt Wieselgrensplatsen mycket goda kommunikationer med spårvagn och buss. Gång- och cykelbana går hela vägen till centrum. Här finns ett stort nöjesutbud och gott om vackra grönområden utmärkta för rekreation och avkoppling.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ålyckevägen 13, Landvetter, Härryda kommun

Ålyckevägen 13

Villa
Landvetter, Härryda kommun
GBGFAST - Göteborgs Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
133 m²
6 rum
1 698 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska funkisvilla som erbjuder en unik möjlighet för den som vill ha extra inkomst genom en uthyrningsdel i källaren. Men för den som vill ha ännu mer utrymme kan man integrera källarplanet med resten av fastigheten genom att återställa den gamla trappan. Villan är också utrustad med en dubbel carport, så att du alltid kan parkera bekvämt och skyddat. Här kan flytta in utan att behöva oroa dig för omfattande renoveringar, avskilt och lugnt för en bekymmersfri livsstil. Uppskatta också den stora tomten och dess grönskande omgivningar här kan du anlägga en ny trädgård där endast fantasin sätter gränser. Villan ligger på ett utmärkt läge med närhet till allt du behöver. Med när het till Landvetter flygplats och endast 20 minuter in till Göteborg har du tillgång till stadens utbud av kultur, underhållning och arbetsmöjligheter. Så om du söker ett nytt hem med strategiskt läge, många möjligheter och en god inkomstpotential, då har du hittat rätt. Kontakta oss för en visning idag!

  • Balkong
  • Uteplats
Borstbindaregatan 19, Centrala  Hisingen, Göteborgs kommun
Borstbindaregatan 19, Centrala  Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Borstbindaregatan 19, Centrala  Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Borstbindaregatan 19

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
GBGFAST - Göteborgs Fastighetsförmedling
2 950 000 kr
57,5 m²
3 rum
vån 4/5
3 490 kr/mån
51 304 kr/m²

En unik trea på våning 4 av 5, med stilrena materialval så som ekparkett, badkar och bänkskiva i sten. Genomgående välvårdad lägenhet med goda förvaringsmöjligheter och spatiös balkong, med bygglov för inglasning. Kabel-TV, bredband, vatten och uppvärmning ingår i månadsavgiften. I närområdet finns det utöver Saluhallen och Backaplan, mataffärer, restauranger och vårdcentral. Likaså sköna grön- och parkområden inom gångavstånd. Med goda kollektivtrafik förbindelser från knutpunkt Backaplan, tar du dig in till centrala stan på 10min. Brf Origo är en stabil förening som ser till sina medlemmars bästa, för att hålla nere kostnader har man dessutom tilläggsamorterat 6milj. kr. Utöver det är det inte ovanligt att föreningens styrelse bjuder in till den vackra innergården för gemenskaphets evenemang så som grillningar. Se gärna vår tour film av lägenheten och området. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 3