GBGFAST - Göteborgs Fastighetsförmedling

GBGFAST - Göteborgs Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Båtyxegatan 1, Kannebäck, Göteborgs kommun
  • Sön 11 aug kl 15:00
Båtyxegatan 1, Kannebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Båtyxegatan 1, Kannebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Båtyxegatan 1

Villa
Kannebäck, Göteborgs kommun
GBGFAST - Göteborgs Fastighetsförmedling
5 995 000 kr
83 + 75 m²
6 rum
1 134,3 m² tomt

Denna villa erbjuder enorm potential för utbyggnad och renovering, vilket ger dig chansen att skapa ditt drömhem. Välkommen till en charmig villa med stor insynsskyddad tomt, belägen på en lugn gata i populära Kannebäck. Här får du ett hem med stora möjligheter att sätta din egen prägel. Med närhet till badplatser, skolor, dagis och utmärkta kommunikationer är detta ett idealiskt boende för familjen. Villan erbjuder en boyta på 83 kvadratmeter, kompletterad med en inredd källare på 75 kvadratmeter fördelat på två plan. Trädgården är rymlig och insynsskyddad, vilket ger gott om plats för både lek och avkoppling. Här finns möjlighet att plantera fruktträd, bärbuskar och blommande rabatter, vilket gör trädgården till en grön oas. En fristående garagebyggnad med plats för flera bilar på infarten och ett uthus som erbjuder extra förvaring. Båtyxegatan 1 ligger i ett eftertraktat område i Kannebäck, känt för sina natursköna omgivningar och familjevänliga miljö. Här har du nära till vackra badplatser, dagis och skolor samt bra bussförbindelser till stadens centrum. Med två uteplatser i soligt läge har du alltid en plats att njuta av soliga dagar och sköna kvällar. Området erbjuder också vackra promenad- och cykelvägar för den friluftsintresserade. Kontakta mäklaren för att boka en visningstid. Missa inte chansen att förvandla denna villa till ditt drömboende!

  • Premium
  • Uteplats
Litteraturgatan 214, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Litteraturgatan 214, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Litteraturgatan 214, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Litteraturgatan 214

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
GBGFAST - Göteborgs Fastighetsförmedling
3 200 000 kr
83,4 m²
4 rum
vån 6/6
5 554 kr/mån
38 369 kr/m²

OBS YOUTUBE PRESENTATION HITTAR DU HÄR: https://youtu.be/o_ya0W2wRYs Ett unikt tillfälle att förvärva en av föreningens mest exklusiva fyror! Stig in i en värld av elegans med denna fantastiska fyra högst upp i huset, omkring 83,0 m² stor och komplett med en underbar terrass i västerläge samt en inbjudande braskamin! Byggt år 2019, bjuder denna bostad på genomgående vackra parkettgolv, ett exklusivt kök från Ballingslöv och ett helkaklat badrum med stilfull tvättdel. Genomtänkt social planlösning för en livsstil i världsklass! Det imponerande köket smälter samman med det rymliga vardagsrummet och skapar en harmonisk och social atmosfär. Det rymliga master bedroomet är en fröjd för ögat med sin garderobsvägg och det tillhörande sovrummet har en rogivande atmosfär. Det här är boendet för den som söker något helt nytt med möjlighet till snabb inflyttning. Denna pärla är centralt placerad i direkt anslutning till det nya Selma Lagerlöfs Torg på Norra Hisingen och erbjuder smidiga förbindelser till centrala Göteborg. Området är i konstant utveckling och denna byggnation utgör den första etappen av vad som kommer att bli ett oerhört attraktivt område. Natur, rekreation och bekvämlighet runt varje hörn! Njut av närheten till natursköna områden, ett brett serviceutbud inklusive handel, vård, skola och omsorg samt ett blomstrande idrotts- och föreningsliv. Här finns även ett rikt kulturliv med det närliggande kulturhuset. Missa inte chansen att äga en plats i detta pulserande och framväxande område! Kontakta oss för mer information och boka din visning. FILMPRESENTATION: https://youtu.be/o_ya0W2wRYs

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Skogshemsvägen 11, Tullinge, Botkyrka kommun
Skogshemsvägen 11, Tullinge, Botkyrka kommun, bild 2
Skogshemsvägen 11, Tullinge, Botkyrka kommun, bild 3

Skogshemsvägen 11

Tomt
Tullinge, Botkyrka kommun
GBGFAST - Göteborgs Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
1 026 m² tomt

Nu erbjuds en underbar hörntomt med ett av de bästa lägena i Tullinge. Tomten är ej bunden till husleverantör utan ny ägare får fritt välja arkitektur, val av husleverantör e.t.c. Observera att tomten är färdigsprängd och anlagd med morän blandat med sten, bara att betala anslutningar till kommunen och söka bygglov. PLANBESTÄMMELSER (se även plankarta med bestämmelser) -Högst en huvudbyggnad per tomt. -Största byggnadsarean för huvudbyggnad 150 kvm och för uthus högst 40 kvm. -Högst en lägenhet per tomt. Uthus får inte inredas med bostadsrum. -Huvudbyggnad får uppföras till en högsta byggnadshöjd av 6,5 meter. -Uthus får uppföras till en högsta byggnadshöjd av 3,0 meter. -Högsta antal våningar 2. -Endast friliggande hus. -Huvudbyggnad skall placeras minst 4,5 meter från tomtgräns. -Fristående uthus skall placeras minst 1,0 meter från tomtgräns. -Liten del av mark är markerad för transformatorstation, (se blå markering) -Prickmark på kartan får ej bebyggas. Skogshemsvägen 11 erbjuder i övrigt närhet till det mesta så som: Strandpromenad och badstrand, har du liten båt finns 2 båtklubbar att kontakta för båtplats. Gångavstånd till Pendeltåg ca 7 min, pendel till Sthlm city ca 25 min. Buss precis utanför tomten som går till centrum och upp till Lida som är ett friluftsområde. Brantbrink IP ca 5 min promenad. Centrum ca 8 min promenad. I centrum finns 1 matbutik, restauranger, bibliotek, apotek, spelbutik, Pressbyrå, frisör och barberare, bank, liten present och klädaffär, veterinär, vårdcentral, apotek, restaurang samt Aleris rehab, några skönhetssalonger finns också i området samt körskola. Även flertalet förskolor & skolor upp till åk 9, (se vår områdesbeskrivning för detaljerad information) Kontakta mäklaren för vidare information.

  • Premium
Långholmsvägen 27, Torslanda-Nötö, Göteborgs kommun
Långholmsvägen 27, Torslanda-Nötö, Göteborgs kommun, bild 2
Långholmsvägen 27, Torslanda-Nötö, Göteborgs kommun, bild 3

Långholmsvägen 27

Tomt
Torslanda-Nötö, Göteborgs kommun
GBGFAST - Göteborgs Fastighetsförmedling
6 150 000 kr
801 m² tomt

Välkommen till en tomt med skärgårdskänsla på vackra Nötö. Detta är för dig som söker något unikt. Att bosätta sig på Nötö innebär att leva i en perfekt balans mellan lugn och modern bekvämlighet i en miljö som garanterar en enastående livskvalitet. Tomten är belägen på en höjd med havsutsikt och ger er möjligheten att skapa det perfekta hemmet i en naturskön omgivning. Läget är klockrent på en återvändsgata med servitut för infart via Långholmsvägen 25 som den ursprungligen är avstyckad ifrån. Byggplanen tillåter en byggyta på 100 kvm för huvudbyggnaden med ett minsta avstånd till tomtgränsen om 6 meter. Här kan du således med valfri leverantör designa ditt eget drömhus för att maximera tomtens höjd och perfekt placering för maximalt utnyttjande av byggytan. Grannen som avstyckat tomten kommer godkänna placering av byggytan närmare än 6 meter från sin egen tomtgräns om så önskas. Dokument med kartor finns under fakta på vår hemsida. Föreställ er att varje morgon vakna upp till en spektakulär havsutsikt, dra in den friska havsluften och uppleva en stillhet som bara en plats omgiven av natur och vatten kan erbjuda. Här ute på Nötö handlar livet om att verkligen njuta av den kustnära atmosfären. Oavsett om ni vill utforska den omgivande naturen och klipporna, ta en stillsam promenad längs kustlinjen eller upptäcka närliggande öar, så finns här något för alla. Den pittoreska hamnen med sina charmiga sjöbodar och badmöjligheter från klippor och stegar förstärker den idylliska känslan. Dessutom finns snabba förbindelser som gör det lätt att nå Göteborgs Norra Skärgård och flera mindre öar med naturhamnar, inklusive den välkända Vinga Fyr. Området erbjuder också praktiska bekvämligheter såsom förskolor, skolor, och Amhults centrum med ett brett utbud av affärer och caféer samt Torslanda Golfklubb. Trots den fridfulla omgivningen ger Nötö möjlighet till ett modernt och bekvämt liv. På bara 20-30 minuter når ni centrala Göteborg med dess shopping, restauranger och kulturella aktiviteter. Här får ni chansen att förverkliga era drömmars hem och ta del av allt det natursköna landskapet har att erbjuda.

  • Premium
Gamla Kronvägen 49, Partille Port - Centrala Partille, Partille kommun
Gamla Kronvägen 49, Partille Port - Centrala Partille, Partille kommun, bild 2
Gamla Kronvägen 49, Partille Port - Centrala Partille, Partille kommun, bild 3

Gamla Kronvägen 49

Lägenhet
Partille Port - Centrala Partille, Partille kommun
GBGFAST - Göteborgs Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
77 m²
3 rum
vån 4/7
5 234 kr/mån
36 299 kr/m²

Välkommen till en fantastisk nyproducerad lägenhet på Gamla Kronvägen! Denna moderna bostad erbjuder tre rum och kök, perfekt för både små familjer och par som söker lite extra utrymme. Den öppna planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär, idealisk för både vardagsliv och sociala tillställningar. Gamla Kronvägen är ett område under stark utveckling och har snabbt blivit ett populärt val. Här bor du med närhet till allt du behöver, inklusive flera matbutiker inom gångavstånd. Missa inte denna unika möjlighet att bli en del av Gamla Kronvägens spännande framtid. Kontakta oss för en visning idag och upplev själv charmen och komforten i ditt nya drömhem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Ålyckevägen 13, Landvetter, Härryda kommun

Ålyckevägen 13

Villa
Landvetter, Härryda kommun
GBGFAST - Göteborgs Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
133 m²
6 rum
1 698 m² tomt

Välkommen till denna funkisvilla som erbjuder en unik möjlighet för den som vill ha extra inkomst genom en uthyrningsdel i källaren. Men för den som vill ha ännu mer utrymme kan man integrera källarplanet med resten av fastigheten genom att återställa den gamla trappan. Villan är också utrustad med en dubbel carport, så att du alltid kan parkera bekvämt och skyddat. Här kan flytta in utan att behöva oroa dig för omfattande renoveringar, avskilt och lugnt för en bekymmersfri livsstil. Uppskatta också den stora tomten och dess grönskande omgivningar här kan du anlägga en ny trädgård där endast fantasin sätter gränser. Villan ligger på ett utmärkt läge med närhet till allt du behöver. Med när het till Landvetter flygplats och endast 20 minuter in till Göteborg har du tillgång till stadens utbud av kultur, underhållning och arbetsmöjligheter. Så om du söker ett nytt hem med strategiskt läge, många möjligheter och en god inkomstpotential, då har du hittat rätt. Kontakta oss för en visning idag!

  • Balkong
  • Uteplats
Borstbindaregatan 19, Centrala  Hisingen, Göteborgs kommun
Borstbindaregatan 19, Centrala  Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Borstbindaregatan 19, Centrala  Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Borstbindaregatan 19

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
GBGFAST - Göteborgs Fastighetsförmedling
2 950 000 kr
57,5 m²
3 rum
vån 4/5
3 490 kr/mån
51 304 kr/m²

En unik trea på våning 4 av 5, med stilrena materialval så som ekparkett, badkar och bänkskiva i sten. Genomgående välvårdad lägenhet med goda förvaringsmöjligheter och spatiös balkong, med bygglov för inglasning. Kabel-TV, bredband, vatten och uppvärmning ingår i månadsavgiften. I närområdet finns det utöver Saluhallen och Backaplan, mataffärer, restauranger och vårdcentral. Likaså sköna grön- och parkområden inom gångavstånd. Med goda kollektivtrafik förbindelser från knutpunkt Backaplan, tar du dig in till centrala stan på 10min. Brf Origo är en stabil förening som ser till sina medlemmars bästa, för att hålla nere kostnader har man dessutom tilläggsamorterat 6milj. kr. Utöver det är det inte ovanligt att föreningens styrelse bjuder in till den vackra innergården för gemenskaphets evenemang så som grillningar. Se gärna vår tour film av lägenheten och området. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 7