GBGFAST - Göteborgs Fastighetsförmedling

GBGFAST - Göteborgs Fastighetsförmedling

Mäklare

Turkosgatan 37, Västra Frölunda, Göteborgs kommun

Turkosgatan 37

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun

1 750 000 kr

77,8 m²

3 rum

4 897 kr/mån

22 494 kr/m²

Gbgfast presenterar nu en unik möjlighet att vara med och förädla en klockren 3a högst upp med balkong i västerläge. Unikt med lägenheten är stora vita klinkerplattor i hela lägenheten förutom i det sovrum som gränsar till badrum under renovering. Lägenheten är ljus med fina vyer utan insyn från grannar, dessutom ligger den inglasade balkongen helt perfekt för eftermiddags och kvällssol. Köket har en egen dedikerad rymlig matplats och i vardagsrummet finns även plats för matsalsdel. Stort och luftigt sovrum med gott om förvaring. Turkosgatan 37 och HSB Brf Tynnered ligger i Västra Göteborg med närhet till hamnar och bad samt inte minst gångavstånd till Frölunda Torg som har allt man kan önska sig avseende shopping, kommunikationscenter, restauranger, sjukvård skola, förkola, dagis med mera. Föreningen är en stabil, solid och välskött förening. Föreningen erbjuder en trevlig innergård, lekplats, gym, övernattningslägenhet, fetslokalt för upp till 60 personer, hobbyrum och boulebana. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Borstbindaregatan 19, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Borstbindaregatan 19, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Borstbindaregatan 19, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Borstbindaregatan 19

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

2 950 000 kr

57,5 m²

3 rum

3 490 kr/mån

51 304 kr/m²

En unik trea på våning 4 av 5, med stilrena materialval så som ekparkett, badkar och bänkskiva i sten. Genomgående välvårdad lägenhet med goda förvaringsmöjligheter och spatiös balkong, med bygglov för inglasning. Kabel-TV, bredband, vatten och uppvärmning ingår i månadsavgiften. I närområdet finns det utöver Saluhallen och Backaplan, mataffärer, restauranger och vårdcentral. Likaså sköna grön- och parkområden inom gångavstånd. Med goda kollektivtrafik förbindelser från knutpunkt Backaplan, tar du dig in till centrala stan på 10min. Brf Origo är en stabil förening som ser till sina medlemmars bästa, för att hålla nere kostnader har man dessutom tilläggsamorterat 6milj. kr. Utöver det är det inte ovanligt att föreningens styrelse bjuder in till den vackra innergården för gemenskaphets evenemang så som grillningar. Se gärna vår tour film av lägenheten och området. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Runslingan 151, Torslanda, Göteborgs kommun
Runslingan 151, Torslanda, Göteborgs kommun, bild 2
Runslingan 151, Torslanda, Göteborgs kommun, bild 3

Runslingan 151

Radhus
Torslanda, Göteborgs kommun

3 895 000 kr

122 m²

5 rum

173,9 m² tomt

Nu är det tillfälle att lägga bud på denna pärla innan den försvinner på uthyrning. Välkommen till Runslingan 151 som är ett välplanerat radhus med hörnläge och ett av de bästa lägena i området. Just det här huset är utbyggt till 122 kvm, gjort av fackmän 2016 omfattande kök, golv i kök matplats och entré, tillbyggnad mot framsidan samt öppen planlösning, förråd framsida, altan framsida, fönster och balkongdörrar med dokumentation för drygt 500 000 kr. Populära Runslingan är extremt lugnt och barnvänligt med närhet till grönområde, skolor, båthamnar, bad och hav. För en extra intressant upplevelse, se vår objektpresentation i filmformat med HD kvalitet på youtube: https://youtu.be/IwevW6AP1IY Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Lillekärr södra 194, Lillekärr Södra, Göteborgs kommun
Lillekärr södra 194, Lillekärr Södra, Göteborgs kommun, bild 2
Lillekärr södra 194, Lillekärr Södra, Göteborgs kommun, bild 3

Lillekärr södra 194

Lägenhet
Lillekärr Södra, Göteborgs kommun

2 350 000 kr

75,5 m²

3 rum

4 754 kr/mån

31 126 kr/m²

Här på Lillekärr Södra 194 hittar ni denna totalt renoverade trean på 75,5 kvm. Här får ni tre rum och kök där elen ingår i avgiften. Lägenheten har stora fönster på var sida vilket genererar ett fint ljusinsläpp. Ni bor bekvämt med bekvämligheter såsom tvättmaskin och diskmaskin dessutom så har ni två balkonger för avkoppling. En stor inglasad balkong och en entrébalkong.

 • Premium
 • Balkong
Ålyckevägen 13, Landvetter, Härryda kommun

Ålyckevägen 13

Villa
Landvetter, Härryda kommun

4 495 000 kr

133 m²

6 rum

1 698 m² tomt

Här erbjuds en fantastiskt funkisvilla som har många möjligheter. I dagsläget så är det en uthyrningsdel i källaren men för den som vill kan man integrera källarplanet med resten av fastigheten genom att återställa den gamla trappan.

 • Uteplats
Riksvägen 29, Frånö, Kramfors kommun
Riksvägen 29, Frånö, Kramfors kommun, bild 2
Riksvägen 29, Frånö, Kramfors kommun, bild 3

Riksvägen 29

Övrigt
Frånö, Kramfors kommun

2 500 000 kr

700 m²

1,2 ha tomt

Härlig fastighet med oanade möjligheter till utveckling med boende i kombination med affärsverksamhet i bottenplan eller vidareutveckling av vandrarhemsverksamheten.

 • Premium
Norra Liden 35, Centrum, Göteborgs kommun
 • Sön 5 feb kl 13:30
Norra Liden 35, Centrum, Göteborgs kommun, bild 2
Norra Liden 35, Centrum, Göteborgs kommun, bild 3

Norra Liden 35

Lägenhet
Centrum, Göteborgs kommun

3 195 000 kr

62,5 m²

2 rum

4 383 kr/mån

51 120 kr/m²

Välkommen till populära HSB Brf Otterhällan och denna charmiga genomgångstvåa med balkong som erbjuder utsikt över älven. Lägenheten har en stor portion hemtrevnad på grund av storleken och dess optimala planlösning även om den har äldre standard. Här kan man förverkliga sina bostadsdrömmar och sätta sin egen prägel på färger och materialval. Ljusinsläppet i det varma och generöst tilltagna köket lockar till många sköna frukostar och middagar. Ni bor lugnt och med minimal insyn på våning 4. Generellt erbjuds trivsamma umgängesytor och goda förvaringsmöjligheter med prägel av hemtrevnad fantastiskt ljusinsläpp med solinstrålning både för- och eftermiddag. På balkongen njuter du av solen till sen kväll under sommarhalvåret. Ni bor i en välskött förening, med en härlig innergård och i ett strategiskt läge inom vallgraven, med Kungsgatan, Esperantoplatsen och Magasinsgatan direkt nedanför. Föreningens ekonomi är stark och har låg belåningsgrad på 2429 kr/kvm (2021-06-30) och är mycket väl underhållen. Här bor ni i ett lugnt område nära allt ni behöver för att skapa ett bekvämt vardagstempo. Restauranger, barer, caféer, kultur och mataffärer finns runt knuten. Mycket goda kommunikationsmöjligheter i närheten och en förskola i grannfastigheten. En trappa ner från fastigheten ligger nya Stenpiren. Framöver kommer området att utgöra ett epicentrum för bostäder och handel, park med bad och promenadstråk samt ett levande kajstråk med caféer, restauranger och andra mysfaktorer. Detta gör läget till ett av de bästa i staden. I allt väsentligt en perfekt lägenhet med mycket hjärta. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Länghemsvägen 29, Dannike, Borås kommun

Länghemsvägen 29

Villa
Dannike, Borås kommun

1 850 000 kr

161 m²

3 405 m² tomt

Här har ni möjligheten att förvärva en fastighet med två lägenheter, men möjlighet finns att göra en tredje i källarplan. Villan har en stor tom där det finns gott om utrymme för tex ett Attefalls hus. Stor parkering på tomten. Fastigheten har idag två hyresgäster. Kontakta fastighetsmäklaren för mer info.

Carlsgatan 2B 1102, Fjällbacka, Tanums kommun

Carlsgatan 2B 1102

Lägenhet
Fjällbacka, Tanums kommun

7 100 000 kr

143 m²

6 rum

6 137 kr/mån

49 650 kr/m²

Välkommen till detta magnifika penthouse som erbjuder två våningar, trendig interiör, en enorm takterrass och utsikt över hela Fjällbacka. Med sina 143kvm fördelat på fyra sovrum, ett stort kök med öppen planlösning mot vardagsrum samt tre badrum och en terrass som sträcker sig 360grader runt övre våningen, är detta en av de mest exklusiva bostadsrätter som uppförts i området. Du har även rätt som bostadsrättshavare att hyra ut din lägenhet vilket ger bra ekonomiska förutsättningar.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Carlsgatan 2B 1001, Fjällbacka, Tanums kommun

Carlsgatan 2B 1001

Lägenhet
Fjällbacka, Tanums kommun

3 150 000 kr

72 m²

1.5 rum

3 090 kr/mån

43 750 kr/m²

Nu välkomnas ni till denna unika gavellägenhet om 72kvm som i dag är uppförd som en etta med öppen planlösning. Byggherren erbjuder även en alternativ planlösning där man kan sätta upp en vägg för att få ett avskilt sovrum och därmed omvandla den till en tvåa. Lägenheten är väl genomtänkt med vackra materialval, rikligt ljusinsläpp samt en stor terrass som sträcker sig längst med husets gavel.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 10