Mäklare Katarina Johansson

Katarina Johansson

Om mig

Här har ni mäklaren med ett stort hjärta och ett engagemang utöver det vanliga! Jag älskar att prestera goda resultat i mina affärsförbindelser och min drivkraft är och har alltid varit, nöjda kunder. Vill du också bli en? Kontakta mig gärna så skall jag infria mina löften.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Brunnefjäll 815, Brunnefjäll, Orust kommun

Brunnefjäll 815

Villa
Brunnefjäll, Orust kommun
Gofab Fastighetsbyrå Orust

1 950 000 kr

108 m²

4 rum

2 507 m² tomt

Med gångavstånd till Slussen, badplats, båthamn och Waldorfskola finner du denna friliggande villan om 4 rum och kök med naturskönt läge. På den stora tomten finns möjligheter till odlingar, lek och avkoppling.

Brattås 638C, Kungsviken, Orust kommun

Brattås 638C

Tomt
Kungsviken, Orust kommun
Gofab Fastighetsbyrå Orust

2 350 000 kr

1 034 m² tomt

I ett nytt området i Kungsviken har du nu möjlighet att köpa en fin tomt med viss utsikt mot viken och en båtplats. Det står dig fritt att välja hus och husleverantör.

Lirås 11, Lirås, Tjörns kommun

Lirås 11

Tomt
Lirås, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Orust

895 000 kr

3,1 ha tomt

I Lirås erbjuds nu en större tomt med mark på båda sidor av 169. Uppe på bergsplatån på norra delen av tomten har du en härlig vy över nejden. På ena sidan av vägen har du bostadshusen vackert inramade av skogen. På andra sidan vägen ligger obrukad åkermark.

Tångesundsvägen 15, Tången/Mollösund, Orust kommun
Tångesundsvägen 15, Tången/Mollösund, Orust kommun, bild 2
Tångesundsvägen 15, Tången/Mollösund, Orust kommun, bild 3

Tångesundsvägen 15

Fritidshus
Tången/Mollösund, Orust kommun
Gofab Fastighetsbyrå Orust

8 995 000 kr

124 m²

5 rum

256 m² tomt

Välkommen till detta vackra kaptenshus i Tången! Här finner du ett modernt och stilrent boende med en fantastisk havsutsikt som tar andan ur dig. Med altaner runt huset kan du njuta av solen från morgon till kväll och ta del av den salta doften från havet. Huset i 1 1/2 plan är byggt år 2007, och innehåller 5 rum och kök. Boarean på 124 kvm ger gott om utrymme för både familj och vänner. Du har även förmånen att ha din egen båtplats i Tången, bara ett stenkast från huset. Detta gör det möjligt för dig att enkelt ta dig ut på havet och upptäcka skärgårdens skönhet. Läget är oslagbart med gångavstånd till Mollösunds hamn. Här finner du mysiga restauranger och butiker, samt möjlighet att köpa färska räkor direkt från fiskarna. Missa inte chansen att bo i detta fantastiska kaptenshus med havsutsikt och egen båtplats. Detta är verkligen den ultimata drömbostaden för dig som vill bo nära havet och uppleva den vackra skärgården på nära håll.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 4