Mäklare Thomas Winqvist

Thomas Winqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rosenlundsvägen 33, Ellös, Orust kommun

Rosenlundsvägen 33

Villa
Ellös, Orust kommun
Gofab Fastighetsbyrå Orust
3 250 000 kr
75 m²
5 rum
397 m² tomt

Ett av dom äldsta husen i Ellös som har vårdats väl genom åren. Huset är mycket välskött och har en trevlig planlösning. Från huset har man fin utsikt mot havet och ett perfekt solläge. Kort promenadavstånd till affärer, restauranger, busshållplats och salta bad. Huset har på entréplan kök, vardagsrum, matsalsrum, tv-rum samt badrum och gästtoalett. På plan två finns två sovrum. Två fina altaner vid entrésidan samt ett fristående förråd finns också.

  • Uteplats
Hallarevägen 1B, Lilla Askerön, Tjörns kommun

Hallarevägen 1B

Villa
Lilla Askerön, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Orust
4 975 000 kr
160 m²
5 rum
1 465 m² tomt

Nybyggt hus från 2022 med allt i bästa skick. Söker man ett lugnt och fridfullt boende med kort promenadavstånd till bad och båtliv så är detta huset för dig. Huset har en tilltalande planlösning med generösa ytor. På entréplan finns kök/allrum i en öppen planlösning, helkaklat badrum, stort sovrum samt grovkök. På plan två finns stort allrum, helkaklat badrum samt två sovrum. Havsutsikt från flertal fönster. Stor altan runt halva huset samt gott om plats att parkera bilar. Ingen fastighetsavgift fram till 2037.

  • Uteplats
Katarinas väg 14, Henån, Orust kommun
  • Lör 29 jun kl 11:45
Katarinas väg 14, Henån, Orust kommun, bild 2
Katarinas väg 14, Henån, Orust kommun, bild 3

Katarinas väg 14

Villa
Henån, Orust kommun
Gofab Fastighetsbyrå Orust
2 695 000 kr
125 + 125 m²
5 rum
1 028 m² tomt

Central beläget i Henån med kort promenadavstånd till skola, förskola, vårdcentral, havet och affärer finns detta rymliga och nyrenoverade hus. Huset har bra planlösning med rymligt kök som har utgång till altan, stort vardagsrum med öppen spis, härligt uterum, gästtoalett, badrum samt tre sovrum. Suterrängplan med möjlighet att inreda en tvårumslägenhet samt bra förrådsutrymmen och ett stort garage/verkstad. Nyinstallerad luft/vatten värmepump ger låga driftkostnader samt indragen fiber.

  • Premium
  • Uteplats
Östra Bö, Långelanda, Orust kommun

Östra Bö

Tomt
Långelanda, Orust kommun
Gofab Fastighetsbyrå Orust
575 000 kr
1 311 m² tomt

Här kommer finnas möjligheten att köpa en fin tomt med närhet till Svanesund. Tomten ligger i ett lantligt område men ändå bara några kilometer från service och affärer i Svanesund. Vid nybyggnation betalar man ingen fastighetsavgift dom första 15 åren.

Visar alla 4