Grip Fastighetsmäkleri

Grip Fastighetsmäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ronnebygatan 7, Västra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Ons 3 apr kl 17:00
Ronnebygatan 7, Västra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Ronnebygatan 7, Västra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Ronnebygatan 7

Lägenhet
Västra Sorgenfri, Malmö kommun
Grip Fastighetsmäkleri
1 595 000 kr
35 m²
2 rum
vån 5/5
3 754 kr/mån
45 571 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerade, genomgående vindslägenhet som inreddes 2019 och som upplevs betydligt större tack vare golvyta om 45 kvadratmeter. Lägenheten är smakfullt inredd och det märks att man fokuserat på detaljerna i samband med renoveringen. Här finns ett stilrent kök i ljusgrått i öppen planlösning mot vardagsrummet, stilsäkert badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare och ett rofyllt sovrum. Lägenheten har även exklusiv tillgång till ett vindsutrymme om cirka 40 kvadratmeter som nås direkt från lägenheten. Lägenheten bjuder på vackra detaljer i form av synliga takbjälkar och vitmålat tegel. Toppläge i förening som gjort de tunga renoveringarna och med inbjudande innergård. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Ellstorpsgatan 3C, Ellstorp, Malmö kommun
  • Tis 2 apr kl 17:30
Ellstorpsgatan 3C, Ellstorp, Malmö kommun, bild 2
Ellstorpsgatan 3C, Ellstorp, Malmö kommun, bild 3

Ellstorpsgatan 3C

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Grip Fastighetsmäkleri
925 000 kr
34 m²
1 rum
vån 5/6
3 395 kr/mån
27 206 kr/m²

Hissen leder upp till femte våningen där denna väldisponerade etta bjuder på kök med matplats, renoverat badrum med dusch, luftigt rum med smart sovalkov och bra förvaringsmöjligheter. Bostaden har genomgående ljusa väggar, den fina stavparketten bevarad och ett härligt ljusinsläpp tack vare det höga, fria läget i huset. Här bor man i stabil bostadsrättsförening med många av de stora renoveringarna gjorda. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Uddeholmsgatan 32E, Lönngården, Malmö kommun
  • Sön 7 apr kl 13:00
Uddeholmsgatan 32E, Lönngården, Malmö kommun, bild 2
Uddeholmsgatan 32E, Lönngården, Malmö kommun, bild 3

Uddeholmsgatan 32E

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
Grip Fastighetsmäkleri
995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4/4
4 371 kr/mån
18 774 kr/m²

Högst upp i huset ligger denna välplanerade tvåa som bjuder på renoverat kök med matplats, vardagsrum med utgång till balkong, helkaklat badrum, rofyllt sovrum, hall med bra förvaringsmöjligheter och balkong med sol hela dagen. Lägenheten har fina färgval och snygga golv i form av parkett och klinkergolv. Välskött och trevlig bostadsrättsförening som lockar med otroligt fin innergård, bastu, gym, parkerings- och garageplatser samt föreningslokal. Trevligt läge med närhet till grönområden, flertalet restauranger, mataffärer och med utmärkta kommunikationer med både buss och tåg. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 3