Gripsholms

Gripsholms

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Granbyvägen 52, Lissma    Området ligger nära Kvarntorp, Gladö Kvarn, Vega, Haninge, Huddinge kommun

Granbyvägen 52

Fritidshus
Lissma Området ligger nära Kvarntorp, Gladö Kvarn, Vega, Haninge, Huddinge kommun
Gripsholms
975 000 kr
28 + 14 m²
2 rum
411 m² tomt

Kommande försäljning i Granby koloniområde. Idylliskt beläget fritidshus med lummig och plan tomt. Välplanerad med sovrum, kök och vardagsrum. Uppvuxen plan trädgårdstomt med bl.a pergola och flera mysiga uteplatser i olika väderstreck. Modern friggebod/gäststuga samt även en bod för förvaring av trädgårdsredskap. Fastigheten är friköpt. Granby samfällighetsförening är ett trivsamt och familjärt koloni område med varm gemenskap mellan grannarna. Det finns även en fotbollsplan, boulebana och dansbana (som går att hyra). Nära natur och mysig badsjö ( Ådran). Kontakta mäklaren för bokning av visning.

  • Uteplats
Västerskogsgatan 5, Sommen, Tranås kommun

Västerskogsgatan 5

Villa
Sommen, Tranås kommun
Gripsholms
900 000 kr
152 + 61 m²
7 rum
894 m² tomt

Välkommen till rymlig 20-talsvilla med renoveringsbehov men med stor potential och ett bra läge med sjöutsikt i populära Sommen. Separat uthyrningsbar lägenhet om 2 rum och kök. Plan uppvuxen trädgårdstomt med gårdshus och garage. Bergvärme installerat 2014. Sommen är ett mysigt litet samhälle med närhet till förskola och grundskola åk 1-6, natur, promenadstråk, badplats, minilivs, pizzeria, gym och padelbana. Bussförbindelser till Tranås och Boxholm. För mer info, kontakta Fastighetsmäklare Gunnar Lindbo, 070-7547302 alt [email protected]

Hjortnäsheden Piparsbacken 16, Hjortnäs,  Siljan Tällberg Leksand, Leksands kommun
Hjortnäsheden Piparsbacken 16, Hjortnäs,  Siljan Tällberg Leksand, Leksands kommun, bild 2
Hjortnäsheden Piparsbacken 16, Hjortnäs,  Siljan Tällberg Leksand, Leksands kommun, bild 3

Hjortnäsheden Piparsbacken 16

Tomt
Hjortnäs, Siljan Tällberg Leksand, Leksands kommun
Gripsholms
1 495 000 kr
2 834 m² tomt

Till Salu - Obebyggd tomt med sjöutsikt ! - Västerläge. Plan skogstomt med utsikt mot Siljan. Vatten och avlopp samt el och fiber finns framdraget vid tomtgräns. Tomten ligger i ett populärt område med ett bra läge bekvämt nära infartsväg och allmänning. Busshållplats finns i närheten och gång- och cykelbana leder dig in till centrala Leksand. Tomten ingår i ett område som är av betydelse för turism och rörligt friluftsliv. Fastigheterna i området ska vara relativt stora och naturmark för bland annat rekreation ska sparas. Hjortnäs är ett lugnt och naturskönt område med en aktiv hembyggdförening som anordnar byvandringar, gökottor, nyårsfirande och sina populära onsdags arrangemang med - dans på bryggan. I området finns Hjortnäs barnvänliga badplats och många vandringsleder, barn- och lekområden, cykling- och skidspår och det finns också möjlighet till fiske, kultur, traditioner och hantverk. Välkommen till en härlig tomt!

  • Premium
Vendeluddsvägen 10, Kungsberga, Ekerö kommun

Vendeluddsvägen 10

Gård/Skog
Kungsberga, Ekerö kommun
Gripsholms
9 600 000 kr
35,3 ha tomt

Norrgården i är en fin gård med stora utvecklingsmöjligheter nära Kungsberga. På Norrgården bor du vackert och kan förverkliga drömmen om livet på landet. Gården erbjuder många möjligheter som odling, djurhållning eller att utveckla olika affärsverksamheter. Möjligheter till hästgård finns också. Gårdens marker är drygt 35 hektar som är fördelade på 4 st delar med hagar, åkermark, skog och trädgård i en anrik kulturmiljö med såväl gamla välbevarade ekonomibyggnader som omgivningarnas spännande fornlämningar. Utsikten är vidsträckt i flera väderstreck över åkrar, hagar, horisont och mot skogsbryn där skogens djur ofta kan skymtas. Gården med den gamla ladugården, stallet, hönshuset, spannmålsmagasinet och vagnslider erbjuder stora möjligheter. Idag är ekonomibyggnader i huvudsak uthyrda. Fastigheten kan säljas utan hyresgäst Ekonomibyggnaderna har utvecklingsmöjligheter och det kan finnas möjligheter att exempelvis omvandla till bostad, verkstad, café, mötes-, fest- eller utställningslokal. Potentialen är stor. Det kan också finnas möjlighet att stycka av tomt. Det lilla bostadshusets charmiga äldre del är från tidigt 1900-talet med bevarade kakelugnar. Totalt är boytan 72 kvm. Huset ligger inbäddat i grönska och det finns uteplatser i olika väderstreck för att kunna njuta av solen. Jordkällare och avträde finns att restaurera. I den närliggande skogen finns goda möjligheter till såväl bär- och svampplockning som till avkopplande promenader. Då fastigheten äger del av strand remsa finns möjlighet till egen brygga vid Mälaren samt fiskerätt. Avståndet till Kungsberga är kort och det tar mindre än tio minuter till bussen, skolan och matbutiken. Fastigheten saknar Mangårdsbyggnad men kan kanske förvärvas separat.

Visar alla 4