Hallonqvist fastighetsbyrå AB

Hallonqvist fastighetsbyrå AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lerkroksgatan 1, HYLLIEBY / DJUPADAL, Malmö kommun
 • Ons 6 dec kl 17:00
Lerkroksgatan 1, HYLLIEBY / DJUPADAL, Malmö kommun, bild 2
Lerkroksgatan 1, HYLLIEBY / DJUPADAL, Malmö kommun, bild 3

Lerkroksgatan 1

Radhus
HYLLIEBY / DJUPADAL, Malmö kommun
Hallonqvist fastighetsbyrå AB
6 495 000 kr
146 + 15 m²
6 rum
371 m² tomt

På en lugn gata i Hyllieby möter detta Wihlborgshus från 1968. Kedjehuset som ligger på en friköpt hörntomt erbjuder en lättskött atriumgård som vetter mot söder och väster. Bostaden har blivit ombyggd och totalrenoverad mellan 2018-2023 och erbjuder idag en modern bostad med stora sociala ytor. Vi möter bl.a. ett spatiöst vardagsrum och matrum som ligger i öppen planlösning med det rymliga köket från Ballingslöv. Härutöver finns även fyra sovrum samt två helkaklade badrum med extra komfort. Vid renoveringen har man omsorgsfullt bevarat originaldetaljer såsom djupa fönsterbänkar, lamellparkett av ek och gabondörrar. Från bostaden så når man det vidbyggda garaget. Utanför garaget finns det även en biluppställningsplats med elbilsladdare. Härifrån har man gångavstånd till Point Hyllie som erbjuder goda kommunikationer.

 • Premium
 • Uteplats
Mäster Johansgatan 8, GAMLA VÄSTER, Malmö kommun
 • Tis 5 dec kl 18:00
Mäster Johansgatan 8, GAMLA VÄSTER, Malmö kommun, bild 2
Mäster Johansgatan 8, GAMLA VÄSTER, Malmö kommun, bild 3

Mäster Johansgatan 8

Lägenhet
GAMLA VÄSTER, Malmö kommun
Hallonqvist fastighetsbyrå AB
3 395 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
4 689 kr/mån
61 727 kr/m²

Anno 1871 möter 2000-talet, en våning som byggdes om från kontor till en tilltalande och exklusiv bostad. En halv trappa upp möter vi idag en unik lägenhet som är genomgående, ljus och modern med takhöjd över 2,70 m, vilket ger våningen fint ljus och en härlig rymd. Det är en mycket väldisponerad bostad som erbjuder ett komplett kök som ligger öppet in mot vardagsrummet samt ett väl tilltaget sovrum. Till lägenheten hör även en privat altan, som vetter ut mot föreningens lugna innergård med kullersten och fina planteringar. Välkommen till Brf. Gamla Väster som ligger runt husknuten från Lilla torg.

 • Premium
 • Uteplats
Klagshamnsvägen 79, BUNKEFLOSTRAND, Malmö kommun
 • Tis 5 dec kl 16:00
Klagshamnsvägen 79, BUNKEFLOSTRAND, Malmö kommun, bild 2
Klagshamnsvägen 79, BUNKEFLOSTRAND, Malmö kommun, bild 3

Klagshamnsvägen 79

Tomt
BUNKEFLOSTRAND, Malmö kommun
Hallonqvist fastighetsbyrå AB
3 700 000 kr
533 m² tomt

Med stor omsorg om att hitta rätt läge, nu finns det äntligen möjlighet att bygga ert egna drömhus på denna tomt om 533 kvm. Det är en uppvuxen tomt som vetter mot väster och nås ifrån den privat vägen som är en avstickare ifrån huvudgatan Klagshamnsvägen. Framför tomten i väster och bredvid tomten i norr angränsar Naturreservatet Bunkeflo strandängar. Förhandsbesked för att bygga ett enbostadshus finns som enligt detaljplanen medger byggnation av enplanshus med max byggnadshöjd om 4,5 m. Gavel, burspråk eller kupa får härutöver utföras till sammanlagt högst en tredjedel av av fasadens längd utan inverkan på beräkning av byggnadshöjden eller våningsantalet. Se detaljplanen för mer information. Missa inte detta tillfälle att bygga ditt drömhus med Naturreservatet och dess levande flora inpå husknuten. Välkomna att kontakta oss för vidare information!

 • Premium
Rudbecksgatan 77, DJUPADAL / LIMHAMN, Malmö kommun
 • Idag kl 11:50
Rudbecksgatan 77, DJUPADAL / LIMHAMN, Malmö kommun, bild 2
Rudbecksgatan 77, DJUPADAL / LIMHAMN, Malmö kommun, bild 3

Rudbecksgatan 77

Villa
DJUPADAL / LIMHAMN, Malmö kommun
Hallonqvist fastighetsbyrå AB
7 995 000 kr
190 + 87 m²
7 rum
924 m² tomt

På uppvuxen och lummig tomt i söderläge, ligger detta friliggande stenhus från 40-talet. Bostaden breder ut sig på två fulla våningsplan och erbjuder bl.a. stora sociala ytor, 4-5 väl tilltagna sovrum och två badrum samt en SPA-avdelning i den delvis inredda källarvåningen. Vi möter även en öppen spis, fiskbensparkett och fönsterkarmar av sten. Den uppvuxna trädgården erbjuder flera uteplatser, varav en stenlagd precis utanför matrummet samt både cykelförråd och carport för bilen.

 • Premium
 • Uteplats

Visar alla 4