Mäklare Pelle Alvåg

Pelle Alvåg

Om mig

HEM Mäklarbyrås historia Företaget grundades under våren 2022. Jag, Pelle, har under ett antal år arbetat på olika mäklarfirmor men bestämde mig för då att starta mitt egna varumärke. HEM Mäklarbyrå säljer HEM såväl stort som smått. Mitt kontor finns på Kanslihusvägen 13A i Hässleholm och ni är välkomna dit. Jag drivs av att göra trygga affärer där kundens behov utgör mitt främsta fokus. Jag är en oberoende mäklare och kan ta mig ett objekt, varsomhelst närsomhelst

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gränsgatan 17, null, Östra Göinge kommun

Gränsgatan 17

Radhus
Östra Göinge kommun
1 150 000 kr
141 m²
5 rum
752 m² tomt

Denna fastighet är utmärkt för barnfamiljen som vill ha nära till allt. Huset ligger mitt emot en förskola. I byn har du dessutom flera skolor. Du har heller inte långt till byns affärer och busstation. Vill du sedan ta bilen tar du dig lätt både till Kristianstad såväl som till Osby och vidare mot Älmhult, alltså även bra för pendlare. Broby är en trevlig by där du hittar två mataffärer, flera restauranger, vårdcentral och systembolaget. Du har även en stor idrottshall och badhus. Här finns närhet till utomhusbad på sommaren vid de intilliggande sjöarna. Ni är varmt välkomna att boka er för visning!

  • Plus
Badvägen 10, null, Osby kommun

Badvägen 10

Villa
Osby kommun
1 375 000 kr
84 + 55 m²
5 rum
981 m² tomt

Här erbjuds ett underbart lite mindre hus en bit utanför centrum. Det är nära till det mesta: gångavstånd till affärer och samhällsservice för de flesta behov. Men också möjlighet till bad och fritt fiske i Osbysjön samt tillgång till goda bär- och svampmarker. Utmärkta tåg- och vägförbindelser såväl söderut mot till exempel Lund och Köpenhamn som norrut mot exempelvis Älmhult. Huset har 3 sovrum, ett härligt allrum, matrum och kök med utsikt mot Drivån som rinner längs tomtgränsen. Huset har successivt renoverats de senaste åren och är i gott skick. Bland annat har en jordvärmepump installerats och taket är nylagt. Kök och badrum har byggts om. På tomten finns ett mindre uthus och på den stora gräsmattan ett flertal bärbuskar och rosor. Huset ligger längst ned på en återvändsgata med ett lugnt och fritt läge. Detta är ett ypperligt tillfälle att köpa ett lagom stort hus med bra pendlingsmöjligheter för såväl permanentboende som fritidsboende. Ta chansen och anmäl dig på visning!

  • Plus
Skeingevägen 1, null, Osby kommun

Skeingevägen 1

Villa
Osby kommun
1 550 000 kr
118 + 116 m²
7 rum
1 046 m² tomt

Dags att välkomna detta HEM som nu är till försäljning. Beläget på en härlig hörntomt med ett fint läge, insynsskyddad baksida och en härlig trädgård. Trevliga grannar och med en kort promenad når ni samhällets alla bekvämlighet och sevärdheter. Hemmet är trivsamt där ni har möjlighet att flytta in direkt eller varför inte sätta din egen touch, det är bara låta fantasin flöda. Interiört välkomnas vi av en rymlig hall, kök med ett separat matrum där ni kan bjuda in till många stora härliga bjudningar. Ett allrum med öppenspis, ett härligt inglasat uterum. Ovanplanet erbjuder all möjlighet att gå all in och låta er fantasi flöda. Vidare i källaren finns det gott om plats för förvaring och hobbyrum m.m. En härlig 40 - tals villa där man har lagt fokus på den optimala funktionen interiört där man märker det tydligt på planlösningen vilket gör det till ett funktionellt välgenomtänkt hem. Varmt välkommen att anmäla er till visning av detta hem där ni har gott om plats för umgänge, hobbies och härliga middagsbjudningar.

  • Uteplats
Marknadsvägen 20, null, Östra Göinge kommun

Marknadsvägen 20

Villa
Östra Göinge kommun
1 750 000 kr
187 m²
8 rum
1 858 m² tomt

På denna fastighet har du två stycken byggnader. I huvudbyggnaden har du stora sällskapsytor, fint kök och fina rum på övervåningen. Den lite mindre byggnaden består av 3 rum och kök. Båda byggnaderna totalrenoverades under 2021. Här har du som har en stor familj möjlighet att få plats eller för dig som vill hyra ut är det perfekt med två olika byggnader. Till byggnaderna finns det varsin uppfart vilket än mer möjliggör för att kunna hyra ut. Båda byggnaderna har ljusa väggar och golv och har många fina ljusinsläpp från olika väderstreck. Dessutom är uppvärmning av luft/vatten vilken är kopplade till båda byggnaderna. Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

  • Plus

Visar alla 4