Mäklare Anna Hildingsson

Anna Hildingsson

Om mig

Med stor noggrannhet och förberedelse innan och tydlighet under säljprocessen strävar Anna alltid efter maximal kundnöjdhet. Annas värderingar i livet uttrycks i arbetslivet genom stor kompetens och hög prestationsförmåga. Att vara lyhörd och att alltid sträva efter att överträffa kundernas förväntningar är en självklarhet. Det som driver Anna är att överträffa både säljares och köpares förväntningar och leverera en trygg tjänst med hög kvalitet. Anna är verksam mäklare i Stockholm.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Villa Ekbacken, Lillängsgatan 14, Bromma kyrka, Stockholms kommun
  • Idag kl 12:00
Villa Ekbacken, Lillängsgatan 14, Bromma kyrka, Stockholms kommun, bild 2
Villa Ekbacken, Lillängsgatan 14, Bromma kyrka, Stockholms kommun, bild 3

Villa Ekbacken, Lillängsgatan 14

Villa
Bromma kyrka, Stockholms kommun
Hildingsson & Partners
13 150 000 kr
156 + 74 m²
6 rum
1 496 m² tomt

Varmt välkomna till detta härliga hem beläget på en höjd med insynskyddat läge och utsikt över villorna i området Bromma Kyrka. Den generöst tilltagna villan om totalt 230 kvm har successivt byggts om och renoverats till nuvarande disposition. Entré via groventré i markplan eller via representativ trappa på våning 1/entréplan. Här finns 3 - 4 sovrum, kök i öppen planlösning, 2 badrum varav ett med bastu, gäst-WC, groventré och tvättstuga, 2 balkonger och generöst tilltagna sällskapsytor. Genomgående god förvaring och fina ytskikt. Uppvuxen, lummig och privat tomt om c:a 1500 kvm med stor uteplats med sol hela dagen under sommarhalvåret. På tomten finns även ett fristående gästhus med eget pentry, badrum, ett mysigt sovrum och större altan. På den asfalterade uppfarten finns plats för 2-3 bilar. Bostaden är besiktigad.

  • Premium
Drottninggatan 73A, City - Drottninggatan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Drottninggatan 73A

Lägenhet
City - Drottninggatan, Stockholms kommun
Hildingsson & Partners
3 750 000 kr
29 m²
1 rum
vån 3/6
949 kr/mån
129 310 kr/m²

Välkommen till denna charmerade 1:a. Bostaden är mycket ljus tack vare två stora fönster i sydväst mot föreningens lugna innergård. Genomgående ljusa ytsikt och generös takhöjd om c:a 3 m. God plats för förvaring och utrymme för sängalkov, matplats och soffgrupp. BRF Barnhuset 5 äger den vackra och välskötta fastigheten med perfekt läge mitt på Drottninggatan. Här är det nära till allt det som erbjuds i City i form av ett rikt utbud av restauranger, shopping och inte minst allmänna kommunikationer i tunnelbana, bussar och förbindelser via Stockholms central. Kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller för att boka privat visning.

  • Plus
  • Hiss
Telegrafgränd 1A, Gamla stan, Stockholms kommun

Telegrafgränd 1A

Lägenhet
Gamla stan, Stockholms kommun
Hildingsson & Partners
3 800 000 kr
22 m²
1 rum
vån 1/5
1 515 kr/mån
172 727 kr/m²

Välkommen till detta perfekt planerade och yteffektiva hem. Bostaden med hörnläge i fastigheten har tre stora fönster i två väderstreck vilka bidrar med mycket ljus. Från bostadens våningsplan når du föreningens gemensamma terrass vilken sommartid möbleras med flera sittgrupper och loungemöbler. Det här är ett hem där man vid renoveringen tänkt till och inte lämnat något till slumpen utan varje yta har nyttjats maximalt. Dessutom är det här ett komplett hem med alla bekvämligheter i maskinell utrustning, genomgående smart förvaring och en härligt lyxig känsla. Här bor du på attraktiv adress i Gamla stan med närhet till ett rikt restaurangliv, allmänna kommunikationsmedel och allt det Stockholm har att erbjuda. Kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller för att boka in visning.

  • Plus
Mårten Trotzigs gränd 3, Gamla stan, Stockholms kommun

Mårten Trotzigs gränd 3

Lägenhet
Gamla stan, Stockholms kommun
Hildingsson & Partners
14 250 000 kr
103,5 m²
2 rum
vån 4/5
4 155 kr/mån
137 681 kr/m²

Varmt välkommen att kontakta mäklare för att boka privat visning av denna magiska etagelägenhet belägen på våning 4 och 5 med adress Mårten Trotzigs gränd. Här samsas detaljer från en svunnen tid med mera moderna inslag i inredningen i kök och badrum. Bostadens yta fördelas över kök, vardagsrum/matsal, sällskapsdel i etage med sovloft samt en rymlig kombinerad hall och arbetsrum. Fönster i samtliga väderstreck bidrar till ljus och rymd. Två eldstäder skänker värme, mys och hemtrevnad. BRF Trivia 1 är en mycket välvårdad bostadsrättsförening med en fint omhändertagen fastighet. I fastigheten finns hiss till våning 3, festlokal i medeltida valv, bastu & relaxavdelning. Det här är en adress, fastighet och bostad vilken bör upplevas på plats.

  • Plus
  • Hiss
Skeppar Karls Gränd 6, Gamla stan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Skeppar Karls Gränd 6

Lägenhet
Gamla stan, Stockholms kommun
Hildingsson & Partners
5 750 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/4
981 kr/mån
115 000 kr/m²

Välkommen till detta ljusa och mycket charmiga hem. Här bor ni i familjär förening med direkt närhet till Gamla stans gränder och atmosfär i fastighet med anor från 1600-talet. Bostaden är optimalt planerad med väl nyttjade kvadratmetrar fördelade över möblerbar hall, sovrum, vardagsrum, kök, rymlig klädkammare och badrum med dusch. Bostaden har renoverats etappvis sedan 2012 och är i mycket gott skick. Brf Bootes 10 är en välskött, äkta, skuldfri bostadsrättsförening med de flesta större renoveringarna genomförda. Varmt välkommen att kontakta mäklare vid frågor eller för att boka privat visning.

Lilla Nygatan 21, Gamla stan, Stockholms kommun

Lilla Nygatan 21

Lägenhet
Gamla stan, Stockholms kommun
Hildingsson & Partners
8 950 000 kr
94 m²
3 rum
vån 1/5
3 482 kr/mån
95 213 kr/m²

Välkommen till denna ljusa bostad där du ges möjlighet att förverkliga din version av det perfekta hemmet. Lägenheten disponeras över tre rum och kök samt ett badrum där stambyte utförts. Även om ytskikten är i behov av kärlek och omsorg, så finns här en generös takhöjd, flera vackra fönsterpartier och fantastiska snickeridetaljer vilka bara väntar på att bli framhävda och förädlade till något extraordinärt. Denna bostad har inte bara en, utan två ingångar för din bekvämlighet. Du kan välja entré via trapphuset på Lilla Nygatan 21 eller via Tyska Brinken 34 där en hiss tar dig direkt till våningsplanet. BRF Pyramus 1 & 2 är en välskött bostadsrättsförening med stora ambitioner när det gäller att bevara och utveckla fastighetens värde och utseende. Med föreningens fokus på fastighetens skick och dess skattemässiga status kan du vara säker på att du investerar i en förening som strävar efter det bästa för sina medlemmar. Välkommen att kontakta mäklare vid frågor eller bokning av visning.

  • Hiss

Visar alla 6