Hindås-Mäklaren Eggen AB

Hindås-Mäklaren Eggen AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Flahall 230, Hindås, Härryda kommun

Flahall 230

Villa
Hindås, Härryda kommun

2 750 000 kr

72 m²

3 rum

1 310 m² tomt

Varmt välkommen till Flahall 230 och detta öppna hus i genomgående fint skick. Det generösa ljusinsläppet sätter en tydlig prägel på huset. Stort dubbelgarage! Den välplanerade och funktionella hallen med hatthylla och bra förvaringsmöjligheter skapar ett gott första intryck av detta hus. Vidare finns ett nyligen renoverat, stilrent och praktiskt kök, två sovrum, en klädkammare samt ett rymligt och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster, generös takhöjd och öppen spis. Badrummet är trevligt och stilrent med toalett, dusch, handfat och badrumsskåp. Huset har även en stor och praktisk tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och frys. Den lättskötta och rogivande trädgårdstomten som hör till huset har stora gräsytor, många soltimmar, trädgårdsförråd och ett växthus. Här finns även ett stort dubbelgarage med goda förvaringsmöjligheter, motordriven port och plats för två bilar samt en förrådsdel. Stor och delvis takbeklädd altan med lättmöblerade ytor och trädäck. I Flahall är det lätt att trivas och läget är utmärkt för den som uppskattar närheten till naturen. Här bor du med blåbärsris och fina svampmarker runt husknuten och Hindås centrum och fina badplatser en cykeltur bort. I området finns fina skogspartier och många fina promenadvägar.

Västergårdsvägen 7B, Rävlanda, Härryda kommun

Västergårdsvägen 7B

Lägenhet
Rävlanda, Härryda kommun

1 250 000 kr

40 m²

2 rum

3 418 kr/mån

31 250 kr/m²

Här erbjuds en öppen och luftig lägenhet där ljuset adderar en härlig och lättsam känsla till bostaden. Genomgående takhöjd om ca 2,9 meter. Är du på jakt efter en bostad i gott skick som det bara är att flytta in i kan det här vara lägenheten för dig. Lägenheten består av en välplanerad och praktisk hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga och sociala vardagsrummet finns fint ljusinsläpp, generös takhöjd, stora fönster och plats för soffa och matgrupp. Köket är ljust och praktiskt med bänkskiva i ek, vita skåpluckor och bra förvaringsmöjligheter. Badrummet är fräscht och fint med toalett, dusch, handfat och tvättmaskin. Det ljusa och fina sovrummet har ljusa väggar och ekparkett och erbjuder plats för både skrivbord och säng. Att ha tillgång till utevistelse fär något som många drömmer om. Till förening tillhör en stor och mysig altan som verkligen höjer livskvaliteten för de boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Från altanen har man fin utsikt över dalgången, sol hela dagen och plats för matbord och stolar. I hjärtat av Rävlanda bor du centralt och naturnära med närhet till bland annat skola, bra kommunikationer, fina skogspartier, badsjö och restauranger. Badbryggorna vid Rammsjön ligger inom en liten cykeltur bort, Rävlanda centrum en kort promenad från lägenheten och Bollebygd centrum ligger en kort bilresa från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Hagedalslider 119, Hindås, Härryda kommun

Hagedalslider 119

Villa
Hindås, Härryda kommun

1 690 000 kr

60 m²

2 rum

1 616 m² tomt

Detta charmiga hus bjuder bland annat på eldstad och bra planlösning. Huset är 60 kvadratmeter stort och rymmer två rum och kök. Här bor du naturnära och högt i ett hem där det behövs lite renovering, men som erbjuder en chans att skapa ett hem efter eget tycke. Det första som möter dig i huset är en funktionell och lättmöblerad hall med platsbyggda garderober. Längre in finns ett lättmöblerat vardagsrum med härliga umgängesytor, följt av ett praktiskt, lite äldre och socialt kök. Badrummet är stort med toalett, duschkabin, handfat, tvättmaskin och torktumlare. Huset står på en stor, rogivande och lättskött trädgårdstomt, soligt sydvästläge och vacker utsikt. Altan under tak. På tomten finns även en äldre lekstuga och uthus som är behov av renovering. Stor parkeringsplats. Hagedalslider är ett trivsamt och naturnära område som tillhör Hindås. Här har du fina svampmarker runt husknuten och Hindås centrum och Västra Nedsjön en cykeltur bort. Här kan du bryta av stadspulsen med rofyllda promenader i skogens friska luft. Välkomna på visning!

Hindås stationsväg 81, Hindås, Härryda kommun

Hindås stationsväg 81

Radhus
Hindås, Härryda kommun

4 690 000 kr

122 m²

5 rum

611 m² tomt

Detta välskötta parhus har ett centralt, natur- och sjönära läge på Hindås stationsväg 81. Ett modernt och välplanerat hem om 122 kvadratmeter med fräscha ytskikt.    Det första som möter dig i huset är den funktionella och inbjudande hallen med inbyggda garderober. Vidare finns ett stilrent, funktionellt och socialt kök med bra förvaringsmöjligheter, stora fönster, en trevlig köksö, vita skåpluckor och utgång till uteplats. Huset har tre sovrum, två badrum och ett socialt och fint vardagsrum med fint ljusinsläpp, täljstenskamin, generös takhöjd och gott om plats för soffa och matgrupp. Det ena badrummet är fräscht och stilrent med toalett, dusch, handfat och golvvärme. Det andra är fräscht och praktiskt med toalett, badkar, handfat och golvvärme. Huset är beläget på en lättskött och barnvänlig hörntomt med många soltimmar och stora gräsytor. Här finns också en carport med kallförråd. Fin stensatt uppfart. Läget i Hindås är optimalt för barnfamiljer med höga krav på det omgivande bostadsområdet. Huset ligger i nära anslutning till badsjö, fina skogspartier, elljusspår, bra kommunikationer och närservice. Varmt välkomna!

Visar alla 4