Mäklare Martin Eriksson

Martin Eriksson

Om mig

Jag har arbetat som mäklare sedan 2020 och har innan dess en lång erfarenhet av försäljning inom försäkringsbranschen. Min drivkraft som mäklare är att få hjälpa gamla och nya kunder till en så bra upplevelse som möjligt i vårt kund möte eller process! Oavsett om du behöver hjälp med en värdering för att ansöka om lån eller lägga om dina lån hos banken eller behöver hjälp med förmedling av din bostad ser jag fram emot att hjälpa dig framåt!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kilvägen 6, null, Kramfors kommun

Kilvägen 6

Villa
Kramfors kommun
550 000 kr
100 + 47 m²
5 rum
1 025 m² tomt

Välkommen till Kilvägen 6 och denna mysiga fastighet om 1,5 plan! Huset har sedan förvärvet 2021 genomgått en rad förbättringar så som renoverat kök, nyrenoverat badrum, anslutning till fiber, fasadmålning, nästintill samtliga ytskikt och målning av golv! Huset lämpar sig bra som åretruntboende men kan med fördel även användas som fritidshus för utflykter runtom i Höga Kusten! Är du nyfiken på denna fastighet är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare. Välkommen på visning!

Sunnanåker 240, null, Kramfors kommun

Sunnanåker 240

Villa
Kramfors kommun
950 000 kr
123 + 60 m²
1 385 m² tomt

Välkommen till Sunnanåker 240. Här får du ett smakfullt renoverat hus med ett väldigt gemytligt läge intill Edsfjärden! Huset har senaste åren genomgått en rad renoveringar och förbättringar såsom nytt kök från Epoq, nya trägolv och tak på båda våningsplanen, tilläggsisolering av vinden samt ny inredning för en smartare lösning kring klädvård i badrummet! Fastigheten ligger strategiskt bra till allt man behöver i vardagen så som skolor, vårdcentral och mataffär dessutom erbjuds även närhet till vår vackra natur! En plats att njuta på eller att utgå från för vidare äventyr! De möblerade bilderna är fotomontage och ej återspegling på inredning som finns i huset. Vi ses på visning!

Torgvägen 10, null, Kramfors kommun

Torgvägen 10

Villa
Kramfors kommun
425 000 kr
76 m²
4 rum
1 630 m² tomt

Välkommen till Sandslån och detta charmiga hus på Torgvägen 10! Här får du ett charmigt boende eller varför inte fritidshus med bra standard. På tomten finns även förrådsutrymme där bastu och duschrum inretts för sommarens trevliga kvällar. Fastigheten avser två tomter som ger mer plats till utomhusaktiviteter eller för dig som gärna vill ha en större trädgård för odling! Och på promenadavstånd finns även båthamn samt fin badplats vid Hästagrund! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare. Välkommen på visning!

Blåsåsvägen 13, null, Kramfors kommun

Blåsåsvägen 13

Villa
Kramfors kommun
350 000 kr
154 + 77 m²
5 rum
1 475 m² tomt

Välkommen till Blåsåsvägen 13 och detta rymliga hus om två plan med källare. Fastigheten har ett högt och fint läge där man även kan skymta Ångermanälven samt närhet till skog och mark. Har du frågor kring denna förmedling är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare! Välkommen till visning!

Åsgatan 2A, null, Kramfors kommun

Åsgatan 2A

Lägenhet
Kramfors kommun
550 000 kr
95,5 m²
4 rum
vån 1/3
7 546 kr/mån
5 759 kr/m²

Välkommen til Åsgatan 2A! Här får du en smakfull och rymlig fyrarummare om 95,5kvm. Lägenheten är renoverad från 2020 fram tills idag med bland annat nytt kök (2020) samt ytskikt under 2022-2023. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen som förgyller vår och höst samt att lägenheten har två hygienutrymmen. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Sörviken 127, null, Kramfors kommun

Sörviken 127

Villa
Kramfors kommun
1 295 000 kr
78 m²
3 rum
2 ha tomt

Välkommen till Sörviken 127 och denna trevliga fastighet om 1,5 plan! Förutom den trevliga miljön och närheten till vattnet erbjuder fastigheten även gott om utrymme i de tillhörande byggnaderna på tomten samt plats för parkering i det väl tilltagna garaget! I försäljningen ingår även fastigheten Geresta 6:1 som taxerad som jordbruksfastighet där man får 16 360 kvadratmeter strandtomt med en strandremsa på c:a 400m i Ångermanälven, längs med infarten mot High Coast Whiskey! På fastigheten får man sin egna brygga samt en förrådsbyggnad i anslutning med bryggan. Fastigheten kommer att säljas med stor del av lösöret kvar. Fastigheten lämpar sig både som året runt boende eller fritidshus och har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare. Fastigheten har ett underbart läge med kvällssol! Varmt välkommen på visning!

Visar alla 6