HSB Bostad AB

HSB Bostad AB

Mobilgatan, Telefonplan, Stockholms kommun

Mobilgatan

Lägenhet
Telefonplan, Stockholms kommun
HSB Bostad AB
7 750 000 kr
92 m²
4 rum
6 425 kr/mån
84 239 kr/m²

Juridisk person godkännes. Underbar fyrarummare med tre balkonger belägen på våning tio! Denna bostad har en mycket trevlig disponering av sina 92 kvadrat, här är det stora sociala ytor som gäller, med möjligt tillval av köksö. Fönster i två väderstreck samt utgång till två balkonger. Tre rofyllda sovrum i fil. Master bedroom har utgång till egen balkong. Bostaden har även två badrum samt två klädkammare. Just nu avgiftsrabatt I brf Växeln erbjuder vi just nu avgiftsrabatt i två år. Avgiftsrabatten för lgh 053 är 1285 kr i månaden. Avgiftsrabatten kommer att dras av från din månadsavgift de två första åren från inflyttning. Kontakta vår mäklare för mer information. HSB brf Växeln - ett arkitektoniskt spännande hus i en kreativ och barnvänlig miljö som sjuder av kultur, konst och design. Brf Växeln består av totalt 217 lägenheter på 1-5 rok i ett centralt läge vid Telefonplan, med bra kommunikationer och närhet till tunnelbanan. Lägenheterna erbjuds generösa ytor och volym för att ge en luftig och rymlig känsla. Gemensamt erbjuds en grönskande gård som gränsar till den mysiga Teaterparken med sin unika amfiteater. På gården kommer en förskola att byggas samt en gemensamhetslokal i form av en ateljé med kök och uteplats. Det kommer även att finnas en gemensam takterrass med kök för tillagning.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Skogängsvägen 32, Bromsten, Stockholms kommun

Skogängsvägen 32

Lägenhet
Bromsten, Stockholms kommun
HSB Bostad AB
3 350 000 kr
81 m²
3 rum
5 805 kr/mån
41 358 kr/m²

Trea om 81 kvm med balkong på hela 9,5 kvm. Belägen i hjärtat av framväxande Bromstensstaden. Endast 11 min med pendeln till Odenplan. Hsb Brf Ester är med sina 152 lägenheter en del av den första etappen när Bromstensstaden ska befolkas med nya invånare. Det är totalt fyra kvarter som kommer att byggas samtidigt med start under 2021. Inflyttning kommer att ske från början av 2024. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Rymligt badrum. Klädkammare i direkt anslutning till det större sovrummet. Lägenhetsförråd om ca 3 kvm hör till lägenheten finns källarplan. Garage finns i huset. AVGIFTSRABATT I brf Ester erbjuder vi just nu avgiftsrabatt i två år. Avgiftsrabatten för lgh 91 är 1143 kr i månaden. Avgiftsrabatten kommer att dras av från din månadsavgift de två första åren från inflyttning. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Robert Blomster på 073 231 38 02 eller [email protected] INREDNING En modern och elegant touch med lite mer färg i lägenheten. Köket har gråa släta luckor som skapar en vacker fond i rummet samtidigt som den ljusa gråa tonen bevarar den ljusa och luftiga känslan. Stänkskyddet går i samma ton som köksluckorna och de grå blanka, rektangulära kakelplattorna som sätts stående ger ett tidlöst modernt intryck och skapar harmoni. För att få en fin kontrast till de grå skåpen har vi valt en mörkare laminatbänkskiva och raka svarta beslag. Vitvaror i rostfritt/svart samt helintegrerad diskmaskin. Badrummets väggar sätts med liggande rektangulära, kakelplattor i vit matt. De vita väggarna kombineras med en klinkerplatta på golv i antracit och en mörkare laminatbänkskiva för att få en modern och fin kontrast till övrig inredning i badrummet. Vitt förvaringsskåp, spegelskåp och kommod ger dig möjlighet att lägga till dina egna accenter för en personlig touch. Kommodens beslag är i krom och duschväggar i klarglas.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Borghöjdsvägen 3, Bromsten, Stockholms kommun

Borghöjdsvägen 3

Lägenhet
Bromsten, Stockholms kommun
HSB Bostad AB
4 350 000 kr
96 m²
4 rum
6 915 kr/mån
45 313 kr/m²

4:a om 96 kvm med balkong på hela 9,5 kvm i framväxande Bromstensstaden. Inflytt från Q4, 2024

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Ester, Bromsten, Stockholms kommun
 • 25 lediga bostäder

Ester

Lägenhet
Bromsten, Stockholms kommun
HSB Bostad AB
fr. 1 745 000 kr
30-96 m²
1-4 rum
2 569 kr/mån

Bo i hjärtat av den framväxande Bromstensstaden bara 11 min från Odenplan med pendel.

 • Nybyggnadsprojekt
Mobilgatan, Telefonplan, Stockholms kommun

Mobilgatan

Lägenhet
Telefonplan, Stockholms kommun
HSB Bostad AB
3 100 000 kr
37,5 m²
2 rum
2 902 kr/mån
82 667 kr/m²

Juridisk person godkännes. Med härligt söderläge, belägen på våning 6 i Brf Växelns häftiga höghusdel, finner ni denna mycket trivsamma tvårummare. Med välplanerade kvadratmetrar, öppen planlösning med utgång till härlig balkong, stort badrum samt sovrum med skjutdörrsgarderob fattas här verkligen ingenting. Just nu avgiftsrabatt I brf Växeln erbjuder vi just nu avgiftsrabatt i två år. Avgiftsrabatten för lgh 033 är 580kr i månaden. Avgiftsrabatten kommer att dras av från din månadsavgift de två första åren från inflyttning. Kontakta vår mäklare för mer information. HSB brf Växeln - ett arkitektoniskt spännande hus i en kreativ och barnvänlig miljö som sjuder av kultur, konst och design. Brf Växeln består av totalt 217 lägenheter på 1-5 rok i ett centralt läge vid Telefonplan, med bra kommunikationer och närhet till tunnelbanan. Lägenheterna erbjuds generösa ytor och volym för att ge en luftig och rymlig känsla. Gemensamt erbjuds en grönskande gård som gränsar till den mysiga Teaterparken med sin unika amfiteater. På gården kommer en förskola att byggas samt en gemensamhetslokal i form av en ateljé med kök och uteplats. Det kommer även att finnas en gemensam takterrass med kök för tillagning.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Skogängsvägen 34, Bromsten, Stockholms kommun

Skogängsvägen 34

Lägenhet
Bromsten, Stockholms kommun
HSB Bostad AB
1 795 000 kr
30 m²
1 rum
2 569 kr/mån
59 833 kr/m²

1:a med uteplats mot gården i framväxande Bromstensstaden. Inflytt Q3, 2024.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Borghöjdsvägen 3, Bromsten, Stockholms kommun

Borghöjdsvägen 3

Lägenhet
Bromsten, Stockholms kommun
HSB Bostad AB
2 345 000 kr
46 m²
2 rum
3 643 kr/mån
50 978 kr/m²

Tvåa om 46 kvm med uteplats mot gården. Belägen i hjärtat av framväxande Bromstensstaden. Endast 11 min med pendeln till Odenplan. Hsb Brf Ester är med sina 152 lägenheter en del av den första etappen när Bromstensstaden ska befolkas med nya invånare. Det är totalt fyra kvarter som kommer att byggas samtidigt med start under 2021. Inflyttning kommer att ske från början av 2024. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Rymligt badrum. Lägenhetsförråd om ca 1 5 kvm hör till lägenheten finns källarplan. Garage finns i huset. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Robert Blomster 073 231 38 02 eller [email protected] AVGIFTSRABATT I brf Ester erbjuder vi just nu avgiftsrabatt i två år. Avgiftsrabatten för lgh 79 är 717 kr i månaden. Avgiftsrabatten kommer att dras av från din månadsavgift de två första åren från inflyttning. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Robert Blomster på 073 231 38 02 eller [email protected]

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Växeln, Telefonplan, Stockholms kommun
 • 32 lediga bostäder

Växeln

Lägenhet
Telefonplan, Stockholms kommun
HSB Bostad AB
fr. 2 950 000 kr
36,5-105,5 m²
2-5 rum
2 813 kr/mån

Välkommen till brf Växeln vid Telefonplan. Nybyggda hem bara 10 minuter från city med tunnelbanan. Juridisk person kan köpa.

 • Nybyggnadsprojekt
Mobilgatan, Telefonplan, Stockholms kommun

Mobilgatan

Lägenhet
Telefonplan, Stockholms kommun
HSB Bostad AB
5 450 000 kr
66 m²
3 rum
4 600 kr/mån
82 576 kr/m²

Juridisk person godkännes. På sjätte våningen i Brf Växelns höghusdel finner ni denna välplanerade trerummare med fantastiskt läge. Bostaden har öppen planlösning samt två trivsamma sovrum. Den stora balkongen om drygt 7 kvm vetter mot skogsdungen där man även kan avnjuta utsikt mot Amfiteatern. Just nu avgiftsrabatt I brf Växeln erbjuder vi just nu avgiftsrabatt i två år. Avgiftsrabatten för lgh 029 är 920 kr i månaden. Avgiftsrabatten kommer att dras av från din månadsavgift de två första åren från inflyttning. Kontakta vår mäklare för mer information. HSB brf Växeln - ett arkitektoniskt spännande hus i en kreativ och barnvänlig miljö som sjuder av kultur konst och design. Brf Växeln består av totalt 217 lägenheter på 1-5 rok i ett centralt läge vid Telefonplan med bra kommunikationer och närhet till tunnelbanan. Lägenheterna erbjuds generösa ytor och volym för att ge en luftig och rymlig känsla. Gemensamt erbjuds en grönskande gård som gränsar till den mysiga Teaterparken med sin unika amfiteater. På gården kommer en förskola att byggas samt en gemensamhetslokal i form av en ateljé med kök och uteplats. Det kommer även att finnas en gemensam takterrass med kök för tillagning.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Mobilgatan, Telefonplan, Stockholms kommun

Mobilgatan

Lägenhet
Telefonplan, Stockholms kommun
HSB Bostad AB
7 850 000 kr
105,5 m²
5 rum
7 265 kr/mån
74 408 kr/m²

Juridisk person godkännes. Nyproducerad lägenhet med både uteplats och balkong samt två badrum och generös takhöjd. Just nu avgiftsrabatt I brf Växeln erbjuder vi just nu avgiftsrabatt i två år. Avgiftsrabatten för lgh 134 är 1453 kr i månaden. Avgiftsrabatten kommer att dras av från din månadsavgift de två första åren från inflyttning. Kontakta vår mäklare för mer information. HSB brf Växeln - ett arkitektoniskt spännande hus i en kreativ och barnvänlig miljö som sjuder av kultur konst och design. Brf Växeln består av totalt 217 lägenheter på 1-5 rok i ett centralt läge vid Telefonplan med bra kommunikationer och närhet till tunnelbanan. Lägenheterna erbjuds generösa ytor och volym för att ge en luftig och rymlig känsla. I femmorna finns möjlighet att välja mellan tre olika planlösningar för att du som köpare ska få den perfekta planlösningen för den fas du befinner dig i livet. De olika variationerna kan beskrivas som lekrum för när barnet/barnen är små extra stort vardagsrum eller arbetsrum/hemmakontor. Gemensamt erbjuds en grönskande gård som gränsar till den mysiga Teaterparken med sin unika amfiteater. På gården kommer en förskola att byggas samt en gemensamhetslokal i form av en ateljé med kök och uteplats. Det kommer även att finnas en gemensam takterrass med kök för tillagning.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 10