Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Bostadsutvecklare

Guldhemmet 2021

Mäklare Sofie Esmyr

Sofie Esmyr

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Fotografen, Hovås, Göteborgs kommun
  • 5 lediga bostäder

Fotografen

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
HSB Göteborg
fr. 2 500 000 kr
35-95 m²
1-4 rum
2 858 kr/mån

Intill Krogabäcksparken i Nya Hovås centrum bygger vi 34 bostadsrätter i HSB brf Fotografen.

  • Nybyggnadsprojekt
Krogabäcksvägen 30, Hovås, Göteborgs kommun

Krogabäcksvägen 30

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
HSB Göteborg
3 985 000 kr
67,5 m²
2 rum
4 958 kr/mån
59 037 kr/m²

Här är erbjuds ett hem med en mycket välplanerad och genomtänkt planlösning, där sociala ytor och funktionella lösningar gör det enkelt att skapa ett hem att trivas i. Den öppna och luftiga disponeringen av lägenhetens 67,5 kvm bjuder in till umgänge och avkoppling. Med fönster i två väderstreck flödar ljuset genom bostaden, vilket ger en ljus och trevlig atmosfär. Lägenheten är lätt att möblera och erbjuder gott om plats för både vardagsliv och sociala tillställningar. Köket är hjärtat i hemmet, designat av Vedum med en elegant arbetsbänk i kompositsten och rikligt med förvaringsutrymmen. Den öppna ytan har en naturlig plats för ett matbord intill fönstret. Det rymliga och rofyllda sovrummet erbjuder skjutdörrsgarderober med gott om förvaringsutrymme utan att kompromissa med rummets stilrena känsla. Badrummet är modernt inrett med klinker och kakel i harmoniserande kulörer, vilket ger en enhetlig och lyxig känsla. Komfortgolvvärme ger en extra skön känsla under fötterna kyligare dagar och med tvättmaskin och torktumlare i badrummet är det enkelt att sköta vardagens bestyr. Den generösa balkongen på 12,5 kvm är en förlängning av lägenhetens sociala ytor. Här har du plats för både sittgrupp och växter, och det blir den perfekta platsen för avkoppling, måltider i det fria eller att bara njuta av solen och den friska luften. Att bo i Nya Hovås innebär att du har allt du behöver inom räckhåll. Området erbjuder statspuls med ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker och skolor - samtidigt som du har närhet till både havet och natursköna omgivningar. Med goda kommunikationer är det enkelt att ta sig till centrala Göteborg, samtidigt som du kan njuta av lugnet i ditt eget hem. I brf Fotografen finns ett välutrustat träningsrum, gemensamhetslokal och övernattningsdel för långväga gäster. Välkommen hem till din nya oas i Nya Hovås ett hem där du kan skapa minnen och njuta av livet! Inflyttning är planerad till sommaren 2025.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Krogabäcksvägen 30, Hovås, Göteborgs kommun

Krogabäcksvägen 30

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
HSB Göteborg
2 500 000 kr
34,5 m²
1 rum
2 858 kr/mån
72 464 kr/m²

Denna smart planerade etta på 34,5 kvm erbjuder allt du behöver för ett bekvämt och modernt boende. Här får du en perfekt kombination av stil, funktion och livskvalitet och med sin generösa takhöjd på 3,17 meter ges möjlighet till smart möblering utan att minska på lägenhetens ljus och rymd. Lägenheten välkomnar dig med en ljus och öppen planlösning som optimerar ytorna och skapar en rymlig känsla. Vardagsrummet är smakfullt integrerat med köket, vilket gör det enkelt möblera och skapar en trivsam miljö. Härifrån nås den soliga balkongen om hela 7,5 kvm som vetter mot grönskande Krogabäcksparken. Trots lägenhetens kompakta storlek finns här gott om smarta förvaringslösningar. I hallen finns skjutdörrsgarderober för ytterkläder och skor, och ovanför sängen sitter högt placerade förvaringsskåp som maximerar utrymmet utan att inkräkta på rummets luftiga känsla. Det stilrena badrummet med komfortvärme är utrustat med moderna bekvämligheter, inklusive en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Här har du allt du behöver för att göra vardagen så smidig som möjligt. Denna välplanerade etta passar perfekt för dig som söker ett första egna boende. Att bo i Nya Hovås innebär att du har allt du behöver inom räckhåll för att leva ett aktivt och socialt liv. Området erbjuder statspuls med ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker och skolor - samtidigt som du har närhet till både havet och natursköna omgivningar. Med goda kommunikationer är det enkelt att ta sig till centrala Göteborg, samtidigt som du kan njuta av lugnet i ditt eget hem. I brf Fotografen finns ett välutrustat träningsrum, gemensamhetslokal och övernattningsdel för långväga gäster. Missa inte chansen att bli en del av den härliga gemenskapen i Nya Hovås detta kan bli ditt nya drömhem! Inflyttning är planerad till sommaren 2025.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Krogabäcksvägen 30, Hovås, Göteborgs kommun

Krogabäcksvägen 30

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
HSB Göteborg
4 310 000 kr
78,5 m²
3 rum
5 646 kr/mån
54 904 kr/m²

Upptäck en perfekt kombination av stil och funktion i denna trea på 78,5 kvm. Här får du allt du behöver för ett bekvämt och trivsamt boende med genomtänkt inredning och välplanerade ytor. Lägenheten erbjuder en ljus och öppen planlösning som binder samman kök och vardagsrum på ett harmoniskt sätt. Det moderna köket är smakfullt utformat med högkvalitativa vitvaror, arbetsbänk i kompositsten och smarta förvaringslösningar, vilket gör matlagningen till en fröjd. Vardagsrummet är en naturlig plats för umgänge och avkoppling, där stora fönster åt olika väderstreck släpper in rikligt med ljus och skapar en inbjudande atmosfär. Två sovrum med gott om förvaring och dessutom klädkammare som nås från hallen. Det smakfullt inredda badrummet med komfortvärme är utrustat med allt du behöver för att vardagen ska fungera smidigt, inklusive dusch med glasväggar, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Här har inget lämnats åt slumpen kvalitet och funktion genomsyrar varje detalj. Den stora balkongen är som gjord för att förlänga lägenhetens sällskapsytor utomhus. Med plats för både utemöbler och växter skapar balkongen en egen liten oas där du kan njuta av kaffet i solen och Krogabäcksparkens miljö. Att bo i Nya Hovås innebär att du har allt du behöver inom räckhåll. Området erbjuder stadspuls med ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker och skolor - samtidigt som du har närhet till både havet och natursköna omgivningar. Med goda kommunikationer är det enkelt att ta sig till centrala Göteborg, samtidigt som du kan njuta av lugnet i ditt eget hem. I brf Fotografen finns ett välutrustat träningsrum, gemensamhetslokal och övernattningsdel för långväga gäster. Välkommen till ett hem där varje kvadratmeter är noga genomtänkt och där du kan trivas i många år framöver. Missa inte chansen att bli en del av gemenskapen i Nya Hovås och i HSB brf Fotografen! Inflyttning är planerad till sommaren 2025.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Krogabäcksvägen 30, Hovås, Göteborgs kommun

Krogabäcksvägen 30

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
HSB Göteborg
5 125 000 kr
85,5 m²
3 rum
6 258 kr/mån
59 942 kr/m²

Välkommen till en av föreningens mest luftiga och välplanerade planlösningar! Denna trerumslägenhet är designad med sociala ytor i fokus och är lätt att möblera efter dina behov och önskemål. Fönster i två väderstreck släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket ger en trivsam och inbjudande atmosfär till hemmets sociala ytor. Det stilsäkra köket från Vedum ligger avskilt men samtidigt i öppenhet mot vardagsrummet. Köket i vinkel har fönster ovanför arbetsbänken som är i påkostad kompositsten och i kökets lådor och skåp erbjuds gott om förvaring. Den generösa matplatsen ger gott om utrymme för att samla familj och vänner för måltider och umgänge. Lägenheten har två sovrum, där det större har utgång till balkongen och är utrustat med skjutdörrsgarderober som ger maximalt förvaringsutrymme och en stilren känsla. Det mindre sovrummet är utrustat med två garderober och passar perfekt som gästrum, barnrum eller hemmakontor. Båda rummen är utformade för att erbjuda en lugn och rogivande miljö. Badrummet är stilrent och modernt inrett med klinker och kakel i harmoniserande kulörer och har komfortvärme för en extra lyxig känsla. Här finns en praktisk tvättmaskin och torktumlare, vilket gör vardagslivet enkelt och bekvämt. Lägenheten har även en gäst-WC med dusch, vilket är en uppskattad bekvämlighet. En av bostadens stora fördelar är den rymliga balkongen på hela 14 kvm. Här har du utrymme att skapa en utomhusoas med plats för sittgrupp, växter och kanske en trevlig läshörna. Nya Hovås erbjuder en perfekt balans mellan stadsliv och naturnära omgivningar. Området erbjuder statspuls med ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker och skolor - samtidigt som du har närhet till både hav och skog. Med goda kommunikationer är det enkelt att ta sig till centrala Göteborg, samtidigt som du kan njuta av lugnet i ditt eget hem. I brf Fotografen finns ett välutrustat träningsrum, gemensamhetslokal och övernattningsdel för långväga gäster.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Krogabäcksvägen 30, Hovås, Göteborgs kommun

Krogabäcksvägen 30

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
HSB Göteborg
5 375 000 kr
94,5 m²
4 rum
6 821 kr/mån
56 878 kr/m²

Med sina generösa och välplanerade 94 kvm är denna fyrarumslägenhet designad för att maximera både komfort och livskvalitet. Lägenhetens hjärta är den öppna planlösningen som förenar kök, matplats och vardagsrum. Stora fönster åt olika väderstreck och 2,6 m i takhöjd skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Det moderna köket är utrustat med högkvalitativa vitvaror, arbetsbänk i kompositsten och genomtänkta förvaringslösningar, vilket gör det till en fröjd att laga mat och umgås. Med tre sovrum finns det gott om plats för hela familjen och lägenheten har en rymlig klädkammaren samt ett smakfullt inrett badrum med kakel och klinker i Antica Taupe och utrustat med komfortvärme, vilket ger en extra skön känsla under kyligare dagar. Badrummet har tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har även gäst-wc med dusch. Förläng sommaren på den generösa balkongen om hela 13,5 kvm, som erbjuder gott om plats för både möbler och växter. Här kan du njuta av kaffet, middag eller bara slappna av med Krogabäcksparkens grönska utanför. Att bo i Nya Hovås innebär att du har allt du behöver inom räckhåll. Området erbjuder stadspuls med ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker och skolor - samtidigt som du har närhet till både havet och natursköna omgivningar. Med goda kommunikationer är det enkelt att ta sig till centrala Göteborg, samtidigt som du kan njuta av lugnet i ditt eget hem. I brf Fotografen finns ett välutrustat träningsrum, gemensamhetslokal och övernattningsdel för långväga gäster. Missa inte den sista chansen att förvärva en nyproducerad bostad i Nya Hovås där du blir den första att sätta din prägel. Inflyttning är planerad till sommaren 2025.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6