HSB Mäklartjänst Norra Götaland

HSB Mäklartjänst Norra Götaland

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bokgatan 8, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 8

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
HSB Mäklartjänst Norra Götaland
220 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 1/4
5 580 kr/mån
3 259 kr/m²

Välkommen till denna genomgående fina gaveltvåa på första plan som nyligen uppdaterats med nya ytskikt, uppfräschning av kök samt med modernt badrum från föreningens stamrenovering 2016/17. Bostaden erbjuder även ett bra sovrum med förvaring, stort kök med plats för matbord, badrum med tvättmaskin och ett ljust vardagsrum med utgång till härlig uteplats i bästa solläge! Här har du gott om förvaring tack vare flertalet garderober samt en stor klädkammare. Bostaden är perfekt belägen i markplan, utan trappor, i en välskött förening där mycket underhåll gjorts. Föreningen har nyligen gjort fönsterbyte (2023) samt installerat solceller (2023) och under de senaste åren har även stamrenovering och renovering av samtliga badrum gjorts (2016/17). I avgiften ingår förutom värme och vatten, även bredband, TV och el. Helt enkelt det perfekta boendet att bara flytta in och trivas från första stund! Varmt välkommen att boka in dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Olivia Wilson för mer information.

  • Plus
  • Uteplats
Bergkullevägen 219, Sylte, Trollhättans kommun

Bergkullevägen 219

Lägenhet
Sylte, Trollhättans kommun
HSB Mäklartjänst Norra Götaland
625 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/3
6 770 kr/mån
7 440 kr/m²

NYTT LÄGRE PRIS! Nu erbjuds den sällsynta möjligheten att förvärva en 3:a om 84 kvm i HSB Brf Myggan 1! Dessa treor i föreningen är ursprungligen tvåor med uthyrningsdel vilket ger två entréer med varsin hall samt både badrum och gäst-wc. Utöver detta finns även ett lättmöblerat vardagsrum med utgång till inglasad balkong där du kan njuta av solen från morgon till eftermiddag! Ett rymligt kök med bra förvaring och gott om plats för matbord samt två bra sovrum. Till lägenheten hör ett rymligt förråd på samma våningsplan! Här bor du i en skötsam och gemytlig förening med god ekonomi och grönskande innergårdar. Möjlighet till parkerings- eller garageplats (sep. kö) och närhet till affärscentrum och motionsanläggning samt hållplats utanför där du med buss tar dig till centrum på ca. 15 min. Varmt välkommen att boka in dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Olivia Wilson för mer information!

  • Balkong
Elfhögsgatan 13A, Centrum, Trollhättans kommun

Elfhögsgatan 13A

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
HSB Mäklartjänst Norra Götaland
1 150 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
5 531 kr/mån
19 828 kr/m²

Sänkt pris! Missa inte tillfället att se denna ljusa och mycket fina 2:a med gavelläge och fönster åt tre väderstreck vilket skapar ett härligt ljus i lägenheten. Lägenheten är välplanerad med rymliga ytor och en delvis öppen planlösning vilket ger härligt ljus genom lägenheten. Dessutom erbjuder lägenheten ett fräscht, stamrenoverat badrum från 2019, rymligt och fint kök från 2011 där du får plats med ett stort matsalsbord, ett underbart vardagsrum med hörnfönster och gott om utrymme för förvaring samt ett mysigt sovrum som vetter mot norr. Vad mer kan man önska sig? Just det, en parkeringsplats! Det finns självklart också, en parkeringsplats kan f.n. (jan-24) hyras redan vid inflytt till en kostnad på 300 kr/mån. Välkommen att boka tid för visning!

Karlstorpsvägen 108, Karlstorp, Trollhättans kommun
  • Budgivning pågår

Karlstorpsvägen 108

Lägenhet
Karlstorp, Trollhättans kommun
HSB Mäklartjänst Norra Götaland
1 290 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 4/6
4 397 kr/mån
15 828 kr/m²

Trivsam och välplanerad gavel 3:a med en stor, inglasad balkong i härligt västerläge som vetter mot grönområdet på baksidan. Här bor du med ett fint läge uppe på våning 4, hiss finns från markplan. Nyrenoverat kök inkl. nya vitvaror från 2019 samt separat toalett och duschrum. HSB Brf Läkaren är en välskött och omtyckt förening. Låg månadsavgift inkl. värme, vatten, tv och bredband (250 Mbit). Till lägenheten hör ett förråd i markplan och gemensam tvättstuga finns i huset. Parkering- och garageplatser finns (separat kö), men obs. att man är garanterad en parkeringsplats per lägenhet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Sofia Adolfsson för mer information eller tidsbokning inför visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Djupebäcksgatan 2D, Tingvalla, Trollhättans kommun
  • Budgivning pågår

Djupebäcksgatan 2D

Lägenhet
Tingvalla, Trollhättans kommun
HSB Mäklartjänst Norra Götaland
995 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 083 kr/mån
26 184 kr/m²

Välplanerad och mysig 1,5:a med insynsskyddat gavelläge som vetter ut mot Djupebäcksgatan och intilliggande park. Här bor du med ett perfekt läge i omtyckta Tingvalla mittemellan resecentrum, Högskolan Väst och stadskärnan. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband (elförbrukningen mäts individuellt och läggs på månadsavgiften varje månad). Trevligt planerad lägenhet med nyrenoverat och fräscht badrum från 2020, kök, sovalkov med fönster och ett ljust och rymligt vardagsrum. Välkommen att boka tid för visning!

  • Plus

Visar alla 5