HSB Mäklartjänst i Norra Götaland AB

HSB Mäklartjänst i Norra Götaland AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Peter Baggegatan 8B, Stavre, Trollhättans kommun
  • Budgivning pågår

Peter Baggegatan 8B

Lägenhet
Stavre, Trollhättans kommun
HSB Mäklartjänst i Norra Götaland AB
1 200 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/4
6 371 kr/mån
15 584 kr/m²

Nu säljs äntligen en trea med uteplats på Peter Baggegatan 8B! Här får du en välplanerad bostad med stora ytor både inne och ute. Två sovrum, kök med matplats samt ett vardagsrum med utgång till uteplats gör detta till en perfekt bostad för familjen eller för dig som vill bo längst ner med plats ute. Uteplatsen är generös med plats för en stor matgrupp för flertalet personer. För dig med gröna fingrar kan du här skapa en blomstrande oas. Här bor du med lugnt läge men med centrala Trollhättan på kort avstånd. För dig med familj finns här skola över gatan. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Österled 17B, Äsperöd, Uddevalla kommun

Österled 17B

Lägenhet
Äsperöd, Uddevalla kommun
HSB Mäklartjänst i Norra Götaland AB
1 750 000 kr
93,5 m²
4 rum
vån 3/3
6 044 kr/mån
18 717 kr/m²

Vi välkomnas in i denna trevliga bostad av en hall med avhängningsmöjligheter. Härifrån når vi lägenhetens tre sovrum . Ett av dessa är på grund av sin storlek även möjligt att inreda som ett extra vardagsrum. Härifrån kan dörren slås upp mot den inglasade balkongen med lummig utsikt helt utan insyn. Vardagsrum och kök ligger bredvid varandra och vill man kan man öppna upp väggen för att skapa en öppen planlösning finns den möjligheten. I dagsläget ryms ett frukostbord i köket samt ett matbord i vardagsrummet. Nuvarande planlösningen gör det lätt att möblera soffa och tv. Ett av lägenhetens stora plus är att den har två badrum så perfekt för familjen! Här är det bara att flytta in eller göra de ändringar du vill ha för att passa just din livssituation. På Äsperöd bor du med närhet till natur, skola och centrum samt bra kommunikationer för buss. Föreningen är välmående med låg belåning. Kontakta mäklaren för mer information eller visning!

  • Balkong
Hjortmossegatan 114, Hjortmossen, Trollhättans kommun
  • Budgivning pågår

Hjortmossegatan 114

Lägenhet
Hjortmossen, Trollhättans kommun
HSB Mäklartjänst i Norra Götaland AB
1 250 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 768 kr/mån
20 661 kr/m²

Ljus och trevlig tvåa, belägen endast 1 trappa upp i populära och välskötta HSB Brf Grevsågen! Här erbjuds ett ljust och öppet kök med plats för ett stort matbord för flertalet personer. Två fönster ger trevligt ljusinsläpp och det nyrenoverade köket i ljust utförande skapar en trevlig inramning. Luckorna matchar garderoberna i hallen och inredningen i badrummet på ett snyggt och genomtänkt sätt. Sovrummet är lagom stort med plats för en dubbelsäng och här är inrett med skjutdörrsgarderob för god förvaring av kläder. Vardagsrummet är perfekt för att inreda med en stor soffgrupp med tv möbel. Matbord kan du ha på den väl tilltagna inglasade balkongen. Här kan du skjuta glas dörrarna åt sidan varma dagar och njuta av den trevliga utsikten mot den grönskande gården. Badrummet är uppdaterat nyligen med ny inredning såsom ny duschvägg, kommod, toalett samt nytt kakel. En inre reparationsfond om ca. 3 676,26 kr (avsättnings görs varje månad) följer med lägenheten och i den låga avgiften ingår även fiber! Här bor du i en välskött förening med gemytlig innergård, med livsmedelsbutik, konditori, grönområden och pizzeria vid bostaden. Här har du även gångavstånd till stadskärnan och dess utbud, Högskolan Väst samt fina promenadstråk längs kanalen och slussarna.

  • Balkong
Bergkullevägen 251, Sylte, Trollhättans kommun

Bergkullevägen 251

Lägenhet
Sylte, Trollhättans kommun
HSB Mäklartjänst i Norra Götaland AB
495 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/3
5 549 kr/mån
7 500 kr/m²

Genomgående mycket fin gaveltvåa om 66 kvm! Bostaden har till större del renoverats de senare åren vilket medför en fräsch och modern standard. Härlig, inglasad balkong i sydväst-läge som förlänger bostaden under större delen av året och som tack vare hörnläget är bra placerad på kortsidan av huset. Utöver detta finns ett snyggt och modernt kök med matplats, ett rymligt sovrum med gott om klädförvaring, fräscht badrum från föreningens stamrenovering med ny tvättmaskin (2023) samt ett lättmöblerat vardagsrum. Här bor du i en skötsam förening med god ekonomi och grönskande innergårdar. Här erbjuds lekplats, grillplats och grönytor samt lokal för medlemmar att hyra. Tvättstuga finns i samma trappuppgång! Möjlighet till parkering- eller garageplats (sep. kö) och närhet till affärscentrum och motionsanläggning samt hållplats utanför där du med buss tar dig till centrum på ca. 15 min. Varmt välkommen att boka in dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Olivia Wilson för mer information.

  • Balkong
Hjortmossegatan 84, Hjortmossen, Trollhättans kommun

Hjortmossegatan 84

Lägenhet
Hjortmossen, Trollhättans kommun
HSB Mäklartjänst i Norra Götaland AB
570 000 kr
27,5 m²
1 rum
vån 5/6
2 120 kr/mån
20 727 kr/m²

Perfekt planerad etta, högt belägen på våning 5 med fri och härlig utsikt över grönområden! Här erbjuds ett ljust allrum med plats för både säng, soffa och mindre matbord, en praktisk och fräsch kokvrå samt hall med bra förvaring. I huset finns hiss från markplan samt tvättstuga. En inre reparationsfond om ca. 2 000 kr (avsättning görs varje månad) följer med lägenheten och i den låga avgiften ingår även fiber! Här bor du i en populär och välskött förening med mysig innergård och flertalet faciliteter. Utanför finns livsmedelsbutik, konditori, grönområden, gym, kiosk och pizzeria. Här har du även gångavstånd till stadskärnan och dess utbud, Högskolan Väst samt Resecentrum. Helt enkelt det perfekta boendet för studenten eller förstagångsköparen! Varmt välkommen att boka in dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Olivia Wilson för mer information.

  • Hiss
Elfhögsgatan 13A, Centrum, Trollhättans kommun

Elfhögsgatan 13A

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
HSB Mäklartjänst i Norra Götaland AB
1 150 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
5 531 kr/mån
19 828 kr/m²

Sänkt pris! Missa inte tillfället att se denna ljusa och mycket fina 2:a med gavelläge och fönster åt tre väderstreck vilket skapar ett härligt ljus i lägenheten. Lägenheten är välplanerad med rymliga ytor och en delvis öppen planlösning vilket ger härligt ljus genom lägenheten. Dessutom erbjuder lägenheten ett fräscht, stamrenoverat badrum från 2019, rymligt och fint kök från 2011 där du får plats med ett stort matsalsbord, ett underbart vardagsrum med hörnfönster och gott om utrymme för förvaring samt ett mysigt sovrum som vetter mot norr. Vad mer kan man önska sig? Just det, en parkeringsplats! Det finns självklart också, en parkeringsplats kan f.n. (jan-24) hyras redan vid inflytt till en kostnad på 300 kr/mån. Välkommen att boka tid för visning!

Djupebäcksgatan 2D, Tingvalla, Trollhättans kommun

Djupebäcksgatan 2D

Lägenhet
Tingvalla, Trollhättans kommun
HSB Mäklartjänst i Norra Götaland AB
995 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 083 kr/mån
26 184 kr/m²

Välplanerad och mysig 1,5:a med insynsskyddat gavelläge som vetter ut mot Djupebäcksgatan och intilliggande park. Här bor du med ett perfekt läge i omtyckta Tingvalla mittemellan resecentrum, Högskolan Väst och stadskärnan. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband (elförbrukningen mäts individuellt och läggs på månadsavgiften varje månad). Trevligt planerad lägenhet med nyrenoverat och fräscht badrum från 2020, kök, sovalkov med fönster och ett ljust och rymligt vardagsrum. Välkommen att boka tid för visning!

  • Plus

Visar alla 7