HSB Mäklartjänst Norra Götaland

HSB Mäklartjänst Norra Götaland

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Loftvägen 98, Herrestad, Uddevalla kommun

Loftvägen 98

Lägenhet
Herrestad, Uddevalla kommun
HSB Mäklartjänst Norra Götaland
1 195 000 kr
74,9 m²
3 rum
vån 2/2
5 550 kr/mån
15 955 kr/m²

På första raden med fritt läge mot villorna ligger denna trevliga bostad. En trappa upp vid entrén ryms en möbel grupp där man kan njuta av förmiddagssol. Själva lägenheten är disponerad med två sovrum, ett vardagsrum samt ett kök med plats för matgrupp för flertalet personer. Badrum och tvättstuga finns också vilket är praktiskt om ni är en familj. Balkongen som nås från vardagsrummet har fri utsikt och här har man en riktigt härlig känsla när man ser ut över området. Inred med möbel grupp och njut av de lummiga omgivningarna. Ingen större renovering har gjorts sedan byggåret men allt är välhållet och välskött. Centraldammsugare finns installerad. En råvind nås från bostaden här har ägaren lagt ett golv. Till bostaden hör ett isolerat förråd samt en garageplats med elbils laddare installerad. Dörren till garaget är elstyrd med kontroll. Här bor du i ett mysigt område med hus känsla men slipper det stora underhållsansvaret. HSB Brf Loftstugan är en mycket trevlig och välskött förening med trevliga gemensamhets ytor och lekplatser. Läget är lugnt och naturskönt men med gångavstånd till Torp köpcentrum och buss till centrala Uddevalla. Granne med E6 bor du även på pendlingsavstånd till Göteborg och på sommaren kan du besöka några av det alla kust pärlorna som finns på kort avstånd. I Herrestad finns två skolor, Herrestadsskolan (F-6) och Norgårdenskolan (F-9). Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Bergkullevägen 219, Sylte, Trollhättans kommun

Bergkullevägen 219

Lägenhet
Sylte, Trollhättans kommun
HSB Mäklartjänst Norra Götaland
625 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/3
6 770 kr/mån
7 440 kr/m²

NYTT LÄGRE PRIS! Nu erbjuds den sällsynta möjligheten att förvärva en 3:a om 84 kvm i HSB Brf Myggan 1! Dessa treor i föreningen är ursprungligen tvåor med uthyrningsdel vilket ger två entréer med varsin hall samt både badrum och gäst-wc. Utöver detta finns även ett lättmöblerat vardagsrum med utgång till inglasad balkong där du kan njuta av solen från morgon till eftermiddag! Ett rymligt kök med bra förvaring och gott om plats för matbord samt två bra sovrum. Till lägenheten hör ett rymligt förråd på samma våningsplan! Här bor du i en skötsam och gemytlig förening med god ekonomi och grönskande innergårdar. Möjlighet till parkerings- eller garageplats (sep. kö) och närhet till affärscentrum och motionsanläggning samt hållplats utanför där du med buss tar dig till centrum på ca. 15 min. Varmt välkommen att boka in dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Olivia Wilson för mer information!

  • Balkong
Elfhögsgatan 13A, Centrum, Trollhättans kommun

Elfhögsgatan 13A

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
HSB Mäklartjänst Norra Götaland
1 150 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
5 531 kr/mån
19 828 kr/m²

Sänkt pris! Missa inte tillfället att se denna ljusa och mycket fina 2:a med gavelläge och fönster åt tre väderstreck vilket skapar ett härligt ljus i lägenheten. Lägenheten är välplanerad med rymliga ytor och en delvis öppen planlösning vilket ger härligt ljus genom lägenheten. Dessutom erbjuder lägenheten ett fräscht, stamrenoverat badrum från 2019, rymligt och fint kök från 2011 där du får plats med ett stort matsalsbord, ett underbart vardagsrum med hörnfönster och gott om utrymme för förvaring samt ett mysigt sovrum som vetter mot norr. Vad mer kan man önska sig? Just det, en parkeringsplats! Det finns självklart också, en parkeringsplats kan f.n. (jan-24) hyras redan vid inflytt till en kostnad på 300 kr/mån. Välkommen att boka tid för visning!

Karlstorpsvägen 108, Karlstorp, Trollhättans kommun
  • Tis 14 maj kl 16:45

Karlstorpsvägen 108

Lägenhet
Karlstorp, Trollhättans kommun
HSB Mäklartjänst Norra Götaland
1 290 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 4/6
4 397 kr/mån
15 828 kr/m²

Trivsam och välplanerad gavel 3:a med en stor, inglasad balkong i härligt västerläge som vetter mot grönområdet på baksidan. Här bor du med ett fint läge uppe på våning 4, hiss finns från markplan. Nyrenoverat kök inkl. nya vitvaror från 2019 samt separat toalett och duschrum. HSB Brf Läkaren är en välskött och omtyckt förening. Låg månadsavgift inkl. värme, vatten, tv och bredband (250 Mbit). Till lägenheten hör ett förråd i markplan och gemensam tvättstuga finns i huset. Parkering- och garageplatser finns (separat kö), men obs. att man är garanterad en parkeringsplats per lägenhet.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Djupebäcksgatan 2D, Tingvalla, Trollhättans kommun
  • Budgivning pågår

Djupebäcksgatan 2D

Lägenhet
Tingvalla, Trollhättans kommun
HSB Mäklartjänst Norra Götaland
995 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 083 kr/mån
26 184 kr/m²

Välplanerad och mysig 1,5:a med insynsskyddat gavelläge som vetter ut mot Djupebäcksgatan och intilliggande park. Här bor du med ett perfekt läge i omtyckta Tingvalla mittemellan resecentrum, Högskolan Väst och stadskärnan. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband (elförbrukningen mäts individuellt och läggs på månadsavgiften varje månad). Trevligt planerad lägenhet med nyrenoverat och fräscht badrum från 2020, kök, sovalkov med fönster och ett ljust och rymligt vardagsrum. Välkommen att boka tid för visning!

  • Plus

Visar alla 5