Mäklare Magnus Malmström

Magnus Malmström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tallgränd 4, Centrala Rimbo, Norrtälje kommun

Tallgränd 4

Villa
Centrala Rimbo, Norrtälje kommun
Husaffären i Roslagen
3 900 000 kr
120 + 78 m²
6 rum
1 004 m² tomt

Välkommen till Tallgränd 4, här finner vi denna ljusa och smakfulla enplansvilla i vinkel med källare. Huset är ljust gråmålat med spröjsade fönster och röda markiser. Vardagsrum med täljstenskamin, delvis öppen planlösning mot köket. Fem fina sovrum varav fyra på samma plan, två helkaklade badrum varav ett med badkar och den andra med dusch, bastu och dusch i källaren. Utgång direkt till den stora altanen med kvällssol och markis. Fin groventré och tvättstuga. Uppvärmning med bergvärme. Trädäck i den trevliga trädgården vid friggebod. Infart med kullersten. Härlig plan trädgårdstomt med gräsmatta, vinbär, rosor, träd, perenner m.m. Huset har ett utmärkt läge gränsande till skogsparti och ligger på en barnvänlig återvändsgata centralt i Rimbo. Ett härligt hem för hela familjen! Här bor man med närhet till skola, förskola, badplatser med badbryggor och sandstränder i Rimbo Långsjön. Här finns allt för den sportiga familjen såsom idrottsanläggningar med fotbollsplaner, ishall, tennisbanor, padelbanor, utegym, terrängspår, badhus. I centrum hittar du caféer, restauranger, vårdcentraler, apotek, systembolag och bra bussförbindelser till Stockholm, Uppsala, Norrtälje och Arlanda. Med bil tar du dig till Norrtälje ca 20 min, Arlanda ca 35 minuter, Uppsala ca 40 minuter samt Stockholm ca 45 minuter.

Vikensbergsvägen 25, Gottröra, Norrtälje kommun

Vikensbergsvägen 25

Fritidshus
Gottröra, Norrtälje kommun
Husaffären i Roslagen
1 150 000 kr
51 m²
4 rum
1 903 m² tomt

Välkommen till detta trevliga vinterbonade fritidshus som kan nyttjas året om. Ett riktigt smultronställe i naturskön miljö i Vikensberg/Gottröra med närhet till Ubby-Långsjön och Vängsjön. Svampskogen ligger precis bakom knuten. Planlösningen består av hall med plats för ytterkläder och skor, ljust matrum med utsikt över trädgården, vardagsrum med plats för soffgrupp, två rymliga sovrum, badrum med wc, dusch och tvättmaskin, kök med bra arbetsytor. På tomten finns garage, gäststuga, jordkällare, bod med förråd och mulltoa. Huset byggdes ut 2016 med ett sovrum och badrum. Garage med indragen el. Stor insynsskyddad natur- och trädgårdstomt med gräsmattor för spel och lek. Stenlagd gång från garaget/infarten med stolpbelysning.

Uppsalavägen 25 F, Centrala Rimbo, Norrtälje kommun

Uppsalavägen 25 F

Lägenhet
Centrala Rimbo, Norrtälje kommun
Husaffären i Roslagen
1 350 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/2
5 862 kr/mån
27 000 kr/m²

I trevliga brf Tranan finns nu en tvåa med balkong i söderläge. Kök med matplats för minst 4 personer i delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Vitvaror från Electrolux. Stora skjutfönster ut till balkongen med utsikt mot skogsbacken och södersolen. Helkaklat badrum med tvättmaskin och handdukstork. Ekparkett och målade väggar samt golvvärme i hela lägenheten. Fiber indraget. Parkeringsplats 200kr/mån. Nära skolor, busshållplats, centrum och bad.

  • Balkong
Sjöslingan 46, Norrbyggeby, Norrtälje kommun

Sjöslingan 46

Fritidshus
Norrbyggeby, Norrtälje kommun
Husaffären i Roslagen
2 450 000 kr
59 + 7 m²
3 rum
2 448 m² tomt

Välkommen till detta fina fritidshus med åretruntstandard. Gångavstånd till bad- och egen båtplats i Gavel Långsjön ca 400 meter. Huset har två sovrum, öppen planlösning mot kök samt braskamin i vardagsrummet. Helkaklat badrum. Natur- och trädgårdstomt med gräsmatta, äppelträd och pioner. Stor härlig altan i vinkel, delvis under tak med badtunna. Garage samt enklare carport. Fiber finns i området (ej indraget till huset).

Varledavägen 111, Ålderbäcken, Norrtälje kommun

Varledavägen 111

Tomt
Ålderbäcken, Norrtälje kommun
Husaffären i Roslagen
595 000 kr
3 047 m² tomt

Förverkliga din husdröm på denna fina tomt i ett vackert lantligt och sjönära läge i natursköna Ålderbäcken! Här är det badrocksavstånd till bad i Gavel Långsjön. Servitut för siktröjning, stig och uppställning av båt. Förhandsbesked finns. I Ålderbäcken är det aldrig långt till fina skogspromenader med skogen full av svamp och bär eller härliga bad och nyfångad fisk (fiskekort finns att köpa). Tomten är på dryga 3000 kvm och ligger 100 meter från strandkanten. Här kan man landa och känna lugnet. Här hör man fågelsång och vinden i trädtopparna. Området är blandat med både permanentboenden och fritidsboenden. Nära Ålderbäcken ligger Rånäs med Rånäs slott och kulturhistorisk bruksmiljö. Köparen står själv för bygglov, anslutningsavgifter samt övriga kostnader förknippade med framtida byggnation.

Frubolsstigen 8, Frubol, Norrtälje kommun

Frubolsstigen 8

Fritidshus
Frubol, Norrtälje kommun
Husaffären i Roslagen
2 400 000 kr
80 + 80 m²
4 rum
2 270 m² tomt

På uppvuxen insynsskyddad trädgårdstomt i slutet på Frubolstigen finner du ett fritidshus med permanentstandard och stor gäststuga. Bostadshuset består av 4 rok, 80 m² boa och 80 m² bia. Nyrenoverat badrum i bostadshuset. Gäststuga 3 rum och köksdel, 40 m² boa och 40 m² bia. Altan runt flera sidor på huset med murad utegrill, badtunna och bastu. Stort altandäck för pool med murad utegrill och flera sittplatser. Trädgårdstomt med gräsmatta, flaggstång, björkar, granar, äppelträd, svarta vinbär och rabatter. I trädgården finner du också små dammar och en lekhörna för barnen med lekstuga, gungor och picknickbord. Badplats i Ubby-Långsjön. Här bor man med svampskogen som granne.

Närtunavägen 407, Närtuna, Norrtälje kommun

Närtunavägen 407

Villa
Närtuna, Norrtälje kommun
Husaffären i Roslagen
2 200 000 kr
65 + 48 m²
4 rum
1 300 m² tomt

Drömmer du om ett hus med kakelugnar? Här finns ett totalrenoverat hus med två underbara kakelugnar. I vardagsrummet med fönster åt tre håll finner du den ena kakelugnen och i ena sovrummet på övervåningen finns den andra. Två helkaklade badrum varav den ena har förberetts för badkar om man vill. Balkong med kvällssol, stenlagd uteplats under stort träd mot söder. Nytt tak från 2009. Fint lantligt läge med utsikt över åker och äng. Trädgård med fruktträd och härligt söderläge men även möjlighet till morgon- och kvällssol. Cykelavstånd till Hävsjön och svampskogen runt knuten.

Visar alla 7